Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Είχα ανατρέξει στο πινακακι να δω τις αναμονες μας!χαχαχα!το ίδιο θα ρωτουσα και εγώ.το Νινακι!

Ασε Τόνια δεν έχεις ιδέα...μανία που τον πιάνει...και τώρα που το ξέρει ξεχνιέται πολλες φορες χαχαχα!:shock:

Εντάξει καλό είναι ότι τον πιάνει μανία.  Σημαίνει ότι του αρέσει.:) Είστε πολλά χρόνια μαζί? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Εντάξει καλό είναι ότι τον πιάνει μανία.  Σημαίνει ότι του αρέσει.:) Είστε πολλά χρόνια μαζί? 

Πεντε χρόνια μαζί και ενάμιση παντρεμένοι!συγκατοικησαμε απο τους 5 πρώτους μηνες μαζί... Οποτε νιώθω ήδη 5 χρόνια παντρεμένη!εσείς;;;;

RyZa.png

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Πεντε χρόνια μαζί και ενάμιση παντρεμένοι!συγκατοικησαμε απο τους 5 πρώτους μηνες μαζί... Οποτε νιώθω ήδη 5 χρόνια παντρεμένη!εσείς;;;;

Εμείς 10 χρόνια μαζί. Τα 5 από αυτά ζούμε μαζί και το καλοκαίρι παντρευτηκαμε. Αλλά όπως λες και εσύ ήμασταν ήδη σαν παντρεμένοι. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Εμείς 10 χρόνια μαζί. Τα 5 από αυτά ζούμε μαζί και το καλοκαίρι παντρευτηκαμε. Αλλά όπως λες και εσύ ήμασταν ήδη σαν παντρεμένοι. 

Ε ναι! Σιγά τι αλλάζει;τίποτα!!!ααα παιδάκια μου πολλά χρόνια! Να τα εκατοστησετε!να φτιάξετε μια υπεροχή οικογένεια και να την χαρειτε!:)

RyZa.png

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ε ναι! Σιγά τι αλλάζει;τίποτα!!!ααα παιδάκια μου πολλά χρόνια! Να τα εκατοστησετε!να φτιάξετε μια υπεροχή οικογένεια και να την χαρειτε!:)

Ναι πολλά χρόνια γιατί ήμασταν πολυ μικρά όταν γνωριστήκαμε. Σε ευχαριστώ πολύ! ! Κι εσείς το ίδιο μέσα από την καρδιά μου. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

33 minutes ago, Τονι@ said:

Εντάξει Μουτζουρα μου . Εσύ ξέρεις καλύτερα.  Αφού είναι και πειραχτήρι! !:-P Τετάρτη αργά το βράδυ ως συνήθως λόγω δουλειάς θα πάω.  Αύριο γυρίζω στη δουλειά και είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω στο μυαλό μου.  Γενικά και σήμερα που πήγαινα στο τραπέζι συνειδητοποιουσα ότι το μυαλό μου είναι σε άλλο σύμπαν.  

Νινι μου εσύ πότε δεν περιμένεις? ?

Εγω δεν περιμενω γυρω στις 13. Ο προηγουμενος κυκλος ηταν λιγο μεγαλυτερος και αυτος υποπτευομαι οτι θα ειναι μικροτερος. Τα εχω χασει λιγο. Θα δειξει. 

k0oZp3.png

25 minutes ago, nini84 είπε:

Εγω δεν περιμενω γυρω στις 13. Ο προηγουμενος κυκλος ηταν λιγο μεγαλυτερος και αυτος υποπτευομαι οτι θα ειναι μικροτερος. Τα εχω χασει λιγο. Θα δειξει. 

Δηλαδή μετράμε αντίστροφα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.  Μακάρι κορίτσι μου! !!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

19 minutes ago, nini84 είπε:

Θυμάμαι οτι είχες.πετύχει την ωορηξια Νινακι....ποια μέρα του κύκλου σου ηταν;εσένα που αναμενεις Παρασκευή έχουν αρχίσει τα συμπτώματα ως συνήθως;;;

31 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ναι πολλά χρόνια γιατί ήμασταν πολυ μικρά όταν γνωριστήκαμε. Σε ευχαριστώ πολύ! ! Κι εσείς το ίδιο μέσα από την καρδιά μου. 

Σε ευχαριστώ ομορφιά μου!με το καλο να κρατήσετε το μωρακι σας αγκαλιτσα!

RyZa.png

Καλησπέρα κοριτσακια! 2-3 μερες έλειψα κ είχα να διαβάσω 4 σελίδες!! Ναι, η αλήθεια ειναι πως με πήρε λιγο απο κάτω την Πέμπτη το αρνητικό τεστ, κ τα βαζω με μένα, γιατι δεν εχω υπομονή, γιατι το σκέφτομαι συνεχεια, γιατι κάθομαι με το παραμικρό κ σκέφτομαι το πως θ αντιδράσω αν δω θετικο κ αλλα τέτοια σχετικα... κατα τ αλλα, την Παρασκευή μου ρθε περίοδος. Τα χω βαλει κ με τον "οργανισμό" μου, γιατι κ αυτός με δουλεύει... ΠΑΝΤΑ ήμουν στάνταρ στις 28 μερες, τοσο που έλεγα πως οταν αποφασίσουμε για παιδι κ δεν εχω αδιαθετήσει την 29η μερα, θα ναι στάνταρ εγκυμοσυνη... κ τωρα ειναι ο κύκλος οτι να ναι, κ δεν μπορω να υπολογίσω κ με ακρίβεια ωορρηξια κλπ κλπ... τεσπα, νέος κύκλος, νέα προσπάθεια, νέα αναμονή.... θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι τοσο... το κακο τις προηγούμενες μερες ειναι οτι ήμουν συνεχεια μες στο σπίτι κ μονο αυτο σκεφτόμουν, ενω τωρα με τη δουλεια θα μαι πιο απασχολημένη!!

Ρενακι νομιζω οτι βιαστηκες... επρεπε να περιμένεις να έρθει έστω η αναμενόμενη μερα περιοδου... εκτός αυτού, καθε εγκυμοσυνη (απ οτι εχω ακουσει) ειναι διαφορετική, οποτε περίμενε κ μην απογοητεύεσαι...

ευχομαι μουτζουριτσα κ οι υπόλοιπες να είστε ψύχραιμες κ υπομονετικες, κ θελω να πιστεύω πως ολα έρχονται την κατάλληλη στιγμη...

Επισης, σχετικα με το αν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι, πιστεύω πως οχι! Εχω ξαδερφη έγκυο (στον όγδοο μηνα) κ έμεινε με μια επαφή  (σε γόνιμη μερα) αλλα χωρις να ναι "προμελετημένο"... κ δεν καταλαβαίνει το οτι εμεις προσπαθούμε 2-3 μήνες παραπάνω απο εκεινη κ δεν μας κάθεται, κ οτι πρέπει να προσπαθούμε σωστότερες μερες, κ θα ρθει...

Καλώς το το Μαρακι!όπως ειπες..νέος κύκλος νέες προσπάθειες... Φουλ ενέργεια και πίστη και θα έρθει το μωρακι !έχει λίγο μετατοπιστεί ο κύκλος αλλά μια χαρά νορμάλ είναι κορίτσι μου! Δεν ξέρω αν έχεις προσπαθήσει με τεστακια ωορρηξιας..δεν θυμάμαι αν το εχουμε.πει... Ισως τώρα που λίγο μετατοπίστηκε να βοηθήσουν!

Με το καλό το μωρακι της ξαδέρφης σου!Πιστεύω κάθε μανούλα ειτε της ήρθε γρήγορα είτε πιο αργά κατανοεί...την αναγκη της αλλης γυναικας να γίνει και αυτή μανουλα!απλα υπάρχουν οι περιπτώσεις που ήρθαν γρήγορα αλλες πιο αργά!αυτό δεν μας πτοει εμάς βρε!!!ασε που με τόσο διαστημα που προσπαθούμε μπροστά σε αλλες περιπτώσεις δεν κανει καν να παραπονιομαστε!δεν είναι ευκολο βέβαια γτ το λαχταραμε αλλά έτσι πρέπει να το βλέπουμε!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Τόνια μου, ναι, πλησιαζουν οι μερες που ευχομαι να μην ερθει. Μακαρι.. Και σε σενα ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Μουτζούρα μου, μαλλον την πετυχα την ωορρηξια δεν ξερω ομως. Εκανα τεστ την δεκατη μερα και βγηκε εντονη η γραμμη και ειχαμε τη μοναδικη επαφη εκεινο το βραδυ. Την αλλη μερα το μεσημερι εκανα παλι τεστακι και εμφανιστηκε παλι η γραμμη εντονη, ομως επαφη οπως σας ειχα πει δεν ειχαμε. 

Το τελευταιο 4μηνο που προσπαθουμε εντατικα πρωτη φορα εκανα τοσο νωρις παντως. Συνηθως 14-16 γινοταν η ωορρηξια μου.

Αλλα αυτο με τις δυο συνεχομενες ημερες θετικο τεστ εγινε και τον προηγουμενο μηνα που χρησιμοποιησα για πρωτη φορα τεστ. Τοτε ειχαμε κανει και ολες τις απαραιτητες επαφουλες αλλα τελικα δεν επιασε. Να επιασε τωρα μονο με μια;;; Τι να πω;;;

Συμπτωματα μουτζουριτσα μου μονο το στηθος ειναι που το αισθανομαι πιο πολλες μερες πρησμενο σε σχεση με αλλες φορες.

k0oZp3.png

8 minutes ago, nini84 είπε:

Τόνια μου, ναι, πλησιαζουν οι μερες που ευχομαι να μην ερθει. Μακαρι.. Και σε σενα ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Μουτζούρα μου, μαλλον την πετυχα την ωορρηξια δεν ξερω ομως. Εκανα τεστ την δεκατη μερα και βγηκε εντονη η γραμμη και ειχαμε τη μοναδικη επαφη εκεινο το βραδυ. Την αλλη μερα το μεσημερι εκανα παλι τεστακι και εμφανιστηκε παλι η γραμμη εντονη, ομως επαφη οπως σας ειχα πει δεν ειχαμε. 

Το τελευταιο 4μηνο που προσπαθουμε εντατικα πρωτη φορα εκανα τοσο νωρις παντως. Συνηθως 14-16 γινοταν η ωορρηξια μου.

Αλλα αυτο με τις δυο συνεχομενες ημερες θετικο τεστ εγινε και τον προηγουμενο μηνα που χρησιμοποιησα για πρωτη φορα τεστ. Τοτε ειχαμε κανει και ολες τις απαραιτητες επαφουλες αλλα τελικα δεν επιασε. Να επιασε τωρα μονο με μια;;; Τι να πω;;;

Συμπτωματα μουτζουριτσα μου μονο το στηθος ειναι που το αισθανομαι πιο πολλες μερες πρησμενο σε σχεση με αλλες φορες.

Μια αρκεί.... Σίγουρα αρκεί!!! Το στήθος εε;αχ και μένα πολύ νωρίς! Τι να πω;;; ας είναι καλό σημάδι!!! Υπομονή να περάσουν οι μέρες και μαζί τους να μας φέρουν ευχάριστα νεακια!

RyZa.png

Ζουζουνια μου.. 

Μας κάλεσαν για φαγητό κ έφαγα τα πάντα...  τα πάντα όμως.. 

Μαρακι μου σε ψιλιαστηκα  ότι θα στενοχωρηθηκες..κ εγώ έτσι κάνω..όλο το σκεφτομαι και πέφτω.  Όμως υπομονή.. όπως λέει και η σαγκρε..άλλος ένας μηνας σεξ...

Νινακι μου μακάρι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα.  Κ εγώ με μια επαφή πιάστηκα την πρώτη φορά.. έχεις ελπίδες!!! Αναμένουμε..

Τονακι μου έχεις δίκιο.. οι αγωνιες δε θα σταματήσουν ποτέ.. το θέμα είναι να μπορούσαμε να τις διαχειριστουμε λίγο νορμάλ..  εδώ μιλάμε για κοκομπλόκο...βουρλισια.. χαχα.. δεν ξέρω αν πιάνεται τα κερκυραικα μου...

Μουτζουρακι μου .εσένα μανία με στήθος..εμένα με ποπουλινο..  κ εμείς 5 χρόνια μαζί.. 1 χρόνο παντρεμένοι αλλά μείναμε από τον 1ο χρόνο μαζί..

Σαμμερακι δίκιο έχεις! Μη βαλτωνουνε... αχ τι ωραια.. πόσες αναμονες έχουμε... αντέ να αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα ++++++

Lilypie - (Lzpn)

4 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Καλώς το το Μαρακι!όπως ειπες..νέος κύκλος νέες προσπάθειες... Φουλ ενέργεια και πίστη και θα έρθει το μωρακι !έχει λίγο μετατοπιστεί ο κύκλος αλλά μια χαρά νορμάλ είναι κορίτσι μου! Δεν ξέρω αν έχεις προσπαθήσει με τεστακια ωορρηξιας..δεν θυμάμαι αν το εχουμε.πει... Ισως τώρα που λίγο μετατοπίστηκε να βοηθήσουν!

Με το καλό το μωρακι της ξαδέρφης σου!Πιστεύω κάθε μανούλα ειτε της ήρθε γρήγορα είτε πιο αργά κατανοεί...την αναγκη της αλλης γυναικας να γίνει και αυτή μανουλα!απλα υπάρχουν οι περιπτώσεις που ήρθαν γρήγορα αλλες πιο αργά!αυτό δεν μας πτοει εμάς βρε!!!ασε που με τόσο διαστημα που προσπαθούμε μπροστά σε αλλες περιπτώσεις δεν κανει καν να παραπονιομαστε!δεν είναι ευκολο βέβαια γτ το λαχταραμε αλλά έτσι πρέπει να το βλέπουμε!

Δεν εχω δοκιμάσει τεστ ωορρηξιας (ακομα τουλ) γιατι νομιζω οτι θα με αγχώσουν περισσότερο... αλλα συνήθως καταλαβαίνω την ωορρηξια... σ αυτο τον κύκλο, πχ την κατάλαβα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...