Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

τανια κ εγω εβγαζα σπυρακια αλλα εβλεπα++++++.μην το σκεφτεσαι αυτο.εγω στην τελευταια εγκυμοσυνη εκανα τεστ την ημερα που περιμενα περιοδο πρωι πρωι φυσικα κ εδειξε πεντακαθαρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο! !! Αυτό είναι πολύ καλό! ! Μακάρι να είσαι! !!

εσυ πως εισαι??τι να πω βρε Τονακι μου!!!δεν εμεινε και πολυ για να μαθουμε!!!ενα σ/κ ειναι θα περασει!Κυριακη ειμαστε κ καλεσμενοι σε παιδικο παρτυ..ο μικρος ενος συναδελφου γινεται 2 χρονων!και λεω στον αντρα μου ...ειπαν κ σε μας και ας μην εχουμε παιδακι...λεει που ξερεις?μπορει να εχουμε αλλα να μην το ξερουμε ακομα!ξεσηκωνονται λεω κ αυτοι μαζι μας!!:D:D

RyZa.png

εγω ρε κοριτσαρες που σημερα ειμαι στην 30η μερα με θετικο τεστ ωορρηξιας στις 12/11 με κυκλο 32ημερων...κ επαφες απο 8-10-12-13/11 και πιο μετα αλλα δεν τις πιανω για επαφες συλληψης εκεινες χαχαχα!ποτε να εκανα ενα τεστακι ουρων?θα εδειχνε τωρα η μπα?οριστε πλησιαζουν οι μερες και εκατσα κ εγω η "ανετη" στα καρβουνα!!! :P

Καλή επιτυχία! Στη θέση σου θα έκανα ένα τεστάκι την Κυριακή. Αν έχεις υπομονή κάντο τη Δευτέρα. Προσωπικά, δεν θα πήγαινα για χοριακή, γιατί έχεις τόσες εξετάσεις να κάνεις στην εγκυμοσύνη που θα βαρεθείς.

Καλή επιτυχία! Στη θέση σου θα έκανα ένα τεστάκι την Κυριακή. Αν έχεις υπομονή κάντο τη Δευτέρα. Προσωπικά, δεν θα πήγαινα για χοριακή, γιατί έχεις τόσες εξετάσεις να κάνεις στην εγκυμοσύνη που θα βαρεθείς.

ευχαριστω κοριτσαρα μου!!!μακαρι να μαι κ ας με τρυπανε καθε μερα!!!εχω ενα κ μοναδικο τεστακι που εχει απομεινει απο τα 5 της hometest που ειχα παρει μαζι με το πακετο των τεστ ωορρηξιας...και οπως καταλαβαινετε τα προηγουμενα 4 τους προηγουμενους 4 μηνες που προσπαθουμε ηταν αρνητικα...οποτε και εγω πιστευω Κυριακη με πρωινα ουρα...εεεε κατι θα δειξει...

RyZa.png

τανια κ εγω εβγαζα σπυρακια αλλα εβλεπα++++++.μην το σκεφτεσαι αυτο.εγω στην τελευταια εγκυμοσυνη εκανα τεστ την ημερα που περιμενα περιοδο πρωι πρωι φυσικα κ εδειξε πεντακαθαρα

Σάμμερ μου ευχαριστώ πολύ για την θετική ανταπόκριση! !:D μακάρι τι να πω? !?!?!!:D

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

εσυ πως εισαι??τι να πω βρε Τονακι μου!!!δεν εμεινε και πολυ για να μαθουμε!!!ενα σ/κ ειναι θα περασει!Κυριακη ειμαστε κ καλεσμενοι σε παιδικο παρτυ..ο μικρος ενος συναδελφου γινεται 2 χρονων!και λεω στον αντρα μου ...ειπαν κ σε μας και ας μην εχουμε παιδακι...λεει που ξερεις?μπορει να εχουμε αλλα να μην το ξερουμε ακομα!ξεσηκωνονται λεω κ αυτοι μαζι μας!!:D:D

Ναι ξεσηκωνονται !! Εγώ έχω διάφορα συμπτώματα περιόδου σκόρπια μέσα στη μέρα. Κάνω υπομονή όσο μπορώ γιατί είναι αρκετες οι μέρες ακομα

DBTcp3.png7Kksp3.png

ευχαριστω κοριτσαρα μου!!!μακαρι να μαι κ ας με τρυπανε καθε μερα!!!εχω ενα κ μοναδικο τεστακι που εχει απομεινει απο τα 5 της hometest που ειχα παρει μαζι με το πακετο των τεστ ωορρηξιας...και οπως καταλαβαινετε τα προηγουμενα 4 τους προηγουμενους 4 μηνες που προσπαθουμε ηταν αρνητικα...οποτε και εγω πιστευω Κυριακη με πρωινα ουρα...εεεε κατι θα δειξει...

Κι εγώ της ίδιας εταιρείας έκανα, ελπίζω να σου φέρει γούρι!

Κι εγώ της ίδιας εταιρείας έκανα, ελπίζω να σου φέρει γούρι!

μακαρι να ειναι θετικο μανουλα ομορφη!!!οταν εμεινες εγκυος ειχες προσπαθησει πολυ καιρο πριν??ειναι η κλασικη μου ερωτηση οταν "συναντω"μανουλες τελευταια ομολογω!:D

RyZa.png

εγω ρε κοριτσαρες που σημερα ειμαι στην 30η μερα με θετικο τεστ ωορρηξιας στις 12/11 με κυκλο 32ημερων...κ επαφες απο 8-10-12-13/11 και πιο μετα αλλα δεν τις πιανω για επαφες συλληψης εκεινες χαχαχα!ποτε να εκανα ενα τεστακι ουρων?θα εδειχνε τωρα η μπα?οριστε πλησιαζουν οι μερες και εκατσα κ εγω η "ανετη" στα καρβουνα!!! :P

αχ κανε το τεστ κυριακη πρωι.... πως μπορεις κ περιμενεις?????????? εχεις ΄πολλες πιθανοτητες να δειξει σωστα στη μερα π εισαι...

Lilypie - (Lzpn)

ρενακι μου ποσοοο χαιρομαι που σε βλεπω τοοσο αισιοδοξη κ τοσο διαφορετικη!!!!οταν εισαι αισιοδοξη ολα θα γινουν!!!!δεν εισαι καθολου παραλογη με το θεμα της δουλειας.απολαυσε τη δουλεια κ το νεο περιβαλλον κ ολα αυτα θα βοηθησουν για το επιθυμητο αποτελεσμα.βλεπεις ηδη ποσο διαφορετικα αντιμετωπιζεις τα πραγματα.

μπραβο κοριτσι μου.....

ναι πραγματικα σαμμερακι μου, το βλεπω κ το νιωθω οτι εχω αλλαξει, οσο πιο θετικα σκεφτομαστε... τοσο πετυχαινουμε τους στοχους μας ....πεισμαααααααα:):):)

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Ναι ξεσηκωνονται !! Εγώ έχω διάφορα συμπτώματα περιόδου σκόρπια μέσα στη μέρα. Κάνω υπομονή όσο μπορώ γιατί είναι αρκετες οι μέρες ακομα

τονια μου σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι ? πετυχες ωορρηξια με τεστακι?

Lilypie - (Lzpn)

Zamiaki, ναι τις επιπλέον έκανα. Στη μεγάλη λάμπα δεν πληρώνεις επιπλέον, αν ήθελα τον έβαζαν εκεί εξ αρχής δωρεάν. Πλήρωσα μια μέρα επιπλέον όμως γιατί ήθελα στη λάμπα δίπλα μου κι αυτή είναι μικρή και εκεί δεν έπεσε οπότε χρειάστηκε να μείνω άλλη μια νύχτα, πλήρωσα 110ε τη νύχτα εκείνη περίπου. Στη μεγάλη έπεσε αμέσως. Ψευδοθηλές μου είπε μία γιατί ο μπέμπης δεν έπιανε καλά, δεν χρειάστηκα ποτέ όμως, έμαθε να τραβάει τη θηλή και να θηλάζει κανονικά. Κάποια ρώτησε γιατί όχι ψευδοθηλή, γιατί δεν ξεμαθαίνεται εύκολα, πάντως όλα γίνονται, ακόμα κι αυτό ξεμαθαίνεται. Ψευδοθηλή χρειάζεται μόνο στις πραγματικά εισέχουσες θηλές, αυτές που δεν βγαίνουν προς τα έξω ούτε με κάποιο ερέθισμα. Εγώ δεν είχα λόγο να χρησιμοποιήσω, απλώς η μαία ήταν άσχετη.

Τα βράδια τη μαμά μου και άλλοτε τον άντρα μου, ένας επιτρέπεται. Ποτέ δεν έδινα τον μπέμπη μου, ούτε στο επισκεπτήριο. Ούτε απέφευγα τις επισκέψεις, γύρω στα 7-8 κοντινά άτομα μας επισκέπτονταν στις αρχές, φυσικά όχι μαμάδες που είχαν Μέχρι τώρα 10 μηνών ποτέ δεν έχει αρρωστήσει και πια ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με παιδάκια. Στο επισκεπτήριο όμως μη νομίζεις ότι όλοι έμπαιναν να τον δουν στο δωμάτιο, τους περισσότερους τους έβλεπα στο σαλόνι και 2-3 στο δωμάτιο σύνολο και πάντα ένας ένας.

Ο ίκτερος άργησε λίγο να πέσει στο σπίτι, κυρίως επειδή δεν μπορούσε να θηλάσει καλά, είχε πολύ μικρό στοματάκι. Αλλά με τον καιρό και πολλή υπομονή, έμαθε και έπεσε κι ο ίκτερος. Φυσικά ήταν σε επίπεδα όχι επικίνδυνα και μας άφησαν να φύγουμε.

Σάμμερ μου, ναι ο γιατρός είναι vbac, πολύ πολύ εντάξει σε όλα τα επίπεδα.

Ζοζεφινακι σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!!

Εμενα με αγχωνει το επισκεπτηριο.....σκεφτομαι να τον δινω...γιατι οι περισσότεροι που θα μας επισκεφθουν εχουν μικρα παιδια...ετσι δε θελω καν να ερθουν στο δωματιο...ασε που σε ξερω ποσες θα ειμαστε..και βεβαια τι θα κανουν οι υπολοιπες..

Μπουμπου μου φυσικά κ δ το βάζουμε κάτω. Αν πράγματι έρθει άλλος ένας μήνας σ@χ!οι επαφές ποτέ ήταν;

Ζαμιακι εγώ δ είχα θέμα με το θηλασμο λόγω μεγέθους Μπεμπη. Όπως είπαν κ οι παιδίατροι μικρούλης αλλά δυνατός! Έχει πολύ νευρο. Μόνο μια μέρα που ήταν αρκετά υπναρας λόγω ικτερου. Γενικα αν δ είχα την εμπειρία εύκολα θα με απογοητευανε οι μισές μαιες. Οι άλλες μισές ξέρανε. Είμαι κ από τις τυχερες γτ κατεβαίνει πολύ γρήγορα το γαλα

Σαμμερακι μου στο δεύτερο θα κρατήσει παραπάνω ο θηλασμός αν το θες. Αν δ πάθεις, δ θα μάθεις..

Αρα Βικακι σχετικό το βαρος με τον θηλασμο..

Ο μπεμπουλης ειναι ησυχος?

Η παιδιατρος σας εδωσε βιταμινη D??

Καλημέρα! Η περίοδος που σας έγραψα χθες ήταν μάλλον μόνο το καφέ στο σκούπισμα (ωραία περιγραφή για μια ωραία καλημέρα!), ακόμα στην αναμονή λοιπόν. Ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόταν μες στη μέρα, άντε το πολύ τη νύχτα που πέρασε, αλλά δεν!

Ζαμιάκι, το βάρος με το θηλασμό σχετίζεται μόνο ως προς το μέγεθος του στόματος του μωρού σε συνδυασμό με το μέγεθος της θηλής της μαμάς. Μη σε αγχώνουν όμως τόσο πολύ οι λεπτομέρειες, δυσκολίες έχουμε όλες λίγο πολύ αλλά και πάλι όλες πια καταφέρνουν να θηλάσουν! Το γάλα κι εμένα έτρεχε ποτάμι και είχε κατέβει από τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης, κάτι που βοήθησε όμως μόνο στο να αποτρέπει τις παιδιάτρους να μου πουν για ξένο ή στο να κάνω τράπεζα χωρίς να χρειαστεί θήλαστρο, δε βοήθησε τον μπέμπη να πιάνει καλύτερα. Μόνο η μάχη που έδινε καθημερινά τον έμαθε σιγά σιγά να πιάνει και να ρουφάει. Μετά από 3 μήνες σε 3 λεπτά θηλασμού τελείωνε το γεύμα του. Πού να το ήξερα αυτό στις αρχές ότι θα συνέβαινε!

Όσο για το επισκεπτήριο να πράξεις αναλόγως. Δηλ. αν μια μέρα έχεις επισκέπτες γονείς νηπίων μπορείς και να τον δώσεις. Κι εμένα αυτό με είχε συμβουλέψει ο γυναικολόγος μου, απλώς στην πράξη δεν το άντεξα και προτίμησα να τον έχω δίπλα μου. Κανείς που νοσούσε όμως και το γνώριζε δεν ήρθε. Φυσικά αυτό δεν είναι αρκετό. Όσο για τη διπλανή μου, είχε πολύ κόσμο και μάλιστα μέσα στο δωμάτιο, όμως ευτυχώς επειδή το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο και έμπαιναν για λίγο δεν υπήρξε θέμα μικροβίων κ.λπ., καθόλου δεν ερχόμουν εγώ σε επαφή μαζί τους. Επίσης, υπάρχει παραβάν για να έχεις την ησυχία σου εσύ, ο σύζυγος και ο μπεμπούλης σας! Θα περάσετε πολύ όμορφα, μείνε ήσυχη! Θα έχεις το πυρεξάκι με τον μπεμπάκο δίπλα κι εσύ θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Rena είμαι στην 28η μέρα και δεν έχω χρησιμοποιησει ακόμα τεστ ωορηξιας. Ούτε την κατάλαβα αυτό το μήνα όπως άλλες φορές.

Josephine αυτό με τα καφέ στο σκούπισμα το έχω ξανακούσει. Έχε το νου σου να δεις . Ποτε δεν ξέρεις. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα, Τόνια! 28η εσύ, 29η εγώ, λίγες μερούλες και θα ξέρουμε, ελπίζω χωρίς την ακατανόμαστη. Θα δείξει για μένα, σε πολλά διάβασα ότι μπορεί να οφείλεται, θηλάζω και ίσως είναι και ορμονική ανωμαλία. Φοβάμαι και να το πιστέψω. Από συμπτώματα πώς πας; Σπυράκι που έλεγες είχα βγάλει κι εγώ κανονικά και το μήνα που έμεινα έγκυος, καθόλου δεν παίζει ρόλο. εμένα όλο το βράδυ πόνοι περιόδου και ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει, τώρα ήρεμα πάλι.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...