Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Το έκανες βρε μουτρο εε;;;δεν αντεξες για αύριο έστω!εγώ αν και εύχομαι να ναι ψευδώς αρνητικά.. ομορφιά αν όντως δεν ήρθε τώρα...εε έρχεται. . φτανειιιι σου λέω!!! Είσαι πολύ κοντά!:)

Και μην συγκρινεις με τις προηγούμενες... Κάθε εγκυμοσύνη σε κάθε γυναίκα είναι τόσο διαφορετική!

Έχω τρελα αφού. . Σιγά μη δεν το έκανα.. ΤΙ τα πήρα δύο κουτια;; ΧΧΧΧ... ξέρω γω.. δεν τρέφω ελπίδες πάντως.. το είπα κ του άντρα μου το πρωί κ μου λέει αποκλείεται..είσαι! Με επηρεασε κ αυτός όλες τις μέρες με τη σιγουριά του . Επειδή κ τις δύο φορές ήρθε με την πρώτη..ήταν σίγουρος κ τώρα.  Άμ  δε του λέω μάγκα μου.. χαχαχ

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ ετσι να ναι δε  πειραζει κοριτσι μου αληθεια....την αλλη φορα...ξερεις εσυ απο ξεζουμισμα....τεντωσε τον.,τον καημενο αυτο τον μηνα κ θα ρθει....αφου πιανεις ευκολα...

22 minutes ago, Rena87 είπε:

Έχω τρελα αφού. . Σιγά μη δεν το έκανα.. ΤΙ τα πήρα δύο κουτια;; ΧΧΧΧ... ξέρω γω.. δεν τρέφω ελπίδες πάντως.. το είπα κ του άντρα μου το πρωί κ μου λέει αποκλείεται..είσαι! Με επηρεασε κ αυτός όλες τις μέρες με τη σιγουριά του . Επειδή κ τις δύο φορές ήρθε με την πρώτη..ήταν σίγουρος κ τώρα.  Άμ  δε του λέω μάγκα μου.. χαχαχ

Χαχαχαχα!εεε καλά αν δεν άλλος ενας μηνας αγάπες φουλ!!!δεν τους χαλάει καθόλου! Βρε πιανεις με την μυρωδιά εσύ... Ερχεται το μπεμπακι σου λεωωωω!

Εμένα μου αρέσει το ένστικτο του άντρα σου...εγώ του λέω τα συμπτώματα και λέω λες;;; και με γειωνει..λέει είναι νωρίς...χαχαχα!ξέρω γιατί το κάνει για.μένα να μην μου έρθει βαρύ ξανα...αλλά τώρα με εκνευρίζει εμένα αυτό!

RyZa.png

15 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχαχα!εεε καλά αν δεν άλλος ενας μηνας αγάπες φουλ!!!δεν τους χαλάει καθόλου! Βρε πιανεις με την μυρωδιά εσύ... Ερχεται το μπεμπακι σου λεωωωω!

Εμένα μου αρέσει το ένστικτο του άντρα σου...εγώ του λέω τα συμπτώματα και λέω λες;;; και με γειωνει..λέει είναι νωρίς...χαχαχα!ξέρω γιατί το κάνει για.μένα να μην μου έρθει βαρύ ξανα...αλλά τώρα με εκνευρίζει εμένα αυτό!

Ναι αγάπη αλλά καλύτερα να σε προσγειωνει πάρα να σου δίνει τόσο θάρρος κ μετά να πέφτεις απότομα.  ..

18 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κ ετσι να ναι δε  πειραζει κοριτσι μου αληθεια....την αλλη φορα...ξερεις εσυ απο ξεζουμισμα....τεντωσε τον.,τον καημενο αυτο τον μηνα κ θα ρθει....αφου πιανεις ευκολα...

Ναι συμφωνώ Σαμμερακι μου.. αλλά από τη μια κάθομαι κ λέω.. ΜΑ τι λάθος εκανα; αφού τις έπιασα κ τις δύο μέρες.  . . Γιατι ; μη με μαλωσεις με τα γιατι...

Lilypie - (Lzpn)

Οχι δεν θα σε μαλωσω αλλα ειπαμε οτι καθε μηνα ενα 25% εχουμε...κ φυσικα δεν εκανες κανενα λαθος..αυτο αν ειναι να γινει θα γινει....εκτος αυτου ακομα τπτ δεν τελειωσε.σιγουρη θα εισαι αν αδιαθετησεις...γυρισα πισω τις σελιδες για να δω το τυχερο πινακακι...αυριο εσυ κ μετα εχουμε συνεχεια αναμονες.....κ η ηλεκτρα το νινι κ φυσικα η μουτζουρα που μπορει να τα πιασε ολα με την πρωτη....μακαρι κοριτσια μου....σαγκρε τι λεε ο γιος??σε ποιον μοιαζει???ποια εχει αυριο υπερηχο???αντε να μαθαινομε νεα...να μην βαλτωνουμε....

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Οχι δεν θα σε μαλωσω αλλα ειπαμε οτι καθε μηνα ενα 25% εχουμε...κ φυσικα δεν εκανες κανενα λαθος..αυτο αν ειναι να γινει θα γινει....εκτος αυτου ακομα τπτ δεν τελειωσε.σιγουρη θα εισαι αν αδιαθετησεις...γυρισα πισω τις σελιδες για να δω το τυχερο πινακακι...αυριο εσυ κ μετα εχουμε συνεχεια αναμονες.....κ η ηλεκτρα το νινι κ φυσικα η μουτζουρα που μπορει να τα πιασε ολα με την πρωτη....μακαρι κοριτσια μου....σαγκρε τι λεε ο γιος??σε ποιον μοιαζει???ποια εχει αυριο υπερηχο???αντε να μαθαινομε νεα...να μην βαλτωνουμε....

Εε οχι και λάθος Ρενακι μου...οχι αυτό δεν το δέχομαι και δεν θα το πω ουτε για σένα ουτε για μένα ουτε για καμια κοπελα....όλα καλά τα κάνουμε...και θα ερθει... Είναι λιγες σχετικά οι πιθανότητες κάθε μήνα στα ζευγάρια που είναι 100% υγιή όπως λέει το Σαμμερακι και ενα σωροοοο διαδικασίες ωστε να φτιαχτεί το ανθρωπάκι μας...εγώ απο το πρωί εχω μιαν απορία...γιατί να ξεκίνησαν τόσο νωρίς συμπτώματα... Μήπως εχω μικρή ωχρινικής φαση;μήπως δεν επαρκεί η προγεστερόνη; μήπως το ενα μήπως το αλλο;μετα λέω ηρέμησε γιατί το εκαψες πάει..... Είναι ένας κύκλος που ψαχνεσαι... Ολα εχουν παει για την ώρα...θα βγει αύριο η εξέταση θα δεις και προγεστερόνη... Κ ανάλογα αν ποτε θα έρθει θα δεις κ την ωχρινική και αν κάτι θέλει διόρθωση θα το ξέρεις... Ε και ηρεμω!αλήθεια πιο πολύ με νοιαζει να λειτουργω παρά να σκέφτομαι ότι τα.πετυχα όλα με την πρώτη.. Είναι απίθανο!

Λοιπόν εβδομάδα αναμονων!εύχομαι να προηγηθούν ευχάριστα πριν φτάσουμε σε μενα!!!!και να γίνει χαμός απο.πάρτυ!!!

RyZa.png

Κορίτσιααααααααααα άσπρισε η Κρήτη σήμερα...βγήκαμε ...παίξαμε κ οι τρελοί πήγαμε κ για το καφεδάκι μας....Χρόνια πολλά σε όσο3ς γιορτάζαν χθες... @vikib να χαίρεαι την κόρη...εμένα γιόρταζε το αντράκι μου..κ βασικά η οικοδομή ολόκληρη...σε κάθε σπίτι κι ένας Γιάννης..χιχι

ukSwp3.png

1 minute ago, ElektraGr είπε:

Κορίτσιααααααααααα άσπρισε η Κρήτη σήμερα...βγήκαμε ...παίξαμε κ οι τρελοί πήγαμε κ για το καφεδάκι μας....Χρόνια πολλά σε όσο3ς γιορτάζαν χθες... @vikib να χαίρεαι την κόρη...εμένα γιόρταζε το αντράκι μου..κ βασικά η οικοδομή ολόκληρη...σε κάθε σπίτι κι ένας Γιάννης..χιχι

Να τον χαίρεσαι Ηλεκτρακι μου!!! Να είστε καλά και σύντομα να μεγαλώσει η οικογένειά σας!!!πολύ καλά κάνατε!!!με το χιόνι ενα μαγικό.πράγμα...γινόμαστε πάλι παιδιά!!!

RyZa.png

Κοριτσαρες μου επέστρεψα! ! Ρένα μου , Μουτζούρα μου και οποιο άλλο κορίτσι είναι στην αναμονή αποδεχτείτε ότι κάτω να χτυπιομαστε δεν υπάρχει περίπτωσηνα μην έχουμε αγωνία.  Όσο για τα συμπτώματα εγώ δεν είχα συζητήσει  τίποτα με τον άντρα μου (βέβαια καποια τα είχε μυριστεί ελαφρως) γιατί ήθελα αν τελικά ερχόταν το θαύμα να του κάνω έκπληξη και επίσης αν δεν ερχόταν να μην απογοητευτεί. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

19 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσαρες μου επέστρεψα! ! Ρένα μου , Μουτζούρα μου και οποιο άλλο κορίτσι είναι στην αναμονή αποδεχτείτε ότι κάτω να χτυπιομαστε δεν υπάρχει περίπτωσηνα μην έχουμε αγωνία.  Όσο για τα συμπτώματα εγώ δεν είχα συζητήσει  τίποτα με τον άντρα μου (βέβαια καποια τα είχε μυριστεί ελαφρως) γιατί ήθελα αν τελικά ερχόταν το θαύμα να του κάνω έκπληξη και επίσης αν δεν ερχόταν να μην απογοητευτεί. 

Χαχαχα.πες τα ρε κοριτσαρε!!! Ολοι πετάνε ενα μην ανγωνεσαι! Λέω εντάξει τώρα.που μου το λέτε δεν θα αγχωνομαι!χαχαχα!

Εμένα δεν θα απογοητευτεί... Η σίγουρα δεν θα το δείξει.. Είναι ψύχραιμος και.αισιοδιοξος! Ο λογος που λέγαμε παλιότερα τον θαυμαζω!χαχαχα!και αυτός!Πως τα πηγές εσύ με τους ξερολες για την εγκυμοσύνη;;;!

RyZa.png

Διαφημίσεις

11 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχα.πες τα ρε κοριτσαρε!!! Ολοι πετάνε ενα μην ανγωνεσαι! Λέω εντάξει τώρα.που μου το λέτε δεν θα αγχωνομαι!χαχαχα!

Εμένα δεν θα απογοητευτεί... Η σίγουρα δεν θα το δείξει.. Είναι ψύχραιμος και.αισιοδιοξος! Ο λογος που λέγαμε παλιότερα τον θαυμαζω!χαχαχα!και αυτός!Πως τα πηγές εσύ με τους ξερολες για την εγκυμοσύνη;;;!

Ούτε εμένα δεν θα το έδειχνε αλλά... εντάξει σε γενικές γραμμές. .όλοι με ρώταγαν αν έχω καλή εγκυμοσύνη κι αν έχω εμετούς κλπ αλλά μετά αλλαζα θέμα και τέλος.  Ήταν σχετικά ανώδυνο. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Εντάξει ηταν όντως ανώδυνο... Το χειριστηκες και σωστα!οποτε.μια χαρα!Τεταρτη τι ωρα εχεις ραντεβου;

Εγώ δεν γινόταν να μην του πω... Ειδικά για.το στήθος.που εκτος του οτι το.εχει παρατηρήσει.. έπρεπε οπωσδηποτε να του το επισημανω γιατί εχει μια τάση συνέχεια να με πειράζει εκεί:mad: και να με παίρνει πολύ σφιχτές αγκαλιες και εμένα το στήθος απλα δεν ακουμπιεται εδω κ μερες!χαχαχα!

RyZa.png

Καλησπέρα στην όμορφη παρεούλα!!! Τι κάνετε κορίτσια μου;;;;

Εγω εδω στο σπιτακι με τον αντρουλη μου!!! Κοριτσια κι εγω δεν του λεω τιποτα για συμπτωματα γιατι θελω οταν με το καλο ερθει να του το κανω εκπληξη!!! Την περιμενω πώς και πώς αυτήν τη στιγμή!!! 

Κατα τα αλλα στην αναμονη για την μη ελευση της περιοδου!!!

φιλακια σε ολες!!!

k0oZp3.png

Εντάξει Μουτζουρα μου . Εσύ ξέρεις καλύτερα.  Αφού είναι και πειραχτήρι! !:-P Τετάρτη αργά το βράδυ ως συνήθως λόγω δουλειάς θα πάω.  Αύριο γυρίζω στη δουλειά και είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω στο μυαλό μου.  Γενικά και σήμερα που πήγαινα στο τραπέζι συνειδητοποιουσα ότι το μυαλό μου είναι σε άλλο σύμπαν.  

Νινι μου εσύ πότε δεν περιμένεις? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Είχα ανατρέξει στο πινακακι να δω τις αναμονες μας!χαχαχα!το ίδιο θα ρωτουσα και εγώ.το Νινακι!

Ασε Τόνια δεν έχεις ιδέα...μανία που τον πιάνει...και τώρα που το ξέρει ξεχνιέται πολλες φορες χαχαχα!:shock:

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...