Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ιοιο κ νομιζω οτι το αγχος παντα υπαρχει...αντε πεισε τον συζυγο να μπεις κ εσυ στο club.μπραβο ρενακι για την σταση σου...τον αλλο μηνα παλι...εδω ειμαστε....μουτζουρα η σειρα σου τωρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

38 minutes ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια!  Μαμά, χρόνια πολλά και να χαίρεσαι τον άντρα σου! 

Καλά είμαστε με τη μικρή μου,  δυστυχώς δεν έχουμε νερό, ευτυχώς έχουμε θέρμανση. Κτ τέτοιες ώρες σκέφτομαι ότι είμαστε τριτοκισμική χώρα.  Θέλω να κάνω μπάνιο! !!!!

Κορίτσια, σας διαβάζω και αναρωτιέμαι όταν πείσω το σύζυγο για το δεύτερο, θα είμαι πιο ψύχραιμη από την πρώτη; ;;

καλημερα Ιοιο μου!!!!θα μας πεις οταν μπορεσεις και την δικη σου εμπειρια?αγωνια στην αρχη και εσυ????????εεεε δωσε μας κουραγιο που κανουμε σαν  τις τρελες εδω!καλα πιστευω καθε φορα την αγωνια την τρως!!!!

31 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημέρα στην όμορφηπαρέα!!! Καλή εβδομάδα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; 

Μουτζορίτσα καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!! Θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

Αντε πλησιαζουν οι μερες μας σιγα σιγα!! Τι καλα να εχουμε ολες μαζι ευχαριστα!!!! Αν παλι οχι δεν πειραζει, θα δινουμε κουραγιο και αγσιοδοξια η μια στην αλλη οπως κανουμε ολον αυτον τον καιρο!!!

Σας φιλω γλυκα!!!

ευχαριστω Βικακι μου!!!θα σας ενημερωσω εννοειται!φτανουν ναι!επιτελους!να βγει μια ακρη εστω!ειμαστε δεν ειμαστε!αμαν πια!φυσικα εδω θα ειμαστε..να τα λεμε να τα μοιραζομαστε...να γκρινιαζουμε να πεφτουμε να σηκωνομαστε!!!μονο εδω τα κανουμε ολα αυτα και καταλαβαινει η μια την αλλη!χαχα!

18 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλήμερααααααα!   Σκοτώθηκα πρωί πρωί με ένα σκατομπατσο.. ήθελε να με γράψει για 2 λεπτά που παρκαρα κ με αλαρμ κιόλας..  ενώ 8 αυτοκίνητα που ήταν παράνομα παρκατισμενα.. ούτε λόγος! Ποιος είδε το θεο κ δεν τον φοβηθηκε.. ότι καντηλια υπήρχαν.. τα κατέβασα.. ήταν ότι έπρεπε μετά το τρίτο αρνητικό τεστ.. ξεσπασα μια χαρά!!! Ευτυχως που δε με μπαγλαρωσε. Ειχα ραντεβού για νύχια κ με έβαλε κ αυτή πρωί να κουτουλαω.. 

Πόσο όμορφο να γυρνάω κ να βλέπω το όνομα μου γραμμένο.. ότι υπάρχουν κάποιοι που σκέφτηκαν.αδιαθετησα; πως είμαι; κ μόνο αυτό με έχει κάνει να πάω ένα βήμα μπροστά.  Κ το λέω αυτό μανούλιτσα μου γλυκιά.. για να καταλάβετε ότι την ευθύνη για αυτό..την έχετε εσείς!! Είχα μπει στο φόρουμ σε κακά κ μαύρα χάλια..για αρκετό καιρό.. όμως με κάνατε άλλο άνθρωπο.  Με τη στήριξη κ τη δύναμη σας! Τη δύναμη να αντιμετωπιζεται όλα τα προβλήματα που σας βρίσκουν...κάτι το οποίο δεν μπορώ εγώ εύκολα να διαχειριστώ.. κ όμως..το έμαθα μέσα από εσάς κ σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ! 

Λοιπόν εγώ με τρίτο αρνητικό.. μη μου πει καμία ότι μπορεί να είναι κ αυτό ψευδώς αρνητικό γιατί με τα νεύρα που έχω..την έφαγα!! Χαχαχα....

Ιοιο μου εγω νομίζω όσες φορές κ αν μείνω έγκυος.. το ίδιο άγχος θα έχω! Αλλά ας μείνω πρώτα....

Μουτζουρακι μου υπομονή άλλη μια μέρα ακόμα.. τόση κάνουμε.. αντεχουμε εμείς ρεεεε...  και το Τονακι Τετάρτη ε; άγχος που το εχωωω.. κανόνισε κακομοιρα μου κ αργά το βράδυ που θα πας θα μπεις αμέσως να μας πεις τα όμορφα νέα σου.. 

Μαρτακο που χανεσαιιι;;;;

Η πιπη μας τι να κάνει κορίτσια μου;;

ελα ρε θεαραααααα!!!εχεις παρει φορα και δεν κοβεις!δεν λεω κουβεντα για το αρνητικο!αλλος ενας μηνας σεξ και ερχεται!!!!!ελα μαζι θα ειμαστε ξανα θα δεις!!!!απο υπομονη αλλο τιποτα!

Πιπι μας η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

RyZa.png

12 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα Ιοιο μου!!!!θα μας πεις οταν μπορεσεις και την δικη σου εμπειρια?αγωνια στην αρχη και εσυ????????εεεε δωσε μας κουραγιο που κανουμε σαν  τις τρελες εδω!καλα πιστευω καθε φορα την αγωνια την τρως!!!!

ευχαριστω Βικακι μου!!!θα σας ενημερωσω εννοειται!φτανουν ναι!επιτελους!να βγει μια ακρη εστω!ειμαστε δεν ειμαστε!αμαν πια!φυσικα εδω θα ειμαστε..να τα λεμε να τα μοιραζομαστε...να γκρινιαζουμε να πεφτουμε να σηκωνομαστε!!!μονο εδω τα κανουμε ολα αυτα και καταλαβαινει η μια την αλλη!χαχα!

ελα ρε θεαραααααα!!!εχεις παρει φορα και δεν κοβεις!δεν λεω κουβεντα για το αρνητικο!αλλος ενας μηνας σεξ και ερχεται!!!!!ελα μαζι θα ειμαστε ξανα θα δεις!!!!απο υπομονη αλλο τιποτα!

Πιπι μας η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

Τι μας λες βρε τσουπρα εσυ; ακόμα δεν τον είδαμε..Γιάννη τον βαφτισαμε.. άκου μαζί θα είμαστε..;. εσύ μπορεί να είσαι τώρα!! Λοιπόν τέλος οι αρνητισμοι.. θα είσαι τώρα! Αντέ γιατί χωρίς θετική ενέργεια τελικά δεν γίνεται τίποτα!!!❤

13 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ιοιο κ νομιζω οτι το αγχος παντα υπαρχει...αντε πεισε τον συζυγο να μπεις κ εσυ στο club.μπραβο ρενακι για την σταση σου...τον αλλο μηνα παλι...εδω ειμαστε....μουτζουρα η σειρα σου τωρα....

Σαμμερακι δεν χρειάζεται να πω και ποιος θα την πληρώσει αυτό το μήνα ε;;!! Δε θα του μείνει κόκκαλο!!

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

ναι Σαμμερακι μου!κοντευω και εγω τωρα!μου αρκει να βγει καλη η εξεταση αυριο...γιατι με απασχολει πολυ που το στηθος πονα τοσο νωρις και τοσο πολυ χθες το βραδυ δεν μπορουσα να γυρισω απο τον πονο...μηπως ερθει νωριτερα η περιοδος απο οτι εμεις μετραμε και εχω θεμα στην ωχρινικη φαση?δεν ξερω απλα πιο πολυ αγωνιω αν αυτα ειναι καλα...με εχει πιασει τωρα οπως καταλαβατε!χαχαχα

RyZa.png

17 minutes ago, Τονι@ είπε:

Έχει ορθοστασία η δουλειά σου? Για καλό και για κακό πήγαινε προετοιμασμενη. 

Ευτυχώς αγαπη αν δεν είμαι καλά..κάθομαι! Εχω αριστο εργασιακο πρριβαλλον...Και τις περισσότερες θεραπείες τις κάνω καθιστή.. οπότε δεν έχω πρόβλημα σε αυτό.  Όμως την πρώτη μέρα όταν έρχεται.. είμαι κομματιααα.. πονο..ζαλαδα..αναγουλες..λες κ έχω 40 πυρετό.  Δεν παλεύεται...

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ναι Σαμμερακι μου!κοντευω και εγω τωρα!μου αρκει να βγει καλη η εξεταση αυριο...γιατι με απασχολει πολυ που το στηθος πονα τοσο νωρις και τοσο πολυ χθες το βραδυ δεν μπορουσα να γυρισω απο τον πονο...μηπως ερθει νωριτερα η περιοδος απο οτι εμεις μετραμε και εχω θεμα στην ωχρινικη φαση?δεν ξερω απλα πιο πολυ αγωνιω αν αυτα ειναι καλα...με εχει πιασει τωρα οπως καταλαβατε!χαχαχα

Αγάπη τόσο πολύ σε ποναει; και τα δυο; γενικά σε πονάει πάντα πριν τη περιοδο;

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!θα προσπαθησω να ξαναβαλω το πινακακι σε λιγο

πως ειμαστε;εμεις αναρρωωσαμε πληρως.ιοιο σκεφτεστε για δευτερο;ρενακι αλλο ενα μηνα ζουζουνιες.μιυτζουριτσα καλα αποτελεσματα.φιλακια σε ολες,ειμαι μονη κ δ εχω χρονο για πολλα

παντως εγω τη δευτερη φορα ημουν πιο χαλαρη,ηρθε κ γρηγορα,αλλα δ περιμενα οτι καναμε κτ γτ καθε μηνα οι επαφες ηταν πολυ λιγες με την ιωαννα ενος κ κτ δ ειχαμε χρονο κ κουραγιο

On 4/1/2017 at 7:56 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι!!!!

rena87     9/1

marakif1990

abbot        26/1

nini84       13/1

moutzoura2016     16/1

elektragr        12/1

σαμμερ

• Μου αρέσει 2

Ρενα μου τι του έμελε να πάει του μπάτσου! Χαχαχα ευτυχώς το νυχι είναι οκ!!

Πόσο χαίρομαι που είστε καλά κορίτσια μου!!

Τι φόρουμ είναι σαν δεύτερη οικογένεια!! 

Ιοιο πολλοί δεν έχουν νερό άλλοι καθόλου άλλοι απλά μόνο ζεστό λλοι χωρίς θέρμανση και άλλοι με καθόλου ρεύμα....παρέλυσε το σύμπαν! Εμείς ευτυχώς έχουμε απ όλα...μόνο μία μικρή διακοπή ρεύματος ...

Βίκυ μπραβο  που είστε καλά!!

Κορίτσια  κι εγώ σκέφτομαι για δεύτερο αλλα κατα το καλοκαίρι λίγο να βγουν τα δόντια και να ηρεμήσει και να δούμε πως θα πάει κι ο θηλασμός που είναι ασταματητος και αυτό πιο πολύ για να ναι καλά το κορίτσι μου!!

Μουτζουρα καλά αποτελέσματα αν και θα ναι μία χαρα! Μην βασανίζεις το μυαλουδακθ σου με αν και αν...ότι είναι θα αντιμετωπιστεί άσε που μπορεί να ναι αυτός ο μηνας σας!

Μαρακι μου που ξέχασα να σ αναφέρω πιο μπροστά...λυπάμαι που ήρθε ή άτιμη αλλά συνεχιζουμε αισιόδοξα μέχρι να έρθει το θαυματακι!!

Τονια μου μεθαύριο είναι η μέρα! Αντε να δει το σπορακι σου να καμαρωσεις που μεγάλωσε τοσοοο!! Να το χαρείς και σίγουρα α μπεις ότι ώρα και να ναι να μας πεις τα νέα!

Μίνι ευχομαι να ναι ο μήνας σας!! Την παρασκευή θα ξέρουμε!

Με την Πίπη μιλάμε που και που δυστυχώς ή καρδουλα μου είναι χάλια και οως να μην είναι δηλ ελπίζω γρήγορα  να μειωθεί ο πόνος ο αβσταχτος όσο γίνεται γιατί σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο και όταν έρθει η ώρα να έρθει ένα μωρακι να γεμίσει την αγκαλιά τους!!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

41 minutes ago, Rena87 είπε:

Ευτυχώς αγαπη αν δεν είμαι καλά..κάθομαι! Εχω αριστο εργασιακο πρριβαλλον...Και τις περισσότερες θεραπείες τις κάνω καθιστή.. οπότε δεν έχω πρόβλημα σε αυτό.  Όμως την πρώτη μέρα όταν έρχεται.. είμαι κομματιααα.. πονο..ζαλαδα..αναγουλες..λες κ έχω 40 πυρετό.  Δεν παλεύεται...

Αγάπη τόσο πολύ σε ποναει; και τα δυο; γενικά σε πονάει πάντα πριν τη περιοδο;

και τα δυο και τοσο πολυ....τρεις μερες μετα την ωορρηξια ξεκινησαν ...γι αυτο προβληματιζομαι...στην βιοχημικη πονουσαν τοσο πολυ αγαπη...πεταγονταν οι φλεβες και υπεφερα...αυτο το θυμαμαι...συνηθως δεν ενοχλουν πολυ πριν την περιοδο...2-3 μερες πριν!

23 minutes ago, mama82 είπε:

Ρενα μου τι του έμελε να πάει του μπάτσου! Χαχαχα ευτυχώς το νυχι είναι οκ!!

Πόσο χαίρομαι που είστε καλά κορίτσια μου!!

Τι φόρουμ είναι σαν δεύτερη οικογένεια!! 

Ιοιο πολλοί δεν έχουν νερό άλλοι καθόλου άλλοι απλά μόνο ζεστό λλοι χωρίς θέρμανση και άλλοι με καθόλου ρεύμα....παρέλυσε το σύμπαν! Εμείς ευτυχώς έχουμε απ όλα...μόνο μία μικρή διακοπή ρεύματος ...

Βίκυ μπραβο  που είστε καλά!!

Κορίτσια  κι εγώ σκέφτομαι για δεύτερο αλλα κατα το καλοκαίρι λίγο να βγουν τα δόντια και να ηρεμήσει και να δούμε πως θα πάει κι ο θηλασμός που είναι ασταματητος και αυτό πιο πολύ για να ναι καλά το κορίτσι μου!!

Μουτζουρα καλά αποτελέσματα αν και θα ναι μία χαρα! Μην βασανίζεις το μυαλουδακθ σου με αν και αν...ότι είναι θα αντιμετωπιστεί άσε που μπορεί να ναι αυτός ο μηνας σας!

Μαρακι μου που ξέχασα να σ αναφέρω πιο μπροστά...λυπάμαι που ήρθε ή άτιμη αλλά συνεχιζουμε αισιόδοξα μέχρι να έρθει το θαυματακι!!

Τονια μου μεθαύριο είναι η μέρα! Αντε να δει το σπορακι σου να καμαρωσεις που μεγάλωσε τοσοοο!! Να το χαρείς και σίγουρα α μπεις ότι ώρα και να ναι να μας πεις τα νέα!

Μίνι ευχομαι να ναι ο μήνας σας!! Την παρασκευή θα ξέρουμε!

Με την Πίπη μιλάμε που και που δυστυχώς ή καρδουλα μου είναι χάλια και οως να μην είναι δηλ ελπίζω γρήγορα  να μειωθεί ο πόνος ο αβσταχτος όσο γίνεται γιατί σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο και όταν έρθει η ώρα να έρθει ένα μωρακι να γεμίσει την αγκαλιά τους!!

ευχαριστω μαμακα μου!τωρα εφτασαν οι μερες...καλα τα λες...δεν εχει κανενα νοημα να βασανιζομαι!αυριο θα ξερω και για την προγεστερονη μου!θα μιλησω οπως και να ναι με τον γιατρο αυριο...οποτε αναλογα τα αποτελεσματα θα εχω οπως και να εχει νεα να μοιραστω μαζι σας!

αχ τι να πεις για την Πιπη?ευχομαι ο χρονος να απαλυνει τον πονο της....αυτο μονο...

46 minutes ago, vikib είπε:

καλημερα κοριτσακια μου!θα προσπαθησω να ξαναβαλω το πινακακι σε λιγο

πως ειμαστε;εμεις αναρρωωσαμε πληρως.ιοιο σκεφτεστε για δευτερο;ρενακι αλλο ενα μηνα ζουζουνιες.μιυτζουριτσα καλα αποτελεσματα.φιλακια σε ολες,ειμαι μονη κ δ εχω χρονο για πολλα

παντως εγω τη δευτερη φορα ημουν πιο χαλαρη,ηρθε κ γρηγορα,αλλα δ περιμενα οτι καναμε κτ γτ καθε μηνα οι επαφες ηταν πολυ λιγες με την ιωαννα ενος κ κτ δ ειχαμε χρονο κ κουραγιο

μπραβο Βικακι μου !καλη αναρρωση και μακρυα να μεινουν οι ιωσεις!!!

σε ευχαριστω!αυριο θα εχω νεακια και θα σας πω!

RyZa.png

Εμένα με πονουσαν τόοοσο πολύ όταν επερνα προγεστερονη.. είναι φρικτο.. μήπως τα χάπια που πηρες; αλλά πέρασαν μέρες.. γιατί δε κάνεις ένα τηλ στο γιατρό σου; έτσι απλά μια ερώτηση να του κάνεις..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Μαμά, η Πίπη με το σύζυγο βλέπουν κπ ψυχολόγο;  Μου φαίνεται τόοοσο δύσκολο να το διαχειριστεί χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια.  

Μαμά, κι ο άντρας μου το θηλασμό και τη συγκοίμιση σκέφτεται. Πόσοι θα είμαστε στο ίδιο κρεβάτι;;; Βέβαια, σκέφτομαι μετά το χρόνο να κατευθύνω αποθηλασμό, γιατί είμαι ήδη 35 και σε συνδυασμό με το θέμα θρομβοφολίας  νομίζω ότι δεν έχω χρονικό περιθώριο να το αφήσω. Ήδη η περίοδος έχει επανέλθει.

Αλήθεια έχει κατευθύνει κπ κοπέλα αποθηλασμό γύρω στο έτος; πώς τα κατάφερε;

Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!! Ωραιο το χιονι αλλα να καθεσαι διπλα στο τζακι κ να το απολαμβανεις απο το παραθυρο... οταν χρειαζεται να βγεις για δουλεια η οτιδηποτε αλλο ειναι πικρα.... Δεν πειραζει Μαρακι μου, σκεψου οτι ξεκινα ενας νεος κυκλος με αγκαλιτσες κ νεες προσδοκιες... μαζι θα αγωνιουμε κ θα περιμενουμε τα ευχαριστα!!! Ρενα μου γελασα τοσο πολυ μαζι σου..καλα του κανες!!! Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια...

• Μου αρέσει 1

ρενακι για σπιτι που ελεγες μου αρεσει πολυ το χαλανδρι αλλα πανακριβο.αγ.παρασκευη ειχαμε δει αλλα λιγο απομονωμενα.κοιτουσαμε για πιο οικονομικα κ.ηρακλειο,ν.ιωνια που μεναμε κ γαλατσι(αλλα μου αρεζε μονο προς λαμπρινη).βεβαια πριν καμια τετραετια πριν φυγουμε

μαμα οποτε μιλησεις με την πιπη να της πεις οτι τη σκεφτομαστε κ την περιμενουμε οποτε νιωσει ετοιμη.πολλα φιλακια να της δωσεις

ιοιο εγω μετα το χρονο απλα δ οροσφερα-δ αρνουμουν.κ αλλαξε το μενου.δλδ εδινα δεκατιανο κ απογευματινο φρουτα,μεσημερι τα παντα κανονικα,πρωινο της δοκιμασα φρεσκο γαλα κ το προτιμουσε με δημητριακα κ για βραδυνο τοστ,τραχανα,ζυμαρικα,ομελετα κ.α.μη φανταστεις ολα αμεσως αλλα μεχρι τα 1,5 ετρωγε αρκετα ωστε να.μην εχει.το θηλασμο για φαι.καπου εκει αρχισε να κοιμαται κ σχεδον σερι τα βραδυα,οποτε θα μπορουδα να τη βαλω σε δικο της κρεβατι αλλα δ βολευε εμας.οταν το επιχειρησαμε πηγε καλα αλλα πθσωγυρισε λογω μπεμπη.εξαρταται αν θηλαζει κ για αλλους λογους.πχ η ιωαννα οταν χτυπουσε κ ενιωθε ανασφαλεια.μετα το χρονο δ ζητουσε εξω τοσο συχνα.μπορω να πω οτι μετα το χρονο καναμε σταδιακο αποθηλασμο αλλα μας πηρε ενα χρονο να αποθηλασει.επισης οταν ετρωγε πλεον ολα αυτα της εβαλα κ το γαλα προ υπνου

Θα τα μεταφέρω ολα κορίτσια μου αν και ξέρει πόσο την αγαπάμε!

Ιοιο εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα εμένα με νοιάζει να μην στερηθεί κάτι ή Μελίνα ή γενικά να μην μπορώ να αντεπεξέλθω δτις ανάγκες της...για συγκοιμηση επίσης δεν με χαλάει γιατί αυτή ή φάση  δεν κρατάει πολύ και θέλω να ρουφηξω κάθε στιγμή με το κορίτσι μου και να ευχαριστήθω και ας σηκωνομαι πιασμενη για ποτέ μεγαλώνουν δεν παίρνουμε χαμπαρι

Όσο για αποθηλασει ή μελινα δεν είναι έτοιμη άργησε να ξεκινήσει να τρώει και έτσι δεν το σκεφτόμουν καθόλου, το στήθος δεν είναι μόνο φαγητό είναι χίλια δυο συναισθήματα και ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά οπότε τ αφήνω λίγο στην τύχη του αλλά κι αυτή το απαιτεί οπότε εν έχω πολλές επιλογές

Ξεκινα με φρέσκο γάλα και κράτα δύο γεύματα για θηλασμό πρωί βράδυ και φυσικά να ζητήσει ενδιάμεσα θα δώσεις σ αυτήν την ηλικία είναι πιο εύκολο να αποθηλασεις σε σχέση με πάνω πο έτος, κάνε οπως νιώθεις και θα σε καθοδηγήσει και ή μικρή σου! Και καλή επιτυχία  και από μένα! Χαχα

yk1yp3.png

28 minutes ago, vikib είπε:

ρενακι για σπιτι που ελεγες μου αρεσει πολυ το χαλανδρι αλλα πανακριβο.αγ.παρασκευη ειχαμε δει αλλα λιγο απομονωμενα.κοιτουσαμε για πιο οικονομικα κ.ηρακλειο,ν.ιωνια που μεναμε κ γαλατσι(αλλα μου αρεζε μονο προς λαμπρινη).βεβαια πριν καμια τετραετια πριν φυγουμε

μαμα οποτε μιλησεις με την πιπη να της πεις οτι τη σκεφτομαστε κ την περιμενουμε οποτε νιωσει ετοιμη.πολλα φιλακια να της δωσεις

ιοιο εγω μετα το χρονο απλα δ οροσφερα-δ αρνουμουν.κ αλλαξε το μενου.δλδ εδινα δεκατιανο κ απογευματινο φρουτα,μεσημερι τα παντα κανονικα,πρωινο της δοκιμασα φρεσκο γαλα κ το προτιμουσε με δημητριακα κ για βραδυνο τοστ,τραχανα,ζυμαρικα,ομελετα κ.α.μη φανταστεις ολα αμεσως αλλα μεχρι τα 1,5 ετρωγε αρκετα ωστε να.μην εχει.το θηλασμο για φαι.καπου εκει αρχισε να κοιμαται κ σχεδον σερι τα βραδυα,οποτε θα μπορουδα να τη βαλω σε δικο της κρεβατι αλλα δ βολευε εμας.οταν το επιχειρησαμε πηγε καλα αλλα πθσωγυρισε λογω μπεμπη.εξαρταται αν θηλαζει κ για αλλους λογους.πχ η ιωαννα οταν χτυπουσε κ ενιωθε ανασφαλεια.μετα το χρονο δ ζητουσε εξω τοσο συχνα.μπορω να πω οτι μετα το χρονο καναμε σταδιακο αποθηλασμο αλλα μας πηρε ενα χρονο να αποθηλασει.επισης οταν ετρωγε πλεον ολα αυτα της εβαλα κ το γαλα προ υπνου

Ναι Βικακι μου..το ξέρω..είναι ακριβές περιοχές.  Όμως είναι η δουλειά μας εδω κ βολεύει.. και επίσης είναι κ ήσυχες περιοχές..αγια παρασκευη μένω αλλά δε νιώθω απομονωμενα.. μας αρέσει η ησυχία.   Άσε..δυσκολο πολύ να βρω όμως θέλω μέχρι το καλοκαίρι να έχω φύγει από εδώ.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...