Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κορίτσια μου δεν το πιστευω ότι διαβαζω τιςιδιες σκέψεις που εκανα κι εγω!!! Εγω δεκαεπτα χρονια με τον αντρα μου, παντα χωρις προφυλακτικο και αναρωτιομουν κι εγω το ιδιο. Μπας κι εχουμε κανενα προβλημα;;; Βεβαια ποτε δεν ολοκληρωνε μεσα.

Σε ότι αφορα τα εξωτερικα ειμαι 1,76 59 κιλα. 

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έχω πάθει σοκ! Πρώτον γιατί μπήκα κ από σελίδα 88 ξαφνικά βλέπω 193 κ λέω.. οοοοχι.   Αποκλείεται..δεν μπορεί να έγραψαν τόσα οι τρελές μου.  Κ δεύτερον..οκ .. ξεφύγαμε τελείως! Από που να αρχίσω! 

Καταρχήν τονακι δε θα σε κραξω  γιατί πέθανα στα γέλια με την καλύβα του μπάρμπα Θωμά! Δεν υπάρχεις!!

Μουτζουρακι μου να ξέρεις θα έχω ξυπνήσει από τις 9 κ θα είμαι με το κινητό στο χέρι να περιμένω... το νου σου ρεμαλι! ❤

Μανούλιτσα κ Σαμμερακι είστε θεές! Το θέμα όμως δεν είναι του άντρα μου.. εγώ δεν μπορώ να είμαι αθόρυβη.  Είμαι εντονα εκφραστικος τύπος βλέπετε! 

Καρμακι ουαου! Με το καλό τα διδυμακια σου γλυκιά μου!!

Σαγκρε μου μπραβο για το μικρούλι... πολύ χάρηκα που ολα πάνε καλά! 

Τζειν μου καλά έκανες και άρχισες το φιλισιν . Έχουμε αγωνία κ για εσένα.. 

Νινακι λες 17 χρόνια με τον άντρα σου;  επιτρέπεται να μας πεις την ηλικία σου;

Κορίτσια είμαι η πιο κοντη; ε όχι.. 1,62 .. 49 κιλά! Δείγμα από γυναίκα όπως καταλαβαινεται.. από που θα βγει το μωρό δεν ξέρω! Όσο για το προφυλακτικο ..μπλιαχ! Πάντα τραβιοταν! Καλά μανούλιτσα.. πάνω στην ένταση του σεξ.. σταματούσε για να βάλει στο τέλος το προφυλακτικο; απαπα...

Lilypie - (Lzpn)

Καλησπέρα, κορίτσια μου! Πόσα έχετε γράψει πάλι, τς τς τς

Και βλέπω καυτά θέματα και δεν έχω χρόνο να διαβάσω! Κάντε μου ένα briefing τι θέματα τέθηκαν να κάνω τις τοποθετήσεις μου :cool:

Σάνγκρε μου, μπράβο σας, τώρα ποιος σας πιάνει πραγματικά! 

Τόνια μου, μια χαρά το κουμαντάρουν, έτσι λέει ο γιατρός μου τουλάχιστον που τον ρώτησα αν υπήρχε φόβος εγκυμοσύνης με τη γνωστή μέθοδο τραβήγματος τους πρώτους μήνες μου μετά τη γέννα που δε θέλαμε τόσο σύντομα κι άλλο μωράκι: αν έκανε ο σύζυγος σωστά τη δουλειά του μέχρι τώρα μη φοβάστε! Βέβαια, γυναικολόγος είναι, και μωρό να κάτσει δεν θα πει όχι!

Μουτζούρα μου, εσύ δεν περιμένεις; Άλλο κορίτσι; Εύχομαι να σας ξεχάσει παντελώς η κυρία και στον αγύριστο!

Εμείς σήμερα κάναμε μια βολτίτσα κατά ακρόπολη μεριά και πολύ το απολαύσαμε! Μέτρησα, ρε κορίτσια, σχεδόν 10 μέρες κλεισούρας λόγω χειρουργείου και ίωσης στο καπάκι, σήμερα του δώσαμε και κατάλαβε και ευτυχώς ετοιμάζουμε και 3ήμερο ρομαντικό για τους δυο μας, γιατί πολύ το έχω ανάγκη! Αυτά, οπότε καταλαβαίνετε ανέβηκε η διάθεση!

• Μου αρέσει 1

vLmAp2.png FMoxp2.png

38 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου δεν το πιστευω ότι διαβαζω τιςιδιες σκέψεις που εκανα κι εγω!!! Εγω δεκαεπτα χρονια με τον αντρα μου, παντα χωρις προφυλακτικο και αναρωτιομουν κι εγω το ιδιο. Μπας κι εχουμε κανενα προβλημα;;; Βεβαια ποτε δεν ολοκληρωνε μεσα.

Σε ότι αφορα τα εξωτερικα ειμαι 1,76 59 κιλα. 

Αλλο μοντελο απο εδώ! Χαχαχα!

Εμένα φαντασου μέχρι και γιατρός το είχε πει και είχα κατατρομαξει όχι ο δικός μου βέβαια.... Η κουμπάρα.μου είναι μαία δυστυχώς την εχω μακρυά μου..όμως με το καλό όταν ερθει το μωρό πιστεύω θα με βοηθήσει πολύ!όταν πήρα τις εξετάσεις μου της τις έστειλα να τις αξιολογήσει και μου λέει εγώ δεν εχω τέτοια γνώση θα τις δώσω στο γυναικολόγο του νοσοκομείου... Οτάν λοιπόν με πήρε μου ειπε...αυτος της ζήτησε ενα ιστορικό κ του είπα οτι δεν προσπαθείτε πολύ καιρό και λέει αν τοσα χρόνια μαζί δεν βάζουν προφύλαξη εγώ σαν γιατρός δεν θεωρώ ότι προσπαθούν μονο 7 μήνες και να ψαχτουν ...και να.πάνε σε κεντρο υπόγονιμότητας και...δεν την άφησα να μου πει κάτι αλλο ...της λέω αααα καλά πεσαμε σε μ....α!σορρυ κιόλας!

Το είπα στον άντρα μου.και λέει Αννα καλά εντάξει...

Τώρα που μου τα λέτε και εσείς ηρεμω ομολογώ!

RyZa.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Jo sephine είπε:

Και βλέπω καυτά θέματα και δεν έχω χρόνο να διαβάσω! Κάντε μου ένα briefing τι θέματα τέθηκαν να κάνω τις τοποθετήσεις μου :cool:

Τόνια μου, μια χαρά το κουμαντάρουν, έτσι λέει ο γιατρός μου τουλάχιστον που τον ρώτησα αν υπήρχε φόβος εγκυμοσύνης με τη γνωστή μέθοδο τραβήγματος τους πρώτους μήνες μου μετά τη γέννα που δε θέλαμε τόσο σύντομα κι άλλο μωράκι: αν έκανε ο σύζυγος σωστά τη δουλειά του μέχρι τώρα μη φοβάστε! Βέβαια, γυναικολόγος είναι, και μωρό να κάτσει δεν θα πει όχι!

Μουτζούρα μου, εσύ δεν περιμένεις; Άλλο κορίτσι; Εύχομαι να σας ξεχάσει παντελώς η κυρία και στον αγύριστο!

Εμείς σήμερα κάναμε μια βολτίτσα κατά ακρόπολη μεριά και πολύ το απολαύσαμε! Μέτρησα, ρε κορίτσια, σχεδόν 10 μέρες κλεισούρας λόγω χειρουργείου και ίωσης στο καπάκι, σήμερα του δώσαμε και κατάλαβε και ευτυχώς ετοιμάζουμε και 3ήμερο ρομαντικό για τους δυο μας, γιατί πολύ το έχω ανάγκη! Αυτά, οπότε καταλαβαίνετε ανέβηκε η διάθεση!

Να πας το ταξιδάκι σου καλό μου! Θα σου κάνει πολύ πολύ καλό! 

ΑΣε εδώ μέσα γίνεται της τρέλας! Τι να σου πρωτοπουμε! 

Lilypie - (Lzpn)

2 hours ago, Σαμμερ είπε:

Χαχα μονο αυτο δεν δοκιμασαμε εδω μεσα..ελεφαντες...ολες ψηλες ειστε εδω μεσα..υπομονη  jane λιγες μερες μεινανε κ για σενα..

χαχαχαχαχαχχα η μανα μου πάντως ειχε παντα μια αγαπη σε αυτα τα ανατολίτικα στολίδια ελεφαντακια κλπ (χωρις βεβαια να εχει διαβασει η γυναικα φενγκ σουι) κι εκανε 5 παιδια ξεκινώντας στα 33 το πρώτο...χαχαχαχαχα βρε λες????

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

αααα και αλλη διδυμομανουλα!!!με το καλο κοριτσι μου!θετικη σκεψη και αυτη τη φορα ολα θα πανε καλα!με το καλο να τα κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

καλημερα Τζειν μου...τι ωραιο αυτο με τα ελεφαντακια!!!ευχομαι για τωρα να μας ειναι αχρειαστο ομως!ας το εχουμε υποψην να το βαλουμε για τα επομενα!!!χιχιχι!

Ρενακι...υπνο του καλου καιρου...μου φαινεται το στηθος σημερα δεν με πονα τοσο πολυ...η το συνηθισα χαχαχα!η μεση με εχει ταραξει...εγω αυτο δεν το ενιωθα ποτε πριν την περιοδο αλλα δεν εχει καμια σημασια...τωρα μπορει να το νιωθω!και δεν εχω καθολου πονακια που εχω συνηθως μια δυο μερες πριν...!δεν πρεπει να δωσουμε καμια σημασια σε ολα αυτα Τζειν μου!το μονο και αδιασειστο σημαδι θα ναι ενα θετικο τεστ!

οσον αφορα τα ζητηματα που ανοιξατε...εγω απο μικρη αθλουμενη...κ υπερμαχος υγιεινης διατροφης...ειμαι πολυ γυμνασμενη...1,64 52 κιλα!

και προφυλακτικο...με τον αντρα μου δεν βαλαμε ποτε(κλασσικα τραβιοταν)...προερχομασταν κ οι δυο απο μακροχρονιες μονογαμικες σχεσεις....εγω 10 χρονια απο μωρο δλδ...αυτος απο 7 χρονια σχεσης....(στο ενδιαμεσο μεχρι να με γνωρισει οτι εκανε μου ορκιστηκε οτι προφυλασσοταν) και ετσι δεν βαλαμε ποτε...και πραγματικα βρε κοριτσια δοξα το θεο μα ποτε δεν ταλαιπωρηθηκαμε απο τιποτα ...μονο μια φορα που αρρωστησε και πηρε augmentin και εκανε μυκητες και πηρα και εγω προληπτικα αγωγη οπως μας συνεστησε ο γιατρος!

πολλες φορες λεω 5 χρονια μια φορα μια δεν θα μας ειχε κατσει κατι βρε κοριτσια?και σκαω μηπως δεν κανω παιδια!(τι γραφω η γυναικα μια μερα πριν το τεστ πειτε μου???????χαχαχα)

μας βλεπω απο Δευτερα στην αναζητηση ελεφαντα!!!θελει και το ταιρι του!!!χαχαχα!

οχι Σαμμερακι εγω εδω μινιον!!!

πιστευω στην εγκυμοσυνη ολα μπορουν να συμβουν...στο παρελθον στα 25(2 μηνες αφου ειχα μολις γνωρισει τον αντρα μου) κι ενω χρησιμοποιουσαμε κανονικα προφυλακτικο κι απ την αρχη της πραξης, εμεινα εγκυος και επειδη δεν ειχα ιδεα και ηταν και καλοκαιρι ειχα καθυστερηση 20 μερες και νομιζα πως ειναι απ τη θαλασσα. Μαλλον ειχε σπασει το προφυλακτικο και δεν πηραμε χαμπαρι, τι να πω. Παντως εγω επινα φουλ κοκτειλς, βγαιναμε,ξενυχτουσαμε κλπ δεν ειχα ιδεα, εκανα τεστ μετα απο ενα μηνα και το καταλαβα...θυμαμαι το μοναδικο πραγμα που ειχα τοτε σαν συμπτωμα(κι επειδη δεν το ηξερα ειναι σημαντικο) ηταν πως λαχταρουσα συνεχεια να τρωω ντοματες ενω τις σιχαινομαι!παραγγελναμε στις διακοπες σουβλακια κι εγω ηθελα μονο ντοματοσαλατα! τελικα δεν πηγε καλα και 2 βδομαδες μετα μας την εκανε....δυστυχως....
Όλα μπορουν να συμβουν πιστευω κοριτσια!

1 hour ago, sangreluna είπε:

λοιπον τσουπρες καναμε επανελεγχο ικτερου εχει πεσει στο 10ανακτησαμε και το βαρος γεννησης τωρα ποιος ας πιανει ξαι μονο που σκεφτομαι πως θα αφηνα το ζουζουνι μου μονο του στη λαμπα να το ταιζουν ξενο για ψυλου πηδημα... Μου ρχετε μη σας πω...

ποσο ειναι το μωρακι σουυυ???

50 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

απαπα εσυ εισαι μοντελο φιλεναδα!!!!

χαχαχα βλεπω εχουμε πολλες ψηλες ή γυμνασμενες....!

c6xsp2.png

11 minutes ago, Rena87 είπε:

Κορίτσια έχω πάθει σοκ! Πρώτον γιατί μπήκα κ από σελίδα 88 ξαφνικά βλέπω 193 κ λέω.. οοοοχι.   Αποκλείεται..δεν μπορεί να έγραψαν τόσα οι τρελές μου.  Κ δεύτερον..οκ .. ξεφύγαμε τελείως! Από που να αρχίσω! 

Καταρχήν τονακι δε θα σε κραξω  γιατί πέθανα στα γέλια με την καλύβα του μπάρμπα Θωμά! Δεν υπάρχεις!!

Μουτζουρακι μου να ξέρεις θα έχω ξυπνήσει από τις 9 κ θα είμαι με το κινητό στο χέρι να περιμένω... το νου σου ρεμαλι! ❤

Μανούλιτσα κ Σαμμερακι είστε θεές! Το θέμα όμως δεν είναι του άντρα μου.. εγώ δεν μπορώ να είμαι αθόρυβη.  Είμαι εντονα εκφραστικος τύπος βλέπετε! 

Καρμακι ουαου! Με το καλό τα διδυμακια σου γλυκιά μου!!

Σαγκρε μου μπραβο για το μικρούλι... πολύ χάρηκα που ολα πάνε καλά! 

Τζειν μου καλά έκανες και άρχισες το φιλισιν . Έχουμε αγωνία κ για εσένα.. 

Νινακι λες 17 χρόνια με τον άντρα σου;  επιτρέπεται να μας πεις την ηλικία σου;

Κορίτσια είμαι η πιο κοντη; ε όχι.. 1,62 .. 49 κιλά! Δείγμα από γυναίκα όπως καταλαβαινεται.. από που θα βγει το μωρό δεν ξέρω! Όσο για το προφυλακτικο ..μπλιαχ! Πάντα τραβιοταν! Καλά μανούλιτσα.. πάνω στην ένταση του σεξ.. σταματούσε για να βάλει στο τέλος το προφυλακτικο; απαπα...

49 κιλά? ?? Πρέπει να ήμουν 12 χρονών. ..απίστευτο! !Πάντως κάθε σωματοτυος έχει τη χάρη του ειδικά αν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και ξέρουμε να τον αναδεικνύουμε! 

9 minutes ago, Jo sephine είπε:

Τζο μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!!! Να περάσετε υπέροχα και να αφήσεις όλα τα άσχημα πίσω! ! Αγκαλίτσα! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα Τζειν μου...τι ωραιο αυτο με τα ελεφαντακια!!!ευχομαι για τωρα να μας ειναι αχρειαστο ομως!ας το εχουμε υποψην να το βαλουμε για τα επομενα!!!χιχιχι!

μας βλεπω απο Δευτερα στην αναζητηση ελεφαντα!!!θελει και το ταιρι του!!!χαχαχα!

οχι Σαμμερακι εγω εδω μινιον!!!

εχει στο ζαρα home ωραιοτατο ζευγαρι ελεφαντες κερι...το ειδα πριν κανα 3μηνο που ημουν εκει.... αχρειαστοι να ναι!

• Μου αρέσει 1

c6xsp2.png

1 minute ago, jane.austen είπε:

εχει στο ζαρα home ωραιοτατο ζευγαρι ελεφαντες κερι...το ειδα πριν κανα 3μηνο που ημουν εκει.... αχρειαστοι να ναι!

Και συνεχίζει... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχσ... δεν υπάρχεις!!!

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

49 κιλά? ?? Πρέπει να ήμουν 12 χρονών. ..απίστευτο! !Πάντως κάθε σωματοτυος έχει τη χάρη του ειδικά αν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και ξέρουμε να τον αναδεικνύουμε! 

Τζο μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!!! Να περάσετε υπέροχα και να αφήσεις όλα τα άσχημα πίσω! ! Αγκαλίτσα! 

Άσε τονακι.. Με έναν αέρα.. σαν χρυσαλιφούρφουρο  νιώθω!!!

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Jo sephine είπε:

Τι παίζει με τους ελέφαντες, βρε τρελοκαμπέρες;;; 

στο φενγκ σουι ειναι το βασικο συμβολο γονιμοτητας! αλλα πρεπει να μπει ΒΔ στην πορτα της κρεβατοκαμαρας... παρε πυξιδα κι εσυ! χαχαχαχα τρελες τελειως

1 minute ago, sangreluna είπε:

το 3ο μωρακι ειναι 17ημερων

να σου ζησει!!!

c6xsp2.png

10 minutes ago, Jo sephine είπε:

Τζο είναι υπέροχο να σε διαβάζουμε ανανεωμένη και ανεβασμένη! Να περάσετε τέλεια στην εκδρομή σας!το έχετε απόλυτη αναγκη!❤

6 minutes ago, jane.austen είπε:

χαχαχαχαχαχχα η μανα μου πάντως ειχε παντα μια αγαπη σε αυτα τα ανατολίτικα στολίδια ελεφαντακια κλπ (χωρις βεβαια να εχει διαβασει η γυναικα φενγκ σουι) κι εκανε 5 παιδια ξεκινώντας στα 33 το πρώτο...χαχαχαχαχα βρε λες????

πιστευω στην εγκυμοσυνη ολα μπορουν να συμβουν...στο παρελθον στα 25(2 μηνες αφου ειχα μολις γνωρισει τον αντρα μου) κι ενω χρησιμοποιουσαμε κανονικα προφυλακτικο κι απ την αρχη της πραξης, εμεινα εγκυος και επειδη δεν ειχα ιδεα και ηταν και καλοκαιρι ειχα καθυστερηση 20 μερες και νομιζα πως ειναι απ τη θαλασσα. Μαλλον ειχε σπασει το προφυλακτικο και δεν πηραμε χαμπαρι, τι να πω. Παντως εγω επινα φουλ κοκτειλς, βγαιναμε,ξενυχτουσαμε κλπ δεν ειχα ιδεα, εκανα τεστ μετα απο ενα μηνα και το καταλαβα...θυμαμαι το μοναδικο πραγμα που ειχα τοτε σαν συμπτωμα(κι επειδη δεν το ηξερα ειναι σημαντικο) ηταν πως λαχταρουσα συνεχεια να τρωω ντοματες ενω τις σιχαινομαι!παραγγελναμε στις διακοπες σουβλακια κι εγω ηθελα μονο ντοματοσαλατα! τελικα δεν πηγε καλα και 2 βδομαδες μετα μας την εκανε....δυστυχως....
Όλα μπορουν να συμβουν πιστευω κοριτσια!

ποσο ειναι το μωρακι σουυυ???

χαχαχα βλεπω εχουμε πολλες ψηλες ή γυμνασμενες....!

Αχ βρε πουλάκι μου....ειχες περάσει τέτοια ιστορία; πολύ λυπάμαι... Χρειάστηκε να κανείς αποξεση τοτε; 

Τεσπα τώρα μην θυμόμαστε τα άσχημα! Κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον και το μωρακι σας ερχεταιιιι!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...