Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλε μαμα κ εσυ?????τι γελιο εχω ριξει απο το πρωι....ακου να σου κλεισει το στομα....απιστευτες ειστε......χαχαχα το χουμε κανει το forum σεξ παμελες τσιτσιολινες..οτι θες εχει....χαχα ειστε νουμερα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, mama82 είπε:

Καλέ δεν σας προλάβαινω! Μιλάμε πεθανα στο γέλιο με το κάνε πως πονάει ή καρδιά σου!! Χαχαχα σαμερακι θέα!!!

Μουτζουρακι κρατά γερά!! Αύριο είναι ή μέρα!!

Ρενα πες τον άντρα σου να σου κλείσει το στόμα!

Χα χα χα

Κάρμα καλώς ήρθες και με το καλό τα διδυμακια σου!!

Τόνια μου μία χαρά και ο καφές και το σπίτι ξεκούραση τώρα 

Το προφυλακτικό το βαζαμε στο τελείωμα αλλά πλέον τραβιεται αν και ακόμα δεν έχω περίοδο φοβάμαι να αφεθω

Τόνια μην φοβάσαι για το σύστημα κάτω θα στο κάνουν σαν καινούργιο!!

Μακάρι αγάπη.  Γιατί εγώ από τη φύση μου δεν εμπιστεύομαι εύκολα κανέναν και εννοείται πότε με κλειστά μάτια. Και όσο να ναι σκέφτομαι και το τι θα κάνουν.  Αν και της γιατρού προχθές της το είπα κάθετα.  Δεν μας κυνηγάει τίποτα! !! Θα πάρω όσο χρόνο χρειάζομαι. 

7 minutes ago, eirinaki1981 είπε:

Μουτζουρα,καλυτερα αυριο για να επιβεβαιωσουμε 100% την εγκυμοσυνη σου!

Βρε κοριτσια,το σεξ μετα τη γεννα ειναιθανατος!!!μετα απο 3-4μηνες στρωνει το πραμα!παντως διαβαζω για προφυλακτικα κτλ.& νιωθω εξωγηινη!ποτε δεν βαλαμε προφυλακτικο!που τετοια τυχη να πιασουμε αμεσως!!χαχαχα!αν περιμεναν απο μας τα εργοστασιαααααα!!!

Στα μουλωχτα κι εγω μπορω αλλα ο συζυγος πιεζεται!!ναι μην παθει τιποτα,ειναι και ευαισθητο το αρκουδακι μου!!:)

Ειρινακι κι εμείς το ίδιο.  Πάντα το σιχαινόμουν το προφυλακτικό και ο άντρας μου το ίδιο. Γέλασα πολύ με το τελευταίο πάντως! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Μα τονι,αρκουδακι ειναι πια!εφτασε τα 100κιλα,ετσι μου ειπε!& εγω του ειπα αντε να τα χιλιασεις αλλα τζαμπα το γυμναστηριο που γραφτηκες!!βεβαια και εγω με 59κιλα,μου κατσικωθηκαν τα 5κιλα απο την εγκυμοσυνη & δεν φευγουν!

Προφυλακτικα μπλιαχ!εχουν μια απαισια μυρωδια!!!

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Και εγω ειμαι σε μια ψιλοδιαιτα 59,5 κ θελω να χασω την κοιλια.τα κιλα τα χασα την κοιλια δεν εχασα...τονια να διεκδικεις αυτο που σου αξιζει κ να εμπιστευεσαι το σωμα σου..εγω την εφαγα την καισαρικη κ ακομα στενοχωριεμαι...την επομενη φορα αν υπαρξει θελω vbac αλλα δυσκολα με τον γιατρο μου..κ δεν τον αλλαζω..

Βρε σαμμερ,για 1.70 τα 59 ειναι κανονικα αλλα τα ρουχα μου ειναι τσιτα!!η κοιλια θελει γυμναστικη δυστυχως,εχω λιγη κοιλιτσα κι εγω!βαριεμαι τη γυμναστικη ασε που δεν υπαρχει χρονος ακομη για τετοια!:(

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειμαι ομως 1,70.....ειμαι λιιιγο πιο κοντη.κ εγω δεν εχω χρονο για γυμναστικη κ προσπαθω μονη...τι να σου κανει κ το σωμα με τοσες εγκυμοσυνες....

Οσο για το προφυλακτικο που λετε εμενα κοριτσια δεν με πειραζει....

Χαχαχα χαμός όντως ξεφυγαμε

Κι εμένα δεν μ αρέσει το προφυλακτικό αλλά στο τέλος που το βαζαμε δεν με πειράζε αλλά πλέον πάει κι αυτό, εγώ έκανα πάντως παραπάνω χρόνο να μην ποναω κάτω από 3 μήνες 

Να μην μιλήσω για κιλά γιατί όλες μοντελακια είστε εδώ πέρα ...εγω είμαι 90 παρακαλώ και 1,70 ύψος ξεφυγα αλλά θα ξεκίνησω δίαιτα και τα 75 κιλά είναι ιδανικά για μένα....

yk1yp3.png

Αχ σαμμερ,πιστευω οτι δεν θα ξαναγινουμε οπως πριν!!!αυτη η ζιζελ απο το στομα τα γεννα τα παιδια;;εμεις και κιλακια & κοιλιτσα & κυτταριτιδα εχουμε!!κατι δεν κανουμε σωστα!χαχαχα!!Μαμα μου,ναι ειναι σχετικο το διαστημα!θελει χρονο & με το μαλακο!βρε τα χασεις!θελει λιγη προσπαθεια!!

ECV6p3.png

Ναι βρε κοριτσια κ λιγες ραγαδες κ απο ολα...περνανε κ τα χρονια...κ εγω ξερω καποιες πιυ νομιζεις οτι δεν γεννησαν ποτε!!!!εγω ημουν παντα πααααρα πολυ αδυνατη σαν αρρωστη..αλλα μετα απο πολλα φαρμακα εφτασα τα 60++ ...τι να κανουμε...το αποτελεσμα μετραει.....κ παιζει διπλα μου τωρα..

Ρε κοριτσια οποια ειναι μεσα ας κοιταξει σε ποια σελιδα ειμαστε???γιατι ξαφνικα μου βγαζει 191???

• Μου αρέσει 1

Σαμμερ μου δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση σου αλλά έχω ακούσει εκατοντάδες περιπτώσεις καισαρικής χωρίς λόγο αλλά και περινεοτομης χωρίς λίγο επειδή κάποιοι βιαζονται. Αν ο άντρας μου συμφωνουσε θα ήθελα να γεννήσω σπίτι μου με τόσα που ακούω.  

Και ναι είμαστε στη σελίδα 191!!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!! 

Τι μου κάνετε με αυτά τα μηνύματα ...μου ανεβασατε τη λίμπιντο...χι χι.  ..κι ο άντρας μου μ αποφεύγει... φοβάται...θα έρθει από τη δουλειά κ θα τον στριμωξω...χε χε....

Φιλιά σε όλες τις κοιλιτσες, φουσκωμενες κ μέλλουσες φουσκωμενες!!! Και σε όλα τα βλαστάρια μας!!!! Ενα ομορφο Σ/Κ να έχουμε!!!

DqByp2.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!! 

Σήμερα εγώ τρέχω με διάφορες δουλειές και εν θα μπαίνω πολύ τακτικά... Σας διαβάζω όμως και γράφω οπότε προλαβαίνω! 

Η τέταρτη μου είναι κοντά κι εύχομαι να μη μου έρθει. Μέχρι και στον ύπνο μου χτες είδα πως μου ήρθε.. Τέτοια αγωνία.. Ο αντρας μου βουδας ηρεμίας απ την άλλη.. Έχω πρησμένο στήθος πολύ! Κάποια τραβήγματα χαμηλά.. 

Ξεκινησα από χτες το φυλλικό όπως μου προτείνατε! 

Έχω μεγάλη αισιοδοξία, για να δούμε.

Σχετικά με τα προφυλακτικά εμείς χρησιμόποιουσαμε συστηματικά μέχρι τον Οκτώβρη. Ένα σοκ το παθαίνει ο οργανισμός μετά πάντως,με το ελεύθερο και την εκσπερματιση εγώ αύτο κατάλαβα! 

Μουτζουριτσα εύχομαι άυριο να δείς +++ και να χοροπηδας απ τη χαρά σου!!! Έχεις τίποτα καινούριο εσύ; 

Καλως ήρθε και το καινούριο κορίτσι στην παρέα.. 

c6xsp2.png

Μπραβο  jane κ να το συνεχισεις το  φυλλικο οξυ .κ ειναι αληθεια παθαινει ενα σοκ ο οργανισμος αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η φυση.πλησιαζουν κ σενα οι μερες σου.

αχ πιασατε δυο πονεμενα θεματα το προφυλακτικο και τα κιλα...

το πρωτο δε μ αρεσει ουτε εμενα αλλα ετσι εκανα το τριτο καλα ελα τωρα και σε δυο λεπτα βαζουμε... Μετα ουα να σας ζησει κλπ ημαια με φοβερισε αν δε θες αλλο ουτε να σε χαιδευει χωρις....:-(

το δευτερο ε ναι λοιπον ειμαι 174εκ και 70κιλα και θελω να παω 64που ειναι το κανονικο μου. Ελπιζω να τα καταφερω 6ρημαδια κιλα ειναι.

τονια αν μπορεις γεννα σπιτι δεν την παλευουν στο λεω....

11 minutes ago, sangreluna είπε:

αχ πιασατε δυο πονεμενα θεματα το προφυλακτικο και τα κιλα...

το πρωτο δε μ αρεσει ουτε εμενα αλλα ετσι εκανα το τριτο καλα ελα τωρα και σε δυο λεπτα βαζουμε... Μετα ουα να σας ζησει κλπ ημαια με φοβερισε αν δε θες αλλο ουτε να σε χαιδευει χωρις....:-(

το δευτερο ε ναι λοιπον ειμαι 174εκ και 70κιλα και θελω να παω 64που ειναι το κανονικο μου. Ελπιζω να τα καταφερω 6ρημαδια κιλα ειναι.

τονια αν μπορεις γεννα σπιτι δεν την παλευουν στο λεω....

Σανγκρε μου δεν νομίζω ότι θα βρω υποστηρικτές σε αυτο. Δεν έχω τολμήσει να ρωτήσω και τη γιατρό.  Νομίζω ότι όλοι θα θέλουν να το αποφύγουν.  Αλλά εγώ σκέφτομαι κάθε βήμα πόσο διαφορετικό θα μπορούσε να είναι.

Μην ανησυχείς για τα κιλά.  Είναι πολύ νωρίς και δεν είναι πολλά.  Σιγά σιγά θα φύγουν.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...