Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 hour ago, Ioio είπε:

Κορίτσια  Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Βίκυ να χαίρεσαι το κορίτσι σου! 

Ζάμια, για το πουλάκι ψάξε άρθρο του Παπαβεντση το ίδιο και για τον ίκτερο.  Προσωπικά δεν έδωσα πιπίλα στην αρχή.  Μόνο κατά τον 5ο που η καημενούλα έτριβε τα ούλα στο στήθος και άρχισε νσ πληγώνεται ξανά, δεν την πήρε ποτέ,  έμαθε ότι για τρίψιμο είναι όλα τα υπόλοιπα και για θηλασμό το ζιζι.  Προσωπικά είμαι της άποψης στήθος όσο συχνά θέλει, και ότι δεν κακομαθαινουν από την αγκαλιά. Αν μπορείς να θηλάσεις ξαπλωτή, είναι βολικό.  Εγώ όσο ήταν μικρή δεν τα κατάφερα. 

Όσο για τους τρίτους μην δίνετε σημασία. Θα σας τρελάνουν!  Το παιδί είναι δική σας ευθύνη.  Όλοι δίνουν συμβουλές και συχνά συμβουλεύουν τους άλλους να κάνουν τα δικά τους λάθη.  Μέσα στις γιορτές κοπέλα που δεν θήλασε μου έλεγε ότι οι νυχτερινοί θηλασμοί πρέπει να κοπούν, δεν τους χρειάζεται το μωρό και θα έπρεπε να πάω τη μικρή μου στο δωμάτιο της. Είναι δική μου ανάγκη να την έχω κοντά, πρέπει να γίνει ανεξάρτητο παιδί κλπ. Και συνέχισε ότι ως νήπιο το παιδί της πήγε στο κρεβάτι τους για ένα διάστημα ενάμιση ή δύο χρόνια, αλλά τότε το είχε ανάγκη. Γιατί το μωρό πρέπει να είναι μόνο του και το νήπιο δεν πειράζει δεν το εξήγησε.  Και όταν τη ρώτησα άλλαξε κουβέντα. Άσε που πολλοί γονείς αλλιώς έγιναν αλλιώς τα θυμούνται.....

Ιοι μου καλη σου μερα!!

τα διαβασει γλυκια μου του Παπαβεντζη..αλλα οταν μου λενε..μου λενε....με αγχωνουν........ετσι η ηρεμία ειναι να διασταυρωνω άποψης με αλλες μανούλες..

Τωρα θελει την πιπιλα;;

Αχ αλλο ενα θέμα ανοιξες...μου έλεγαν μετα τις 40μερες να βαλω το παιδι στο δωμάτιο του........γιατι θα "μαθει"....Εννοείται πως δεν θα τους ακούσω..

Δοκιμασα να ειμαι ξαπλωμενη και να τον ταιζω...δυσκολεύτηκα...και με αγχωνει γιατι πνίγεται...

Καλα εκανες και ταπωσες τη γνωστη σου....ημαρτον..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!  Εγώ πίνω καφέ με τον αντρουλι μου τώρα.  Σε λίγο θα φύγει για δουλειά κι εγώ θα πάω σε οικογενειακό τραπέζι! ! Και το μόνο που δεν έχω όρεξη να ακούω είναι συμβουλές από κάποιους ξερολες σχετικά με την εγκυμοσύνη.  Ουφ! !! Σας φιλώ πολύ πολύ! 

Καλημέρα Τονακι μου!καλέ αστούς να λένε... Εσυ θα κανείς οτι ξέρεις! Να λες ναι ναι και να τους γειωνεις! Απλα!

RyZa.png

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!  Εγώ πίνω καφέ με τον αντρουλι μου τώρα.  Σε λίγο θα φύγει για δουλειά κι εγώ θα πάω σε οικογενειακό τραπέζι! ! Και το μόνο που δεν έχω όρεξη να ακούω είναι συμβουλές από κάποιους ξερολες σχετικά με την εγκυμοσύνη.  Ουφ! !! Σας φιλώ πολύ πολύ! 

Καλημέρα Τονια!πως εισαι;;;

Κλεισε τα αυτια σου γλυκια μου.....βλεπεις εχουμε ολοι θεμα με τους ξερολες.....ποσο μου την δινουν...

Καλημέρα,

ζαμιάκι σου απάντησα, για την πιπίλα αυτά που λένε και τα κορίτσια, εγώ έδινα και έχανε γεύματα και μου την έκοψε η παιδίατρος, είναι πολύ νωρίς ακόμα, μετά στο 2μηνο εγώ ξανάδωσα βέβαια και όλα καλά. Είχαμε κι εμείς ίκτερο 11 στο σπίτι για ένα μήνα που δεν έβαζε καλό βάρος και ήταν κιτρινάκι και το δικό μου μπεμπάκι, στεναχωριόμουν, ευτυχώς όμως η παιδίατρος έβαζε τα πράγματα στη θέση τους, δεν με άγχωνε και απλώς επέμενε στο όλη μέρα στήθος. Αυτό να κάνεις και να βρεις και έναν καλό παιδίατρο να μην αγχώνεσαι από απόψεις άσχετων συγγενών. Ό,τι πει ο παιδίατρος και τέλος. 

Επίσης, να χαίρεσαι που δεν κοιμάται με τις ώρες ο μπέμπης με τον ίκτερο, το αντίθετο θα ήταν ανησυχητικό, είναι ξύπνιος και όχι νωθρός σε αυτή τη φάση (γιατί ο ίκτερος τα κάνει νωθρά) γιατί η φύση του του λέει να φάει. Επίσης, η μαία η δική μου έλεγε πρώτα στήθος και μετά όλα τ' άλλα. Κατά βάση μου έλεγε κλαίνε για φαγητό και μετά για τα υπόλοιπα. Βέβαια εσύ όλα θα τα τσεκάρεις, πάνα, κρύο κ.λπ. τα θεωρώ δεδομένα. Και αγκαλίτσα. Και θα 'ρθει η νύχτα που θα κοιμηθείς 5ωρο, είναι λίγο νωρίς ακόμα

vLmAp2.png FMoxp2.png

16 minutes ago, zamia είπε:

Ιοι μου καλη σου μερα!!

τα διαβασει γλυκια μου του Παπαβεντζη..αλλα οταν μου λενε..μου λενε....με αγχωνουν........ετσι η ηρεμία ειναι να διασταυρωνω άποψης με αλλες μανούλες..

Τωρα θελει την πιπιλα;;

Αχ αλλο ενα θέμα ανοιξες...μου έλεγαν μετα τις 40μερες να βαλω το παιδι στο δωμάτιο του........γιατι θα "μαθει"....Εννοείται πως δεν θα τους ακούσω..

Δοκιμασα να ειμαι ξαπλωμενη και να τον ταιζω...δυσκολεύτηκα...και με αγχωνει γιατι πνίγεται...

Καλα εκανες και ταπωσες τη γνωστη σου....ημαρτον..........

Την πιπίλα δεν την έμαθε ποτέ.  Ούτε εμείς θέλαμε,  ως λύση ανάγκης τη χρησιμοποιήσαμε. Πια τη χρησιμοποιεί ως μασητικό είτε τη θηλή είτε τα πλαϊνά. 

Για τον ύπνο δεν είναι απαραίτητη η πιπίλα.  Η μικρή μου χθες ξύπνησε μόνο δύο φορές για να φάει. Αν δεν την ενοχλεί κτ ξυπνάει 1-3 φορές.  Τώρα τελευταία όλο κάτι την ενοχλούσε. 

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...ζαμια το πουλακι δεν το πειραζουμε αστους να λενε...εμενα να σκεφτειτε η μαια μου ειπε στην κλινικη να του δωσω πιπιλα.και του εδωσα.ομολογω ομως οτι δεν ειχα κανενα προβλημα.δλδ θηλαζε συχνα κ κανονικα κ με ψευδοθηλες οταν χρειαζοταν κ απο το γαλα που εβγαζα με το θηλαστρο....

Κοριτσια στην αναμονη ακομα???αντε σιγα σιγα πλησιαζουν οι μερες.....

34 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κοριτσια...ζαμια το πουλακι δεν το πειραζουμε αστους να λενε...εμενα να σκεφτειτε η μαια μου ειπε στην κλινικη να του δωσω πιπιλα.και του εδωσα.ομολογω ομως οτι δεν ειχα κανενα προβλημα.δλδ θηλαζε συχνα κ κανονικα κ με ψευδοθηλες οταν χρειαζοταν κ απο το γαλα που εβγαζα με το θηλαστρο....

Κοριτσια στην αναμονη ακομα???αντε σιγα σιγα πλησιαζουν οι μερες.....

Καλημέρα Σαμμερακι γλυκό!!!!ναι να βλέπουμε μέρες να περνούν και καθυστερήσεις παρακαλώ!χαχα!εγώ νομίζω κάτι τρέχει με το στομάχι μου...σαν να δυσκολεύεται με την τροφή ενα πράγμα... Κάθε φορά που τρώω από χθες...γιατί κάνω κ υγιεινή διατροφή και 6 γεύματα τη μέρα ζωή να χω χαχαχα...τα οποία όμως είναι μικρά και συχνα και δεν θα έπρεπε να με βαραίνουν ωστόσο νιωθω να μην τα δέχεται το στομάχι...ελπίζω να μην εχει πιασει απο την αγωνία μου γιατί αμα αγχωνομαι με πονά το ατιμο...και εγώ να το παίζω χαλαρή κ υποσυνειδητα να μην είμαι χαχα!θα δουμε! Μπορεί να ναι κ παροδικό !φιλια στον μικρουλη σου!

Καλημερες Ιοιο...Τζο...Βικακι...Ζαμια...Βαλεντινακι...Νινακι...Σανγκρε...πουλάκι...μαρακι...η Μαρίνα που είναι;;; Ηλεκτρακι...Εβελινακι και σε οσες ξεχνώ ένα φιλί!

Το Ρενακι μου που είναι;

RyZa.png

Καλημέρα παρεακι μου! Όμορφη η Κυριακή μας αλλά τσουχτερηηηη....  ευτυχώς χαμόγελα λίγο ήλιος!! 

Δεν μπορώ να μπω στην όμορφη μαμαδοσυζητηση.. θα σας ζαλισω μια κ καλή με τις αποριες μου όταν ερθει η ώρα... σας στέλνω όμως ζεστό φιλί σε εσάς κ στα ζουζουνια σας.. 

Τονακι μου μη δώσεις περιθώρια για κουβέντες..κοψτο απο  την αρχή κ ας φανεις κάπως.. εγώ αυτό θα έκανα..

Μουτζουρακι μου πως είσαι σημερα; εγώ σταθερά ποναω στην κοιλιτσα.. εμφανίστηκε κ το κλασικό τεράστιο σπυρακι μου της περιόδου ..οπότε σταθερά στην ώρα της θα έρθει αύριο..

Σαμμερακι μου  αναμονή που σκοτώνει!

Φιλάκια στο πουλάκι μου.. το ζαμιακι.. Σανγκρε.. Τζο.. ιοιο... Ηλέκτρα.. Εβελινάκι.. Μαρακι ;;!!...  Νινακι.. Μαρινα καλό μου που είσαι κ εσυ; χρυσα;!... μανούλιτσα...  Βικακι μου..  και σε όποια ξεχνώ... :mad:

9 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα Σαμμερακι γλυκό!!!!ναι να βλέπουμε μέρες να περνούν και καθυστερήσεις παρακαλώ!χαχα!εγώ νομίζω κάτι τρέχει με το στομάχι μου...σαν να δυσκολεύεται με την τροφή ενα πράγμα... Κάθε φορά που τρώω από χθες...γιατί κάνω κ υγιεινή διατροφή και 6 γεύματα τη μέρα ζωή να χω χαχαχα...τα οποία όμως είναι μικρά και συχνα και δεν θα έπρεπε να με βαραίνουν ωστόσο νιωθω να μην τα δέχεται το στομάχι...ελπίζω να μην εχει πιασει απο την αγωνία μου γιατί αμα αγχωνομαι με πονά το ατιμο...και εγώ να το παίζω χαλαρή κ υποσυνειδητα να μην είμαι χαχα!θα δουμε! Μπορεί να ναι κ παροδικό !φιλια στον μικρουλη σου!

Καλημερες Ιοιο...Τζο...Βικακι...Ζαμια...Βαλεντινακι...Νινακι...Σανγκρε...πουλάκι...μαρακι...η Μαρίνα που είναι;;; Ηλεκτρακι...Εβελινακι και σε οσες ξεχνώ ένα φιλί!

Το Ρενακι μου που είναι;

Υποσυνείδητα  αγχώνεσαι αγάπη μου.. Αυτό είναι σίγουρο! Αχ να μπορούσαμε να πατούσαμε ένα κουμπί για να μπορούσαμε να περιμένουμε όλες αυτές τις μέρες.. ΜΑ είναι κ πολλές.. δεν γινόταν να έκανες σεξ .. και σε 2-3 μερες να φαινόταν τα αποτελεσματα;;!!  Χαχαχα black χουμορ .  .  

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα παρεακι μου! Όμορφη η Κυριακή μας αλλά τσουχτερηηηη....  ευτυχώς χαμόγελα λίγο ήλιος!! 

Δεν μπορώ να μπω στην όμορφη μαμαδοσυζητηση.. θα σας ζαλισω μια κ καλή με τις αποριες μου όταν ερθει η ώρα... σας στέλνω όμως ζεστό φιλί σε εσάς κ στα ζουζουνια σας.. 

Τονακι μου μη δώσεις περιθώρια για κουβέντες..κοψτο απο  την αρχή κ ας φανεις κάπως.. εγώ αυτό θα έκανα..

Μουτζουρακι μου πως είσαι σημερα; εγώ σταθερά ποναω στην κοιλιτσα.. εμφανίστηκε κ το κλασικό τεράστιο σπυρακι μου της περιόδου ..οπότε σταθερά στην ώρα της θα έρθει αύριο..

Σαμμερακι μου  αναμονή που σκοτώνει!

Φιλάκια στο πουλάκι μου.. το ζαμιακι.. Σανγκρε.. Τζο.. ιοιο... Ηλέκτρα.. Εβελινάκι.. Μαρακι ;;!!...  Νινακι.. Μαρινα καλό μου που είσαι κ εσυ; χρυσα;!... μανούλιτσα...  Βικακι μου..  και σε όποια ξεχνώ... :mad:

Υποσυνείδητα  αγχώνεσαι αγάπη μου.. Αυτό είναι σίγουρο! Αχ να μπορούσαμε να πατούσαμε ένα κουμπί για να μπορούσαμε να περιμένουμε όλες αυτές τις μέρες.. ΜΑ είναι κ πολλές.. δεν γινόταν να έκανες σεξ .. και σε 2-3 μερες να φαινόταν τα αποτελεσματα;;!!  Χαχαχα black χουμορ .  .  

Χαχαχα ασε με να νομίζω οτι είμαι άνετη και χαλαρή ...πλάκα κάνω...αφού το μυαλό είναι εκεί μωρέ....κ πως να μην είναι ;εγώ 7 μήνες τροπο δεν βρήκα.. Τώρα θα βρω; αχαχαχα!ναι ναι να φουσκωναμε σε 2-3 μέρες... Ξεκάθαρα πράγματα!

Για να περιμένουμε το αύριο να δουμεεεε... Για περίμενε ρε ομορφιά...

RyZa.png

18 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχα ασε με να νομίζω οτι είμαι άνετη και χαλαρή ...πλάκα κάνω...αφού το μυαλό είναι εκεί μωρέ....κ πως να μην είναι ;εγώ 7 μήνες τροπο δεν βρήκα.. Τώρα θα βρω; αχαχαχα!ναι ναι να φουσκωναμε σε 2-3 μέρες... Ξεκάθαρα πράγματα!

Για να περιμένουμε το αύριο να δουμεεεε... Για περίμενε ρε ομορφιά...

Περιμένω ρε μουτζουρακι μου.. δεν κάνω κ τιποτα αλλο... τα νεύρα τσαταλια όσο νιώθω ότι έρχεται η περιοδος..  κ εμένα το μυαλό συνέχεια εκεί.. το ξέρω..δεν μπορείς εύκολα να ξεφύγεις...

Τώρα έχω άλλο καημό.άσχετο βέβαια.. Με το σπίτι.  Θέλουμε να φύγουμε από εδώ.  Μπάζει από παντού ρε κορίτσια  .δίνουμε 420 αγια παρασκευη.  Δε λέω..ωραίο μεγάλο ήσυχο  ..αλλά κακή κατασκευή τα αλουμινια κ στο κρύο κ τον αέρα μπαζουν.  Έχουμε βάλει δύο φορές πετρέλαιο κ όλη μέρα σχεδόν δουλεύει με τοση απώλεια.  Ψάχνω από το καλοκαίρι όμως σπίτι κ δε μπορω να βρω με τίποτα όπως το θελω. Μου δειχνουν ολα τα παλια κ ειναι κ ακριβα. Μήπως έχετε καμία ιδέα καποια;;;; ψάχνω χαλανδρι.. αγια παρασκευη.. τριγύρω.. αν κάποια έχει ακούσει κάτι.. έχω απελπιστει. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

20 minutes ago, Rena87 είπε:

Περιμένω ρε μουτζουρακι μου.. δεν κάνω κ τιποτα αλλο... τα νεύρα τσαταλια όσο νιώθω ότι έρχεται η περιοδος..  κ εμένα το μυαλό συνέχεια εκεί.. το ξέρω..δεν μπορείς εύκολα να ξεφύγεις...

Τώρα έχω άλλο καημό.άσχετο βέβαια.. Με το σπίτι.  Θέλουμε να φύγουμε από εδώ.  Μπάζει από παντού ρε κορίτσια  .δίνουμε 420 αγια παρασκευη.  Δε λέω..ωραίο μεγάλο ήσυχο  ..αλλά κακή κατασκευή τα αλουμινια κ στο κρύο κ τον αέρα μπαζουν.  Έχουμε βάλει δύο φορές πετρέλαιο κ όλη μέρα σχεδόν δουλεύει με τοση απώλεια.  Ψάχνω από το καλοκαίρι όμως σπίτι κ δε μπορω να βρω με τίποτα όπως το θελω. Μου δειχνουν ολα τα παλια κ ειναι κ ακριβα. Μήπως έχετε καμία ιδέα καποια;;;; ψάχνω χαλανδρι.. αγια παρασκευη.. τριγύρω.. αν κάποια έχει ακούσει κάτι.. έχω απελπιστει. 

Μεγάλο θέμα αυτό όντως.... Επειδή εμείς μένουμε σε σπίτι καινουργιο που ο ιδιοκτήτης θεότρελός  ..εχει βάλει θερμομονωτικα αλουμίνια και όντως είναι βασικό για το σπίτι σε καταλαβαίνω... Εμείς αναβουμε ελάχιστα και μένει το σπίτι ζεστό... Και εχουμε παρει και αφυγραντηρα...αυτο και αν βοηθα!επειδη εχουμε πολυ υγρασια εδω κατω...κρατα σταθερη την υγρασια και εχουμε διαπιστωσει τεραστια οικονομία...είμαστε και ενδιάμεσο όροφο και αυτό επίσης βοηθά!

Εύχομαι να βρεις το ιδανικό σπίτι... Πολύ μου αρέσει η διαδικασία να το φτιάχνεις όπως θες...το.χώρο σου ...να μπαινεις και να σου αρέσει το σπίτι σου... Είναι σημαντικό!

Εγω θα ξεστολισω σημερα...καθόλου δεν θελωωωω!!!

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Μεγάλο θέμα αυτό όντως.... Επειδή εμείς μένουμε σε σπίτι καινουργιο που ο ιδιοκτήτης θεότρελός  ..εχει βάλει θερμομονωτικα αλουμίνια και όντως είναι βασικό για το σπίτι σε καταλαβαίνω... Εμείς αναβουμε ελάχιστα και μένει το σπίτι ζεστό... Και εχουμε παρει και αφυγραντηρα...αυτο και αν βοηθα!επειδη εχουμε πολυ υγρασια εδω κατω...κρατα σταθερη την υγρασια και εχουμε διαπιστωσει τεραστια οικονομία...είμαστε και ενδιάμεσο όροφο και αυτό επίσης βοηθά!

Εύχομαι να βρεις το ιδανικό σπίτι... Πολύ μου αρέσει η διαδικασία να το φτιάχνεις όπως θες...το.χώρο σου ...να μπαινεις και να σου αρέσει το σπίτι σου... Είναι σημαντικό!

Εγω θα ξεστολισω σημερα...καθόλου δεν θελωωωω!!!

Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλο πρόβλημα.  Το είχαμε πει το Σεπτέμβρη στον ιδιοκτήτη κ έφερε μάστορα κ μας το έφτιαξε υποτίθεται.. απλά βελτιώθηκε λίγο.. οι κουρτίνες κουνιουνται με τον πρώτο αέρα.  Πολλά λεφτά στο πετρέλαιο κ με αποτέλεσμα να τρεμουμε όλη μέρα.   Δε με ενοχλεί τίποτα άλλο..είναι τόσο ωραίο το σπίτι.  Όμως δεν μπορείς να ζήσεις έτσι.. κ καλά εμείς.. ντυνομαστε χοντρά κ κάπως το παλεύουμε.  Αλλά αν ερθει κ το μωράκι δεν γίνεται έτσι.  Για αυτο προσπαθώ να βρω από τώρα αλλά είναι πολύ πολύ δύσκολο εδώ.  Κ εγώ θα ξεστολισω σήμερα..  πάει κ αυτό.. γρήγορα πέρασε..

Lilypie - (Lzpn)

Ρενακι μου κ εγω βγαζω σπυρια κ οταν μου ερχεται περιοδος κ ιταν ειμαι εγκυος...οποτε ...αναμονη παλι...για σπιτι δεν μπορω να σε βοηθησω πεφτω λιγο μακρυα..κ εγω εχω καινουριο σπιτι με θερμομονωσεις κ αλουμινια κ ειμαι οκ.εκτος απο χτες που δεν μπορουσαμε με τπτ να ζεσταθουμε..

25 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ρενακι μου κ εγω βγαζω σπυρια κ οταν μου ερχεται περιοδος κ ιταν ειμαι εγκυος...οποτε ...αναμονη παλι...για σπιτι δεν μπορω να σε βοηθησω πεφτω λιγο μακρυα..κ εγω εχω καινουριο σπιτι με θερμομονωσεις κ αλουμινια κ ειμαι οκ.εκτος απο χτες που δεν μπορουσαμε με τπτ να ζεσταθουμε..

Εμείς δε μπορούμε όλο το χειμώνα να ζεσταθουμε.  Άσε.. ανοίγω τη θέρμανση κ πραγματικά δε σταματά καθόλου να δουλεύει..καίει όλη μέρα.  Κ εδώ για να βρω κ μεγάλο κ καλό σπίτι μόνο από 600 κ πάνω.. αλλά δεν βγαίνει ρε κορίτσια..  που την άλλη δε μπορώ να βρω στο κεντρο η  πιο μακρυά.. γιατί κ η δουλειά μας είναι εκεί κ είναι κ ήσυχος περιοχές.. δε νιώθω ότι μένω Αθήνα κ αυτό σημαντικό.  Νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια ειδικά τις φορές που είναι τα βράδια μόνη μου εντελώς που εφημερευει ο άντρας μου. 

Όσο για τα σπυρακια.. δεν είχα βγάλει στις προηγούμενες.  Όμως το νιώθω Σαμμερακι μου ότι θα αδιαθετησω.. κ σημερα αρνητικό τεστακι. Θα είχε δείξει αν ήταν ρε αγάπη με βάση την ωορρηξια μου που την ξέρουμε.. είναι έξυπνα αυτά.. χχ

Lilypie - (Lzpn)

18 minutes ago, Rena87 είπε:

Εμείς δε μπορούμε όλο το χειμώνα να ζεσταθουμε.  Άσε.. ανοίγω τη θέρμανση κ πραγματικά δε σταματά καθόλου να δουλεύει..καίει όλη μέρα.  Κ εδώ για να βρω κ μεγάλο κ καλό σπίτι μόνο από 600 κ πάνω.. αλλά δεν βγαίνει ρε κορίτσια..  που την άλλη δε μπορώ να βρω στο κεντρο η  πιο μακρυά.. γιατί κ η δουλειά μας είναι εκεί κ είναι κ ήσυχος περιοχές.. δε νιώθω ότι μένω Αθήνα κ αυτό σημαντικό.  Νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια ειδικά τις φορές που είναι τα βράδια μόνη μου εντελώς που εφημερευει ο άντρας μου. 

Όσο για τα σπυρακια.. δεν είχα βγάλει στις προηγούμενες.  Όμως το νιώθω Σαμμερακι μου ότι θα αδιαθετησω.. κ σημερα αρνητικό τεστακι. Θα είχε δείξει αν ήταν ρε αγάπη με βάση την ωορρηξια μου που την ξέρουμε.. είναι έξυπνα αυτά.. χχ

Το έκανες βρε μουτρο εε;;;δεν αντεξες για αύριο έστω!εγώ αν και εύχομαι να ναι ψευδώς αρνητικά.. ομορφιά αν όντως δεν ήρθε τώρα...εε έρχεται. . φτανειιιι σου λέω!!! Είσαι πολύ κοντά!:)

Και μην συγκρινεις με τις προηγούμενες... Κάθε εγκυμοσύνη σε κάθε γυναίκα είναι τόσο διαφορετική!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...