Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουμπου μου μην στενοχωριεσαι καθολου.εχει ο Θεος(εμεις δεν εχουμε)θα ρθει σιγουρα.τι ωραιες συμβουλες δινει το ρενακι μου πολυ σε χαιρομαι.τον ξεζουμισες τον αντρουλη σου????τζο εχεις γιατρο για vbac????πολυ ζηλευω...γιατι οχι ψευδοθηλες???επειδη λενε να μην παρεμβαινουμε ή για καποιον αλλο λογο???τι ωραια εποχη ο θηλασμος μακαρι να κρατουσε οσο θα ηθελα αλλα δυστυχως...σας ειχα πει οτι τον εκοψα αγαρμπα..καποια στιγμη θα σας αναλυσω την ιστορια μου περι θηλασμου αλλα ειναι για γερα στομαχια.....

σαμμερακι μου εσεις με κανατε δυνατη, οσο κ αν ακουγεται περιεργο, ολα τα λογια παρηγοριας που μου λεγατε τοτε, δεν τα καταλαβαινα κ αγχωνομουν κ μου εκανα πολυ κακο. τωρα ξερω ποσο δικιο ειχατε. με υπομονη κ επιμονη θα γινουν ολα!! και το μεγαλυτερο παραδειγμα δυναμης κ αισιοδοξιας: εσυ!! για να πω την αληθεια, απεφυγα το σεξ τωρα που ειμαι στις γονιμες, ειμαι εδω κ 1μιση μηνα σε καινουρια δουλεια κ μαρεσει πολυ , θελω να τη μαθω καλα κ φοβαμαι αν πιαστω μηπως με διωξει, γιατι οταν με προσελαβε μου ειχε πει οτι θα με εχει πολυ αναγκη ειδικα το καλοκαιρι κ συζητησαμε για το θεμα του μ,ωρου, οτι κ καλα θα της ηταν δυσκολο αν εγω μεινω εγκυος κ την αφησω καλοκαιρι ..ομως της εξηγησα οτι εγω προσπαθω κ αυτη με πηρε. οποτε δεν ξερω αν κανω καλα που νιωθω τυψεις κ ο λογος που λεω να το αφησω ακομα ενα μηνα, ειναι αυτος, η δουλεια. δεν ξερω αν κανω καλα. τωρα που πιστευω πως ελυσα το προβλημα των αποβολων μου, το αφηνω για τη δουλεια. ειμαι παραλογη, ε?

Lilypie - (Lzpn)

μπουμπουκακι μου δεν το βαζουμε κατω!!!αναμονη να δουμε αν ειναι καθυστερημενη συλληψη και σου κανει ναζακια...αλλιως ο επομενος μαγικος μηνας...που θα ναι μεσα στην χρυσοσκονη θα φερει κ μπεμπεσκονη...ειμαι σιγουρη!!!

RyZa.png

Με συγκινείτε όλες σας!!!! Ευχαριστώ πολυ πολύ όοοοολες σας!!!!! Κορίτσια για να δούμε τελικά!!!! Εννοείται ότι δε χάθηκε ο κοσμος αν δε γίνει τίποτα!!! Υγεία και όλα έρχονται!!! ;) Για ολες μας θα έρθει αυτη η όμορφη στιγμη!!!! :D:D:D

Λίγο ξεπορτίσαμε και γράψατε πολλά και νόμιζα είμαι η μόνη πολυλογού!

Ζαμιάκι μου, γεννάς σε ωραίο μαιευτήριο! Έμεινα προσωπικά πολύ ευχαριστημένη, με rooming in σε τρίκλινο συνήθως πάντα είναι μόνο τα 2 κρεβάτια κατειλημμένα (μόνο αν είναι όλη η πτέρυγα φουλ αρχίζουν και γεμίζουν τα μεσαία κρεβάτια). Ο μπέμπης μου γεννήθηκε κι αυτός μικρούλης 2.800 και έφτασε τα 2.500 και έτσι έκανε ίκτερο από τη 2η μέρα, τον έβαλαν σε λαμπίτσα δίπλα μου όπως ζήτησα χωρίς να μου φέρουν αντίρρηση. Ο ίκτερος όμως στη λαμπίτσα αυτή και λόγω του ότι δεν θήλαζε καλά δεν έπεσε και τον έβαλαν και μια νύχτα στη μεγάλη λάμπα μακριά μου και την επομένη βγήκαμε. Το μαιευτήριο πολύ εντάξει, οι μαίες γνωρίζουν τα πολύ βασικά από θηλασμό και συνεχώς έρχονται για βοήθεια, εντάξει μου είπαν για ψευδοθηλές, αρνήθηκα όμως γιατί είχα ενημερωθεί, όλα καλά. Από ξενοδοχειακής άποψης (φαγητό, καθαριότητα) πολύ ευχαριστημένη. Στην αίθουσα ωδινών ήμουν εγώ και ο άντρας μου, ο γιατρός και η μαία. Άλλη κοπέλα δεν γεννούσε, νομίζω ο γιατρός σου το κανονίζει αυτό, θα πρέπει να 'ναι πολύ φουλ για να συμπέσετε. Επίσης, στο δωμάτιο ζήτησα και μου έφεραν αλλαξιέρα να μάθω να τον αλλάζω μόνη μου και ζήτησα και μου έδειξαν πώς να τον κάνω μπανάκι. Αν δεν θες μπορείς να τους τηλ. να τον παίρνουν για τις αλλαγές, μόλις καλείς έρχονται αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν μες στην ευτυχία και μου άρεσαν όλα σε αυτές τις μέρες, δεν κοιμόμουν από τη χαρά μου! Είχε δυστυχώς πολύ επισκεπτήριο αλλά όλο έκαναν παραινέσεις να βγαίνει ο κόσμος στο σαλόνι και γενικώς τηρείτο. Ό,τι άλλο θες μου λες! Οι παιδίατροι όλοι οκ, παρά τον ίκτερο που ανέβαινε κανείς δεν μου είπε για ξένο γάλα, ίσως όμως ευθύνεται ο γιατρός μου που είναι γνωστός vbac και γενικώς φέρνει μεγάλη πελατεία, αυτή ήταν η άποψη της μαίας μου. Αλλά και να σου πουν, εσύ είσαι ενημερωμένη, όσο μπορείς θα το αρνείσαι. Αν έχεις καταλήξει και σε παιδίατρο δική σου ήδη ζήτα και τη γνώμη της. Εμένα ήρθε και η παιδίατρος και με είδε στο μαιευτήριο, οπότε γενικώς ακολουθούσα τις συμβουλές της με άλλη σιγουριά.

Α, από εξετάσεις έκανα όλο το πακέτο των 200ε αν θυμάμαι καλά, αλλά συζήτα με παιδίατρο να δεις αν όντως χρειάζεται. Εμένα πολλά μου είπε ηδική μου θα μπορούσα να τα κάνω αργότερα.

Μαμά μου, τα βραστά κολοκυθάκια; Εμάς κάνουν θαύματα.

Μπουμπού, μην απογοητεύσαι, είσαι τόσο μικρή, μια του κλέφτη δυο του κλέφτη θα γίνεις μανούλα! Είναι θέμα χρόνου!

Ωραια μου ακουγονται οσα γραφεις Ζοζεφινακι μου!!!👍👍

Στη λαμπα τη μεγαλη που τον εβαλαν μια μερα πληρωσες επιπλεον λεφτα??μετα έπεσε γρηγορα ο ικτερος?

Καλα ψευδοθηλες γιατι ηθελαν να σου δωσουν?ειχες θεμα με τη θηλη??

Στο επισκεπτηριο τον εδινες?(επειδη γεννησες χειμωνα..)

Ειχες καποιον τα βραδια μαζι σου?τον αντρα σου??τη μαμα σου??

Ειχες θεμα στο θηλασμο που ηταν λιγο μικρουλης?

Απο εξετασεις εκανες πχ ακοης και οφθαλμού???αυτες εννοεις??αυτες απο οσο γνωριζω ειναι επιπλεον και τις πληρωνεις κανονικα..δεν περνεις κατι πισω..

Σε βομβαρδισα στις ερωτησεις...:rolleyes:

Διαφημίσεις

ρενακι μου ποσοοο χαιρομαι που σε βλεπω τοοσο αισιοδοξη κ τοσο διαφορετικη!!!!οταν εισαι αισιοδοξη ολα θα γινουν!!!!δεν εισαι καθολου παραλογη με το θεμα της δουλειας.απολαυσε τη δουλεια κ το νεο περιβαλλον κ ολα αυτα θα βοηθησουν για το επιθυμητο αποτελεσμα.βλεπεις ηδη ποσο διαφορετικα αντιμετωπιζεις τα πραγματα.

μπραβο κοριτσι μου.....

Ωραια μου ακουγονται οσα γραφεις Ζοζεφινακι μου!!!👍👍

Στη λαμπα τη μεγαλη που τον εβαλαν μια μερα πληρωσες επιπλεον λεφτα??μετα έπεσε γρηγορα ο ικτερος?

Καλα ψευδοθηλες γιατι ηθελαν να σου δωσουν?ειχες θεμα με τη θηλη??

Στο επισκεπτηριο τον εδινες?(επειδη γεννησες χειμωνα..)

Ειχες καποιον τα βραδια μαζι σου?τον αντρα σου??τη μαμα σου??

Ειχες θεμα στο θηλασμο που ηταν λιγο μικρουλης?

Απο εξετασεις εκανες πχ ακοης και οφθαλμού???αυτες εννοεις??αυτες απο οσο γνωριζω ειναι επιπλεον και τις πληρωνεις κανονικα..δεν περνεις κατι πισω..

Σε βομβαρδισα στις ερωτησεις...:rolleyes:

Zamiaki, ναι τις επιπλέον έκανα. Στη μεγάλη λάμπα δεν πληρώνεις επιπλέον, αν ήθελα τον έβαζαν εκεί εξ αρχής δωρεάν. Πλήρωσα μια μέρα επιπλέον όμως γιατί ήθελα στη λάμπα δίπλα μου κι αυτή είναι μικρή και εκεί δεν έπεσε οπότε χρειάστηκε να μείνω άλλη μια νύχτα, πλήρωσα 110ε τη νύχτα εκείνη περίπου. Στη μεγάλη έπεσε αμέσως. Ψευδοθηλές μου είπε μία γιατί ο μπέμπης δεν έπιανε καλά, δεν χρειάστηκα ποτέ όμως, έμαθε να τραβάει τη θηλή και να θηλάζει κανονικά. Κάποια ρώτησε γιατί όχι ψευδοθηλή, γιατί δεν ξεμαθαίνεται εύκολα, πάντως όλα γίνονται, ακόμα κι αυτό ξεμαθαίνεται. Ψευδοθηλή χρειάζεται μόνο στις πραγματικά εισέχουσες θηλές, αυτές που δεν βγαίνουν προς τα έξω ούτε με κάποιο ερέθισμα. Εγώ δεν είχα λόγο να χρησιμοποιήσω, απλώς η μαία ήταν άσχετη.

Τα βράδια τη μαμά μου και άλλοτε τον άντρα μου, ένας επιτρέπεται. Ποτέ δεν έδινα τον μπέμπη μου, ούτε στο επισκεπτήριο. Ούτε απέφευγα τις επισκέψεις, γύρω στα 7-8 κοντινά άτομα μας επισκέπτονταν στις αρχές, φυσικά όχι μαμάδες που είχαν νήπια. Μέχρι τώρα 10 μηνών ποτέ δεν έχει αρρωστήσει και πια ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με παιδάκια. Στο επισκεπτήριο όμως μη νομίζεις ότι όλοι έμπαιναν να τον δουν στο δωμάτιο, τους περισσότερους τους έβλεπα στο σαλόνι και 2-3 στο δωμάτιο σύνολο και πάντα ένας ένας.

Ο ίκτερος άργησε λίγο να πέσει στο σπίτι, κυρίως επειδή δεν μπορούσε να θηλάσει καλά, είχε πολύ μικρό στοματάκι. Αλλά με τον καιρό και πολλή υπομονή, έμαθε και έπεσε κι ο ίκτερος. Φυσικά ήταν σε επίπεδα όχι επικίνδυνα και μας άφησαν να φύγουμε.

Σάμμερ μου, ναι ο γιατρός είναι vbac, πολύ πολύ εντάξει σε όλα τα επίπεδα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπουμπου μου φυσικά κ δ το βάζουμε κάτω. Αν πράγματι έρθει άλλος ένας μήνας σ@χ!οι επαφές ποτέ ήταν;

Ζαμιακι εγώ δ είχα θέμα με το θηλασμο λόγω μεγέθους Μπεμπη. Όπως είπαν κ οι παιδίατροι μικρούλης αλλά δυνατός! Έχει πολύ νευρο. Μόνο μια μέρα που ήταν αρκετά υπναρας λόγω ικτερου. Γενικα αν δ είχα την εμπειρία εύκολα θα με απογοητευανε οι μισές μαιες. Οι άλλες μισές ξέρανε. Είμαι κ από τις τυχερες γτ κατεβαίνει πολύ γρήγορα το γαλα

Σαμμερακι μου στο δεύτερο θα κρατήσει παραπάνω ο θηλασμός αν το θες. Αν δ πάθεις, δ θα μάθεις..

Μπουμπου μου φυσικά κ δ το βάζουμε κάτω. Αν πράγματι έρθει άλλος ένας μήνας σ@χ!οι επαφές ποτέ ήταν;

Ζαμιακι εγώ δ είχα θέμα με το θηλασμο λόγω μεγέθους Μπεμπη. Όπως είπαν κ οι παιδίατροι μικρούλης αλλά δυνατός! Έχει πολύ νευρο. Μόνο μια μέρα που ήταν αρκετά υπναρας λόγω ικτερου. Γενικα αν δ είχα την εμπειρία εύκολα θα με απογοητευανε οι μισές μαιες. Οι άλλες μισές ξέρανε. Είμαι κ από τις τυχερες γτ κατεβαίνει πολύ γρήγορα το γαλα

Σαμμερακι μου στο δεύτερο θα κρατήσει παραπάνω ο θηλασμός αν το θες. Αν δ πάθεις, δ θα μάθεις..

εκατσα κ βρηκα ημεροηνιεσ κ ηταν μετα την ωορρηξια......:roll:

Διαφημίσεις

εγω ρε κοριτσαρες που σημερα ειμαι στην 30η μερα με θετικο τεστ ωορρηξιας στις 12/11 με κυκλο 32ημερων...κ επαφες απο 8-10-12-13/11 και πιο μετα αλλα δεν τις πιανω για επαφες συλληψης εκεινες χαχαχα!ποτε να εκανα ενα τεστακι ουρων?θα εδειχνε τωρα η μπα?οριστε πλησιαζουν οι μερες και εκατσα κ εγω η "ανετη" στα καρβουνα!!! :P

RyZa.png

εγω ρε κοριτσαρες που σημερα ειμαι στην 30η μερα με θετικο τεστ ωορρηξιας στις 12/11 με κυκλο 32ημερων...κ επαφες απο 8-10-12-13/11 και πιο μετα αλλα δεν τις πιανω για επαφες συλληψης εκεινες χαχαχα!ποτε να εκανα ενα τεστακι ουρων?θα εδειχνε τωρα η μπα?οριστε πλησιαζουν οι μερες και εκατσα κ εγω η "ανετη" στα καρβουνα!!! :P

Moutzoura μου εγώ θα έλεγα να περάσει το ΣΚ. Τα τεστ ούρων δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο η εξέταση αίματος και μπορεί να έχεις λάθος αποτέλεσμα και να είσαι με την αμφιβολία μήπως το έκανες νωρίς.

Εγώ έβγαλα και σπυρακι. .είναι απαραίτητο να μην βγάζουμε σπυράκια αν είμαστε ???:?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Moutzoura μου εγώ θα έλεγα να περάσει το ΣΚ. Τα τεστ ούρων δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο η εξέταση αίματος και μπορεί να έχεις λάθος αποτέλεσμα και να είσαι με την αμφιβολία μήπως το έκανες νωρίς.

Εγώ έβγαλα και σπυρακι. .είναι απαραίτητο να μην βγάζουμε σπυράκια αν είμαστε ???:?

χιχιχι!ενταξει με επεισες!δευτερα πρωι χοριακη αν δεν εμφανιστει...τωρα με τα σπυρακια δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να μην βγαλεις!οι ορμονες τα προκαλουν!ελπιζω οι ορμονες της εγκυμοσυνης!!!εγω απο τα συνηθισμενα συμπτωματα της περιοδου ...ακομα κανενα ομως!:?

RyZa.png

χιχιχι!ενταξει με επεισες!δευτερα πρωι χοριακη αν δεν εμφανιστει...τωρα με τα σπυρακια δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να μην βγαλεις!οι ορμονες τα προκαλουν!ελπιζω οι ορμονες της εγκυμοσυνης!!!εγω απο τα συνηθισμενα συμπτωματα της περιοδου ...ακομα κανενα ομως!:?

Μπράβο! !! Αυτό είναι πολύ καλό! ! Μακάρι να είσαι! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...