Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Αχ τι ωραία! !! Τρελαίνομαι για ανακοινώσεις. Αν και πιστεύω ότι και με κάτι πολύ απλό πάλι η συγκίνηση είναι μεγάλη αν το θέλουν κι οι δύο! ! Πολύ ωραίος ο δικός σου τρόπος Josephine! !

Έχει στο Internet διάφορα βίντεο με ανακοινώσεις και κάθε φορά τις βλέπω και κλαίω! ! Μπουμπού αφού δεν το ξέρει ότι πήγες για χοριακη να κρατηθεις και να του το πεις το βράδυ στο σπιτάκι σας! Νομίζω ότι το βλέμμα τους εκείνη την στιγμή είναι η καλύτερη απάντηση! Ε? Τι λέτε κι εσείς οι εμπειρες?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τι ωραία! !! Τρελαίνομαι για ανακοινώσεις. Αν και πιστεύω ότι και με κάτι πολύ απλό πάλι η συγκίνηση είναι μεγάλη αν το θέλουν κι οι δύο! ! Πολύ ωραίος ο δικός σου τρόπος Josephine! !

Έχει στο Internet διάφορα βίντεο με ανακοινώσεις και κάθε φορά τις βλέπω και κλαίω! ! Μπουμπού αφού δεν το ξέρει ότι πήγες για χοριακη να κρατηθεις και να του το πεις το βράδυ στο σπιτάκι σας! Νομίζω ότι το βλέμμα τους εκείνη την στιγμή είναι η καλύτερη απάντηση! Ε? Τι λέτε κι εσείς οι εμπειρες?

Τα 'εχω δει κι εγω και είναι τέλεια!!! Από την αγωνία με εχει πιασει συχνοουρία...:P

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν και όσες έχετε εορτάζοντες!

Μπουμπου ευχομαι να ναι θετική ή χοριακη σου !! Θα περιμένουμε τα ευχάριστα να γιορτάσουμε όλες μαζί!!

Πολύ ωραία ή κεψη της ανακοίνωσης σου!!

Τζο συγκινήθηκα πολύ δεν μου φάνηκε καθόλου γλυκαναλατο!! Έχω μία απορία: καταφέρες να σχηματίσεις στις φέτες των κοιλιακών χαμογελάκι;; Χαχα ακόμα θυμάμαι τους πλαινους κοιλιακούς σου με φουσκωμένη κοιλιά!!

Όσο για την κύρια δεν πειράζει απόλαυσε το και θα έρθει πολύ σύντομα!!

Πουλάκι μου τι κανείς;; Απο συμπτώματα ηρεμησες καθόλου;;

Μάρτη μου μια χαρά τα Ζουζούνια σου!! Και ή κόρη μία χαρά θα τα καταφέρει! Καλή επιτυχία και εύχομαι να περάσει εκεί που θέλει!

Τόνια και μουτζουρα από βδομάδα θα μας πείτε και εσείς τα ευχάριστα!!

Μάρτη οσο για τον θηλασμό μην αγχωνεσαι ,αφού τρώνε είναι φυσιολογικό να μην θηλάζουν συνέχεια, ή Μελίνα δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα γιατί άργησε να δέχεται τις στερεές και από τον Αυγούστου άρχισε να κουτσοτρωει ακόμα και τώρα που είναι λίγο καλύτερα με το φαγητό το στήθος δεν τα αποχωρίζεται με τίποτα! Θηλάζει αρκετά μέρα νύχτα έχουμε και τα δόντια που δεν βοηθάει καθόλου ή κατάσταση

Εγω δεν τ ανακοίνωσα και πολύ ρομαντικά την εγκυμοσύνη , περίμενα περίοδο την πέμπτη και το Σάββατο έκανα ένα τεστ γιατί θα εσκαγα με τον άντρα μου να αγωνιουμε κοιτάζοντας το ,το τεστ βγήκε αρνητικό και μετά από ένα μισαωρο δείξε μία άχνη γραμμή και δεν το πήραμε υπόψιν μας, την δεύτερα εκλεισα ένα ραντεβού στον γυναικολόγο γιατί δεν είχε έρθει ακόμα περίοδος με είδε αλλά ήταν τόσο μικρό που με το ζόρι φαινόταν κάτι με έστειλε για χοριακη και μου είπε να περιμένω τηλ του το βράδυ που θα έπαιρνε ο ίδιος τα αποτελέσματα οπότε καθομασταν σε ανάμενα κάρβουνα και οι δύο πάνω από το τηλ, όταν μας πήρε και μας είπε ότι είναι θετική αγκαλιάστηκαμε και κλαιγαμε από χαρά!

Αυτή είναι ή ική μας ιστορία, στο επόμενο θα το κάνω πιο ρομαντικό!

Σήμερα είμαι αγχωμενη γιατί ή Μελίνα δεν κάνει κακά, πήρα τον γιατρό και μου είπε να βάλω υποθετο γλυκερίνης το οποίο τελικά δεν βοήθησε, τώρα κοιμάται και λέω να βάλω να ακόμα μπας και κάνει...ελπίζω να μην χρειαστεί κλυσμα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.... προσπαθώ με την διατροφή αλλά δεν γίνεται κάτι...

Αυτά...πως αλλαζω θέματα ε;; Χαχα

yk1yp3.png

Καλημερα σε ολες!!!!Χρπμια πολλα σε οσες γιορταζουν!!

Εδω ειμαι ακομη μαρτακο μου!!!!

Μετραω μερουλες!!!!

Καλα αποτελεσματα σε οσες αναμενουν +++++!!!!

Τζο μου κανε ελευθερα αγκαλιτσες και αυτο το μηνα!!!!

Πουλακι μου γλυκο τι κανεις??εφτασε η μερα για να δεις το σπορακι σου!!

Μαμα συνεχεια αγωνια με τα παιδακια μας θα εχουμε....ελπιζω να ενεργηθει το Μελινακι και να μη χρειαστει τιποτα.

Να καλωσορίσω τα καινουρια κοριτσια!!!😘😘😘

Φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Μετραω μερουλες!!!!

Μαμα συνεχεια αγωνια με τα παιδακια μας θα εχουμε....ελπιζω να ενεργηθει το Μελινακι και να μη χρειαστει τιποτα.

Να καλωσορίσω τα καινουρια κοριτσια!!!😘😘😘

Φιλια σε ολες!!!

Σ ευχαριστούμε Zamia! Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου! !! Αντε κοντευεις! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα! Αντε μπουμπου περιμένουμε ευχάριστα..

Μάρτη μου με το καλό να γράψει η κορη κ να περάσει όπου πραγματικά της αρέσει!

Τζο άλλον ένα μήνα ελεύθερες επαφές!

Μαμά πόσες μέρες δ έκανε κακά;

Χρόνια πολλά στις εορταζουσες κ να τις χαίρεστε όσες έχουν!

Εμείς δ είχαμε ιδιαίτερες ανακοινώσεις. Στη δεύτερη απλά δ είχε υπολογίσει μέρες οπότε κατέβηκα μόνη με την κόρη κ έκανα χοριακη κ όταν τελείωσε τη δουλειά του είπα να μας βρει έξω. Του έδωσε το χαρτί η κορη κ βγήκαμε έξω για φαγητό.

Στην πρώτη ήξερε ποτέ έχω καθυστέρηση οπότε πήγαμε μαζί.

Κ από συμπτώματα δ είχα τπτ σε καμία. Στην πρώτη είδα αίμα εμφυτευσης. Κ στη δεύτερη τα υγρά ωορρηξιας συνεχίστηκαν για πολλές μερες

Αχ, κορίτσια, με έχει πιάσει φόβος ότι θα αδιαθετησω.... Ευχομαι να μην έρθει... ένα δωρο Χριστουγέννων...!!!! :)

Κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω! !! Είναι απόλυτα λογικό να φοβάσαι. Κι εγώ φοβάμαι και φαντάσου ότι έχω μέρες ακόμα! ! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Πω πω! ! Ότι και να σου πούμε τώρα η αγωνία θα φύγει μόλις μάθεις. Κάνε λίγο υπομονή ακομα

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μετραω μερουλες!!!!

Να καλωσορίσω τα καινουρια κοριτσια!!!οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

Φιλια σε ολες!!!

Αγαπημένο μου Zamiaki :D:D:D καλά είμαι!! Έφτασαν επιτέλους οι μέρες την Δευτέρα έχω την αυχενική μου και μετράω ώρες :roll::roll::roll:

Και εσύ κορίτσι μου καλό έφτασες στο τέλος της διαδρομής :) τι ωραία σύντομα θα συναντήσεις τον πρίγκηπα σου !!! περιμένουμε μαζί σου τα ευχάριστα :tongue::tongue::tongue::tongue:

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω! !! Είναι απόλυτα λογικό να φοβάσαι. Κι εγώ φοβάμαι και φαντάσου ότι έχω μέρες ακόμα! ! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Πω πω! ! Ότι και να σου πούμε τώρα η αγωνία θα φύγει μόλις μάθεις. Κάνε λίγο υπομονή ακομα

Μακάρι να είμαστε τυχερούλες!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Ζαμιακι μου έρχεται το αγόρι σου!!

Νιώθεις καθόλου πονακια?

Βίκυ σήμερα είναι η έκτη μέρα! Προσπάθησα με διατροφή αλλά τίποτα και σήμερα έβαλα υποθετο γλυκερίνης χωρίς αποτέλεσμα.....δεν πονάει ευτυχώς αλλά σφιγγεται και δεν μπορεί

Πως τα πάτε με τον μικρουλη;; Τελικά χρειαστηκες βοήθεια;;

Μπουμπου λίγες ώρες έμειναν είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα ,προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σου και θα περάσει γρήγορα, περιμένουμε πως και πως...μην αργησεις να μας πεις τα αποτελέσματα

Πουλάκι ή ουρά έμεινε άντε!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια μου!! μπουμπου σου στελνω θετικη ενεργεια... ανυπομονούμε το μεσημερι να μας γραψεις πολλαα+++++++++++

τονια, μουτζουρα και μπουμπου οχι τοσο αγχος... μην το κανετε αυτο στον εαυτο σας, σκεφτειτε αν εχετε σπορακι στην κοιλιτσα σας, τι ζορι τραβαει. ετσι μου εγραφαν κ εμενα τα κοριτσια κ δεν τις ακουγα.. εγω κ στις δυο εγκυμοσυνες, ειχα ιδια συμπτωματα οπως οταν περιμενω περιοδο, πονακια,αναγουλες,αυξηση θερμ/σιας, τρελη ορεξη για φαγητο.... το μονο διαφορετικο που υπηρχε κ στις δυο, ηταν ενα λαχανιασμα ρε κοριτσια κ μαλιστα μια βδομαδα πριν καν την αναμενομενη περιοδο.

αυτο που θελω να πω ειναι, μην ψαχνεται συμπτωματα, χαλαρωστε κ περιμενετε... τωρα θα μου πειτε, μολις αρχισω κ εγω τον επομενο μηνα, ετσι δε θα κανω? εχω πει στον εαυτο μου οχιιιι... βεβεια εχω προμηθευτει κ εγω τα hometest ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης αλλα πιστευω θα κανω υπομονη.... αν μεχρι τοτε ξεχασω αυτα που γραφω κ αρχιζω να σας πριζω, βριστε με... χχχχχχ..... ααα... παντως εμενα κ τις 2 φορες 26η μερα μου εδειχναν αποτελεσμα, με κυκλο 30.

υπομονη κ οπως λεει κ η jo.. ολα για καποιο λογο γινονται...

Lilypie - (Lzpn)

Μακάρι κορίτσι μου για όλες μας?

Θα σε πάρουν τηλέφωνο ή θα πας εσύ να πάρεις την απάντηση?

Θα παω εγω.... Μια ώρα εμείνε.... Μέχρι να φτιάξω φαγητο και να ετοιμαστω θα εχει περασει.... Εννοείται ότι θα σας πω τα νεα!!!! :P

Καλημεραααααααα!!! πήγα για χοριακή τελικα....μια η ωρα θα εχει τα αποτελεσματα.... Έχω τρομερη αγωνία.... Φοβάμαι μην αδιαθετησω τελικα.... πονάει η μεση μου πολυ κ ευχομαι να μην ερθει η "κυρια"...:?

καλημερα καλημεραααα!!!αντε με το καλο να εχουμε ευχαριστα!!!:D:D

ποτε σου ειπαν η απαντηση?

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...