Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

τωρα σας διαβασα ολες!!!ειχα δουλιτσα στο γραφειο!!!οποτε αναμενουμε τα νεακια της μπουμπουκας!!!εγω φιλες μου οπως χθες...ανεπαισθητα πονακια αλλα αυτο...τιποτα αλλο...και κατι που μου εκανε λιγο εντυπωση...εχω ορεξη για ζουζουνιες με συζυγο...τρελη ορεξη ομως!οπως εχουμε στην ωορρηξια!χαχαχα!παει εχει τρελαθει το σωμα μου!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα σας διαβασα ολες!!!ειχα δουλιτσα στο γραφειο!!!οποτε αναμενουμε τα νεακια της μπουμπουκας!!!εγω φιλες μου οπως χθες...ανεπαισθητα πονακια αλλα αυτο...τιποτα αλλο...και κατι που μου εκανε λιγο εντυπωση...εχω ορεξη για ζουζουνιες με συζυγο...τρελη ορεξη ομως!οπως εχουμε στην ωορρηξια!χαχαχα!παει εχει τρελαθει το σωμα μου!

Εγώ moutzoura μου αυτο με την όρεξη το έχω μια μέρα πριν και τη μέρα που μου έρχεται η περίοδος το πρωί και είναι τόσο έντονο που το καταλαβαίνω ότι είναι να έρθει. Και αυτές τις 3 μέρες το έχω σε άσχετες φάσεις όμως όχι το πρωί.

Αν εσύ όμως γενικά δεν το έχεις πριν την περίοδο ίσως υποδηλώνει κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Μακάρι να είναι κάτι καλοοοο! !!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Σ ευχαριστούμε Zamia! Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου! !! Αντε κοντευεις! !

Σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!!και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!!!!φουυυυυυυ μπεμπεδοσκονη!!:wink:

Αγαπημένο μου Zamiaki :D:D:D καλά είμαι!! Έφτασαν επιτέλους οι μέρες την Δευτέρα έχω την αυχενική μου και μετράω ώρες :roll::roll::roll:

Και εσύ κορίτσι μου καλό έφτασες στο τέλος της διαδρομής :) τι ωραία σύντομα θα συναντήσεις τον πρίγκηπα σου !!! περιμένουμε μαζί σου τα ευχάριστα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θυμαμαι αυτες τις ωρες πως τις περιμενα γλυκο μου..βαδικα καθε φορα που ειναι να παω στο γιατρο μετραω μερες...ωρες....ολα θα ειναι σουπερ πουλακι μου!!

Εφτασα πουλακι μου και ακομη μου φαινεται απιστευτο!!!

Ζαμιακι μου έρχεται το αγόρι σου!!

Νιώθεις καθόλου πονακια?

Βίκυ σήμερα είναι η έκτη μέρα! Προσπάθησα με διατροφή αλλά τίποτα και σήμερα έβαλα υποθετο γλυκερίνης χωρίς αποτέλεσμα.....δεν πονάει ευτυχώς αλλά σφιγγεται και δεν μπορεί

Πως τα πάτε με τον μικρουλη;; Τελικά χρειαστηκες βοήθεια;;

Μπουμπου λίγες ώρες έμειναν είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα ,προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σου και θα περάσει γρήγορα, περιμένουμε πως και πως...μην αργησεις να μας πεις τα αποτελέσματα

Πουλάκι ή ουρά έμεινε άντε!

Μαμα ερχεταιιιιιιιιι!!!!εχω τρελαθει!!!!πολυ συγκινηση απο τωρα..:)ακομη τιποτα..μονο κατι πετρωματα..εν το μεταξυ αρρώστησα και δεν εχω βγει καθολου για περπατημα:-(

Τζο επειδη ειδα πως ανέφερες οτι γεννησες στο Λητω...(εκει γενναω)εκανες rooming in??ειχε ικτερο ο μπέμπης σου?Απο εξετασεις στο μαιευτηριο τι του εκανες?

Στην αίθουσα ωδινων ησουν και με αλλη κοπελα??(έμαθα πως δεν εχουν ξεχωριστα δωματιακια....)

Βικακι πως τα πατε με το θηλασμο??τελικα ποσο εχασε ο μικρούλης βγαίνοντας απο το μαιευτηριο?

Αγχωνομαι λιγο....γιατι και ο δικος μου θα ειναι λιγο μικρούτσικος....

Επεσε γρηγορα ο αφαλος!!εε?έριχνες απευθειας οινόπνευμα?

Εγώ moutzoura μου αυτο με την όρεξη το έχω μια μέρα πριν και τη μέρα που μου έρχεται η περίοδος το πρωί και είναι τόσο έντονο που το καταλαβαίνω ότι είναι να έρθει. Και αυτές τις 3 μέρες το έχω σε άσχετες φάσεις όμως όχι το πρωί.

Αν εσύ όμως γενικά δεν το έχεις πριν την περίοδο ίσως υποδηλώνει κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Μακάρι να είναι κάτι καλοοοο! !!!

και εγω δεν πιστευω πως θα ειμαι εγκυος!μα κατι θα ενιωθα!!!ομολογω δεν το εχω παντα σαν συμπτωμα πριν την περιοδο!αντιθετα παντα εχω πρηξιμο σε κοιλιτσα πονο και πρηξιμο στο στηθος...νευρα!χαχαχα!αντιθετως εχω ηρεμια ...δεν ξερω ...δεν ψαχνω για συμπτωματα...αναμενω μεχρι Δευτερα που θα ναι η πρωτη μερα καθυστερησης για να κανω τοτε ισως το πρωτο τεστ..αν δεν με προλαβει η ατιμη :(:(

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!!Χρπμια πολλα σε οσες γιορταζουν!!

Εδω ειμαι ακομη μαρτακο μου!!!!

Μετραω μερουλες!!!!

Καλα αποτελεσματα σε οσες αναμενουν +++++!!!!

Τζο μου κανε ελευθερα αγκαλιτσες και αυτο το μηνα!!!!

Πουλακι μου γλυκο τι κανεις??εφτασε η μερα για να δεις το σπορακι σου!!

Μαμα συνεχεια αγωνια με τα παιδακια μας θα εχουμε....ελπιζω να ενεργηθει το Μελινακι και να μη χρειαστει τιποτα.

Να καλωσορίσω τα καινουρια κοριτσια!!!😘😘😘

Φιλια σε ολες!!!

ευχαριστουμε για το καλοσωρισμα και με το καλο το μωρακι σου κοριτσαρα μου!!!:D:D

RyZa.png

και εγω δεν πιστευω πως θα ειμαι εγκυος!μα κατι θα ενιωθα!!!ομολογω δεν το εχω παντα σαν συμπτωμα πριν την περιοδο!αντιθετα παντα εχω πρηξιμο σε κοιλιτσα πονο και πρηξιμο στο στηθος...νευρα!χαχαχα!αντιθετως εχω ηρεμια ...δεν ξερω ...δεν ψαχνω για συμπτωματα...αναμενω μεχρι Δευτερα που θα ναι η πρωτη μερα καθυστερησης για να κανω τοτε ισως το πρωτο τεστ..αν δεν με προλαβει η ατιμη :(:(

Εγώ moutzoura μου δεν νομίζω ότι αυτό το συμπτωμα φτάνει για να πεις ότι δεν είσαι έγκυος! Γιατί να μην είσαι? ? Έχεις τόσα διαφορετικά πράγματα αυτή τη φορά. Φυσικά και μπορεί να είσαι! ! Άλλωστε και στην εγκυμοσύνη εγώ ξέρω ότι η μεγάλη αιματωση της περιοχής και τα υγρά που παράγει φέρνουν ορεξουλες!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Γεια σας, κορίτσια! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Μάρτη μου, πόσο χαίρομαι κάθε φορά που γράφεις! Εμένα η μικρή θηλάζει και ενδιάμεσα στα γεύματα. Ήδη τρώει 3. Θα σου πρότεινα να καθυστερήσεις την εισαγωγή του τρίτου γεύματος, για να μην έχεις θέμα με το στήθος.

Πουλάκι, θυμάμαι κι εγώ έτσι μετρούσα πέρισυ! Με το καλό!

Ζάμια, σε λίγες μέρες θα συναντηθείτε! Να μου φιλήσεις τον έρωτα!

Εμείς είδαμε μαζί το τεστ! Ο άντρας μου ήθελε να περιμένω μέχρι το πρωί. Ευτυχώς, δεν περίμενα :)

Καλή επιτυχία! Με το καλό να έρθουν πολλά θετικά αποτελέσματα!

χαχαχαχα!μακαρι Τονια μου!!!σε τρεις μερουλες θα ξερουμε .... διαφορετικα ναιιιι...δεν νιωθω τιποτα μα τιποτα!!!για να δουμεεεεε!!!!καθε κυκλος και μια εκπληξη ειναι!

RyZa.png

Γεια σας, κορίτσια! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Μάρτη μου, πόσο χαίρομαι κάθε φορά που γράφεις! Εμένα η μικρή θηλάζει και ενδιάμεσα στα γεύματα. Ήδη τρώει 3. Θα σου πρότεινα να καθυστερήσεις την εισαγωγή του τρίτου γεύματος, για να μην έχεις θέμα με το στήθος.

Πουλάκι, θυμάμαι κι εγώ έτσι μετρούσα πέρισυ! Με το καλό!

Ζάμια, σε λίγες μέρες θα συναντηθείτε! Να μου φιλήσεις τον έρωτα!

Εμείς είδαμε μαζί το τεστ! Ο άντρας μου ήθελε να περιμένω μέχρι το πρωί. Ευτυχώς, δεν περίμενα :)

Καλή επιτυχία! Με το καλό να έρθουν πολλά θετικά αποτελέσματα!

να σου ζησει το λουλουδι σου κοριτσι μου!!!!ευχαριστουμε για την θετικη ενεργεια που μας στελνετε!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Βικακι πως τα πατε με το θηλασμο??τελικα ποσο εχασε ο μικρούλης βγαίνοντας απο το μαιευτηριο?

Αγχωνομαι λιγο....γιατι και ο δικος μου θα ειναι λιγο μικρούτσικος....

Επεσε γρηγορα ο αφαλος!!εε?έριχνες απευθειας οινόπνευμα?

Μαμά αρκετές μέρες. Ελπίζω να μη χρειαστεί κτ αλλο

Προς το παρόν είμαστε με τον άντρα μου. Από Κυριακή θα δούμε. Λέω να έρχεται η μαμά μου τα βράδια που θα δουλευει

Δ κοιμομαστε καλα. Λόγω της ιωαννας

Έχασε 300γρ.εχει πάρει πάνω από 200.σε 10μερες όπως κ της ιωαννας. Στην Ιωάννα δ έβαζα τπτ. Σε αυτόν επειδή ήταν λίγο πιο έξω κ είχε κ λίγο πυον ένα αντισηπτικό. Το cetavlon. Ο θηλασμός οκ. Μου φαίνεται παράξενο που δ έχω υπερπαραγωγη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...