Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

βρε παλαβιαρες..ποσα ειπατε;

σανγκρε μπραβο στο μ3!

τζο καλα να περασετε στο τριημερακι!

μουτζουρα αυριο περιμενουμε ευχατιστα!

ρενα θα τη βρεις τη λυση,ειμαι σιγουρη!

τζειν περασες δυσκολα αλλα σε λιγο καορο θα ρθει το μπεμπακι σας κ θα ολοκληρωσει την ευτυχια σας

τονια h&m.εγω βολευομουν με κολαν

μαμα πως ειναι η μελινα;

βρε μαρτη πως τα προλαβαινεις ολα..;

οσο για τα θεματα που προκυψανε:εμενα η κοιλια ακομη ειναι σαν εγκυου..απο κιλα ειμαι σαν τη μαμα αλλα σε κοντυτερο.εσεις ολες μοντελα

παρολο που ειμαστε 10χρονια με τον αντρα μου,απο μικρα,κ πχι πολυ εμπειρια,παντα προφυλαξη.δ μ ενοχλει,καλυτερα χωρις αλλα οκ

αφου παντρεμενοι μας ετυχε ατυχημα κ πηρα το χαπι.μετα ξεκινησαμε προσπαθειες

καλο βραδυ πολυλογουδες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, sangreluna είπε:

o νοων νοειτο ρενα μου αλλα ειδες οι τρελοκερκυραιες στον αερα τα πιανετε σας ξρω σου λεω ειχα κι εγω συμφοιτητρια βουρλισμενη.

Εδώ κολλάει... πουλιά στον αέρα!!! Χαχαχαχ....❤

Ευχαριστώ μουτζουρακι μου!! Καλά λεει το Τονακι..ακόμα δεν κοιμηθηκες;;; πως κ ετσι;;  κοιμησου καλό μου κ μη μου αγχώνεσαι για αύριο.  Έχω έρθει σε ένα ωραίο μαγαζί στου ψυρρη κορίτσια κ ζωντανή μουσική κ έχει ανάψει το κέφι.  Πίνω κ για εσάς να ξεχάσω!!! Αντε γειά μας!!!! ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Κορίτσια μουπαλι γραψατε τόμο όπως λέει κι ή Τόνια!ν

Κλείνουν τα μάτια μου θα μπω αύριο να σχολίασω

Μουτζουρακι με το καλό αύριο!

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες 

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

24 minutes ago, nini84 είπε:

Καλή διασκέδαση Ρένα!!!

Καληνύχτα σε όλες!!!

Ευχομαι αυριο να διαβασουμε ωραια νέα!!! Φιλια!!

Ευχαριστώ νινακι μου! Καλό βράδυ! Ανυπομονώ για αύριο!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

4 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Σανγκρε μου ναι θα ήθελα κάποια στιγμή να εχω ενα τέτοιο σκυλάκι! 

Asos!ναιιι εχει τέλεια Τόνια μου! Τσεκαρε το!

Αλλες φάτσες και τα Παγκ!όταν λειπετε πολλές ώρες Τζέιν μου πως τα καταφέρνει;γιατί εμας αυτό μας απασχολεί και το τρεναρουμε!εντάξει βέβαια τώρα εχουμε το μωρο μας έννοια να ερθει αλλά λέμε καααποια.στιγμή να περνάμε ενα σκυλάκι!

Τα παγκ ειναι πολυ καλοβολα σκυλακια...εκτος οτι ποτε δε μας εχει κανει την παραμικρη ζημια, με το που φευγουμε πεφτει για υπνο κι οταν γυρναμε δυσκολευεται ακομα και να ξυπνησει...η καλυτερη της, της αρεσει πολυ ο υπνος! Όμως τη βγαζουμε 2 20λεπτες βολτες τη μερα να εκτονωνεται οτι και να γινει!

3 hours ago, vikib είπε:

βρε παλαβιαρες..ποσα ειπατε;

σανγκρε μπραβο στο μ3!

τζο καλα να περασετε στο τριημερακι!

μουτζουρα αυριο περιμενουμε ευχατιστα!

ρενα θα τη βρεις τη λυση,ειμαι σιγουρη!

τζειν περασες δυσκολα αλλα σε λιγο καορο θα ρθει το μπεμπακι σας κ θα ολοκληρωσει την ευτυχια σας

τονια h&m.εγω βολευομουν με κολαν

μαμα πως ειναι η μελινα;

βρε μαρτη πως τα προλαβαινεις ολα..;

οσο για τα θεματα που προκυψανε:εμενα η κοιλια ακομη ειναι σαν εγκυου..απο κιλα ειμαι σαν τη μαμα αλλα σε κοντυτερο.εσεις ολες μοντελα

παρολο που ειμαστε 10χρονια με τον αντρα μου,απο μικρα,κ πχι πολυ εμπειρια,παντα προφυλαξη.δ μ ενοχλει,καλυτερα χωρις αλλα οκ

αφου παντρεμενοι μας ετυχε ατυχημα κ πηρα το χαπι.μετα ξεκινησαμε προσπαθειες

καλο βραδυ πολυλογουδες

βικακι σ'ευχαριστω πολυ! ευχομαι αυτη η μερα να ερθει συντομα και συγκεκριμενα την ερχομενη βδομαδα!

c6xsp2.png

Καλημέρα!! Πολύ πρωινή καλημέρα!! Με ξύπνησε από τα χαράματα ή μικρή  ,κ λέω δε μπαίνω να διαβάσω τ κορίτσια μου??? Μισή ώρα διαβάζω κ δε θυμάμαι πολλά... χα χα

Μουτζουριτσαααααα!!!! Εσένα θέλουμε!!!!+++++++++ Περιμένουμε!!!! Ακομη δε κατουρηθηκες..;;;χι χι

Sangre ,πολύ ωραία τ νεακια..φιλιά σε όλα τους!!

Τζο μου καλά να περάσετε!!! Είναι ανανέωση κ χρειάζεται ..

Τόνι μου κ εγώ από h&m είχα πάρει κάτι ρουχαλακια..κι όπως κ τώρα πολυυυυ κολαν!!!! Με το καλό ή αυχενικη..θα χορτάσεις μπεμπεδι!!!

Ρενα μου, αυτό με τη μουσική πολύ καλή ιδέα!!! Αλλά κατι θα βρεις, δε σε φοβάμαι!!! Χι χι

Πολλά μπράβο Μαρτη μου!! 

Jane ,πάμε γι αλλα, για καλύτερα που λέει κ το άσμα!!!! Λίγο έμεινε!

Φιλακια στα ζουζουνια Βικυ!!

Ζαμιακι πως πάει ο παίδαρος ;;;όλα καλά θα είναι με τη μέτρηση..

Nini, Mama, Ioio, Eirinaki, Abbot, Marinaki, Maraki, Βαλεντινα φιλιά πολλά σε οοοολες!!! Και σε όσες ξεχνώ..μία τεράστια αγκαλιά!!!Δικαιολογούμαι λόγω ώρας..χι χι

DqByp2.png

Καλημέρα κορίτσια! ! Το εννοούσε η μουτζουρα τελικά να μην την περιμένουμε πριν τις 10. Κι εγώ στο κρεβάτι είμαι με το ένα μάτι ανοιχτό αλλά είχα μεγάλη αγωνία!! Που εισαι μουτζουρα? ????

Εβελινακι μου την άλλη Δευτέρα έχεις κι εσύ ραντεβού? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα αγάπες! Εβελινακι μου από τα χαράματα καλό μου εσύ! 

Σαμμερακι ξέρεις ότι πρώτη φορά ξυπνάω κ μπαίνω τέτοια ώρα ε;!  Ελπίζω να μπει να μας πει σύντομα το ++++ να πάω με χαρά στη δουλειά σήμερα.  Όχι για εργασία.  Έχουμε φωτογράφηση.. χχχ.ελπίζω να μπορώ να απαντήσω κ να μη σκασωωωω....

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! ! Το εννοούσε η μουτζουρα τελικά να μην την περιμένουμε πριν τις 10. Κι εγώ στο κρεβάτι είμαι με το ένα μάτι ανοιχτό αλλά είχα μεγάλη αγωνία!! Που εισαι μουτζουρα? ????

Εβελινακι μου την άλλη Δευτέρα έχεις κι εσύ ραντεβού? 

Καλημέρα αγαπουλιτσα! Μας έχει βουρλισει το μουτζουρακι μας!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα αγάπες! Εβελινακι μου από τα χαράματα καλό μου εσύ! 

Σαμμερακι ξέρεις ότι πρώτη φορά ξυπνάω κ μπαίνω τέτοια ώρα ε;!  Ελπίζω να μπει να μας πει σύντομα το ++++ να πάω με χαρά στη δουλειά σήμερα.  Όχι για εργασία.  Έχουμε φωτογράφηση.. χχχ.ελπίζω να μπορώ να απαντήσω κ να μη σκασωωωω....

Καλημέρα αγαπουλιτσα! Μας έχει τρέλανε το μουτζουρακι μας!

Καλημέρα ρενακι μου !! Καλά πως την παλεύειςμετά το χθεσινοβραδινο? ? Μπράβο! ! Πέρασες καλά? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα ρενακι μου !! Καλά πως την παλεύειςμετά το χθεσινοβραδινο? ? Μπράβο! ! Πέρασες καλά? 

Τελειαααα ήταν! 5 μαζευτηκα. Τι να κάνω.. μια την έχουμε. Στις 11 θα πάω ιατρείο.  Αν δε μάθω θα υποφερω....χχ

Lilypie - (Lzpn)

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Τελεαααα ήταν! 5 μαζευτηκα. Τι να κάνω.. μια την έχουμε. Στις 11 θα πάω ιατρείο.  Αν δε μάθω θα υποφερω....χχ

Χαίρομαι που πέρασες καλά!  Εγώ κοιμήθηκα από τις 10.30. Μετά από καμιά ώρα με ξύπνησε το τηλέφωνο αλλά σιγά μην έχανα τον ύπνο μου.  Συνέχισα κανονικά.  Και να φανταστείς ότι εγώ ήμουν άνθρωπος πολύ δύσκολοςστον ύπνο και έκανα τάμα να κοιμηθώ.  Τώρα. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...