Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρεζαμιακι 18ικτερο ειχε οταν τον πηρα αυτα μονο η τρελογρια σαγκρε τα κανει...

τζο μου περαστικα με τα δικα μου εχασα επισοδεια...

καλως το ειρηνακι αχ κοριτσια με ρουφαει εδω και τρεις ωρες

...

• Μου αρέσει 1

29 minutes ago, jane.austen είπε:

ναι ειχα κανει και αποξεση... Η αληθεια ειναι πως ειχα περασει μεγαλο αγχος εκεινη την περιοδο της ζωης μου. Χαλια ημουν για διαφορους λογους. Ημασταν μονο 2 μηνες μαζι, ετυχε κατι που δεν περιμεναμε και δεν θελαμε τοτε(οπως ειναι λογικο οταν ξερεις τον αλλον 2 μηνες), και τελικα παροτι αποφασισαμε να το παμε μεχρι τελους(ευτυχως οι γονεις μου και οι δικοι του ηταν διπλα μας σε ολο αυτο) πηγε στραβα....και εκει περασα διπλη στεναχωρια.
Λογικο το βρισκωοτι δεν πηγε καλα  ομως, αφου ολο εκεινο το διαστημα δεν προσεχα καθολου, επινα(καλοκαιρι ηταν),γυμναζομουν πολυ εντατικα(και με βαρη) και γενικα δεν εκανα αυτα που πρεπει να κανει μια εγκυος.

Τωρα παμε γι' αλλα!!!!

Πάμε για αλλά τζειν μου... κ εγώ πέρασα δύσκολα κ όλες μας!! Όμως δε σταματαμεεεεε

22 minutes ago, sangreluna είπε:

ναι βρεζαμιακι 18ικτερο ειχε οταν τον πηρα αυτα μονο η τρελογρια σαγκρε τα κανει...

...

Ψυχουλα μουυυυ..  3 ώρες το ζουζουνι...❤❤❤

Lilypie - (Lzpn)

27 minutes ago, Rena87 είπε:

Πραγματικά.. αναίσθητο πλασμα εισαι;;;;; ρε να μου το θυμηθείς τον επόμενο μήνα το χουνερι που μας κάνεις..  θα σε σκάσω μέχρι εκεί που δεν πάει..  έχεις χάρη που είσαι μακρυά.. θα ερχόμουν πρωί πρωί να στο κάνω εγώ με το ζόρι... χαχαχαχα ❤

Πρόσεξε τι θα της απαντήσεις....

Χαχαχαχαχαχα ρε δεν σε μπορω εχω λιωσει στο γέλιο...μουρλοκομειο μου....να ξέρες ποσό θέλω να δω θετικό... Αν και ξέρεις ❤❤

26 minutes ago, Jo sephine είπε:

Μουτζουράκι, το καθόλου πονάκια είναι πολύ θετικό πιστεύω! Για το τεστάκι κάνε το και αύριο, αν και μπορεί να μη δείξει παρά το γεγονός ότι μπορεί να είσαι...αυτό λέω, απλώς δεν θα απογοητευτείς και θα κάνεις άλλο ένα σε 2 μερούλες! Το καλύτερο είναι με καθυστέρηση, γιατί όσο ευαίσθητα και να λένε ότι είναι δεν χαμπαριάζουν από μικρές χοριακές

Αν δεν δείξει αύριο δευτέρα θα κάνω χοριακη τζο μου...εγώ.μόνο χοριακες εμπιστευομαι...εσύ δλδ με βαση τα δεδομένα ποτε θεωρεις θα μετραω καθυστέρηση;

25 minutes ago, marakif1990 είπε:

Συγγνώμη, γράψατε 100+ σελίδες;;;; πως γινεται αυτο;;; 

ανεβηκα αθηνα σημερα για δουλειές κ τωρα βρήκα χρονο να συνδεθώ...

μουτζουριτσα έκανες το τεστ τελικα;;

Μαρακι όλεςπαθαμε ενα σοκ με τις σελίδες... Κάτι θα άλλαξαν απο το φόρουμ...οχι κρατηθηκαααα!αύριο πρωί αγάπη!

24 minutes ago, jane.austen είπε:

ναι ειχα κανει και αποξεση... Η αληθεια ειναι πως ειχα περασει μεγαλο αγχος εκεινη την περιοδο της ζωης μου. Χαλια ημουν για διαφορους λογους. Ημασταν μονο 2 μηνες μαζι, ετυχε κατι που δεν περιμεναμε και δεν θελαμε τοτε(οπως ειναι λογικο οταν ξερεις τον αλλον 2 μηνες), και τελικα παροτι αποφασισαμε να το παμε μεχρι τελους(ευτυχως οι γονεις μου και οι δικοι του ηταν διπλα μας σε ολο αυτο) πηγε στραβα....και εκει περασα διπλη στεναχωρια.
Λογικο το βρισκωοτι δεν πηγε καλα  ομως, αφου ολο εκεινο το διαστημα δεν προσεχα καθολου, επινα(καλοκαιρι ηταν),γυμναζομουν πολυ εντατικα(και με βαρη) και γενικα δεν εκανα αυτα που πρεπει να κανει μια εγκυος.

Τωρα παμε γι' αλλα!!!!

Τέλος πάνε τα παλιά... Τώρα μονο το μέλλον και κυρίως αναμένουμε την Τετάρτη ❤

23 minutes ago, zamia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω....

Μουτζουριτσα εκανες το τεστ;;

Τζο μου πως εισαι;;;

Φιλια σε ολες!!!

Ζαμιακι μου είπα να το κάνω αύριο... Ο πρίγκιπας καλά;

RyZa.png

10 hours ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου....ολα καλα κ εδω..τονια ξεκουρασου κ απολαυσε κ τη φιλη σου μετα...αξια ανεκτιμητη..Μαρτη τι να γραψω για σενα...οτι κ να πω δεν φτανει...προλαβαινεις κ μας γραφεις τα ξημερωματα βρισκεσαι  με τον καλο σου 2-3 φορες την εβδομαδα με τοσες υποχρεωσεις κ τοοοσο κουραση κ τοσες ευθυνες.....πραγματικα μπραβο το εννοω...

Αντε να εχουμε ενα χαρουμενο σκ με πολλα ++++++

σαμερακι μου ευχαριστω..... αλλα σκεψου οτι ειχαμε οκτω μηνες αποχη!!! και τουλαχιστον τρεις μηνες στην αρχη!!!!

οσον αφορα το θεμα προφυλακτικο κι εγω μπλιαχ... ευτυχως μονογαμικοι και οι δυο αντρες μου!!!!!

10 hours ago, mama82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Καλό σκ να έχουμε με πολλά +++++!!

Μάρτη μου μπράβο σου!!

Όσο για τι κάτω παιδευτηκα κι εγώ πολύ, φταίει και ο θηλασμός που είμαστε στεγνές εκεί κάτω και μετά την γέννα ήταν διαφορετικά, επίσης δεν αντεχω τι προφυλακτικό πια ..τσουζω οπότε το κκαταργησαμε

Ζαμιακι είναι νωρίς θα ξαναβρειτε τους ρυθμούς σας

μανουλιτσα εμεις βαζουμε την αλοιφη ακομη... την pre -seed που βαζαμε και για την συλληψη!!!!! ακομα θελω ειδικη περιποιηση και με το μαλακο!!!!

9 hours ago, eirinaki1981 είπε:

Θελουμε ++++++,μουτζουρααααα!!:)

ειρηνακι μυ καλη χρονια τα κιλα θα τα χασεις καιμε λιγους κοιλιακους φευγει και η κοιλιτσα!!!!! φιλακια στην πριγκιπισσα!!!!

9 hours ago, nini84 είπε:

Καλημέρα κι από μένα!!!

γεια σου νινακι!!!!! πραγματικα πριν 17 χρονια??????

9 hours ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα κοριτσακια μου! Νωρίς νωρίς κ εγώ γιατί περιμένω μια φίλη για φιλοξενία όλη τη βδομάδα!!

Τονακι μου ήρεμο σ/κ να έχεις! Κ μα σε περιποιουνται οι άλλοι.. ❤

Μαρτακο μου ποσο σε χαζεύω όταν σε διαβαζω.. πόσο σε θαυμάζω! Ηρωίδα μου! ❤

Μανούλιτσα μου ήθελα να σου πω αν δοκίμασες χυμό από δαμασκηνο;;;

Καλημέρα Νινακι και Ειρηνακι! Όμορφο σ/κ κορίτσια μου!

Καρμακι καλή χρονιά κ σε εσένα! Σε ευχαριστούμε για τις ωραίες ευχές σου!

Μουτζουρακι μου μη σε πιεζουμε! Μόνο κερκιδα κάνουμε: πάμε κορίτσια! Μουτζουρααα... μουτζουραααα... θέλουμε ++++++++++++ ❤

Σαμμερακι μου μόνο εμείς είμαστε οι λυσαρες;; !!

Πουλάκι μου γλυκό καλημέρα με γλυκό φιλακι στοκ κοιλιτσα σου!

Το αμποτακι τι να κάνει;

Ζαμιακι μου..  Βικακι μου.. σάγκρε.. Τζο.. Μαρακι.. τζέιν.. εβελινακι.. ιοιο.. Χρύσα..  ημεκτρα.. όμορφο σ/κ να έχουμε!!

ρενακι μου ευχαριστω!!!! εισαι απιστευτη!!!! ενας τροπος να μην ακουγεσαι..... εινααι να βαλεις μουσικη...... κατοπιν συννενοησης.... ετσι και εσεις και  εκεινοι... κανουν!!!!!

8 hours ago, Τονι@ είπε:

Καταλαβα!! Εχει να γινει σεισμος απο αυριο !!!Αγάπη είναι λογικό αυτό.  Είναι οι διακυμάνσεις των ορμονών. Με λίγο σπρώξιμο και καλή διάθεση όλα γίνονται όμως! ! Χα χα χα! !

τονακι την δευτερα τα καλα!!!!!! ξεκουραση!!!!!

7 hours ago, Rena87 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχσ.... σαγαπω ρεεεεε....  (δεν μπορώ και αθόρυβα γαμωτο)χχχ

εεε προσπαθησε... απο το να το χασεις τελειως!!???

7 hours ago, Rena87 είπε:

Το πιστεύω  αγάπη μου ότι φοβάσαι! Αλλά εγώ νιώθω ότι μπορεί κ να έχει γίνει το θαύμα σου! Δεν ξέρω γιατί.. λίγο τα συμπτώματα σου.. λίγο γιατί θέλω πολύ.. το πιστευω!! Αύριο πρωί θα ξέρουμε!! Εμενα μετά απο 14 μέρες τζαστ!!

μουτζουριτσα κι εγω σε καταλαβαινω!!!!!!! μετα απο 14 μερες οι γιατροι λενε αλλα ισχυει για τις χοριακες!!! ρενα μην με βριζεις.... μουτζου.... δεν εννοω να μην κανεις αυριο το τεστ βεβαια!!!! ετσι γα να ηρεμησουμε ολοι!!!!!!

6 hours ago, Karmaki είπε:

Τόνια και Μουτζούρα σας ευχαριστώ! Ειμαι Εγκυος με διδυμα στη 10ηεβδομαδα. Η πρωτη κυηση πριν 6 μηνες δεν ηταν τυχερη κ σταμάτησε στη 14η εβδ.Τωρα με θετική σκεψη κοιτάω μπροστά και ελπίζω στα καλύτερα αυτη τη φορά. Να φτασουμε ως το τέλος...

καλως ηρθες κοπελα μου!!!! με το καλο κοριτσακι μου!!!!! να μεγαλωσουν και τα δυο σου μωρακια!!! κι εγω εχω διδυμα αγορακια οκτω μηνων... οι θησαυροι μου!!!! οτι θες ρωτα!!!!

5 hours ago, eirinaki1981 είπε:

Μα τονι,αρκουδακι ειναι πια!εφτασε τα 100κιλα,ετσι μου ειπε!& εγω του ειπα αντε να τα χιλιασεις αλλα τζαμπα το γυμναστηριο που γραφτηκες!!βεβαια και εγω με 59κιλα,μου κατσικωθηκαν τα 5κιλα απο την εγκυμοσυνη & δεν φευγουν!

Προφυλακτικα μπλιαχ!εχουν μια απαισια μυρωδια!!!

ναι οντως απαισια μυρωδια!!!! εκτος αυτα που μοσχοβολουν και εχουν γευσεις!!!!!

4 hours ago, Σαμμερ είπε:

Ναι βρε κοριτσια κ λιγες ραγαδες κ απο ολα...περνανε κ τα χρονια...κ εγω ξερω καποιες πιυ νομιζεις οτι δεν γεννησαν ποτε!!!!εγω ημουν παντα πααααρα πολυ αδυνατη σαν αρρωστη..αλλα μετα απο πολλα φαρμακα εφτασα τα 60++ ...τι να κανουμε...το αποτελεσμα μετραει.....κ παιζει διπλα μου τωρα..

Ρε κοριτσια οποια ειναι μεσα ας κοιταξει σε ποια σελιδα ειμαστε???γιατι ξαφνικα μου βγαζει 191???

κουκλαρες ειστε ολες!!!!!!!

4 hours ago, sangreluna είπε:

αχ πιασατε δυο πονεμενα θεματα το προφυλακτικο και τα κιλα...

το πρωτο δε μ αρεσει ουτε εμενα αλλα ετσι εκανα το τριτο καλα ελα τωρα και σε δυο λεπτα βαζουμε... Μετα ουα να σας ζησει κλπ ημαια με φοβερισε αν δε θες αλλο ουτε να σε χαιδευει χωρις....:-(

το δευτερο ε ναι λοιπον ειμαι 174εκ και 70κιλα και θελω να παω 64που ειναι το κανονικο μου. Ελπιζω να τα καταφερω 6ρημαδια κιλα ειναι.

τονια αν μπορεις γεννα σπιτι δεν την παλευουν στο λεω....

θα φυγουν καλημου τα λιγα παχακια σου!!!!! σαγαπω!!! ευτυχως ολα καλα και με τον ικτερο!!!! σου ειπαν να παιρνει σταγονες D3fix????

3 hours ago, Σαμμερ είπε:

Χαχα μονο αυτο δεν δοκιμασαμε εδω μεσα..ελεφαντες...ολες ψηλες ειστε εδω μεσα..υπομονη  jane λιγες μερες μεινανε κ για σενα..

ελεφαντες????? χαχαχα

3 hours ago, moutzoura2016 είπε:

χαχαχα ετσι του ελεγα και εγω....βρε πουλακι μου τετοιο αυτοελεγχο!!!εεε μου λεει πρεπει να το κατεχεις το σπορ...μην ακους μου λεει βλακειες τυπου μας ετυχε και σκας... :-P

χαχαχα!ναι ετσι κ αλλιως τις περισσοτερες απο οσες μενουν θα κοιμαμαι!νερακι θα περασουν:-P

δεν ξερω αν θα δειξει αυριο...γιατι εγω πιστευω οτι θα δειξει αρνητικο χαχαχα....φφφφ....

εεελα δεν θελω τετοια!!!!! οοοο,τι δειξει!!!!!!!! εδω θα μεινουμε!!!!!!

3 hours ago, Τονι@ είπε:

Ίσως το σκέφτεσαι από φόβο να μην απογοητευτεις.  Όσο δεν έρχεται η περίοδος και ούτε την νιώθεις να κατεβαίνει οι ελπίδες δεν χάνονται.  Η ψυχολογία έχει τα σκαμπανεβασματα της. Μην φοβάσαι.  Έχεις όλη την θετική ενέργεια όλων των κοριτσιών εδώ μέσα! ! Αν το έχεις μετανιώσει και δεν νιώθεις έτοιμη μην το κάνεις.  Πήγαινε την Δευτέρα για χοριακη. (τώρα περιμένω κράξιμο από τη Ρένα και τις λοιπές ανυπομονες !!)

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!!

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

χαχαχα την βουρλισες τωρα!!!οχι αυριο ειχα πει εξ αρχης και απο μονη μου οτι θα εκανα...οπως και να εχει και να φοβαμαι ειναι χαζο και να απογοητευτω ειναι επισης χαζο,ανθρωπινο για λιγο αλλα χαζο γιατι ξερω πως κ να μην ειμαι το ονειρο δεν σταματα!

δεν νιωθω σιγουρα πως ερχεται η περιοδος αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

απο θετικη ενεργεια και μπεμπεδοσκονη εχουμε φουλ εδω μεσα!!!!

παρε μπεμπεδοσκονη!!! διδυμοσκονη!!!! αγοροσκονη!!!!! τι αλλο θες???? αγκαλιτσες!!!! φιλακια!!!!! ΑΥΡΙΟ!!!!!!

2 hours ago, sangreluna είπε:

λοιπον τσουπρες καναμε επανελεγχο ικτερου εχει πεσει στο 10ανακτησαμε και το βαρος γεννησης τωρα ποιος ας πιανει ξαι μονο που σκεφτομαι πως θα αφηνα το ζουζουνι μου μονο του στη λαμπα να το ταιζουν ξενο για ψυλου πηδημα... Μου ρχετε μη σας πω...

να μας τα παρουν θελουν τα μωρα μας!!!???? παει σαγκρε μου κι εσυ την γλιτωσες!!!!

59 minutes ago, Rena87 είπε:

Κορίτσια έχω πάθει σοκ! Πρώτον γιατί μπήκα κ από σελίδα 88 ξαφνικά βλέπω 193 κ λέω.. οοοοχι.   Αποκλείεται..δεν μπορεί να έγραψαν τόσα οι τρελές μου.  Κ δεύτερον..οκ .. ξεφύγαμε τελείως! Από που να αρχίσω! 

Καταρχήν τονακι δε θα σε κραξω  γιατί πέθανα στα γέλια με την καλύβα του μπάρμπα Θωμά! Δεν υπάρχεις!!

Μουτζουρακι μου να ξέρεις θα έχω ξυπνήσει από τις 9 κ θα είμαι με το κινητό στο χέρι να περιμένω... το νου σου ρεμαλι! ❤

Μανούλιτσα κ Σαμμερακι είστε θεές! Το θέμα όμως δεν είναι του άντρα μου.. εγώ δεν μπορώ να είμαι αθόρυβη.  Είμαι εντονα εκφραστικος τύπος βλέπετε! 

Καρμακι ουαου! Με το καλό τα διδυμακια σου γλυκιά μου!!

Σαγκρε μου μπραβο για το μικρούλι... πολύ χάρηκα που ολα πάνε καλά! 

Τζειν μου καλά έκανες και άρχισες το φιλισιν . Έχουμε αγωνία κ για εσένα.. 

Νινακι λες 17 χρόνια με τον άντρα σου;  επιτρέπεται να μας πεις την ηλικία σου;

Κορίτσια είμαι η πιο κοντη; ε όχι.. 1,62 .. 49 κιλά! Δείγμα από γυναίκα όπως καταλαβαινεται.. από που θα βγει το μωρό δεν ξέρω! Όσο για το προφυλακτικο ..μπλιαχ! Πάντα τραβιοταν! Καλά μανούλιτσα.. πάνω στην ένταση του σεξ.. σταματούσε για να βάλει στο τέλος το προφυλακτικο; απαπα...

οχι και η πιο κοντη!!!!! σε τρωω!!!! 1,57 και κιλα θα σας πωοταν απογαλακτιστουμε χαχα δεν ανεβαινω!!!!!! τρωω συνεχεια γιατι αλλιως θα πεσωλυποθυμη!!!!

56 minutes ago, Jo sephine είπε:

Καλησπέρα, κορίτσια μου! Πόσα έχετε γράψει πάλι, τς τς τς

Και βλέπω καυτά θέματα και δεν έχω χρόνο να διαβάσω! Κάντε μου ένα briefing τι θέματα τέθηκαν να κάνω τις τοποθετήσεις μου :cool:

Σάνγκρε μου, μπράβο σας, τώρα ποιος σας πιάνει πραγματικά! 

Τόνια μου, μια χαρά το κουμαντάρουν, έτσι λέει ο γιατρός μου τουλάχιστον που τον ρώτησα αν υπήρχε φόβος εγκυμοσύνης με τη γνωστή μέθοδο τραβήγματος τους πρώτους μήνες μου μετά τη γέννα που δε θέλαμε τόσο σύντομα κι άλλο μωράκι: αν έκανε ο σύζυγος σωστά τη δουλειά του μέχρι τώρα μη φοβάστε! Βέβαια, γυναικολόγος είναι, και μωρό να κάτσει δεν θα πει όχι!

Μουτζούρα μου, εσύ δεν περιμένεις; Άλλο κορίτσι; Εύχομαι να σας ξεχάσει παντελώς η κυρία και στον αγύριστο!

Εμείς σήμερα κάναμε μια βολτίτσα κατά ακρόπολη μεριά και πολύ το απολαύσαμε! Μέτρησα, ρε κορίτσια, σχεδόν 10 μέρες κλεισούρας λόγω χειρουργείου και ίωσης στο καπάκι, σήμερα του δώσαμε και κατάλαβε και ευτυχώς ετοιμάζουμε και 3ήμερο ρομαντικό για τους δυο μας, γιατί πολύ το έχω ανάγκη! Αυτά, οπότε καταλαβαίνετε ανέβηκε η διάθεση!

καλη αναρρωση τζοακι μου!!!! σιδερενια!!!! και αν ο γιατρος επιτρεπει τρελιτσες το τριημερο με τον αντρουλη..... που ξερεις μπορει να ερθει το δευτερο σπορακι!!!!!

49 minutes ago, jane.austen είπε:

εχει στο ζαρα home ωραιοτατο ζευγαρι ελεφαντες κερι...το ειδα πριν κανα 3μηνο που ημουν εκει.... αχρειαστοι να ναι!

δεν θυμαμαι αν σου εγραψα το καλως ηρθες η ηθελα να στο γραψω και αποκοιμηθηκα οταν σε πρωτοδιαβασα!!!! γι αυτο καλως ηρθες στο παρεακι μας....ωραια η ιδεα!!!!! ας το εχουμε υποψη μας... χαχαχα η τρελη κι εγω!!!! αχρειαστα να ειναι!!!!!!

40 minutes ago, sangreluna είπε:

...

ελα καιεμεναο ενας το ψηλοτερο 19!!!! αλλα γλιτωσαμε την λαμπα και την εξορια!!!

ζαμιακι φιλακια!!!!

κοριτσια μου..... θελει το ταμπελ η κορη!!!!! τα αγορια κρεμα.....

τα λεμε το βραδυ αργα!!!!!!

σας φιλω ολες!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας πω τον καημό μου. Έχουν αρχίσει και με.πιέζουν τα παντελόνια μου. Ε πήγα λοιπόν με την πεθερά να πάρω ένα τζινακι.  Βρήκα ένα στο στυλ μου με σκισιματακια κλπ και δεν είχετο νούμερο μου. Δοκίμασα κάμποσα και τελικά πήρα ένα που γενικά στρώνει καλά αλλά τα πατζακια του είναι ευθεία.  Εννοώ δεν στενεύουν προς τα κάτω όπως τα skinny και έτσι δεν μπαίνει μέσα από μπότες και μποτάκια.  Και δυστυχώς το κατάλαβα αργά. .Τώρα έχω ξενερώσει όχι γιατί πρέπει να πάρω άλλο αλλά γιατί είναι πανάκριβα!  Και δεν ειμαι διατεθιμενη να αλλάξω το στυλ μου και αν φοράω το τζιν πάνω από το μποτάκι σαν τη μαμά μου. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω μοντέρνα και οικονομικά? ? Τα 40 και 50 ευρώ μου φαίνονται υπερβολικά! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μαρτακουλινο μου δε θα σε βρισω..προλάβες κ το έσωσες..χαχα... καλη ιδεα αυτό με τη μουσική.  Όμως θα πέσει για ύπνο η άλλη απ έξω κ εγώ θα βάλω μουσικη;  κ είναι κ σίγουρο ότι μόνο η μουσική θα ακούγεται; η θα κάνει κ παράσιτα; χαχα..  κάτι θα κάνω.. σιγά μην το χάσω..❤

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Βρε κορίτσια να σας πω τον καημό μου. Έχουν αρχίσει και με.πιέζουν τα παντελόνια μου. Ε πήγα λοιπόν με την πεθερά να πάρω ένα τζινακι.  Βρήκα ένα στο στυλ μου με σκισιματακια κλπ και δεν είχετο νούμερο μου. Δοκίμασα κάμποσα και τελικά πήρα ένα που γενικά στρώνει καλά αλλά τα πατζακια του είναι ευθεία.  Εννοώ δεν στενεύουν προς τα κάτω όπως τα skinny και έτσι δεν μπαίνει μέσα από μπότες και μποτάκια.  Και δυστυχώς το κατάλαβα αργά. .Τώρα έχω ξενερώσει όχι γιατί πρέπει να πάρω άλλο αλλά γιατί είναι πανάκριβα!  Και δεν ειμαι διατεθιμενη να αλλάξω το στυλ μου και αν φοράω το τζιν πάνω από το μποτάκι σαν τη μαμά μου. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω μοντέρνα και οικονομικά? ? Τα 40 και 50 ευρώ μου φαίνονται υπερβολικά! !!

η μοδιστρα φτηνη.... η στα hn'm ειχα αρει με 35 ευρω και εχει και εκπτωσεις τωρα!!!!!! αν εισαι αθηνα εχει πολλα σχεδιαστο mall αγ. δημητριου!!!!

• Μου αρέσει 1

pioqp3.png

88BZp3.png

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Χαχα.. Με σκισιματακια λέει.. είσαι θεά ρεεε.... κ εγώ πάντα κόλλητα τα φοράω κάτω όμως τώρα είναι μόδα αγάπη πιο φαρδιά να είναι.  Άκου τι κάνεις: γυρνάς μια ή δύο φορές το παντελονακι κάτω κ το φοράς κ με μπότακι κ με γόβα κ με αθλητικό κ με ότι θες. Είναι πολύ μόδα.. κ άστο να πέφτει όπως θέλει κάτω.. έχω μανία με αυτά.   Ακολουθώ όλες τις fashion bloggers κ περνώ ιδέες..  Ναι.. είμαι βουρλισμενη! Πάντως ζαρα κ  h&m έχει ωραία παντελόνια. Κ έχει κ εκπτώσεις τώρα.    Κ μπορείς να πάρεις κ πιο φαρδιά λόγω μπεμπε τώρα.. 

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Μαρτη μου κ εγω 9 μηνες ειχα αποχη υποχρεωτικα αλλα κ παλι ζοριστηκα.μουτζουρα αυριο οπωσδηποτε..ρενα κανε κανενα κλοπο που λεει κ ο μικρος μου...μπραβο το μ3.

Διαφημίσεις

Just now, Σαμμερ είπε:

Μαρτη μου κ εγω 9 μηνες ειχα αποχη υποχρεωτικα αλλα κ παλι ζοριστηκα.μουτζουρα αυριο οπωσδηποτε..ρενα κανε κανενα κλοπο που λεει κ ο μικρος μου...μπραβο το μ3.

Από κόλπα άλλο τίποτα.. κάτι θα σκαρωσω.  Εν ανάγκη θα τον πάω στο αυτοκίνητο.. ααα.. δε με νοιάζει.  Σιγά μη χάσω εγώ την ωορρηξια μου... χαχαχα

Lilypie - (Lzpn)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! !! Εντάξει έγκυος είμαι αλλά δεν θέλω να γίνω ξαφνικά μια άλλη! ! Κάθε φορά που πάω πάντως με άλλον για ψώνια πάντα μετά κάτι δεν μου αρέσει και μετανιώνω αυτόπου παίρνω.  Νομίζω με μπερδεύουν.  Ουφ. .θα δω από βδομάδα 

DBTcp3.png7Kksp3.png

16 minutes ago, Τονι@ είπε:

zara, bershka, pull&bear εχει πολυ ωραια και οικονομικα τζινακια!!!

μουτζουριτσα ενα βραδακι σε χωριζει απο το τεστακι σου!!! αχ ας ειναι ++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!! αλλά και να μην ειναι δεν θα σκασουμε....!

43 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τέλος πάνε τα παλιά... Τώρα μονο το μέλλον και κυρίως αναμένουμε την Τετάρτη ❤

οντως αυτα ειναι παλια και ανηκου στο παρελθον! τωρα κοιταζουμε το μελλον μονο!

c6xsp2.png

Πέταξα στο τσουκάλι ένα μοσχαράκι λενομονατο για αύριο και δεν σας προλαβαινωωωω!

Μαρτακο αύριο αύριο θα ερθει η Κερκυραία δεν τη γλιτωνω χαχαχα... και οτι βγει! Αλλιως δευτέρα χτυπάμε και μια χοριακη!καλέ να τρως καλά τώρα δυο αντρακλες μεγαλώνεις ..θα φύγουν τα κιλακια μετα!ευχαριστωωω για τη μπεμπεδοσκονη σας!να σας κάνουμε οι μέλλουσες  κάνα κορίτσι να έχετε νύφες βρε!❤

Τονια μου ναι σε ζάρα h&m pull&bear και σε τέτοιου τύπου θα βρεις άπειρα σχεδια τελείες τιμες!

Ανυπομονω να ξεκινήσουν οι γονιμες της Ρένας να δω πουυυυυ θα τον ξεζουμισει τον ανθρωπο !χαχαχα!στο αμάξι.λέει!

Τζέιν μου σε ευχαριστω και εύχομαι και στο δικο σου θετικό !ας κανει κάποια ποδαρικο στο πινακακι ντε!είπαμε αν δεν ενας μήνας ακόμα αγάπες... Αν κ αν δεν ...εγώ με βλέπω να με βάζει με θεραπεία πρόκλησης ωορρηξιας ο ντοκ!δηλαδή το συζητησαμε τελευταια φορά ..εγω το εθεσα σαν ερωτημα οταν προβληματιστηκε για την αργοπορια της ωορρηξιας...είπε αντε τώρα να δουμε τι εχετε κάνει και θα τα συζητησουμε!κ με σταυρωνε φεύγοντας χαχα!τρελός κ αυτός!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...