Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

15 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Εγω αφαιρεσα τα στολιδια κ εχω μεσα στο σαλονι ενα δεντρο με λαμπακια κ ενα αστερι...ο μικρος αρνειται κατηγορηματικα να δεχτει οτι τελειωσαν τα Χριστουγεννα...!!!!!κατα τα αλλα ειμαι στεναχωρημενη πολυ σημερα....ισως να σας φανει κουλο αλλα πνιγηκε το σκυλακι του αδερφου μου σημερα κ με πονεσε παρα πολυ...κ ενα παραπανω γιατι ξερω ποσο πονανε αυτος κ η νυφη μου....δεν εχουν κ παιδακι...αφηστε ολη μερα κλαιω για τον φριχτο θανατο που ειχε το καημενο.

σαμμερ μου κριμα..λογικο να στεναχωρηθηκες.εισαι κ συναισθηματικο κοριτσι.

ευτυχως η κορη μου δ πειραχτηκε που ξεστολισαμε.νομιζω ειναι πολυ κοντα τα παιδακια μας.εμενα ειναι 1/9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζαμιακι θα κάνετε στην αρχή μικρές βόλτες ώστε αν χρειαστεί να τον αλλάξεις να πας σπίτι ξεκινά με μία μικρή καροτσαδα η σε μάρσιπο καλά ντυμένο ιδα να πάρετε τον αέρα σας, πςτε και σε κανένα σπίτι ίσα ίσα να πεις και εσύ καμία κουβέντα και να ξεσκασεις

Εμένα τα λοχία κράτησαν δύο βδομάδες μμονο όμως είναι φυσιολογικό 

yk1yp3.png

1 minute ago, mama82 είπε:

Σαμερακι έχω κι εγώ σκύλο και καταλαβαίνω απόλυτα....δεν είναι καθόλου κουλο....κρίμα...πως πνίγηκε;;

Ζαμιακι είναι μικρός ακόμα σε λίγο και όσο δυναμώνει δεν θα θέλει πολύ χρόνο για να φάει και θα ναι πιο ξεκουραστη, εμένα ή μελινα έτρωγε στήθος κάθε μιάμιση ώρα όταν μπήκαν οι στερεές πρόσφεραν σταδιακά τρία γεύματα αλλά προτιμούσε το στήθος από τον Αυγούστου δηλ 14 μηνών ξεκίνησε να έχει ενδιαφέρον για τις τροφές και πλέον πέρα από αυτα τα γεύματα προσπαθώ να της δίνω όλο και κάτι σαν σνακ ώστε να τρώει κάτι αλλα το στήθος σταθερή αξία φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα για αποθηλασει είχα ξεκινήσει και το Δεν προσφέρω εν αρνούμαι αλλά το αποτέλεσμα ήταν να θηλάζει ασταμάτητα την νύχτα οπότε μάλλον βιάστηκα με αυτήν την μέθοδο πρέπει θεωρητικά να κοβεις κάθε εβδομάδα εξα γευμα θηλασμού τόσο σταδιακά δηλ το σταματάς και αφηνεις για το τέλος τον πρωινό και βραδυνό θηλασμό...πάντως κι εγώ κάθε που χτυπάει δίνω φιλί και αν επιμένει για στήθος δίνω φυσικά και γενικά αν νυσταζει θέλει μόνο στήθος οπότε ενα βημα την φορά και βλέπουμε...

Όσο για το να μην στερησω τίποτα πο αυτά που έχει ανάγκη μέχρι και ποτέ πρέπει να ξαναμεινω έγκυος έχω σκεφτεί ώστε να μην γέννησω πχ καλοκαίρι και στερησω τα μπάνια στην θάλασσα...

Ζαμιακι όλοι χώνονται και άντε να χωθουν οι συγγενείς που νοιάζονται αλλά οι ασχετοι και ειδικά αυτοί που δεν έχουν παιδιά και λένε μόνο θεωρίες τρελλενομαι...

Μανούλα ηραν πολυ κοντινοι αυτοι ππυ το παιζαν ξερολες.Ασε..

Αααα καθε μια μιση ωρα ετρωγε...αρα ολα καλα..

Εμενα χθες ηθελε συνεχεια να τρωει..ε τον έβαζα συνέχεια στο στήθος..στο τέλος εκανε εμετο..με επιασε πανικος..πηρα την παιδιατρο..μου ειπε φυσιολογικο γιατι ισως να εφαγε παραπανω..εγω ομως στεναχωρήθηκα και εκλαιγα....θελω να ειναι καλα Παναγια μου..

Πιστευω πως η Ιωαννα θα αποθηλασει μονη της σιγα σιγα..εξάλλου αυτο θέλεις!!

Διαφημίσεις

Βίκυ φυσικά και το ξέρω δεν γίνεται να τα προγραμματίζουμε ολα αλλά κάνω και ένα πλάνο μιας και είμαι πολύ οργανωτική σςξ άνθρωπος και δεν θέλω να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους...πάντως ευχομαι να έρθει όσο γρήγορα ήρθε ή Μελίνα για αρχή και βλέπουμε 

yk1yp3.png

Just now, mama82 είπε:

Ζαμιακι θα κάνετε στην αρχή μικρές βόλτες ώστε αν χρειαστεί να τον αλλάξεις να πας σπίτι ξεκινά με μία μικρή καροτσαδα η σε μάρσιπο καλά ντυμένο ιδα να πάρετε τον αέρα σας, πςτε και σε κανένα σπίτι ίσα ίσα να πεις και εσύ καμία κουβέντα και να ξεσκασεις

Εμένα τα λοχία κράτησαν δύο βδομάδες μμονο όμως είναι φυσιολογικό 

Να πω την αλήθεια δεν εχω παει πουθενά και εχω φρικαρει λιγο.......

Σε σπίτι δε πηγαιναμε γιατι γίνεται πανικος απο ιωσεις....ακομη και οι γονεις μου δεν ερχονται γιατι ηταν χαλια πριν 2 βδομαδες...

Μονο 2 βδομαδεςσου κρατησαν;;σουπερ!

Μαμα εχω γινει πολυ πολυ ευαισθητη...με το παραμικρό κλαιω...

Ζαμιακι αλλά μωρά κάνουν και πιο πολύ ώρα να φάνε απλά τα μωρά που θηλάζουν τρώνε όσο θέλουν και μπορεί να ξανά θέλουν συχνότερα απ τα μωρά που πίνουν μπουκάλι  απλά τα θηλαζοντα μωρά ελέγχουν τον κορεσμό τους πιο εύκολα

Πάντως να ξέρεις ότι σιγά σιγά θα ρυθμιστεί ή παραγωγή σου καλύτερα και το μωρό θα τρώει πιο σταθερά και πιο λίγη ώρα, το δύσκολο πέρασε σε λίγο μέρα με την μέρα θα δεις διαφορά και μην αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι για το που έφαγε πολύ και έβγαλε συμβαίνει σε όλα τα μωρα

Καλως ήρθες στην μητρότητα...και με διαφήμιση πλέον κλαίω χαχα

yk1yp3.png

10 minutes ago, zamia είπε:

Ξερεις τι με αγχωνει με τις βόλτες;;αρχικά οταν κανει κακα που να τον αλλαξω;;για το θηλασμο δε το συζηταω θα τον θηλαζω οπου και αν ειμαι!και δεύτερον τωρα με το κρυο..αγχωνομαι που ειναι εξω το προσωπάκι μην κρυωσει.

πως χωρατε και οι 4στο κρεβατι;

Κατι αλλο..τα λοχια τελείωσαν;;;31μερες σήμερα και εχω ακομη.Βέβαια πάντα ηταν λιγα..

εγω τα αλλαζω σε εναν καναπε.καλοκαιρι κ σε παγκακι η στο καροτσι.τα εμπορικα ειναι πολυ καλη επιλογη κ τα ικεα για βολτα

μια μερα που σε καποια σημεια μας επιανε αερας εβαλα μια πανουλα σε ολο το καροτσι σαν τεντα η το πλαστικο για τη βροχη

ευτυχως τι κρεβατι ειναι υπερδιπλο αλλα κ παλι με δυσκολια.κυριως γτ εχω το νου μου μη χτυπησει η ιωαννα τον μικρο.κ προς το παρον ο μικρος δ γυριζει,οταν κανει σβουρες δ ξερω πως θα μαστε

επισης η ιωαννα συνηθως ερχεται τα ξημερωματα για λιγο,αλλα χθες ηρθε σχεδον απο νωρις.καποια βραδια ειναι δυσκολα.στα ζορια στελνω τον αντρα στο μονο

τα λοχια κ τις δυο φορες κρατησαν σχεδον 40μερες.τις πρωτες 10μονο πολυ

Και μενα  γυρω  στις 35 μερες κρατησα.βικυ ο δικος μου ειναι ιουλιο 2014.οσο για το σκυλακι πηγανε για κυνηγι ετρεχε πανω σε μια παγωμενη λιμνη ομως ειχε σπασει ο παγος σε ενα σημειο κ επεσε μεσα.καλεσε ο αδερφος μου πυροσβεστικη κ αστυνομια..φυσικα δεν πηγε κανεις και απλα το εβλεπε να παλεβει  μεχρι που ...

Διαφημίσεις

μαμα κ γω ειμαι τελειομανης αλλα ειπα θα αφησω το καθε θεμα να το λυσω οταν προκυψει

σιγουρα κ γω οταν εγινα μαμα εγινα πιο ευαισθητη ειδικα σε οτι εχει να κανει με παιδια

αλλα θελει ψυχραιμια.πχ οταν αρχισει μπουσουλημα-περπατημα γτ ολα τα παιδακια εχουν ατυχηματακια

ολα τα παιδακια βγαζουν ζαμιακι,μη στεναχωριεσαι

γρηγορες εγκυμοσυνες,ηρεμες κ γερα μωρακια πανω απο ολα

πωπω σαμμερ μου κριμα..ψυχουλα εχουν κ αυτα,κριμα που δ πηγε καποιος για βοηθεια

ειστε λιγο μεγαλυτεροι..απο ομιλια πως πατε;με την πανα;

δ βρισκω κ σπιτι να χωραει δυο διπλα σε ενα δωματιο..αυτη ειναι μονο λυση για μας

μερα με τη μερα αλλαζουν τα μικρουλια.εμεις που σε λιγοτερο απο βδομαδα γινομαστε 2μηνων τεραστια αλλαγη απο τοτε που γεννηθηκε η στο μηνα η ακομη κ οταν σαραντησε

Λεει τα παντα...στην ομιλια ειναι το παιδι θαυμα.....ξεκινησε απο τον χρονο να λεει συνειδητα μαμα μπαμπα και καποιες αλλες λεξεις..δεν θα το πιστεψετε οτι λεει το Πατερ ημων!!!!πανα εχουμε κοψει αλλα καμια φορα ξεχνιεται κ του φευγουν ζηταει να του βαλω πανα για να κανει κακα γιατι θελει ορθιος.και το βραδυ του βαζω.συνηθως ειναι στεγνη αλλα καμια φορα εχει.αλλα ειναι ζωηρος κ δεν με ακουει πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...