Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Δεν ξέρω γιατί αλλά την μια μέρα είμαι αισιόδοξη και την άλλη τρέμω. Ε σήμερα λοιπόν εδώ και κάποιες ώρες τρέμω. Έχω νιώσει και κάποια τραβηγματα δεξιά και αριστερά στην μήτρα και με έχουν τρομάέξι.

συνηθως αυτα για καλο λενε τα νιωθουμε!!!!!το ξερω βρε κοριτσαρε η ατιμη αναμονη ειναι ζορι!μακαρι να ξεραμε οσο νωριτερα γινεται!αλλα εχει κ αναμονη τη μαγεια της!!!τα λεω να τα ακουω κ εγω μην νομιζεις!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα, κορίτσια μου! Κοιμήθηκε το καλό μου

Λοιπόν, προσωπικά εννοείται δεν απογοητεύομαι, 27η σήμερα και έχοντας πιει και νερά το έκανα, πολύ πολύ νωρίς. Όσο ανακατεύομαι ελπίζω, χαχαχα, και εννοείται αν δεν, απολαμβάνουμε σεχχχ που λέει κι η σάνγκρε, όλα για κάποιο λόγο θα έρθουν την ώρα που θέλουν αυτά!

διαβάζω που λέτε για θερμοκρασίες, καθόλου μην δίνετε βάση σ' αυτά, εγώ μια ζωή 36 ακόμα και το μήνα που έμεινα έγκυος

Μπουμπού, υπομονή, το καλό αν έγινε θα μείνει, δεν αλλάζει με χοριακή ή χωρίς, όσο δεν έρχεται να είσαι χαρούμενη!

Σαμμεράκι, αγκαλιά με το παιδάκι σου θα ξαναγεμίσει η αγκαλιά σου και θα χωρέσει πολλά περισσότερα, όσα θέλετε εσείς!

Τόνια, απόσπασε κι εσύ το μυαλό σου όσο γίνεται, υπομονή λίγες μερούλες ακόμα!

Μουτζουρίτσα, χαχαχαχα, εσένα θα σε πρήζω σε βαθμό εγκυμοσύνης :mrgreen: κι εσύ το ίδιο παρακαλώ!

Σάνγκρε, στείλε με στη φαρμακοποιό σου να γλυτώνω τουλάχιστον τα λεφτά απ' τα τεστ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τζο μου καλη στα δυο τελευταια δε ξοδευτηκα ενα πακο χομτεστ κι απο δω παν κι αλλοι λοιπον αυτη η μαρκα οσο δε βοηθησε στην ωορρηξια τοσο μου ελυσε τα χερια στις εγκυμοσυνες οσες προσπαθειται ειναι παμφθηνα παρτε μπολικα να μην ξεπαραδιαζεστε.

Καλα βρε ανθρωπε κι αυτη η φαρμακοποιος τιποτα σε κοιταει και το βρισκει τη γατα; αν σε βολευει κατα δω ελα να στη γνωρισω να πιουμε και καφε να παμε και τα ταλιμπανακια μας στις κουνιες αθηνα δεν εισαι;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαρτάκη μου, πόσο αισιόδοξα γράφεις κάθε φορά! Η ευτυχία αυτή που ζεις και θα ζήσεις θα σε ακολουθεί, οι πόνοι θα φύγουν, περνάς τα πιο δύσκολα τώρα, από 8ο-9ο γίνονται όλα πιο εύκολα, μετά αρχίζει το τρέξιμο να τα κυνηγάς, αλλά δεν έχει πόνο, μόνο χαρές! Πόσο σε θαυμάζω που αντέχεις τόσον καιρό με το θηλασμό, με την κούραση και όμως όλα τα καταφέρνεις. Το βλέπεις και με χιούμορ, ε δεν θα τρελαθούμε κιόλας, ε; τς τς τς τς τς τς τς τς :tongue: Η κόρη τι λέει που απέκτησε και δυο ζουζούνια να την τριγυρνάνε;

Ζαμιάκι, θα τον δεις και θα τον κρατήσεις τόσο σύντομα, πάει έφαγες το γάιδαρο! Στο νστ εγώ ποτέ δεν είχα ούτε μία σύσπαση! Κι όμως ήρθε 38+3 με σπάσιμο νερών στα καλά καθούμενα τα μεσάνυχτα, ούτε πόνοι ούτε τίποτα! Η μόνη ένδειξη που είχα ήταν πόνοι περιόδου 1 εβδομάδα πριν σκάσει μύτη ο μπέμπης. Και με είχε πιάσει μια τέτοια ανυπομονησία και πολλά νεύρα γιατί αργεί! Είχε πάρει θέση όμως αρκετό καιρό χαμηλά, δεν είχε όμως εμπεδωθεί.

Οντετάκι, ξεκουράσου! Ελιές στο χωριό; Φιλιά πολλά πολλά στη μπουμπού!

καλη μου τζο......η κορη..... αχ κι αυτη η κορακλα μου.... με αγχωνει..... που την χανεις που την βρησκεις.... περνει αγκαλια εναλλαξ τα αγορια!!!!! λεει: ασε με μαμα να ηρεμησω.... τις αρεσουν πολυ!!!!!!!!! ειδικα με τον εναν ειναι ερωτευμενη....... και προσπαθει πολυ ναμην το καταλαβει ο αλλος.......κατα τ' αλλα δεν πιεζεται να στρωσει ποπο για διαβασμα σοβαρο.... ειναι μονιμως αγχωμενη για να μην πιεστει!!!! ξεσκονιζει.....που λεμε.....δεν διαβαζει για πανελληνιες....

Αχ κοριτσακια γεια σας πηγα κουνιες και γυρισα μπαρουτι με κατι κ...παιδα η βασικα με τς μαναδες που δε λενε τιποτα. Ασε τεσπα μαρτη σε σκεφτομαι παντα περιμενω προσκληση για επισκεψη

Τζο μου γλυκια οχι απο την αλλη μερια κι εμεις το λαδι το χουμε θεο.

Ιοιο σιγα σιγα ανοιγει η ορεξη μην αγχεσαι.

Εγω ζω μια παρανοια απο τη μια τις πιο γλυκες στιγμες κι απ την αλλη το τι κανω τωρα η τρελη πως θα τα καταφερω.

σαγκρε μου γλυκεια..... αληθεια????? θα σου τηλ.... θελω πολυ.... μακαρι νατα καταφερουμε.... η κορη μου ξετρελαθηκε.... το κινητο το εβγαλα απο το αθορυβο πια...εχω και χτυπαει τωρα χαμηλα και δεν ξυπνανε.... τηλ και εσυ!!!!!

τι ωραια που τα γραφεται!!! χρυσα καλως ηρθες...ωραια μου ακουγονται αυτα που γραφεις για να δουμε!!!!???μαρτη μου να γραψεις βιβλιο σε παρακαλω τα λες υπεροχα.βικακυ πολυ χαιρομαι που δεν εχετε ζηλιες,ζειτε ονειρεμενες οικογ.στιγμες!!!!μαμα σε φανταζομαι να κυνηγας παιδι κ σκυλο χαχαχα.ζαμιακι εφτασε η ωρα σου τι καλα!!!! ιοιο μου μονιμως σκαμπανεβασματα εχουμε με το φαγητο.σαγκρε δεν σε φοβαμαι εσενα ολα τα καταφερνεις!!!!

σαμερακι μου σ'ευχαριστω..... σου ευχομαι να ερθουν ολα ονειρεμενα απο εδω και περα!!!!!

Tι έκαναν τα κ..παιδα; Μήπως ποδόσφαιρο στην παιδική χαρά μέσα; Γιατί δεν είχαν σήμερα σχολείο και σ' εμάς γινόταν χαμός! Αχ, εμείς έχουμε αδυναμία με τα νησιά του Αιγαίου, κυρίως Κυκλάδες βέβαια. Αλλά και Κρήτη, πιο πέρα δεν έχω πάει ακόμα :rolleyes: Αχ, αυτή η παράνοια θα 'ναι μόνιμη φιλενδάδα, μου το λένε στη δουλειά, αν κάνω κοντά δεύτερο να κλείσω μια θέση στο φρενοκομείο, εγώ κλείνω τ' αυτιά μου :lol:

Σου έκαναν τη γυμναστικούλα σου σκύλος και Μελινάκι, ε!!! Το μεσημέρι κοιμάται η Μελίνα; Ακούω στην παιδική χαρά ότι όλες προσπαθούν να κόψουν τον μεσημεριανό ύπνο και γι' αυτό τα τρέχουν όλη μέρα έξω, από τζάμπο μέχρι όπου βάλει ο νους για να μην κοιμηθούν. Εγώ απ' την άλλη παραπονιέμαι για τα πολύ πρωινά ξυπνήματα, άλλο άκρο! Αυτές παραπονιούνται που δεν συναντιούνται με τους συζύγους λόγω πολύ βραδινού ύπνου των παιδιών. Με τπτ δεν είμαστε ευχαριστημένες! Σήμερα 6.15, καλό ήταν αυτό :lol: το κακό είναι το 5.15! Κοιμάται 8 περίπου. Βέβαια ακούω και κάτι άλλα κουφά, μου είπε μια μαμά σε ένα πάρτι ότι εφάρμοσε μέθοδο κοιμήσου παιδί μου σε μωρό 10 μηνών γιατί λέει δεν κοιμόταν 18 ώρες που έπρεπε!!! :confused: το ήθελε σε συνεχή καταστολή το παιδί

Εγώ πολλή ανακατωσούρα από χθες στις 6 το απόγευμα μέχρι και τώρα που μιλάμε, πρώτη φορά μου συμβαίνει, στην πρώτη τπτ. Θα δείξει, μόνο να μην είναι ίωση, που πιστεύω όχι. Και πόνο περιόδου κλασικά. Έχω ακόμα μέρες, 25η σήμερα.

φρενοκομειο?????? ελα καλε..... μην μασας!!!!! αντεχουμε!!!! η προγιαγια μου, αναθρεψε 9 κορες ενα υιοθετημενο γιο..... και καμποσα ορφανα του χωριου... εθανε 103 χρονων.... και το καλυτερο..... τα ειχε τετρακοσια!!!! χαχα!!!! αυτες που τα λενε ματια μου δεν θελουν καταβαθα να μεγαλωσουν παιδια..... απλα τους προεκειψαν..... τεσπα....

ζαμιακι ολα καλα?????

μαμα θελω να σε ρωτησω ποσες φορες η μελινα θηλαζει το 24ωρο στην ηλικια της???? νομιζω ειναι ενος χρονου ε????

ανησυχω γιατι απο το πρωι στις εννεα με θηλαζουν κατα τις 16,00 το μεσημερι τωρα με το φαγητο....

μουτζουριτσα.....τονια.....θα ερθουν τα μπεμπουλινια σας!!!!!

φιλακια στις υπολοιπες!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου!!!!σε μανουλες και μελλουσες ..ειστε καλα?Μαρτη μου ευχαριστουμε για το καλωσορισμα!!!εχεις διδυμακια κ μια μεγαλυτερη κορη αν καταλαβα καλα!να σου ζησουν κοριτσι μου τα παιδακια σου!

RyZa.png

Καλημεραααααααα!!! πήγα για χοριακή τελικα....μια η ωρα θα εχει τα αποτελεσματα.... Έχω τρομερη αγωνία.... Φοβάμαι μην αδιαθετησω τελικα.... πονάει η μεση μου πολυ κ ευχομαι να μην ερθει η "κυρια"...:?

Καλημερούδια!

Ξεκινάω να σας πω ότι πρωί πρωί είχα την ανεπιθύμητη συνάντηση κορυφής στις 27 ημέρες. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα τη στιγμή που πρέπει, θα απολαύσουμε κι εμείς λίγο τις ελεύθερες επαφές μια φορά. Κι εγώ την αναμονή! Πήρα και τα τεστάκια εγκυμοσύνης από Αγγλία και θα 'χω να κάνω, χαχαχα.

Μάρτη μου, πόσο δίκιο έχεις! Αυτό πιστεύω κι εγώ, εντάξει να παραδέχεσαι πόσο ζόρικα είναι ειδικά αν δεν έχεις καμιά βοήθεια, αλλά οι πιο ακραίες εκφράσεις μάλλον είναι από λίγο πιο αναπάντεχες εγκυμοσύνες ή αν η μαμά είχε ήδη φτάσει στα όριά της κι έσκασε άλλο ένα παιδάκι. Βέβαια οι συνάδελφοί μου που το είπαν δουλεύουν άπειρες ώρες και αλαλούμ πρόγραμμα, ως ένα βαθμό τις καταλαβαίνω.

Η κορούλα σου έχει ξεμυαλιστεί από τα ζουζούνια μου φαίνεται! Τι να κάνεις κι εσύ, μόνο μπίρι μπίρι και πρήξιμο, μια φορά πες της να τα δώσει όλα και να κάνει την προσπάθεια. Είναι τεράστιο άγχος κι αυτές οι πανελλήνιες. Καλή της επιτυχία όπως και να 'χει, όλα είναι σχετικά με το τι θα πει επιτυχία, εγώ εύχομαι να περάσει σε αυτό που της αρέσει και θα την εκφράζει.

Μουτζούρα μου, καλημέρα! Πώς είναι τα κέφια σήμερα; Η κυρία εύχομαι άφαντη!

Μπουμπού, καλή επιτυχία, να 'χεις θετικά νέα, κοπέλα μου, έχεις τόση καθυστέρηση!

Σάνγκρε μου, πήρα τα τεστάκια, λοιπόν μένω προς τα βόρεια, αλλά όχι και τόσο βόρεια, στην έδρα μας αν με καταλαβαίνεις :mrgreen: με την οδήγηση δεν το έχω και πολύ, αλλά κάποιο εύκολο μέρος θα βρούμε να τα πούμε! Εσύ έχεις και ένα μήνα μόνο για τον τρίτο μάγκα και καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς και πολλές μετακινήσεις. Κάτι θα σκεφτώ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! !

Josephine έχεις δίκιο ότι όλα γίνονται για ένα λόγο. Κι εγώ το πιστεύω πολύ αυτό στη ζωή μου. Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη! !

Mπουμπου ηρέμησε! ! Θα περάσει η ώρα και θα μάθεις! ! Φαντάζομαι ότι σου φαίνεται αιώνας! ! Εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα να το γιορτάσουμε όλες μαζί !!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! !

Josephine έχεις δίκιο ότι όλα γίνονται για ένα λόγο. Κι εγώ το πιστεύω πολύ αυτό στη ζωή μου. Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη! !

Mπουμπου ηρέμησε! ! Θα περάσει η ώρα και θα μάθεις! ! Φαντάζομαι ότι σου φαίνεται αιώνας! ! Εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα να το γιορτάσουμε όλες μαζί !!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για τη θετική ενέργεια που μου δίνετε...

Δε το έχω πει σε κανέναν ακόμη, ούτε στον άντρα μου... Είναι η πρώτη φορά που δε θυμάται πότε είναι να αδιαθετήσω... τυχαίο;;; ;)

Αν τελικά είμαι θα το κάνω έκπληξη το βράδυ όταν σχολάσω....

σκέφτομαι να του το ανακοινώσω έτσι

να του πω να κλείσει τα μάτια και να ανοίξει τη παλάμη του. θα του βάλω δύο καλτσάκια μωρού και θα του πω να ανοιξει τα μάτια του... Τι λετε;;; :D:D

Εσείς κορίτσια που έχετε παιδάκια, πώς το ανακοινώσατε στον άντρα σας;;

Καλημεραααααααα!!! πήγα για χοριακή τελικα....μια η ωρα θα εχει τα αποτελεσματα.... Έχω τρομερη αγωνία.... Φοβάμαι μην αδιαθετησω τελικα.... πονάει η μεση μου πολυ κ ευχομαι να μην ερθει η "κυρια"...:?

Καλημέρα μπουμπού :tongue::tongue::tongue: σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια και εύχομαι το μεσημέρι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα ++++++++++++:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσόπουλα και Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν :)

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Μπουμπού, να του κάνεις μια όμορφη έκπληξη, καλά το σκέφτεσαι! Εμείς τα θυμόμαστε και μας πιάνει συγκίνηση! Είχα πάρει μια ευχετήρια κάρτα γάμου γιατί σε ένα μήνα θα παντρευόμασταν, που έγραφε "το πιο γλυκό δώρο γάμου βρίσκεται..." και με κοιτάει και μου λέει πού βρίσκεται; Σηκώνω τη μπλούζα και πάνω στην κοιλιά μου είχα ζωγραφίσει ένα χαμογελάκι! Μας πήραν λίγο τα ζουμιά, ακούγεται γλυκανάλατο αλλά ήταν απ' τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλά, βέβαια εγώ συγκινούμαι κάθε φορά που περνάω έξω απ' το μικροβιολογικό και έξω απ' το λητώ το μαιευτήριο, είμαι λίγο μάρθα βούρτση. Αλλά τότε είχε συγκινηθεί κι ο άντρας μου πρώτη φορά στην κοινή μας ζωή και έπειτα στον τοκετό.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπουμπού, να του κάνεις μια όμορφη έκπληξη, καλά το σκέφτεσαι! Εμείς τα θυμόμαστε και μας πιάνει συγκίνηση! Είχα πάρει μια ευχετήρια κάρτα γάμου γιατί σε ένα μήνα θα παντρευόμασταν, που έγραφε "το πιο γλυκό δώρο γάμου βρίσκεται..." και με κοιτάει και μου λέει πού βρίσκεται; Σηκώνω τη μπλούζα και πάνω στην κοιλιά μου είχα ζωγραφίσει ένα χαμογελάκι! Μας πήραν λίγο τα ζουμιά, ακούγεται γλυκανάλατο αλλά ήταν απ' τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας.

ααααα τι όμορφο!!! σκεφτομαι να το βιντεοσκοπήσω. να βάλω μια κάμερα απένατι για να έχουμε τη στιγμή και την αντίδρασή του.!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...