Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

9 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τζέιν μου σε ευχαριστω και εύχομαι και στο δικο σου θετικό !ας κανει κάποια ποδαρικο στο πινακακι ντε!είπαμε αν δεν ενας μήνας ακόμα αγάπες... Αν κ αν δεν ...εγώ με βλέπω να με βάζει με θεραπεία πρόκλησης ωορρηξιας ο ντοκ!δηλαδή το συζητησαμε τελευταια φορά ..εγω το εθεσα σαν ερωτημα οταν προβληματιστηκε για την αργοπορια της ωορρηξιας...είπε αντε τώρα να δουμε τι εχετε κάνει και θα τα συζητησουμε!κ με σταυρωνε φεύγοντας χαχα!τρελός κ αυτός!

ορίστε και μετά κοροιδεύετε τα ελεφαντακια μου!!!!! χαχαχαχαχα

όλα καλα θα πανε αυριο, να εισαι αισιοδοξη!!!!!!!! εγω ειμαι αισιοδοξη και για τις δυο μας!

43 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχα.. Με σκισιματακια λέει.. είσαι θεά ρεεε.... κ εγώ πάντα κόλλητα τα φοράω κάτω όμως τώρα είναι μόδα αγάπη πιο φαρδιά να είναι.  Άκου τι κάνεις: γυρνάς μια ή δύο φορές το παντελονακι κάτω κ το φοράς κ με μπότακι κ με γόβα κ με αθλητικό κ με ότι θες. Είναι πολύ μόδα.. κ άστο να πέφτει όπως θέλει κάτω.. έχω μανία με αυτά.   Ακολουθώ όλες τις fashion bloggers κ περνώ ιδέες..  Ναι.. είμαι βουρλισμενη! Πάντως ζαρα κ  h&m έχει ωραία παντελόνια. Κ έχει κ εκπτώσεις τώρα.    Κ μπορείς να πάρεις κ πιο φαρδιά λόγω μπεμπε τώρα.. 

κι εγω βουρλισμενη ειμαι με τη μοδα!!! τρελλεεεες!!!χαχαχα

• Μου αρέσει 2

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, jane.austen είπε:

ορίστε και μετά κοροιδεύετε τα ελεφαντακια μου!!!!! χαχαχαχαχα

όλα καλα θα πανε αυριο, να εισαι αισιοδοξη!!!!!!!! εγω ειμαι αισιοδοξη και για τις δυο μας!

κι εγω βουρλισμενη ειμαι με τη μοδα!!! τρελλεεεες!!!χαχαχα

Ναι ο γλυκός μου ο γιατρουλης!χαχαχαχα!

Με μόδα και εγώ... Στο ινστα όλο τέτοια ακολουθω ρουχα...γυμναστικές ...μωρακια ❤ καιιιι τον μεγάλο μας ερωτα με τον αντρα που είναι τα γαλλικά μπουλντογκακια!θα ήθελα να μπορέσω να εχω μια τέτοια φάτσα κάποια στιγμή!

RyZa.png

Jane και μουτζουρα μου δεν νομίζω ότι τα pull&bear και τα berska έχουν ρούχα εγκυμοσύνης.  Τέλος πάντων. Θα δω. Θα πάρω αγκαζε το μέλλοντα πατέρα και θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά γιατί χρειάζομαι και σουτιέν σιγά σιγά.. εν τω μεταξύ τους τελευταίους μήνες έχουμε ζοριστεί πολύ οικονομικά και δεν είμαστε για τρελά ψώνια. Ελπίζω να έχουν έκπτωση τα εγκυμοσύνης γιατί έχω μια υποψία ότι όπως γίνεται με τους γάμους έτσι και με την εγκυμοσύνη σε βαράνε στα αυτιά από τιμές. Κάποια πράγματα είναι απλά αδικαιολογητα ακριβά.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

8 minutes ago, sangreluna είπε:

ορκεστρα πρεμαμαν τονια εχει καλα φτηνα και μοντερνα

Θα πάω σανγκρε μου.  Ευχαριστώ πολύ!  Φίλησε μου τον μικρό σου αποχυμωτή! ! Χα χα χα! 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

32 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι ο γλυκός μου ο γιατρουλης!χαχαχαχα!

Με μόδα και εγώ... Στο ινστα όλο τέτοια ακολουθω ρουχα...γυμναστικές ...μωρακια ❤ καιιιι τον μεγάλο μας ερωτα με τον αντρα που είναι τα γαλλικά μπουλντογκακια!θα ήθελα να μπορέσω να εχω μια τέτοια φάτσα κάποια στιγμή!

Αχχχ τέλεια τα μπουλντογκακια!!! Εμείς έχουμε παγκ!!!! Λατρεία μεγάλη!!!! Έρωτας!! 

11 minutes ago, Τονι@ είπε:

Jane και μουτζουρα μου δεν νομίζω ότι τα pull&bear και τα berska έχουν ρούχα εγκυμοσύνης.  Τέλος πάντων. Θα δω. Θα πάρω αγκαζε το μέλλοντα πατέρα και θα πάμε να ρίξουμε μια ματιά γιατί χρειάζομαι και σουτιέν σιγά σιγά.. εν τω μεταξύ τους τελευταίους μήνες έχουμε ζοριστεί πολύ οικονομικά και δεν είμαστε για τρελά ψώνια. Ελπίζω να έχουν έκπτωση τα εγκυμοσύνης γιατί έχω μια υποψία ότι όπως γίνεται με τους γάμους έτσι και με την εγκυμοσύνη σε βαράνε στα αυτιά από τιμές. Κάποια πράγματα είναι απλά αδικαιολογητα ακριβά.  

Έχεις δίκιο τα h&m μόνο έχουν σειρά εγκυμοσύνης... Μπες να δεις επίσης στο asos.com έχει δωρεάν μεταφορικά εγώ παραγγελνω συνέχεια από εκεί.. Δες την σειρά maternity

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

33 minutes ago, sangreluna είπε:

θα θελες να χες φατσα γαλικου μπουλντογκ ; αλλο και τουτο...

Σανγκρε μου ναι θα ήθελα κάποια στιγμή να εχω ενα τέτοιο σκυλάκι! 

22 minutes ago, jane.austen είπε:

Αχχχ τέλεια τα μπουλντογκακια!!! Εμείς έχουμε παγκ!!!! Λατρεία μεγάλη!!!! Έρωτας!! 

Έχεις δίκιο τα h&m μόνο έχουν σειρά εγκυμοσύνης... Μπες να δεις επίσης στο asos.com έχει δωρεάν μεταφορικά εγώ παραγγελνω συνέχεια από εκεί.. Δες την σειρά maternity

Asos!ναιιι εχει τέλεια Τόνια μου! Τσεκαρε το!

Αλλες φάτσες και τα Παγκ!όταν λειπετε πολλές ώρες Τζέιν μου πως τα καταφέρνει;γιατί εμας αυτό μας απασχολεί και το τρεναρουμε!εντάξει βέβαια τώρα εχουμε το μωρο μας έννοια να ερθει αλλά λέμε καααποια.στιγμή να περνάμε ενα σκυλάκι!

RyZa.png

33 minutes ago, sangreluna είπε:

θα θελες να χες φατσα γαλικου μπουλντογκ ; αλλο και τουτο...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχσ..ελιωσα

7 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Σανγκρε μου ναι θα ήθελα κάποια στιγμή να εχω ενα τέτοιο σκυλάκι! 

Μουτζουρακι μου άλλο σου λέει η σαγκρε..  χαχαχα.... εγω εχω κοκερακι κ λιωνωωω... είμαι για φαγητό κοριτσαρες.. το τι τρώω δε λέγεται.. αφορεσμο έχω κ τα 50 κιλά δε λέω να τα φτάσω.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχσ..ελιωσα

Μουτζουρακι μου άλλο σου λέει η σαγκρε..  χαχαχα.... εγω εχω κοκερακι κ λιωνωωω... είμαι για φαγητό κοριτσαρες.. το τι τρώω δε λέγεται.. αφορεσμο έχω κ τα 50 κιλά δε λέω να τα φτάσω.. 

Χαχαχαχα ναι βρε κατάλαβα (νομίζω δλδ)πως το εννοεί! Με τη σανγκρε κάτι με το ντοκ που μου είχε πει κ εγώ δεν το πιασα ..κάτι με τα γαλλικά τώρα...δεν την εχουμε βρει την επικοινωνία μας ακόμα!που θα μας πάει όμως!

Ααα καλά να περάσετε αγάπη!καλή όρεξη!

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Τι έγινε μουτζουρα?  Ακόμα να νυσταξεις?? Δεν μας έχεις ενημερώσει ακόμα. .Εγώ μόλις νυσταξα.  Είναι ένας διακόπτης που απλά γυρνάει σε μια στιγμή κι αυτό ήταν. .

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Τι έγινε μουτζουρα?  Ακόμα να νυσταξεις?? Δεν μας έχεις ενημερώσει ακόμα. .Εγώ μόλις νυσταξα.  Είναι ένας διακόπτης που απλά γυρνάει σε μια στιγμή κι αυτό ήταν. .

Αγάπη οχι ακόμα ...δεν εχω νιώσει νυστα... Τώρα φαγαμε εξάλλου...θα βάλουμε ταινία και σε καμιά ωριτσα πιστεύω θα εχω νανουριστει! Χαχαχα!Αντε αγάπη ξεκουρασου εσύ και το μπεμπακι ❤

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...