Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κορίτσια μου χάθηκα γιατί μας κάλεσαν σε τραπέζια και μετά έκανα κι εγώ ρνα τραπέζι σε φίλους μας , 20 άτομα, εχθες μαγείρευαν όλη μέρα και σήμερα τρωγαμε όλοι μέρα!! Χαχα

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας εμείς ειμαστε δυο γιαννηδες στο σπίτι φανταζεστε προκοπή ;; Χαχα

Χρόνια πολλά στην ιοιο στην μικρή Ιωάννα της βικυς και στον αντρουλη της ηλεκτρας και σε όποιον άλλο γιόρταζε χθες!! 

Είμαι πτώμα και μου είχατε και 7 σελίδες διάβασμα....έτσι είναι οι απουσίες τι να κάνουμε;; Καλα να παθω....

Έχω να πω πολλά άλλα θα τα πω αύριο 

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααα ομορφα μου κοριτσακια!καλη εβδομαδα να εχουμε!με πολλα ++++!!!

Ρενακι μου πως εισαι σημερα???τα αγαπω τα κερκυραιικα σου!!!!μωρε καλα εκανες και τα φαγες ολα!να ειστε παντα καλα αγαπη μου και ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου και ερχεται και το τριτο μελος!καταφθανειιιιι σου λεωωωω!!!!

Τονακι μου 2 και σημερα για το ραντεβουδακι σου!!!τι ωρα εχεις την  Τεταρτη?

Μαμακα πολυυυυ προκοπη στον σπιτι σας γι αυτο το Μελινακι ειναι νοικοροκοριτσο!να ειστε καλα και ευτυχισμενοι!

Μαρακι μου αν ειναι να σε αγχωσουν αστοοοο!και αφου την νιωθεις παλι καλα!εγω χωρις αυτα νιωθω τυφλη!χαχα!

Νινακι μου καλημερα!ελα να μετραμε μερες μεχρι Παρασκευη!

η θεα μανα Μαρτη που ειναι?

καλημερα Τζο μου δυνατη!καλημερα Σανγκρε!καλημερα πουλακι ...φιλια στον αγοραρο!καλημερα Ιοιο!

το Μαρινακι?

Βικακι μου και Ζαμιακι γλυκα φιλακια !

εγω εκανα την εξεταση μου αγαπες τωρα το πρωι...ηλπιζα πως θα την επαιρνα σημερα αλλα στο εργαστηριο μου ειπε αυριο μετα τις 10 το πρωι....αντε αναμονη για αυριο τωρα!η εβδομαδα των αναμονων ειναι!αντε ευχομαι να μας παει καλα βρε κοριτσια!επιστροφη και στο γραφειο..με φουλ δουλεια οποτε οσο να ναι θα περασει καπως γρηγοροτερα!!!!

RyZa.png

9 hours ago, mama82 said:

Κορίτσια μου χάθηκα γιατί μας κάλεσαν σε τραπέζια και μετά έκανα κι εγώ ρνα τραπέζι σε φίλους μας , 20 άτομα, εχθες μαγείρευαν όλη μέρα και σήμερα τρωγαμε όλοι μέρα!! Χαχα

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας εμείς ειμαστε δυο γιαννηδες στο σπίτι φανταζεστε προκοπή ;; Χαχα

Χρόνια πολλά στην ιοιο στην μικρή Ιωάννα της βικυς και στον αντρουλη της ηλεκτρας και σε όποιον άλλο γιόρταζε χθες!! 

Είμαι πτώμα και μου είχατε και 7 σελίδες διάβασμα....έτσι είναι οι απουσίες τι να κάνουμε;; Καλα να παθω....

Έχω να πω πολλά άλλα θα τα πω αύριο 

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες!

Χρόνια Πολλά για άλλη μια φορά ότι επιθυμείς με υγεία και πολυ ευτυχία ;)

Καλημέρα σε όλες τις κοριτσάρες καλή βδομάδα να έχουμε!!!

Και εγώ με πολύ βαριά καρδιά επιστροφή στην δουλειά για τα καλά αυτήν την φορά......πάνε οι αργίες :(

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Καλημερα καλη εβδομαδα κ  καλη δουλεια στις εργαζομενες....μπραβο μαμα περασες καλα στις γιορτες...χρονια σας πολλα.ρενακι τι εγινε??σημερα δεν περιμενες??

Καλημέρα κορίτσια! !! Αχ αυτή η επιστροφή στη δουλειά! !! Και για μένα ήρθε η σειρά μου σήμερα  και καθόλου δεν θέλω! !! 

Μουτζούρα μου Τετάρτη το βράδυ αργά έχω ραντεβού γιατί ως συνήθως δουλεύω.  

Άντε αυτή την εβδομάδα θέλω να ακούσω ευχάριστα! !!!! Πολλά φιλάκια !!!

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα   κοριτσάκια μου!! Καλή βδομάδα σε όλες με πολλά ++++!!!

Πουλάκι μου ευχαριστώ πολύ!! 

Αχ αυτή ή δουλειά....εφυγ ο άντρας μου και η μικρή φώναζε μπαμπά....σου λέει που πας καλά δεν είμαστε;;

Αναγκαίο κακό αυτή ή δουλειά

Τζο μου λυπάμαι  πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι , να εχεις καλή ανάρρωσή και γρήγορα να έρθει το αδερφακι σας!!

Μουτζουριτσα μου περιμένουμε νεα την παρασκευή εε;;;με το καλό!ν

Ρενα μου πολύ ενθαρυντικα τα συμπτώματα σου ελπίζω τα παλιοτεστ να κάνουν λάθος οπως έκαναν και σε μένα! Περιμένουμε νέα!!

Σαγκρε μπράβο στα αγορακια σου!

Βίκυ μου αναρρωδατε πλήρως;;

Ιοιο μου πως πέρασατε; Τι κάνει ή κούκλα σου;;

Ζαμιακι να ξερες πως σε νιώθω...όλοι να χαθούν ξς πουν ότι βλακεία ξέρει ο καθένας και νς σε ζαλίζουν και να σε κάνουν να αμφιβαλεις αν ολα τα κάνεις σωστα....να ξέρεις ότι ολς τα κάνεις σωστα! Να πεις στον άντρα σου να κλείσει τ αυτιά του και να σε στηρίξει γιατί μόνο εσείς ξέρετε  καλύτερα!!

Εμεις δεν είχαμε ίκτερο αλλά από ότι ξέρω δεν είναι υψηλό το 11 συνέχισε να θηλαζεις και θα γίνουν όλα!! Δοκίμασε ξαπλωτη ωστε να ξεκουράζεσαι, το πιπιλισμα βοηθάει και εσένα και το μωρό σου και είναι αναγκαίο μην δίνεις πιπιλες και βλακειες...

Αυτά όλα και όλα όσα θα σου πουμε κι εμείς είναι συμβουλές που μπορεί να μην σε βολευουν ή να συμφωνεις να κάνεις και ότι σου λέει το ένστικτό σου!! Ότι θες ειμαστε εδώ

Κι εγώ στην εγκυμοσύνη εψαξα και έμαθα όλα αυτα περί θηλασμού και τα καταφέραμε καλά λίγο δύσκολα στην αρχή αλλα μοροστα στα οφέλη για τα παιδάκια μας εμείς πάμε πίσω...

Ρενα μου το ρουμινγκ ιν είναι να εχεις το μωρό σου δίπλα ου και όχι ε εξςν θάλαμο που θα κλαίει μαζί με άλλα 20 μωρακια!! Εδώ στο γενεσις που γέννησα δεν το χρέωσαν επιπλέον δεν ξέρω ακ ήταν αλλιώς πριν

Σαμερακι μου τι κανείς;;

Θα το ξαναπω...ή ρενα και  ή σαμερ είναι άλλοι άνθρωποι με πριν! Άλλη διάθεση!ν έτσι να είστε κορίτσια μου και ακόμη καλύτερα !!

Φιλάκια θα ξαναγραψω

yk1yp3.png

9 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα καλη εβδομαδα κ  καλη δουλεια στις εργαζομενες....μπραβο μαμα περασες καλα στις γιορτες...χρονια σας πολλα.ρενακι τι εγινε??σημερα δεν περιμενες??

Καλημέρα σαμμερ μου!! Σήμερα δεν περιμένει η Ρένα! ! Που είναι να μας πει τα νέα της? Εσύ πως είσαι? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

17 minutes ago, Σαμμερ είπε:

καλημερα Σαμμερακι μου γλυκο!!!πω πω δεν σου εγραψα καλημερα!!!σου στελνω και καλημερα και ζεστοοοο φιλιιιιι!!!!

16 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! !! Αχ αυτή η επιστροφή στη δουλειά! !! Και για μένα ήρθε η σειρά μου σήμερα  και καθόλου δεν θέλω! !! 

Μουτζούρα μου Τετάρτη το βράδυ αργά έχω ραντεβού γιατί ως συνήθως δουλεύω.  

Άντε αυτή την εβδομάδα θέλω να ακούσω ευχάριστα! !!!! Πολλά φιλάκια !!!

καλη επιστροφη Τονακι!θα ακουσουμε τα δικα σου ευχαριστα Τεταρτη και μετα θα ακουσουμε και αλλα!!!!

15 minutes ago, mama82 είπε:

Καλημέρα   κοριτσάκια μου!! Καλή βδομάδα σε όλες με πολλά ++++!!!

Πουλάκι μου ευχαριστώ πολύ!! 

Αχ αυτή ή δουλειά....εφυγ ο άντρας μου και η μικρή φώναζε μπαμπά....σου λέει που πας καλά δεν είμαστε;;

Αναγκαίο κακό αυτή ή δουλειά

Τζο μου λυπάμαι  πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι , να εχεις καλή ανάρρωσή και γρήγορα να έρθει το αδερφακι σας!!

Μουτζουριτσα μου περιμένουμε νεα την παρασκευή εε;;;με το καλό!ν

Ρενα μου πολύ ενθαρυντικα τα συμπτώματα σου ελπίζω τα παλιοτεστ να κάνουν λάθος οπως έκαναν και σε μένα! Περιμένουμε νέα!!

Σαγκρε μπράβο στα αγορακια σου!

Βίκυ μου αναρρωδατε πλήρως;;

Ιοιο μου πως πέρασατε; Τι κάνει ή κούκλα σου;;

Ζαμιακι να ξερες πως σε νιώθω...όλοι να χαθούν ξς πουν ότι βλακεία ξέρει ο καθένας και νς σε ζαλίζουν και να σε κάνουν να αμφιβαλεις αν ολα τα κάνεις σωστα....να ξέρεις ότι ολς τα κάνεις σωστα! Να πεις στον άντρα σου να κλείσει τ αυτιά του και να σε στηρίξει γιατί μόνο εσείς ξέρετε  καλύτερα!!

Εμεις δεν είχαμε ίκτερο αλλά από ότι ξέρω δεν είναι υψηλό το 11 συνέχισε να θηλαζεις και θα γίνουν όλα!! Δοκίμασε ξαπλωτη ωστε να ξεκουράζεσαι, το πιπιλισμα βοηθάει και εσένα και το μωρό σου και είναι αναγκαίο μην δίνεις πιπιλες και βλακειες...

Αυτά όλα και όλα όσα θα σου πουμε κι εμείς είναι συμβουλές που μπορεί να μην σε βολευουν ή να συμφωνεις να κάνεις και ότι σου λέει το ένστικτό σου!! Ότι θες ειμαστε εδώ

Κι εγώ στην εγκυμοσύνη εψαξα και έμαθα όλα αυτα περί θηλασμού και τα καταφέραμε καλά λίγο δύσκολα στην αρχή αλλα μοροστα στα οφέλη για τα παιδάκια μας εμείς πάμε πίσω...

Ρενα μου το ρουμινγκ ιν είναι να εχεις το μωρό σου δίπλα ου και όχι ε εξςν θάλαμο που θα κλαίει μαζί με άλλα 20 μωρακια!! Εδώ στο γενεσις που γέννησα δεν το χρέωσαν επιπλέον δεν ξέρω ακ ήταν αλλιώς πριν

Σαμερακι μου τι κανείς;;

Θα το ξαναπω...ή ρενα και  ή σαμερ είναι άλλοι άνθρωποι με πριν! Άλλη διάθεση!ν έτσι να είστε κορίτσια μου και ακόμη καλύτερα !!

Φιλάκια θα ξαναγραψω

μαμακα εγω Κυριακη πρωι θα κανω τεστακι αν δεν με εχει προλαβει η σιχαμενη δηλαδη!!!για την ωρα περιμενω αυριο να δουμε την προγεστερονη μου πως ειναι στην ωχρινικη φαση και θα εχω κανει πλεον εναν πληρη ελεγχο ορμονων γι αυτο τον κυκλο!το πρωτο μερος πηγε καλα να δουμε και αυτην αυριο που την φοβαμαι και θα ηρεμησω μετα η εστω θα εχω βρει την πηγη του κακου!!!!

να μας ξαναγραψεις!φιλακια!

RyZa.png

Κ εγω στο γενεσις γεννησα αλλα νομιζω τοτε δεν εκαναν.τωρα ακουσα οτι κανουν.καλα ειμαι τονια μου.σπιτι με τον μικρο....μαμα βοηθησατε πολυ εσεις στην ψυχολογια μας...εγω οταν μπηκα στι φορουμ ημουν πολλη χαρουμενη αλλα συντιμα ξεκινησαν τα προβληματα που δεν ειχαν τελειωμο...κ το αποτελεσμα το θυμασαι....πηρα πολυ κουραγιο απο εσας κ το λεω απολυτα ειλικρινα.να ειστε ολες καλα

Καλημέρα, κορίτσια!  Μαμά, χρόνια πολλά και να χαίρεσαι τον άντρα σου! 

Καλά είμαστε με τη μικρή μου,  δυστυχώς δεν έχουμε νερό, ευτυχώς έχουμε θέρμανση. Κτ τέτοιες ώρες σκέφτομαι ότι είμαστε τριτοκισμική χώρα.  Θέλω να κάνω μπάνιο! !!!!

Κορίτσια, σας διαβάζω και αναρωτιέμαι όταν πείσω το σύζυγο για το δεύτερο, θα είμαι πιο ψύχραιμη από την πρώτη; ;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφηπαρέα!!! Καλή εβδομάδα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; 

Μουτζορίτσα καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!! Θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

Αντε πλησιαζουν οι μερες μας σιγα σιγα!! Τι καλα να εχουμε ολες μαζι ευχαριστα!!!! Αν παλι οχι δεν πειραζει, θα δινουμε κουραγιο και αγσιοδοξια η μια στην αλλη οπως κανουμε ολον αυτον τον καιρο!!!

Σας φιλω γλυκα!!!

• Μου αρέσει 1

k0oZp3.png

Καλήμερααααααα!   Σκοτώθηκα πρωί πρωί με ένα σκατομπατσο.. ήθελε να με γράψει για 2 λεπτά που παρκαρα κ με αλαρμ κιόλας..  ενώ 8 αυτοκίνητα που ήταν παράνομα παρκατισμενα.. ούτε λόγος! Ποιος είδε το θεο κ δεν τον φοβηθηκε.. ότι καντηλια υπήρχαν.. τα κατέβασα.. ήταν ότι έπρεπε μετά το τρίτο αρνητικό τεστ.. ξεσπασα μια χαρά!!! Ευτυχως που δε με μπαγλαρωσε. Ειχα ραντεβού για νύχια κ με έβαλε κ αυτή πρωί να κουτουλαω.. 

Πόσο όμορφο να γυρνάω κ να βλέπω το όνομα μου γραμμένο.. ότι υπάρχουν κάποιοι που σκέφτηκαν.αδιαθετησα; πως είμαι; κ μόνο αυτό με έχει κάνει να πάω ένα βήμα μπροστά.  Κ το λέω αυτό μανούλιτσα μου γλυκιά.. για να καταλάβετε ότι την ευθύνη για αυτό..την έχετε εσείς!! Είχα μπει στο φόρουμ σε κακά κ μαύρα χάλια..για αρκετό καιρό.. όμως με κάνατε άλλο άνθρωπο.  Με τη στήριξη κ τη δύναμη σας! Τη δύναμη να αντιμετωπιζεται όλα τα προβλήματα που σας βρίσκουν...κάτι το οποίο δεν μπορώ εγώ εύκολα να διαχειριστώ.. κ όμως..το έμαθα μέσα από εσάς κ σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ! 

Λοιπόν εγώ με τρίτο αρνητικό.. μη μου πει καμία ότι μπορεί να είναι κ αυτό ψευδώς αρνητικό γιατί με τα νεύρα που έχω..την έφαγα!! Χαχαχα....

Ιοιο μου εγω νομίζω όσες φορές κ αν μείνω έγκυος.. το ίδιο άγχος θα έχω! Αλλά ας μείνω πρώτα....

Μουτζουρακι μου υπομονή άλλη μια μέρα ακόμα.. τόση κάνουμε.. αντεχουμε εμείς ρεεεε...  και το Τονακι Τετάρτη ε; άγχος που το εχωωω.. κανόνισε κακομοιρα μου κ αργά το βράδυ που θα πας θα μπεις αμέσως να μας πεις τα όμορφα νέα σου.. 

Μαρτακο που χανεσαιιι;;;;

Η πιπη μας τι να κάνει κορίτσια μου;;

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Ρενακι Καλημέρα!! Πω πω έχεις πάρει φόρα! !! Τουλάχιστον το νύχι πέτυχε???  Χαχαχα .:-P  Όλα καλα θα πάνε καλό μου.  Νιώθεις ότι έρχεται?  Μου κάνει εντύπωση που σε πολλές κοπέλες απλά ο κύκλος γίνεται άνω κάτω.  Τουλάχιστον ας έρθει στην ώρα της .

DBTcp3.png7Kksp3.png

17 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι Καλημέρα!! Πω πω έχεις πάρει φόρα! !! Τουλάχιστον το νύχι πέτυχε???  Χαχαχα .:-P  Όλα καλα θα πάνε καλό μου.  Νιώθεις ότι έρχεται?  Μου κάνει εντύπωση που σε πολλές κοπέλες απλά ο κύκλος γίνεται άνω κάτω.  Τουλάχιστον ας έρθει στην ώρα της .

Το νύχι τέλειο!! Χαχαχαχαχσχα.... δεν την επερνε να έκανε κ αλλιώς.. έτσι που με είδε!! Ναι καλό μου.. το νιώθω ότι θα ρθει μες τη μέρα..αν όχι..τότε αύριο..  πιστεύω να είναι στην ώρα της να ηρεμήσουν τα νεύρα μου! Πωωω.. έτσι κ μου έρθει στη δουλειά δε θα την παλεψω.. 

Lilypie - (Lzpn)

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Το νύχι τέλειο!! Χαχαχαχαχσχα.... δεν την επερνε να έκανε κ αλλιώς.. έτσι που με είδε!! Ναι καλό μου.. το νιώθω ότι θα ρθει μες τη μέρα..αν όχι..τότε αύριο..  πιστεύω να είναι στην ώρα της να ηρεμήσουν τα νεύρα μου! Πωωω.. έτσι κ μου έρθει στη δουλειά δε θα την παλεψω.. 

Έχει ορθοστασία η δουλειά σου? Για καλό και για κακό πήγαινε προετοιμασμενη. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...