Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέρα αγαπημένες μου φιλενάδες!!!!:):)

Πρωτο φλέγον ζήτημα ...ναι εχω κρατηθει!!!

Βουρλιστηκε η Κερκυραία τώρα! Χαχαχα ❤❤καλημερα αγαπηηηη σεισμοί απο αύριο στην πρωτευουσα.. Θα βαραει η Ρένα!!!

Κοιμάμαι από τις 23:15 και με ξύπνησε ο άντρας μου 10 παρα.......

Αυτό που λίγο νομιζω έχει μια διάφορα είναι το στηθος μου...πρησμένο αλλά σαν να υποχώρησε ο αφόρητος πόνος... Λεπτομερειες τωρα αυτα τεσπα...αύριο μάλλον θα ξέρουμε!!!!!!

Καλημέρα Τονακι μου! Να ξεκουραστεις όσο μπορείς!

Μαρτακο είσαι φοβερη και μάνα και γυναικα!

Μαμαμα πως ειναι η μικρή σήμερα;;;

Σαμμερακι μου γλυκό καλημέρα!

Πουλάκι φιλί στην κοιλιτσα!

Βικακι μου καλημέρα !

Ειρηνακι μακάρι!στείλε μπεμπεδοσκονη απο τη πριγκίπισσα!

Ζαμιακι μου φιλια στον παιδαρο

Νινακι καλημέρα! Ποτε θα πας γιατρό;να μας ενημερώσεις!

Μαρινακι καλημέρα!πώς είσαι σήμερα;;

Τζέιν μου! Πως είμαστε;;;;

Μαρακι καλημερα!

φιλια σε όλες σας κοριτσαρες μου! Ετοιμαζω να βγω για ενα καφέ με τον αντρουλη πριν φύγει κ αυτός για τα γήπεδα του μπάσκετ και μετα ψώνια σουπερ και θα μαζευτω κ εγώ!

Σμουτς σας φιλώ!

2 hours ago, Karmaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Συγγνώμη για τη σφήνα!Χαζευω σε διαφορα θεματακια και το μόνο που θα ηθελα να σας πω είναι να εχετε μια καλή γεμάτη υγεία χρονιά και πολλά θετικά τεστ!(αν καταλαβα καποιες αναμένετε) Το 2017 να γεμίσει τις αγκαλιές των κοριτσιων που ποθούν με μωράκια!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Καρμακι! Καλοδεχούμενη! Να σαι καλά για τις ευχές! Εσύ σε τι φάση είσαι;

RyZa.png

Αν βουρλιστηκα λέει..  αλλά τι να σε κανω;;;; με μαθαίνεις υπομονή για την επόμενη φορά κ εμένα! Έτσι θα σε σκάσω κ εγώ!!! Κακιά..!  Love you! Να πας το καφεδάκι σου. . Κ με τόσες δουλειές θα ξεχαστεις.. θα περάσει η μέρα!! Κ μην ακούω τα "μαλλον" για αύριο! Θα πέσουμε να σε φάμε! Εγώ φιλενάδα άσε. .ήδη από σήμερα είμαι πυρ κ μανία! Αλλά θα έχω μια φίλη όπως είπα μέχρι την Παρασκευή.  Οπότε μια χαρά μου πέφτει κ εμένα μέχρι την ωορρηξια να ξεχαστω.. χαχαχα... ❤

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Βαλε τη φιλη για υπνο κ αργα το βραδυ ...κανε οτι σε ποναει η καρδια σου....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχσ.... σαγαπω ρεεεεε....  (δεν μπορώ και αθόρυβα γαμωτο)χχχ

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!είστε θεές! Βρε εχει και το "αθόρυβο" την χάρη του!!!!

18 minutes ago, Rena87 είπε:

Αν βουρλιστηκα λέει..  αλλά τι να σε κανω;;;; με μαθαίνεις υπομονή για την επόμενη φορά κ εμένα! Έτσι θα σε σκάσω κ εγώ!!! Κακιά..!  Love you! Να πας το καφεδάκι σου. . Κ με τόσες δουλειές θα ξεχαστεις.. θα περάσει η μέρα!! Κ μην ακούω τα "μαλλον" για αύριο! Θα πέσουμε να σε φάμε! Εγώ φιλενάδα άσε. .ήδη από σήμερα είμαι πυρ κ μανία! Αλλά θα έχω μια φίλη όπως είπα μέχρι την Παρασκευή.  Οπότε μια χαρά μου πέφτει κ εμένα μέχρι την ωορρηξια να ξεχαστω.. χαχαχα... ❤

Καλά να περάσετε αγάπη.... Καμια μέρα χαμένη δεν θέλω! Βαλτον κάτω μέρα παρα μέρα και θα φτασει και η ωορρηξία χωρίς να το καταλάβεις!

Ρε φοβάμαι το πιστεύεις; χαχαχα

Οσο δεν έρχεται όμως αναθαρρω!

Δλδ απο σήμερα που δεν εμφανίστηκε 14 η μέρα λες να μετράμε καθυστέρηση; εσένα στις πόσες ήρθε η σιχαμενη;

RyZa.png

13 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!είστε θεές! Βρε εχει και το "αθόρυβο" την χάρη του!!!!

Καλά να περάσετε αγάπη.... Καμια μέρα χαμένη δεν θέλω! Βαλτον κάτω μέρα παρα μέρα και θα φτασει και η ωορρηξία χωρίς να το καταλάβεις!

Ρε φοβάμαι το πιστεύεις; χαχαχα

Οσο δεν έρχεται όμως αναθαρρω!

Δλδ απο σήμερα που δεν εμφανίστηκε 14 η μέρα λες να μετράμε καθυστέρηση; εσένα στις πόσες ήρθε η σιχαμενη;

Το πιστεύω  αγάπη μου ότι φοβάσαι! Αλλά εγώ νιώθω ότι μπορεί κ να έχει γίνει το θαύμα σου! Δεν ξέρω γιατί.. λίγο τα συμπτώματα σου.. λίγο γιατί θέλω πολύ.. το πιστευω!! Αύριο πρωί θα ξέρουμε!! Εμενα μετά απο 14 μέρες τζαστ!!

Lilypie - (Lzpn)

καλημερα!ετοιμαζομαμαστε κ μεις για τη βολτα μας.κοιμηθηκαμε ως τις10,,ετοιμασα τα μικρα,ετοιμαστηκα κ γω.ο μπεμπης ξανακοιμαται κ γω με την κορη παιρνουμε πρωινο ακομη..

φιλακια σε ολες.δ εχω αλλο χρονο.απλα.θυμηθηκα αυτο που εβαλε το μαρακι για τις στασεις.γενικα.κ γω προσπαθουσα να μεινω ξαπλωμενη.κ το doggy style βοηθαει σε οπισθια κλιση μητρας

17 minutes ago, vikib είπε:

καλημερα!ετοιμαζομαμαστε κ μεις για τη βολτα μας.κοιμηθηκαμε ως τις10,,ετοιμασα τα μικρα,ετοιμαστηκα κ γω.ο μπεμπης ξανακοιμαται κ γω με την κορη παιρνουμε πρωινο ακομη..

φιλακια σε ολες.δ εχω αλλο χρονο.απλα.θυμηθηκα αυτο που εβαλε το μαρακι για τις στασεις.γενικα.κ γω προσπαθουσα να μεινω ξαπλωμενη.κ το doggy style βοηθαει σε οπισθια κλιση μητρας

Καλημέρα Βικακι γλυκό!! Όμορφη βολτιτσα να έχετε!! Μα τι μου κάνεις κ εσύ πρωινιατικα με το doggy style κ δεν κρατιέμαι... :oops::-D

Lilypie - (Lzpn)

Καλημερα βικυ καλη βολτα.εγω μαγειρευω..χαχχαχα ειμαστε λιγο οτι να ναι.....ρενα σκεψου οτι κανεις κατι παρανομο με τη φιλη διπλα.......μουτζουρα σε νιωθω αλλα κ εγω να σου πω το πιστευω οτι θα εισαι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Τόνια και Μουτζούρα σας ευχαριστώ! Ειμαι Εγκυος με διδυμα στη 10ηεβδομαδα. Η πρωτη κυηση πριν 6 μηνες δεν ηταν τυχερη κ σταμάτησε στη 14η εβδ.Τωρα με θετική σκεψη κοιτάω μπροστά και ελπίζω στα καλύτερα αυτη τη φορά. Να φτασουμε ως το τέλος...

• Μου αρέσει 1

FuIpp2.png
zmn9p2.png

13 minutes ago, Karmaki είπε:

Τόνια και Μουτζούρα σας ευχαριστώ! Ειμαι Εγκυος με διδυμα στη 10ηεβδομαδα. Η πρωτη κυηση πριν 6 μηνες δεν ηταν τυχερη κ σταμάτησε στη 14η εβδ.Τωρα με θετική σκεψη κοιτάω μπροστά και ελπίζω στα καλύτερα αυτη τη φορά. Να φτασουμε ως το τέλος...

Με το καλό να δεχτείςτα μωρά σου Κάρμα! ! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!! Να σκέφτεσαι θετικά γιατί τα μωρά μας έχουν ανάγκη θετική ενέργεια!!

28 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα Βικακι γλυκό!! Όμορφη βολτιτσα να έχετε!! Μα τι μου κάνεις κ εσύ πρωινιατικα με το doggy style κ δεν κρατιέμαι... :oops::-D

Ρένα είσαι πολύ αγριεμενη μιλάμε! ! Κι εγώ επειδή συχνά χρειάζεται να φιλοξενώ κόσμο τον έχω εκπαιδεύσει και στο αθόρυβο.  Ε μα δεν μπορούσα να περιμένω! !! Κι εσύ μην κάνεις υποχωρήσεις και χάνεις μέρες άδικα.  Βάλτε το mute και δωστου! !! Και στα όρθια εν ανάγκη! !!:oops:

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα καλημέρα αγαπημένες μου φιλενάδες!!!!:):)

Πρωτο φλέγον ζήτημα ...ναι εχω κρατηθει!!!

Βουρλιστηκε η Κερκυραία τώρα! Χαχαχα ❤❤καλημερα αγαπηηηη σεισμοί απο αύριο στην πρωτευουσα.. Θα βαραει η Ρένα!!!

Κοιμάμαι από τις 23:15 και με ξύπνησε ο άντρας μου 10 παρα.......

Αυτό που λίγο νομιζω έχει μια διάφορα είναι το στηθος μου...πρησμένο αλλά σαν να υποχώρησε ο αφόρητος πόνος... Λεπτομερειες τωρα αυτα τεσπα...αύριο μάλλον θα ξέρουμε!!!!!!

Καλημέρα Τονακι μου! Να ξεκουραστεις όσο μπορείς!

Μαρτακο είσαι φοβερη και μάνα και γυναικα!

Μαμαμα πως ειναι η μικρή σήμερα;;;

Σαμμερακι μου γλυκό καλημέρα!

Πουλάκι φιλί στην κοιλιτσα!

Βικακι μου καλημέρα !

Ειρηνακι μακάρι!στείλε μπεμπεδοσκονη απο τη πριγκίπισσα!

Ζαμιακι μου φιλια στον παιδαρο

Νινακι καλημέρα! Ποτε θα πας γιατρό;να μας ενημερώσεις!

Μαρινακι καλημέρα!πώς είσαι σήμερα;;

Τζέιν μου! Πως είμαστε;;;;

Μαρακι καλημερα!

φιλια σε όλες σας κοριτσαρες μου! Ετοιμαζω να βγω για ενα καφέ με τον αντρουλη πριν φύγει κ αυτός για τα γήπεδα του μπάσκετ και μετα ψώνια σουπερ και θα μαζευτω κ εγώ!

Σμουτς σας φιλώ!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Καρμακι! Καλοδεχούμενη! Να σαι καλά για τις ευχές! Εσύ σε τι φάση είσαι;

Καλημέρα τρελό μου!! Είμαι περήφανη για σένα! ! Κι εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα! !! Σου στέλνω μια αγκαλιά γεμάτη μπεμπεδοσκονη! !! Και αύριο θα μάθουμε! !

50 minutes ago, vikib είπε:

Βικακι να περάσετε υπέροχα! !!

Εμένα κορίτσια με βοήθησε ο αντρουλης μουκαι η φίλη μου και μαζέψαμε το σπίτι και ηρέμησα λίγο!  Τώρα ξεκούραση! !

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλε εσεις εχετε αγριες διαθεσεις.....ηρεμηστε λιγο πρωινιατικα....καρμακι με το καλο κοπελα μου να ρθουν τα διδυμαρια σου...οποτε κ αν θες γραψε μας την ιστορια σου....

Καλέ δεν σας προλάβαινω! Μιλάμε πεθανα στο γέλιο με το κάνε πως πονάει ή καρδιά σου!! Χαχαχα σαμερακι θέα!!!

Μουτζουρακι κρατά γερά!! Αύριο είναι ή μέρα!!

Ρενα πες τον άντρα σου να σου κλείσει το στόμα!

Χα χα χα

Κάρμα καλώς ήρθες και με το καλό τα διδυμακια σου!!

Τόνια μου μία χαρά και ο καφές και το σπίτι ξεκούραση τώρα 

Το προφυλακτικό το βαζαμε στο τελείωμα αλλά πλέον τραβιεται αν και ακόμα δεν έχω περίοδο φοβάμαι να αφεθω

Τόνια μην φοβάσαι για το σύστημα κάτω θα στο κάνουν σαν καινούργιο!!

yk1yp3.png

Μουτζουρα,καλυτερα αυριο για να επιβεβαιωσουμε 100% την εγκυμοσυνη σου!

Βρε κοριτσια,το σεξ μετα τη γεννα ειναιθανατος!!!μετα απο 3-4μηνες στρωνει το πραμα!παντως διαβαζω για προφυλακτικα κτλ.& νιωθω εξωγηινη!ποτε δεν βαλαμε προφυλακτικο!που τετοια τυχη να πιασουμε αμεσως!!χαχαχα!αν περιμεναν απο μας τα εργοστασιαααααα!!!

Στα μουλωχτα κι εγω μπορω αλλα ο συζυγος πιεζεται!!ναι μην παθει τιποτα,ειναι και ευαισθητο το αρκουδακι μου!!:)

• Μου αρέσει 1

ECV6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...