Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

3 hours ago, Abbot είπε:

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!! Ωραιο το χιονι αλλα να καθεσαι διπλα στο τζακι κ να το απολαμβανεις απο το παραθυρο... οταν χρειαζεται να βγεις για δουλεια η οτιδηποτε αλλο ειναι πικρα.... Δεν πειραζει Μαρακι μου, σκεψου οτι ξεκινα ενας νεος κυκλος με αγκαλιτσες κ νεες προσδοκιες... μαζι θα αγωνιουμε κ θα περιμενουμε τα ευχαριστα!!! Ρενα μου γελασα τοσο πολυ μαζι σου..καλα του κανες!!! Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια...

Καλησπέρα Αμποτακο μου! 

5 hours ago, Rena87 είπε:

Ευτυχώς αγαπη αν δεν είμαι καλά..κάθομαι! Εχω αριστο εργασιακο πρριβαλλον...Και τις περισσότερες θεραπείες τις κάνω καθιστή.. οπότε δεν έχω πρόβλημα σε αυτό.  Όμως την πρώτη μέρα όταν έρχεται.. είμαι κομματιααα.. πονο..ζαλαδα..αναγουλες..λες κ έχω 40 πυρετό.  Δεν παλεύεται...

Αγάπη τόσο πολύ σε ποναει; και τα δυο; γενικά σε πονάει πάντα πριν τη περιοδο;

4 hours ago, Rena87 είπε:

Εμένα με πονουσαν τόοοσο πολύ όταν επερνα προγεστερονη.. είναι φρικτο.. μήπως τα χάπια που πηρες; αλλά πέρασαν μέρες.. γιατί δε κάνεις ένα τηλ στο γιατρό σου; έτσι απλά μια ερώτηση να του κάνεις..

Να είναι τα χάπια αποκλείεται παει τόσος καιρός... Αύριο θα τον πάρω για τα αποτελεσματα οποτε θα ρωτησω...ίσως πεταχτω και να με δει . (τα πλεονεκτήματα της μικρής πολης! Χιχι! Ολά.διπλα μου!!)

εσυ πως εισαι?????????

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 hours ago, mama82 είπε:

Καλημέρα   κοριτσάκια μου!! Καλή βδομάδα σε όλες με πολλά ++++!!!

Πουλάκι μου ευχαριστώ πολύ!! 

Αχ αυτή ή δουλειά....εφυγ ο άντρας μου και η μικρή φώναζε μπαμπά....σου λέει που πας καλά δεν είμαστε;;

Αναγκαίο κακό αυτή ή δουλειά

Τζο μου λυπάμαι  πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι , να εχεις καλή ανάρρωσή και γρήγορα να έρθει το αδερφακι σας!!

Μουτζουριτσα μου περιμένουμε νεα την παρασκευή εε;;;με το καλό!ν

Ρενα μου πολύ ενθαρυντικα τα συμπτώματα σου ελπίζω τα παλιοτεστ να κάνουν λάθος οπως έκαναν και σε μένα! Περιμένουμε νέα!!

Σαγκρε μπράβο στα αγορακια σου!

Βίκυ μου αναρρωδατε πλήρως;;

Ιοιο μου πως πέρασατε; Τι κάνει ή κούκλα σου;;

Ζαμιακι να ξερες πως σε νιώθω...όλοι να χαθούν ξς πουν ότι βλακεία ξέρει ο καθένας και νς σε ζαλίζουν και να σε κάνουν να αμφιβαλεις αν ολα τα κάνεις σωστα....να ξέρεις ότι ολς τα κάνεις σωστα! Να πεις στον άντρα σου να κλείσει τ αυτιά του και να σε στηρίξει γιατί μόνο εσείς ξέρετε  καλύτερα!!

Εμεις δεν είχαμε ίκτερο αλλά από ότι ξέρω δεν Είναι υψηλό το 11 συνέχισε να θηλαζεις και θα γίνουν όλα!! Δοκίμασε ξαπλωτη ωστε να ξεκουράζεσαι, το πιπιλισμα βοηθάει και εσένα και το μωρό σου και είναι αναγκαίο μην δίνεις πιπιλες και βλακειες...

Αυτά όλα και όλα όσα θα σου πουμε κι εμείς είναι συμβουλές που μπορεί να μην σε βολευουν ή να συμφωνεις να κάνεις και ότι σου λέει το ένστικτό σου!! Ότι θες ειμαστε εδώ

Κι εγώ στην εγκυμοσύνη εψαξα και έμαθα όλα αυτα περί θηλασμού και τα καταφέραμε καλά λίγο δύσκολα στην αρχή αλλα μοροστα στα οφέλη για τα παιδάκια μας εμείς πάμε πίσω...

Ρενα μου το ρουμινγκ ιν είναι να εχεις το μωρό σου δίπλα ου και όχι ε εξςν θάλαμο που θα κλαίει μαζί με άλλα 20 μωρακια!! Εδώ στο γενεσις που γέννησα δεν το χρέωσαν επιπλέον δεν ξέρω ακ ήταν αλλιώς πριν

Σαμερακι μου τι κανείς;;

Θα το ξαναπω...ή ρενα και  ή σαμερ είναι άλλοι άνθρωποι με πριν! Άλλη διάθεση!ν έτσι να είστε κορίτσια μου και ακόμη καλύτερα !!

Φιλάκια θα ξαναγραψω

Μαμα!!!διαβαζω τραπεζωματα...χαρα στο κουραγιο σου!!

Να σε ρωτησω..τη Μελίνα πλεον πόσες φορές την ταιζεις;;;

Δοκιμασα ξαπλωμένη!!μου αρεσε πολυ!!απλα εχω το άγχος μη τυχον πνίγει..εχω πολυ γαλα..και τρωει λαίμαργα.

Προσπαθώ να μην ακούω-βλέπω κανεναν που ειναι ξερολας...

Παλι καλα ο αντρας μου ειναι δίπλα μιυ σε ολα!!

Ζοζεφινακι μου εμεις ειμαστε 30 ημερών και ειναι 11..ειναι κίτρινος ο μικρούλης μου...δε σου κρυβω πως στεναχωριέμαι...δοξα τω θεω ειμαστε ζωήροι!και εχουμε παρει κιλακια.

Στις πόσες μερες σας ειχε πεσει εντελως;;.Η παιδιατρος ειναι υπέρ του θηλασμού..μου ειπε οποτε θέλει να τον ταιζω!Να μην αγχωνομαι...Αλλα ξερεις πως ειναι...

Ασε που τις προάλλες ηρθε μια να τον δει..και μου ειπε πως φαινεται οτι έχει ικτερο...μου ήρθε να της φερω τη καρεκλα στο κεφάλι..αι σιχτιρ..

Πως εισαι εσυ;;

Κορίτσια μου δεν εχω πολυ χρονο να διαβαζω οσα γραφεται...

Πηρε το μάτι μου τη μουτζουριτσα να αγχώνεται.......Προσπάθησε να εισαι ηρεμη γλυκια μου..

Και τη Ρενα να μαλωνει...!!Θεα!!

Οσο για το αρνητικο;;αλλον ενα μηνα αγκαλίτσες...!!

Ιοιο μου ειδα πως θα ηθελες και δευτερο νινακι.Με το καλοοοο!!!(αποπλανησε το σύζυγο..χιχιχι)

Τα φιλία μου σε ολεςςςςς!!!

29 minutes ago, zamia είπε:

Δοκιμασα ξαπλωμένη!!μου αρεσε πολυ!!απλα εχω το άγχος μη τυχον πνίγει..εχω πολυ γαλα..και τρωει λαίμαργα.

Ζοζεφινακι μου εμεις ειμαστε 30 ημερών και ειναι 11..ειναι κίτρινος ο μικρούλης μου...δε σου κρυβω πως στεναχωριέμαι...δοξα τω θεω ειμαστε ζωήροι!και εχουμε παρει κιλακια.

Στις πόσες μερες σας ειχε πεσει εντελως;;.Η παιδιατρος ειναι υπέρ του θηλασμού..μου ειπε οποτε θέλει να τον ταιζω!Να μην αγχωνομαι...Αλλα ξερεις πως ειναι...

Ασε που τις προάλλες ηρθε μια να τον δει..και μου ειπε πως φαινεται οτι έχει ικτερο...μου ήρθε να της φερω τη καρεκλα στο κεφάλι..αι σιχτιρ..

Πως εισαι εσυ;;

Πηρε το μάτι μου τη μουτζουριτσα να αγχώνεται.......Προσπάθησε να εισαι ηρεμη γλυκια μου..

Ιοιο μου ειδα πως θα ηθελες και δευτερο νινακι.Με το καλοοοο!!!(αποπλανησε το σύζυγο..χιχιχι)

Φιλάκια μανούλα τρυφερή! Θα προσπαθώ να είμαι ήρεμη.. Εξάλλου σε λιγες μέρες θα ξέρουμε!

!τι όμορφες στιγμές ζεις με το αντρακι σου! Κλεισε αυτιά στις κακεντρεχειες και άκουσε το ενστικτο σου!

RyZa.png

29 minutes ago, zamia είπε:

Πως εισαι εσυ;;

Ζάμια μου, η κάθε μία το μακρύ και το κοντό της. Καταλήγω στο ότι δεν πρέπει να λες ό, τι σε προβληματίζει για το παιδί σε συγγενείς. Έχουν λύση πάντα, που δεν ταιριάζει ποτέ στην οικογένεια. Κι αν το εντοπίσουν από μόνοι τους καλύτερα βγάλτους τρελούς. π.χ. είναι στο όριο στον ίκτερο, αλλά φυσιολογικά.  Όσες φορές μίλησα το μετάνιωσα. 

Μια χαρά τα λέει η παιδίατρος,  ο ίκτερος θέλει υγρά και ήλιο. Δυστυχώς,  που να βρεις ήλιο. Έχεις μόνο το θηλασμό,  φρόντιζε να προσφέρεις στήθος όσο πιο συχνά σε παίρνει. 

Μουτζουρίτσα μου, γλυκιά συνέλαβα γρήγορα. Βοήθησε που έκανα λάθος στην ωορρηξία.  Νόμιζα πως είχα νωρίτερα και όταν πράγματι είχα κάναμε ζουζουνιές μόνο για ευχαρίστηση, νομίζαμε δλδ. 

Βίκυ μου, τη μέθοδο σου λέω να χρησιμοποιήσω κι εγώ.  Ήδη τρώει όλο και πιο καλά η μικρή.  Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία πριν το χρόνο.

26 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Φιλάκια μανούλα τρυφερή! Θα προσπαθώ να είμαι ήρεμη.. Εξάλλου σε λιγες μέρες θα ξέρουμε!

!τι όμορφες στιγμές ζεις με το αντρακι σου! Κλεισε αυτιά στις κακεντρεχειες και άκουσε το ενστικτο σου!

Μουτζουριτσα μου ποσο καιρό προσπαθηται;;(Δε θυμάμαι..:?)

Θα δεις το σπορακι σου οπου να'ναι θα ερθει να φωλιασει...!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

ιοιο μετα το χρονο θα καταλαβεις κ ποιες φορες θελει να θηλασει,πχ αν χτυπησει η αν βαριεται.κ μπορεις να προσπαθησεις να βαλεις προγραμμα στο θηλασμο η να σταματησεις το νυχτερινο

πχ η ιωαννα πριν το χρονο θηλαζε σε καθε χτυπημα,μετα μονο στα σοβαρα,στα απλα ερχοταν για φιλι.μετα τα 1,5ολα με φιλακι.αλλα απο την αρχη της ελεγα ελα να δωσω φιλακι να περασει κ αν ζητουσε να.θηλασει την εβαζα

επισης μετα το χρονο οταν ζητουσε να θηλασει ενω το ειχε κανει πριν λιγο προτεινα φαγητο,νερο η παιχνιδι.αν επεμενα φυσικα θηλαζα.οπως κ οταν ειμασταν εξω της ελεγα να περιμενει να παμε σπιτι(αν πραγματι πλησιαζαμε).στο χρονο εκανε υπομονη αν ειμασταν στην επιστροφη ηδη,6μηνες μετα σπανια ζητουσε εξω

τα νυχτερινα δ τα εκοψα γτ δ ειχα κουραγιο να δοκιμασω κτ αλλο κ ο αντρας μου δ ηταν διατεθιμενος να ξενυχτησει εκεινος.γι αυτο κ κοιμομασταν μαζι.που να τρεχω σε αλλο δωματιο εξι φορες το βραδυ;μετα που ημουν εγκυος ειδικα δ ειχα κουραγιο ουτε διπλα στο παρκο να τη βαλω

οι υπολοιπες τι κανετε;εμεις ξεστολισαμε χθες.πολυ κλεισουρα λογω κρυου κ που ηταν τα μικρα αρρωστα.βαρεθηκαμε σπιτι.τουλ ηταν κ ο μπαμπας μας.που να παμε ομως κ με τον μικρο;

18 minutes ago, Ioio είπε:

Ζάμια μου, η κάθε μία το μακρύ και το κοντό της. Καταλήγω στο ότι δεν πρέπει να λες ό, τι σε προβληματίζει για το παιδί σε συγγενείς. Έχουν λύση πάντα, που δεν ταιριάζει ποτέ στην οικογένεια. Κι αν το εντοπίσουν από μόνοι τους καλύτερα βγάλτους τρελούς. π.χ. είναι στο όριο στον ίκτερο, αλλά φυσιολογικά.  Όσες φορές μίλησα το μετάνιωσα. 

Μια χαρά τα λέει η παιδίατρος,  ο ίκτερος θέλει υγρά και ήλιο. Δυστυχώς,  που να βρεις ήλιο. Έχεις μόνο το θηλασμό,  φρόντιζε να προσφέρεις στήθος όσο πιο συχνά σε παίρνει. 

Μουτζουρίτσα μου, γλυκιά συνέλαβα γρήγορα. Βοήθησε που έκανα λάθος στην ωορρηξία.  Νόμιζα πως είχα νωρίτερα και όταν πράγματι είχα κάναμε ζουζουνιές μόνο για ευχαρίστηση, νομίζαμε δλδ. 

Βίκυ μου, τη μέθοδο σου λέω να χρησιμοποιήσω κι εγώ.  Ήδη τρώει όλο και πιο καλά η μικρή.  Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία πριν το χρόνο.

Ιοιο μου και εγω το μετάνιωσα...εχουν ολοι να λενε....λες και αυτοί νοιάζονται περισσότερο απο εμας...

Εδω μας ελεγε τι να κανουμε γυναικα που δεν εχει ιδεα απο θηλασμο...και το ειπε στον αντρα μου..γιατι αν το ελεγε σε μενα γινοταν της Ποπης...

Λεμε την αλλη βδομάδα που σαραντησουμε να πηγαινουμε καμια βολτιτσα..δυστυχως τωρα το χειμωνα το σπιτι μας δε το βλέπει ηλιος..

Εν το μεταξυ ποσες ωρες να αφησω το μπουμπούκι μου στο παραθυρο;θέλει και παρεούλα!Αντε να φυγει να τον εχω όπου περιφερομαι μεσα στο σπίτι 

Κατι αλλο ...δεν εχει "προγραμμα"ποτε θα φαει.....γενικοτερα ποτε δεν εχουν τα παιδακια που θηλάζουν;;

Και το κορυφαίο που κανουν πιστευω ολα τα μικρακια..αλλαζουμε πανα..τρωνε...κάνουν κακάκια...κοιμούνται..και ξανα κάνουν....αντε κανε αλλαγή στη πάνα...και υστερα ααααντε να ξανα κοιμηθούν..:?

Εγω αφαιρεσα τα στολιδια κ εχω μεσα στο σαλονι ενα δεντρο με λαμπακια κ ενα αστερι...ο μικρος αρνειται κατηγορηματικα να δεχτει οτι τελειωσαν τα Χριστουγεννα...!!!!!κατα τα αλλα ειμαι στεναχωρημενη πολυ σημερα....ισως να σας φανει κουλο αλλα πνιγηκε το σκυλακι του αδερφου μου σημερα κ με πονεσε παρα πολυ...κ ενα παραπανω γιατι ξερω ποσο πονανε αυτος κ η νυφη μου....δεν εχουν κ παιδακι...αφηστε ολη μερα κλαιω για τον φριχτο θανατο που ειχε το καημενο.

κ αυτο που λεει η μαμα ειναι σημαντικο.κ γω το σκεφτομουν οτι αν ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη θα στερουνταν πολλα η μικρη.ευτυχως ολα πηγαν καλα.λιγο στο τελος που βαρυνα δ ειχα κουραγιο για πολλες βολτες αλλα οκ.εξαρταται κ ποσο ανεξαρτητο ειναι το καθε παιδακι.η ιωαννα περπατησα γρηγορα κ εχει καλη ισορροπια,επισης τρωει μονη απο πολυ μικρη,παιζει αρκετα μονη κ ειναι μεν αεικινητη κ ζωηρουλα αλλα δ κανει ζημιες κ ακουει,δ μιλαει αλκα καταλαβαινομαστε.μαζευει τα παιχνιδια της.το μονο που με κουρασε ειναι οτι αλλαζω πανα κ στα δυο

Βικακι μου οντως τι κούραση αυτη με το ξεστολισμα;;και εμεις χθες ξεστολισαμε..Χρονια πολλα και για την κουκλα σου!(δε σου ειπα..)

Ποτε λες να βγαίνετε καμια βολτιτσα και με τον μικρουλη;;

Δυσκολος ο θηλασμος με δυο παιδακια;;

Διαφημίσεις

6 minutes ago, zamia είπε:

Ιοιο μου και εγω το μετάνιωσα...εχουν ολοι να λενε....λες και αυτοί νοιάζονται περισσότερο απο εμας...

Εδω μας ελεγε τι να κανουμε γυναικα που δεν εχει ιδεα απο θηλασμο...και το ειπε στον αντρα μου..γιατι αν το ελεγε σε μενα γινοταν της Ποπης...

Λεμε την αλλη βδομάδα που σαραντησουμε να πηγαινουμε καμια βολτιτσα..δυστυχως τωρα το χειμωνα το σπιτι μας δε το βλέπει ηλιος..

Εν το μεταξυ ποσες ωρες να αφησω το μπουμπούκι μου στο παραθυρο;θέλει και παρεούλα!Αντε να φυγει να τον εχω όπου περιφερομαι μεσα στο σπίτι 

Κατι αλλο ...δεν εχει "προγραμμα"ποτε θα φαει.....γενικοτερα ποτε δεν εχουν τα παιδακια που θηλάζουν;;

Και το κορυφαίο που κανουν πιστευω ολα τα μικρακια..αλλαζουμε πανα..τρωνε...κάνουν κακάκια...κοιμούνται..και ξανα κάνουν....αντε κανε αλλαγή στη πάνα...και υστερα ααααντε να ξανα κοιμηθούν..:?

ειναι πολυ μικρουλι για προγραμμα.οσο μεγαλωνει θα τρωει πιο γρηγορα κ θα μενει μεγαλυτερα διαστηματα ετσι.μετα το εξαμηνο που μπαινουν οι στερεες μπαινει καποιο προγραμμα

πραγματι!ολα το κανουν!

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Εγω αφαιρεσα τα στολιδια κ εχω μεσα στο σαλονι ενα δεντρο με λαμπακια κ ενα αστερι...ο μικρος αρνειται κατηγορηματικα να δεχτει οτι τελειωσαν τα Χριστουγεννα...!!!!!κατα τα αλλα ειμαι στεναχωρημενη πολυ σημερα....ισως να σας φανει κουλο αλλα πνιγηκε το σκυλακι του αδερφου μου σημερα κ με πονεσε παρα πολυ...κ ενα παραπανω γιατι ξερω ποσο πονανε αυτος κ η νυφη μου....δεν εχουν κ παιδακι...αφηστε ολη μερα κλαιω για τον φριχτο θανατο που ειχε το καημενο.

Αχουυυυυ το αγορι σουυυυ!!!δωστου ενα φιλι!!

Δεν ειναι κουλο γλυκια μου..λογικο να στεναχωριέσαι για το σκυλάκι...

Και βεβαια για τον αδερφό σου και τη νυφη σου..

2 minutes ago, vikib είπε:

ειναι πολυ μικρουλι για προγραμμα.οσο μεγαλωνει θα τρωει πιο γρηγορα κ θα μενει μεγαλυτερα διαστηματα ετσι.μετα το εξαμηνο που μπαινουν οι στερεες μπαινει καποιο προγραμμα

πραγματι!ολα το κανουν!

Βικακι μου τωρα με μπερδευει που και που γιατι τρωει 10'..και τον περνει ο υπνος...μετά πειναει και ξυπναει στο μισαωρο...μια ωρα...έτσι πρέπει;;

3 minutes ago, zamia είπε:

Βικακι μου οντως τι κούραση αυτη με το ξεστολισμα;;και εμεις χθες ξεστολισαμε..Χρονια πολλα και για την κουκλα σου!(δε σου ειπα..)

Ποτε λες να βγαίνετε καμια βολτιτσα και με τον μικρουλη;;

Δυσκολος ο θηλασμος με δυο παιδακια;;

ευχαριστω!

εχουμε βγει ηδη βολτες.στο μηνα κ στις 40μερες κ για καφε(φυσικα σε αδειες καφετεριες).κ βολτα μεχρι την πλατεια οταν ειχε μερες με ηλιο το δεκεμβρη.απο 10ημ βολταρουμε

ο θηλασμος δ με κουραζει καθολου.ουτε νυσταζω απο τα νυχτερινα.απλα με ενα νηπιο εχω αρκετα μαγειρεματα.αναπολω τις στιγμες που ειχα μονο την ιωαννα μπεμπα κ μπορουσα να μαι ολη μερα ξαπλα κ να θηλαζω.τωρα πρεπει να παιζω κ μαζι της.λιγο πιανομαι στον υπνο που κοιμομαστε κ οι 4αλλα οκ

5 minutes ago, zamia είπε:

Αχουυυυυ το αγορι σουυυυ!!!δωστου ενα φιλι!!

Δεν ειναι κουλο γλυκια μου..λογικο να στεναχωριέσαι για το σκυλάκι...

Και βεβαια για τον αδερφό σου και τη νυφη σου..

Βικακι μου τωρα με μπερδευει που και που γιατι τρωει 10'..και τον περνει ο υπνος...μετά πειναει και ξυπναει στο μισαωρο...μια ωρα...έτσι πρέπει;;

δ ειναι λαθος.ετσι θελει.εσυ πχ πες οτι εχεις φαει αλκα πας στην κουζινα κ τσιμπας κτ.

στην κοιλια τρωγανε οτι ωρα θελανε.δ ειχαν προγραμμα.εγω απλα αν παει να κοιμηθει τον πειραζω λιγο μηπως ξυπνησει κ φαει κ αλλο κ κοιμηθει πιο πολυ

2μερες τωρα ολο αγκαλιτσα μου θελει κ τρωει συνεχεια.κ ριχνει κ κτ υπνους..αγκαλια παντα

2 minutes ago, vikib είπε:

ευχαριστω!

εχουμε βγει ηδη βολτες.στο μηνα κ στις 40μερες κ για καφε(φυσικα σε αδειες καφετεριες).κ βολτα μεχρι την πλατεια οταν ειχε μερες με ηλιο το δεκεμβρη.απο 10ημ βολταρουμε

ο θηλασμος δ με κουραζει καθολου.ουτε νυσταζω απο τα νυχτερινα.απλα με ενα νηπιο εχω αρκετα μαγειρεματα.αναπολω τις στιγμες που ειχα μονο την ιωαννα μπεμπα κ μπορουσα να μαι ολη μερα ξαπλα κ να θηλαζω.τωρα πρεπει να παιζω κ μαζι της.λιγο πιανομαι στον υπνο που κοιμομαστε κ οι 4αλλα οκ

Ξερεις τι με αγχωνει με τις βόλτες;;αρχικά οταν κανει κακα που να τον αλλαξω;;για το θηλασμο δε το συζηταω θα τον θηλαζω οπου και αν ειμαι!και δεύτερον τωρα με το κρυο..αγχωνομαι που ειναι εξω το προσωπάκι μην κρυωσει.

πως χωρατε και οι 4στο κρεβατι;

Κατι αλλο..τα λοχια τελείωσαν;;;31μερες σήμερα και εχω ακομη.Βέβαια πάντα ηταν λιγα..

Σαμερακι έχω κι εγώ σκύλο και καταλαβαίνω απόλυτα....δεν είναι καθόλου κουλο....κρίμα...πως πνίγηκε;;

Ζαμιακι είναι μικρός ακόμα σε λίγο και όσο δυναμώνει δεν θα θέλει πολύ χρόνο για να φάει και θα ναι πιο ξεκουραστη, εμένα ή μελινα έτρωγε στήθος κάθε μιάμιση ώρα όταν μπήκαν οι στερεές πρόσφεραν σταδιακά τρία γεύματα αλλά προτιμούσε το στήθος από τον Αυγούστου δηλ 14 μηνών ξεκίνησε να έχει ενδιαφέρον για τις τροφές και πλέον πέρα από αυτα τα γεύματα προσπαθώ να της δίνω όλο και κάτι σαν σνακ ώστε να τρώει κάτι αλλα το στήθος σταθερή αξία φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα για αποθηλασει είχα ξεκινήσει και το Δεν προσφέρω εν αρνούμαι αλλά το αποτέλεσμα ήταν να θηλάζει ασταμάτητα την νύχτα οπότε μάλλον βιάστηκα με αυτήν την μέθοδο πρέπει θεωρητικά να κοβεις κάθε εβδομάδα εξα γευμα θηλασμού τόσο σταδιακά δηλ το σταματάς και αφηνεις για το τέλος τον πρωινό και βραδυνό θηλασμό...πάντως κι εγώ κάθε που χτυπάει δίνω φιλί και αν επιμένει για στήθος δίνω φυσικά και γενικά αν νυσταζει θέλει μόνο στήθος οπότε ενα βημα την φορά και βλέπουμε...

Όσο για το να μην στερησω τίποτα πο αυτά που έχει ανάγκη μέχρι και ποτέ πρέπει να ξαναμεινω έγκυος έχω σκεφτεί ώστε να μην γέννησω πχ καλοκαίρι και στερησω τα μπάνια στην θάλασσα...

Ζαμιακι όλοι χώνονται και άντε να χωθουν οι συγγενείς που νοιάζονται αλλά οι ασχετοι και ειδικά αυτοί που δεν έχουν παιδιά και λένε μόνο θεωρίες τρελλενομαι...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...