Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

7 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι ομορφιές μου θα κανω μια χοριακη αυριο να το τελειωνουμε!ο γιατρος δεν εχω στεναχωρεθει!όσο δεν έρχεται ...είπαμε τα τεστ μπορεί να είναι παραπλανητικά... Αν κ είμαι αρκετές μέρες μετα.... Θα δούμε κοριτσαρες! Καλυτερα να ερθει ως αύριο αν είναι γτ αλλιως εγώ θα αρχίσω να λέω να παλι κάτι πρόβλημα εχω! Χαχαχα!

Απο συμπτώματα οχι κάτι που να μοιάζει με περιόδου!!!

Εσείς καλά είστε σήμερα;

Μανουλες μικρακια και σπορακια;

Η κερκυραια πάει για φωτογράφιση! Το μοντελο μουυυ ❤❤

Μουτζουρα μου έχεις δίκιο.  Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει να μην σε βασανισει πάλι! ! Αν και δεν έχουμε λόγο να μην ελπίζουμε ακόμα.  Έλα λίγο κουράγιο ακόμα μέχρι αύριο. Δεν πας καμιά βόλτα με τον αντρουλι σου να ξεχαστεις? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!! 

μουτζουρζκι μου δεν πεφτουμε!! εχουμε ακομα ελπιδες και σε μενα αρνητικο βγηκε και ηταν ενα μελινακι!!

δεν θελω να σε αναστατωνω αλλα κρατα μια μικρη ελπιδα ακομα...φιλακια πολλα!!!

ρενα μου μπραβο που κοιμηθηκες στις 5 και δεν κουτουλας ακομη...καλα περασατε εχθες ε;; μπραβο που ξεδωσατε

σημερα τι φωτογραφιση εχεις;;

σαγκρε μπραβο για το μ3 ημουν σιγουρη οτι ολα θα ηταν καλα!!!

εβελινακι καλα εισαι; τι κανει το σπορι;;; κι εμενα με ξυπνησε απο τις 8 και καθε ωρα ξυπνημα για βυζι...να δω ποτε θα κοιμηθει

κατα τ αλλα ειναι μια χαρα και με τα κακα και με ολα!!

εμεις δεν εχουμε νερο και σαν επακολουθο ουτε θερμανση....τελος παντως αθ π[ερασει κι αυτο!!

διαβασα τοσα και τα ξεχασα ολα...

φιλακια σε ολες!!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Αυτό θα κάνουμε αγάπη!!! Εχει κ ηλιοοοο!!!τρώμε πρωινά και θα πάμε βολτουλα!!!

Είμαι καλά... Ειχα προετοιμαστεί περισσότερο για το αρνητικό και έτσι ήρθε πολύ πιο ανάλαφρο!!

RyZa.png

6 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αυτό θα κάνουμε αγάπη!!! Εχει κ ηλιοοοο!!!τρώμε πρωινά και θα πάμε βολτουλα!!!

Είμαι καλά... Ειχα προετοιμαστεί περισσότερο για το αρνητικό και έτσι ήρθε πολύ πιο ανάλαφρο!!

Χαίρομαι που είσαι ψύχραιμη αγάπη! !! Να περάσετε τέλεια! ! Εδώ είμαστε εμείς! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημερα αγάπες μουυυυ!!!κατουρηθηκα απο τις 8 και κάτι...

Εδειξε αρνητικό!!!

Είμαι καλά! Επεστρεψα στο κρεβάτι μου...Μίλησα λίγο με τον εαυτό μου είπαμε δυο πράγματα... και ξανακοιμηθηκα!

Συγνώμη που σας κράτησα σε αγωνία!!!! Σας ευχαριστώ όλες που είστε εδώ.... Που το μοιραζομαστε ❤❤

Πάμε παρακατω!!!!καλημέρα να έχετε και χαρούμενη Κυριακή!!!

Καλημέρα μουτζουριτσα... δεν πειράζει, δεν λεει απαραίτητα κατι το αρνητικό!! Αν δεν έρθει, κανε μεθαύριο χοριακη! Κ ολα καλα θα πάνε... ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα, κορίτσια! 

Μουτζούρα, να περάσεις όμορφα στη βόλτα σου και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χοριακή αύριο! Το διαχειρίστηκες τόσο καλά, μπράβο!  

Μαμά, πώς την παλεύεται χωρίς νερό και θέρμανση;  εμείς σήμερα έχουμε συχνά διακοπές νερού κάθε μέρα από τις δέκα το βράδυ.  Το πρωί κάπιοα στιγμή έρχεται, με λίγη πίεση.   Καθόλου ζεστό.  Μπάνιο κάνουμε αφού ζεστάνουμε νερό. ...

• Μου αρέσει 1

Αγάπες ευχαριστώ τόσο για την θετική σας ενέργεια!!!

Οπως ειχαμε πει με τη Σαμμερ ενα βήμα τη φορά...

Κάποια στιγμη αν θυμαμαι καλά η Σανγκρε είπε ακόμα κ όλα να ναι ιδανικά είναι ολόκληρη διαδικασία η σύλληψη -εμφύτευση κτλ ...και φυσικά και εχει απόλυτο δίκιο... Είπαμε 20-25% είναι η πιθανότητα!

Τα λογια τα δικά σας με βοήθησαν και οι ιστορίες της καθεμιάς πιστέψτε με δρουν στο να είμαι και ψύχραιμη κ αισιόδοξη!με βοηθατε πολύ!

Υπο άλλες συνθήκες θα είχα πελαγωσει...και τι θα καταφερνα;θα είχα μωρο στην κοιλιτσα;οχι βέβαια!

Εχω ακόμα μια μικρή ελπίδα αλλά και να μην... Προχωράμε! Αλλος ενας μήνας αγάπες μετρηματα.. Αγωνίες.. Ναι ...αλλά με χαμόγελο και αισιοδοξια!μανουλες θα γίνουμε όλες! Αλλες ξανά και αλλες για πρωτη φορά!:)

• Μου αρέσει 3

RyZa.png

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια μου είναι φυσιολογικό να με πιάνουν ακόμα κράμπες περιόδου?  Είναι λίγο πιο συχνές από ότι τον προηγούμενο καιρό.  Να ανησυχώ? 

Καρδουλα μου νομιζω είναι φυσιολογικό... Θα σου πουν κ οι μανουλες ...μεγαλώνει η μήτρα και βολευεται καλυτερα! Μην ανησυχεις ..εσύ την ξεκούραση σου και χαδακια στην κοιλιτσα! Κ σε μια εβδομαδα θα το δεις κιόλας και θα ηρεμησεις με την αυχενική!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μουτζουριτσα μου....χαιρομαι που εισαι καλα.ολες μαζι τον αλλο μηνα να μετραμε μερες για τα τεστ...τονια μου νομιζω πως ειναι φυσιολογικο.εγω ειχα παντως πιο πολλες απ οτι τις προηγουμενες εβδομαδες...ρωτα κ τον ντοκ

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημερα αγάπες μουυυυ!!!κατουρηθηκα απο τις 8 και κάτι...

Εδειξε αρνητικό!!!

Είμαι καλά! Επεστρεψα στο κρεβάτι μου...Μίλησα λίγο με τον εαυτό μου είπαμε δυο πράγματα... και ξανακοιμηθηκα!

Συγνώμη που σας κράτησα σε αγωνία!!!! Σας ευχαριστώ όλες που είστε εδώ.... Που το μοιραζομαστε ❤❤

Πάμε παρακατω!!!!καλημέρα να έχετε και χαρούμενη Κυριακή!!!

Καλημερα κοριτσιιι ομορφο! Ετσι, δε χαθηκε δα κι ο κοσμος....κι αλλος μηνας εδω ειναι....!!!
Επισης οντως τα τεστ μπορει να ειναι παραπλανητικα...κανε τη χοριακη αυριο να εισαι σιγουρη κι απο εκει και περα παμε για τον επομενο μηνα αν βγει αρνητικη! χαιρομαι που το παιρνεις ετσι θετικα....στους θετικους ανθρωπους,συμβαινουν θετικα πραγματα τη σωστη στιγμη!!! Να εισαι σιγουρη...

αααα και φυσικα μεχρι να ερθει περιοδος ολα παιζουν στο τραπεζι!

30 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αγάπες ευχαριστώ τόσο για την θετική σας ενέργεια!!!

Οπως ειχαμε πει με τη Σαμμερ ενα βήμα τη φορά...

Κάποια στιγμη αν θυμαμαι καλά η Σανγκρε είπε ακόμα κ όλα να ναι ιδανικά είναι ολόκληρη διαδικασία η σύλληψη -εμφύτευση κτλ ...και φυσικά και εχει απόλυτο δίκιο... Είπαμε 20-25% είναι η πιθανότητα!

Τα λογια τα δικά σας με βοήθησαν και οι ιστορίες της καθεμιάς πιστέψτε με δρουν στο να είμαι και ψύχραιμη κ αισιόδοξη!με βοηθατε πολύ!

Υπο άλλες συνθήκες θα είχα πελαγωσει...και τι θα καταφερνα;θα είχα μωρο στην κοιλιτσα;οχι βέβαια!

Εχω ακόμα μια μικρή ελπίδα αλλά και να μην... Προχωράμε! Αλλος ενας μήνας αγάπες μετρηματα.. Αγωνίες.. Ναι ...αλλά με χαμόγελο και αισιοδοξια!μανουλες θα γίνουμε όλες! Αλλες ξανά και αλλες για πρωτη φορά!:)

οπως το ειπες...εγω διαβαζα καπου οτι απ τα εκατομυρια σπερματοζωαρια που μπαινουν στον κολπο ΜΟΝΟ 200-300 θα φτασουν στο ωαριο κι αν....κι οι πιθανοτητες μετα ειναι 20%! ειναι θεμα τυχης και συγκυριας...αυτο το μηνα, τον αλλον λοιπον δεν εχει σημασια...αργα η γρηγορα θα πετυχει!!!

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

καλημερα!

μουτζουρα μου χαιρομαι που εισαι ψυχραιμη.κραταμε μια μικρη ελπιδα

τονια μου οι κραμπες μπορει να διαρκεσουν κ ολη την εγκυμοσυνη.παιρνεις προγεστερονη ε;ξεκουραση.να το αναφερεις στο γιατρο σου.μπορει να ειναι μητρα που μεγαλωνει.ετσι ηταν στη δευτερη.στην πρωτη ομως που δ μπορουσα να σταθω ορθια απο τον πονο ηταν συσπασουλες.κ οταν εχουμε συσπασεις δ χαιδευουμε την κοιλιτσα γτ επιδεινωνονται

εγω δ μπορω να συνελθω..ολοκληρο ταξιδι για να δω τους δικους μου.κομματια ειμαι σημερα

9 minutes ago, vikib είπε:

καλημερα!

μουτζουρα μου χαιρομαι που εισαι ψυχραιμη.κραταμε μια μικρη ελπιδα

τονια μου οι κραμπες μπορει να διαρκεσουν κ ολη την εγκυμοσυνη.παιρνεις προγεστερονη ε;ξεκουραση.να το αναφερεις στο γιατρο σου.μπορει να ειναι μητρα που μεγαλωνει.ετσι ηταν στη δευτερη.στην πρωτη ομως που δ μπορουσα να σταθω ορθια απο τον πονο ηταν συσπασουλες.κ οταν εχουμε συσπασεις δ χαιδευουμε την κοιλιτσα γτ επιδεινωνονται

εγω δ μπορω να συνελθω..ολοκληρο ταξιδι για να δω τους δικους μου.κομματια ειμαι σημερα

Καλημέρα Βικακι μου!δεν οφείλει να είμαστε και.κάτι αλλο πέραν απο ψυχραιμες!ενα μικρο παραθυρακι παραμενει καιαλήθεια χωρίς εσάς δεν θα ήμουν έτσι όμως! ❤

Ολη η επικοινωνία και η ανταλλαγή εμπειριων βοηθά πολύ!

Εδώ θα.είμαστε να μετράμε Σαμμερακι μου!

Βάσανο τα.πήγαινε έλα ειδικά κ τα μικρά!προσπάθησε να ξεκουραστεις σήμερα όσο είναι δυνατόν!

Μαμακα κ Ιοιο έχετε ακόμα θέματα με ρεύμα και νερό;

RyZa.png

αχ ναι.τι εγινε μαμα κ ιοιο;ταλαιπωρια με τις κουκλιτσες σας.

εμεις ευτυχως παρολο το κρυο ειμαστε οκ.βεβαια δ βγαινουμε εξω

εγω κουραστηκα.τα μικρα μες στην ενεργεια.απλα ο μπεμπης ειχε ανησυχο υπνο τις πρωτες ωρες κ δ ξεκουραστηκα.κ δ θα ξεκουραστω γτ σημερα κ αυριο θα μαι ολη μερα μονη με τα πιτσιρικια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...