Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Άσε τονακι.. Με έναν αέρα.. σαν χρυσαλιφούρφουρο  νιώθω!!!

Χαχαχαχα βρε είμαστε ακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλακια!

Δεν ξυπνάς λίγο αργότερα εσύ αύριο ομορφια....γτ εγώ έτσι που πεφτω πριν τις 10 δεν με κόβω!χαχαχα!η αναίσθητη καμια αγωνία δεν εχω!

RyZa.png

Jane, καλώς ήρθες! Με το καλό να πιάσετε το σποράκι σας! Ελεφαντάκι θα χρησιμοποιήσω ένα λούτρινο του μπέμπη μου :cool:

Σάνγκρε μου, είχα εξωμήτριο τελικά κι αφαιρέσαμε τη μία σάλπιγγα μετά την πρωτοχρονιά, τώρα όλα καλά και πάλι, συνήλθα!

Μουτζούρα μου, πότε κάνεις τεστάκι; Γιατί κοιμάσαι τόσο νωρίς; υπνηλίες μήπως; :)

Ρένα, μια χαρά σωματότυπος, έχει άλλη χάρη όπως λένε και τα κορίτσια!

Τόνια μου, τι κάνει το σποράκι; Πότε κάνεις την αυχενική σου;

vLmAp2.png FMoxp2.png

2 hours ago, sangreluna είπε:

λοιπον τσουπρες καναμε επανελεγχο ικτερου εχει πεσει στο 10ανακτησαμε και το βαρος γεννησης τωρα ποιος ας πιανει ξαι μονο που σκεφτομαι πως θα αφηνα το ζουζουνι μου μονο του στη λαμπα να το ταιζουν ξενο για ψυλου πηδημα... Μου ρχετε μη σας πω...

Σαγκρε μου ειχατε και εσεις;;ολα καλα!!!μπραβοοοο!!εμεις ειχαμε 11 πριν 10 μερες.Επανέλεγχο έχουμε την αλλη βδομαδα...μακαρι να εχει πεσει.

11 minutes ago, Jo sephine είπε:

Jane, καλώς ήρθες! Με το καλό να πιάσετε το σποράκι σας! Ελεφαντάκι θα χρησιμοποιήσω ένα λούτρινο του μπέμπη μου :cool:

Σάνγκρε μου, είχα εξωμήτριο τελικά κι αφαιρέσαμε τη μία σάλπιγγα μετά την πρωτοχρονιά, τώρα όλα καλά και πάλι, συνήλθα!

Μουτζούρα μου, πότε κάνεις τεστάκι; Γιατί κοιμάσαι τόσο νωρίς; υπνηλίες μήπως; :)

Την άλλη Δευτέρα Τζο μου. Εύχομαι να είναι όλα καλά. .

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Jo sephine είπε:

Πάντως στο σεξ είναι το κατάλληλο ύψος κ βάρος.. χαχαχα.... παρηγοριά στον αρρωστο εγώ!!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Just now, Τονι@ said:

Την άλλη Δευτέρα Τζο μου. Εύχομαι να είναι όλα καλά. .

Όλα καλά θα είναι, το σποράκι έχει αγκιστρωθεί για τα καλά, τελειώνει και το πρώτο τρίμηνο και πραγματικά θα ανασάνεις, άσε που θα δείτε ίσως και φύλο και θ' αρχίσουν τα ωραία σχέδια! Θα αποκτήσει πρόσωπο το σποράκι!

• Μου αρέσει 1

vLmAp2.png FMoxp2.png

4 minutes ago, Jo sephine είπε:

Ομορφιά μου το ελεφαντάκι του μικρού είναι.το ιδανικότερο! Χεχε!

Για πες μου και εσύ ρε αγάπη τη γνώμη σου... Με θετικό τεστ ωορρηξιας 1/1 σήμερα διανυω την 14 μέρα μετα ...οποτε αύριο μεθαύριο ΔΕΝ την περιμένω... Αύριο πρωί λέω να κάνω ενα...τι λες;;;

Ναι απο υπνηλία εχω πολύ αρκετές μέρες...πρησμένο στήθος με αφόρητο πόνο πολλές μέρες σχεδόν δέκα...αυτό σήμερα κάπως υποχώρησε αλλά με εχει τσακίσει η μέση χθες και σήμερα... Καθόλου πονακια που να μαρτυρούν οτι έρχεται...και καθόλου υγρά...αυτά τα συμπτώματα ....για.πες καμια ιδέα....... Εχουμε καμια ελπίδα;;;

RyZa.png

1 minute ago, Rena87 said:

Πάντως στο σεξ είναι το κατάλληλο ύψος κ βάρος.. χαχαχα.... παρηγοριά στον αρρωστο εγώ!!

Αυτό ακριβώς, νομίζω ότι αρέσει στην πλειοψηφία των αντρών ο σωματότυπος μινιόν! Και είναι και πολύ χαριτωμένος, θα είσαι κοριτσάκι μια ζωή!

• Μου αρέσει 2

vLmAp2.png FMoxp2.png

17 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχαχα βρε είμαστε ακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλακια!

Δεν ξυπνάς λίγο αργότερα εσύ αύριο ομορφια....γτ εγώ έτσι που πεφτω πριν τις 10 δεν με κόβω!χαχαχα!η αναίσθητη καμια αγωνία δεν εχω!

Πραγματικά.. αναίσθητο πλασμα εισαι;;;;; ρε να μου το θυμηθείς τον επόμενο μήνα το χουνερι που μας κάνεις..  θα σε σκάσω μέχρι εκεί που δεν πάει..  έχεις χάρη που είσαι μακρυά.. θα ερχόμουν πρωί πρωί να στο κάνω εγώ με το ζόρι... χαχαχαχα ❤

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ομορφιά μου το ελεφαντάκι του μικρού είναι.το ιδανικότερο! Χεχε!

Για πες μου και εσύ ρε αγάπη τη γνώμη σου... Με θετικό τεστ ωορρηξιας 1/1 σήμερα διανυω την 14 μέρα μετα ...οποτε αύριο μεθαύριο ΔΕΝ την περιμένω... Αύριο πρωί λέω να κάνω ενα...τι λες;;;

Ναι απο υπνηλία εχω πολύ αρκετές μέρες...πρησμένο στήθος με αφόρητο πόνο πολλές μέρες σχεδόν δέκα...αυτό σήμερα κάπως υποχώρησε αλλά με εχει τσακίσει η μέση χθες και σήμερα... Καθόλου πονακια που να μαρτυρούν οτι έρχεται...και καθόλου υγρά...αυτά τα συμπτώματα ....για.πες καμια ιδέα....... Εχουμε καμια ελπίδα;;;

Πρόσεξε τι θα της απαντήσεις....

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Μουτζουράκι, το καθόλου πονάκια είναι πολύ θετικό πιστεύω! Για το τεστάκι κάνε το και αύριο, αν και μπορεί να μη δείξει παρά το γεγονός ότι μπορεί να είσαι...αυτό λέω, απλώς δεν θα απογοητευτείς και θα κάνεις άλλο ένα σε 2 μερούλες! Το καλύτερο είναι με καθυστέρηση, γιατί όσο ευαίσθητα και να λένε ότι είναι δεν χαμπαριάζουν από μικρές χοριακές

vLmAp2.png FMoxp2.png

Συγγνώμη, γράψατε 100+ σελίδες;;;; πως γινεται αυτο;;; 

ανεβηκα αθηνα σημερα για δουλειές κ τωρα βρήκα χρονο να συνδεθώ...

μουτζουριτσα έκανες το τεστ τελικα;;

17 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τζο είναι υπέροχο να σε διαβάζουμε ανανεωμένη και ανεβασμένη! Να περάσετε τέλεια στην εκδρομή σας!το έχετε απόλυτη αναγκη!❤

Αχ βρε πουλάκι μου....ειχες περάσει τέτοια ιστορία; πολύ λυπάμαι... Χρειάστηκε να κανείς αποξεση τοτε; 

Τεσπα τώρα μην θυμόμαστε τα άσχημα! Κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον και το μωρακι σας ερχεταιιιι!!!

ναι ειχα κανει και αποξεση... Η αληθεια ειναι πως ειχα περασει μεγαλο αγχος εκεινη την περιοδο της ζωης μου. Χαλια ημουν για διαφορους λογους. Ημασταν μονο 2 μηνες μαζι, ετυχε κατι που δεν περιμεναμε και δεν θελαμε τοτε(οπως ειναι λογικο οταν ξερεις τον αλλον 2 μηνες), και τελικα παροτι αποφασισαμε να το παμε μεχρι τελους(ευτυχως οι γονεις μου και οι δικοι του ηταν διπλα μας σε ολο αυτο) πηγε στραβα....και εκει περασα διπλη στεναχωρια.
Λογικο το βρισκωοτι δεν πηγε καλα  ομως, αφου ολο εκεινο το διαστημα δεν προσεχα καθολου, επινα(καλοκαιρι ηταν),γυμναζομουν πολυ εντατικα(και με βαρη) και γενικα δεν εκανα αυτα που πρεπει να κανει μια εγκυος.

Τωρα παμε γι' αλλα!!!!

c6xsp2.png

16 minutes ago, Jo sephine είπε:

ευχαριστω πολυυυυ jo !!! καλως σας βρηκα!!! ειστε απιστευτη παρεα!

c6xsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...