Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! ! Το εννοούσε η μουτζουρα τελικά να μην την περιμένουμε πριν τις 10. Κι εγώ στο κρεβάτι είμαι με το ένα μάτι ανοιχτό αλλά είχα μεγάλη αγωνία!! Που εισαι μουτζουρα? ????

Εβελινακι μου την άλλη Δευτέρα έχεις κι εσύ ραντεβού? 

Εγώ έχω στις 31 Τόνι μου... έβγαινε πιο μικρό στον υπέρηχο,( καθυστερημένη συλληψη) κ είπε ή γιατρός να το αργησουμε λίγο.  

DqByp2.png

Μουτζουρααααα!!!' Όλο το φόρουμ έχει ξυπνήσει και σε περιμένει! !!!! Αντε! !!!!!!

5 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Εγώ έχω στις 31 Τόνι μου... έβγαινε πιο μικρό στον υπέρηχο,( καθυστερημένη συλληψη) κ είπε ή γιατρός να το αργησουμε λίγο.  

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?  Εγώ έκλεισα την 11η. Δηλαδή την άλλη βδομάδα που θα κάνω την αυχενική θα έχω κλείσει την 12η.

DBTcp3.png7Kksp3.png

24 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα αγάπες! Εβελινακι μου από τα χαράματα καλό μου εσύ! 

Σαμμερακι ξέρεις ότι πρώτη φορά ξυπνάω κ μπαίνω τέτοια ώρα ε;!  Ελπίζω να μπει να μας πει σύντομα το ++++ να πάω με χαρά στη δουλειά σήμερα.  Όχι για εργασία.  Έχουμε φωτογράφηση.. χχχ.ελπίζω να μπορώ να απαντήσω κ να μη σκασωωωω....

Καλημέρα αγαπουλιτσα! Μας έχει βουρλισει το μουτζουρακι μας!

Ναι, φρόντισε ή μπουκιτσα μου γι αυτό... χι χι... φωτογράφιση βλέπω...αχα!!!

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουρααααα!!!' Όλο το φόρουμ έχει ξυπνήσει και σε περιμένει! !!!! Αντε! !!!!!!

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?  Εγώ έκλεισα την 11η. Δηλαδή την άλλη βδομάδα που θα κάνω την αυχενική θα έχω κλείσει την 12η.

Χα χα... όντως! Όλες αναμένουμε Μουτζουρα!!! Εγώ χθες μπηκα στην 11η..κ εγώ κάπου 12κ 2 θα είμαι νομίζω 

DqByp2.png

10 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Ναι, φρόντισε ή μπουκιτσα μου γι αυτό... χι χι... φωτογράφιση βλέπω...αχα!!!

Χα χα... όντως! Όλες αναμένουμε Μουτζουρα!!! Εγώ χθες μπηκα στην 11η..κ εγώ κάπου 12κ 2 θα είμαι νομίζω 

Μαζί είμαστε τότε.  Ποτέ έχεις ΠΗΤ? εγώ 6 Αυγούστου 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μαζί είμαστε τότε.  Ποτέ έχεις ΠΗΤ? εγώ 6 Αυγούστου 

Γύρω στις 17 μου είπε ή γιατρός, αλλά σίγουρα θα μάθουμε στην αυχενική !!! Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, στην αυχενική μου έδωσε ΠΗΤ, γιατί σύμφωνα με την περίοδο ηταν διαφορετική...κατακαλοκαιρο Τόνι μου!!! Χα χα... θα καούμε!!!

DqByp2.png

Καλημερα αγάπες μουυυυ!!!κατουρηθηκα απο τις 8 και κάτι...

Εδειξε αρνητικό!!!

Είμαι καλά! Επεστρεψα στο κρεβάτι μου...Μίλησα λίγο με τον εαυτό μου είπαμε δυο πράγματα... και ξανακοιμηθηκα!

Συγνώμη που σας κράτησα σε αγωνία!!!! Σας ευχαριστώ όλες που είστε εδώ.... Που το μοιραζομαστε ❤❤

Πάμε παρακατω!!!!καλημέρα να έχετε και χαρούμενη Κυριακή!!!

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Εδειξε αρνητικό!!!

Είμαι καλά! Επεστρεψα στο κρεβάτι μου...Μίλησα λίγο με τον εαυτό μου είπαμε δυο πράγματα... και ξανακοιμηθηκα!

Συγνώμη που σας κράτησα σε αγωνία!!!! Σας ευχαριστώ όλες που είστε εδώ.... Που το μοιραζομαστε ❤❤

Αχ ζουζουνα μου!!! Δε λέει κάτι.....δεν απογοητευομαστε, αφού δεν έρχεται .. από συμπτώματα πως είσαι;;; Θα πας αύριο για χοριακη;;;

• Μου αρέσει 1

DqByp2.png

Διαφημίσεις

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Εδειξε αρνητικό!!!

Αγαπουλα μου μην στεναχωριεσαι . Οσο δεν έρχεται ελπίζουμε ε?  Θα πας αύριο για χοριακη? 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα μουτζουρακι ημουν τοοοσο σιγουρη.ελπιζουμε ακομη ...κ αν οχι ειπαμε ενα βημα τη φορα.....   την τριτη παλι αν δεν ερθει....

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Γύρω στις 17 μου είπε ή γιατρός, αλλά σίγουρα θα μάθουμε στην αυχενική !!! Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, στην αυχενική μου έδωσε ΠΗΤ, γιατί σύμφωνα με την περίοδο ηταν διαφορετική...κατακαλοκαιρο Τόνι μου!!! Χα χα... θα καούμε!!!

Χαλάλι τους Εβελινακι μου.  Ας πάνε όλα καλά και δεν με απασχολεί τίποτα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ναι ομορφιές μου θα κανω μια χοριακη αυριο να το τελειωνουμε!ο γιατρος μου την ειχε ζητησει ..δευτερα κανε μια χοριακη...δεν ειπε κυριακη κανε τεστ!χαχαχαχα!

δεν εχω στεναχωρεθει!όσο δεν έρχεται ...είπαμε τα τεστ μπορεί να είναι παραπλανητικά... Αν κ είμαι αρκετές μέρες μετα.... Θα δούμε κοριτσαρες! Καλυτερα να ερθει ως αύριο αν είναι γτ αλλιως εγώ θα αρχίσω να λέω να παλι κάτι πρόβλημα εχω! Χαχαχα!

Απο συμπτώματα οχι κάτι που να μοιάζει με περιόδου!!!

Εσείς καλά είστε σήμερα;

Μανουλες μικρακια και σπορακια;

Η κερκυραια πάει για φωτογράφιση! Το μοντελο μουυυ ❤❤

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...