Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ζαμιαααααααααααα πιπερι αχ βρε θα μπω στη κυρα αγγελικη να μπει να δει τι γραφεις θα τραβαει τα μαλυα της ποια αναγκη θα καλυψεις με την πιπιλα κοπελια;

πρωτον στερεις το στηθος σου απο τοερεθισμα που του δινει το πιπιλισμα

δευτερον καθε φορα που κλαιει ελεγχουμε πανα αν ζεστενεται αν θελει αγκαλια η αν νυσταζει και τελος το βαζουμε στο στηθος

τις σημειωσεις σου....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

26 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Το ξερουμε ομορφιά μου!!!τι ωραία θα είναι να είμαστε όλες παράλληλα... Αλλά που θα μας πάει θα σε προλαβουμε αν όχι τώρα κάπου στην συνέχεια!

Δεύτερα πρωί Ρενακι μου... Καλά τα συμπτώματα.. Είναι και οι μέρες που μου μοιάζουν αιώνας με τόσες αργίες... Περιμένω πως και πως να ερθει η εβδομάδα που θα εχω φουλ δουλειά και φουλ δραστηριότητες για να περάσει γρήγορα μέχρι το τεστακι! 

Πονάει η κοιλιτσα εε;;;φφφ για να δούμε! Εμένα δεξιά ρίχνει σουβλιες αλλά αραια κ που! Σήμερα απλα στο στήθος προστέθηκε η ανακατωσουρα...ελπίζω να μην εχω τσακωσει καμια ιωση μονο!αν και νιώθω γενικά καλά!μονο το στομάχι άνω κάτω!

Χαχα.. αύριο λέω.. εγώ νόμιζα ότι αύριο είναι δευτέρα .. είδες πόσο γρήγορα περνάω τις μερες;  δεν ξανά βασίζομαι σε αυτά τα παλιό συμπτώματα κ ειδικα από νωρίς.. γιατί τρελαίνομαι κ αυτά παθαίνω μετά.. πέφτω.. αντέ να δουμεεε

22 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουρα μου θα περάσουν οι μέρες. Τα συμπτώματα σου είναι ενθαρρυντικά.  Η υπνηλία πως πάει? ? 

Σίγουρα θα με προλάβετε! !! Σας περιμένω πως και πως!  Ακούς Ρενακι?? Όχι ηττοπαθειες! !

Ακούω Τονακι μου.. ακούω..!!

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχα.. αύριο λέω.. εγώ νόμιζα ότι αύριο είναι δευτέρα .. είδες πόσο γρήγορα περνάω τις μερες;  δεν ξανά βασίζομαι σε αυτά τα παλιό συμπτώματα κ ειδικα από νωρίς.. γιατί τρελαίνομαι κ αυτά παθαίνω μετά.. πέφτω.. αντέ να δουμεεε

Ακούω Τονακι μου.. ακούω..!!

Χαχαχα!ε μα εχουμε χαζεψει με το μέτρημα! Βρε αγάπη εχεις δίκιο αλλά υπαρχουν.. Δεν τα βγάζει κ το μυαλό μας...είπαμε...και έτσι στην λαχτάρα επάνω μπορεί ναι να τους δίνουμε παραπάνω σημασία δεν λέω.. Αλλά υπαρχουν....τι να κάνουμε...τώρα είναι συμπτωματα αδιαθεσίας...η οχι θα φανεί... Μακάρι να μην έμοιαζαν τόσο....

RyZa.png

1 hour ago, vikib είπε:

καπου στο9σταματησαμε να μετραμε αλλα φαινεται που ασπρισε.μην αγχωνεσαι,δ ειναι πολυ.υπαρχει κ ο ικτερος θηλασμου.δ ειναι επικινδυνος κ δ χρειαζεται να κανεις κτ.

μη στεναχωριεσαι για το κλαμα.εγω τον αφησα δυο φορες να πλανταξει,αλλα αλλαζα την ιωαννα κ ηταν επειγον κ κεινο,τι να κανω..;

οχι,δ κανουμε καθε μερα μπανακι.

τη μερα ανα 2-3 ωρες τρωει.φυσικα υπαρχουν φορες που θελει πιο συχνα.καλα κανεις.κ το πιπιλισμα βοηθαει.εγω δ την προτεινω την πιπιλα.η ιωαννα εχανε γευματα.τουλ περιμενε κανενα μηνα

Λογικα ο ικτερος θηλασμού ειναι....με τρωνε οι γυρω για το ξενο γαλα και πως με αυτο θα πεσει...βεναιως κλείνω τα αυτιά μου και προχωραω...

Βρε Βικακι μου λενε και κατο αλλο..και ξανα ρωταω τις αγορομανες..πειραζουμε το πετσακι απο το πουλάκι του;μου είπαν πως σιγα πρέπει να το κατεβαζω...και κατι ακομη..μεσα στη πάνα το σηκωνουμε πριν την κλεισουμε;;

Ουπςςς παιζει να χάσει γευματα με τη πιπιλα;;;δε το ηξερα...γιατι δε ξυπνάει οπότε πεινάει;;ξεχνιέται με τη πιπίλα;;στην Ιωαννα εδωσες ποτε;

Σε βομβάρδισα με τις ερωτησεις μου καλο μου.. 

25 minutes ago, sangreluna είπε:

Ζαμιαααααααααααα πιπερι αχ βρε θα μπω στη κυρα αγγελικη να μπει να δει τι γραφεις θα τραβαει τα μαλυα της ποια αναγκη θα καλυψεις με την πιπιλα κοπελια;

πρωτον στερεις το στηθος σου απο τοερεθισμα που του δινει το πιπιλισμα

δευτερον καθε φορα που κλαιει ελεγχουμε πανα αν ζεστενεται αν θελει αγκαλια η αν νυσταζει και τελος το βαζουμε στο στηθος

τις σημειωσεις σου....

Σάγκρε μου τον ελέγχω απο ολα αυτα και παλι κλαιε και βάζει χέρι:-( ασε που κανει πιπίλα το στηθος. 

Σαμμερακι ποσα εχεις περάσει βρε ψυχη;;;τωρα διάβασα το μηνυμα σου...

πρωτον το 11 δεν ειναι ικτερος βγαλτο απο το μυαλο σου

δευτερον ναι μπορει να χασει γευματα με την πιπιλα

τρτον ωραια μπορει και να πειναει λοιπον...δως του να φαει

τεταρτον το πετσακι οχι δεν το πειραουμε για κανενα λογο

πεμπτον ασε το πουλακι του ησυχο και απλα κλεισε τη πανα

ποια θεια σου λεει τετοιες βλακειες πες μου...

ελα νταξει οποια σου λεει τετοιες ανοησιες να τζασει με ελαφρα....επειγοντως....

Διαφημίσεις

6 minutes ago, sangreluna είπε:

πρωτον το 11 δεν ειναι ικτερος βγαλτο απο το μυαλο σου

δευτερον ναι μπορει να χασει γευματα με την πιπιλα

τρτον ωραια μπορει και να πειναει λοιπον...δως του να φαει

τεταρτον το πετσακι οχι δεν το πειραουμε για κανενα λογο

πεμπτον ασε το πουλακι του ησυχο και απλα κλεισε τη πανα

ποια θεια σου λεει τετοιες βλακειες πες μου...

ελα νταξει οποια σου λεει τετοιες ανοησιες να τζασει με ελαφρα....επειγοντως....

Ευχαριστώ..Ευχαριστώ...Ευχαριστώ....μου δινεις δύναμη.......γιατι στο τέλος ορμηξω πανω τους....

Φιλεναδα ειδαν το παιδι μου και μου λενε..φαινεται πως εχει ικτερο.......με κανουν να νιωθω πως φταιω.....:(

ας σε κανει κ πιπιλα ζαμιακι,που το κακο;απο το να πιπιλαει το πλαστικο ως τα 4..;

οχι το πουλακι.μονο η γιατρος.στην πανα να κοιταει προς τα κατω γτ αλλιως θα βγαινουν εξω τα τσισα

απο τη στιγμη που ειναι χαμηλος ο ικτερος κ δ ανησυχει ο γιατρος συνεχιζεις ετσι

ακριβως.ξεχνιεται με την πιπιλα.εκανα το λαθος κ εδωσα γτ εκανε μια ωρα να θηλασει κ ζητουσε καθε μια ωρα.οποτε ηταν συνεχεια στο στηθος.βεβαια υπαρχουν κ παιδακια που δ τα συγχεουν κ θηλαζουν μια χαρα.κρατα το σαν επιλογη για οταν θα γυρισεις στη δουλεια να δινουν οταν λειπεις

εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι επειδη δ ειχε πιπιλα απο πολυ μικρη προσεχα μη βαλει κτ που δ επρεπε στο στομα,κ πραγματι ποτε δ το εκανε

ζαμιακι μου σε νοιωθω ελα γυρνα την πλατη σε οποιον βγαζει χολη με τα τρια να δις τι γινεται.... Εσυ ξερεις το χαβα σου... Μην ακους κανενα...και η θειτσα με τις εξυπναδες να αραιωνει...

ομως εχουν δικιο φταις που δε δινεις ξενο...οι βιομηχανιες που το παραγουν κλεφτες θα γινουν; τοσοι ανεργοι παιδια νηστικα λιγα εργοστασια κλεινουν; μετα λεμε για αναπτυξη οριστε λοιπον θηλασε να δουμε τι καταλαβαινεις; χιχιχιχι.

34 minutes ago, zamia είπε:

Λογικα ο ικτερος θηλασμού ειναι....με τρωνε οι γυρω για το ξενο γαλα και πως με αυτο θα πεσει...βεναιως κλείνω τα αυτιά μου και προχωραω...

Βρε Βικακι μου λενε και κατο αλλο..και ξανα ρωταω τις αγορομανες..πειραζουμε το πετσακι απο το πουλάκι του;μου είπαν πως σιγα πρέπει να το κατεβαζω...και κατι ακομη..μεσα στη πάνα το σηκωνουμε πριν την κλεισουμε;;

Ουπςςς παιζει να χάσει γευματα με τη πιπιλα;;;δε το ηξερα...γιατι δε ξυπνάει οπότε πεινάει;;ξεχνιέται με τη πιπίλα;;στην Ιωαννα εδωσες ποτε;

Σε βομβάρδισα με τις ερωτησεις μου καλο μου.. 

Σάγκρε μου τον ελέγχω απο ολα αυτα και παλι κλαιε και βάζει χέρι:-( ασε που κανει πιπίλα το στηθος. 

Σαμμερακι ποσα εχεις περάσει βρε ψυχη;;;τωρα διάβασα το μηνυμα σου...

Ζαμιακι μου δεν ξέρω να σου δώσω συμβουλές για τις απορίες σου... αλλα μου αρέσουν πολύ αυτά που ζεις και σε χαίρομαι!! Μαρεσουν οι ερωτησουλες σου... κ εγώ τα ίδια θα ρωτούσα..  

Lilypie - (Lzpn)

2 hours ago, Rena87 είπε:

Ζαμιακι μου δεν ξέρω να σου δώσω συμβουλές για τις απορίες σου... αλλα μου αρέσουν πολύ αυτά που ζεις και σε χαίρομαι!! Μαρεσουν οι ερωτησουλες σου... κ εγώ τα ίδια θα ρωτούσα..  

Καλη μου κοπελα σε λιγο θα μας ρωτάς και εσυ για το μωρακι σου!!!!!!!

Ωρες ωρες χαιρομαι που εχω τόσες φίλες που με βοηθάνε.....αλλα και βοηθάω οπου μπορω και εγω!

Βέβαια ειμαι πολυλογου και ρωτάω πολλα ...χαχαχα:tongue:

2 hours ago, sangreluna είπε:

ζαμιακι μου σε νοιωθω ελα γυρνα την πλατη σε οποιον βγαζει χολη με τα τρια να δις τι γινεται.... Εσυ ξερεις το χαβα σου... Μην ακους κανενα...και η θειτσα με τις εξυπναδες να αραιωνει...

ομως εχουν δικιο φταις που δε δινεις ξενο...οι βιομηχανιες που το παραγουν κλεφτες θα γινουν; τοσοι ανεργοι παιδια νηστικα λιγα εργοστασια κλεινουν; μετα λεμε για αναπτυξη οριστε λοιπον θηλασε να δουμε τι καταλαβαινεις; χιχιχιχι.

Εισαι απλα μια θεα!!!πάντα με σηκωνες Σαγκρε μου.......

Θα τους αραιωσω ολους...μην αγχωνεσαι........θα γινω μπιτσ για να καταλαβουν....:evil:

2 hours ago, vikib είπε:

ας σε κανει κ πιπιλα ζαμιακι,που το κακο;απο το να πιπιλαει το πλαστικο ως τα 4..;

οχι το πουλακι.μονο η γιατρος.στην πανα να κοιταει προς τα κατω γτ αλλιως θα βγαινουν εξω τα τσισα

απο τη στιγμη που ειναι χαμηλος ο ικτερος κ δ ανησυχει ο γιατρος συνεχιζεις ετσι

ακριβως.ξεχνιεται με την πιπιλα.εκανα το λαθος κ εδωσα γτ εκανε μια ωρα να θηλασει κ ζητουσε καθε μια ωρα.οποτε ηταν συνεχεια στο στηθος.βεβαια υπαρχουν κ παιδακια που δ τα συγχεουν κ θηλαζουν μια χαρα.κρατα το σαν επιλογη για οταν θα γυρισεις στη δουλεια να δινουν οταν λειπεις

εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι επειδη δ ειχε πιπιλα απο πολυ μικρη προσεχα μη βαλει κτ που δ επρεπε στο στομα,κ πραγματι ποτε δ το εκανε

Ευχαριστώ πολυ γκυκο μου Βικακι!

Ε αμαν..λυσσαξαν ολοι...δωσε ξενο....πειραξε του το πουλακι...ήμαρτον..ξεσηκωνουν και τον αντρα μου ρε γαμωτο..αι σιχτιρ...

Να πω την αληθεια τα βραδιά δε τη πολυ παλευω που με πιπιλαει..........αλλα κοιταω τα ματακια του και λιωνω..θέλει μονο εμενα και πεθαίνω...........

Κορίτσια μου οσες προσπαθηται μεσα απο την καρδια μου να ερθει το σπορακι και να σας γεμισει................

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια  Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Βίκυ να χαίρεσαι το κορίτσι σου! 

Ζάμια, για το πουλάκι ψάξε άρθρο του Παπαβεντση το ίδιο και για τον ίκτερο.  Προσωπικά δεν έδωσα πιπίλα στην αρχή.  Μόνο κατά τον 5ο που η καημενούλα έτριβε τα ούλα στο στήθος και άρχισε νσ πληγώνεται ξανά, δεν την πήρε ποτέ,  έμαθε ότι για τρίψιμο είναι όλα τα υπόλοιπα και για θηλασμό το ζιζι.  Προσωπικά είμαι της άποψης στήθος όσο συχνά θέλει, και ότι δεν κακομαθαινουν από την αγκαλιά. Αν μπορείς να θηλάσεις ξαπλωτή, είναι βολικό.  Εγώ όσο ήταν μικρή δεν τα κατάφερα. 

Όσο για τους τρίτους μην δίνετε σημασία. Θα σας τρελάνουν!  Το παιδί είναι δική σας ευθύνη.  Όλοι δίνουν συμβουλές και συχνά συμβουλεύουν τους άλλους να κάνουν τα δικά τους λάθη.  Μέσα στις γιορτές κοπέλα που δεν θήλασε μου έλεγε ότι οι νυχτερινοί θηλασμοί πρέπει να κοπούν, δεν τους χρειάζεται το μωρό και θα έπρεπε να πάω τη μικρή μου στο δωμάτιο της. Είναι δική μου ανάγκη να την έχω κοντά, πρέπει να γίνει ανεξάρτητο παιδί κλπ. Και συνέχισε ότι ως νήπιο το παιδί της πήγε στο κρεβάτι τους για ένα διάστημα ενάμιση ή δύο χρόνια, αλλά τότε το είχε ανάγκη. Γιατί το μωρό πρέπει να είναι μόνο του και το νήπιο δεν πειράζει δεν το εξήγησε.  Και όταν τη ρώτησα άλλαξε κουβέντα. Άσε που πολλοί γονείς αλλιώς έγιναν αλλιώς τα θυμούνται.....

στο χα πει ζαμιακι ο ερωρας της ζωης σου θυμασαι ποτε κανενα αρσενικο να σε θελει τοσο απολυτα; τελειωσε fall in love for ever....

παπαβεντσης για ικτερο το σχετικο λινκ καλα τα λεει οπως παντα κριμα που ναι στη συμπρωτευουσα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!  Εγώ πίνω καφέ με τον αντρουλι μου τώρα.  Σε λίγο θα φύγει για δουλειά κι εγώ θα πάω σε οικογενειακό τραπέζι! ! Και το μόνο που δεν έχω όρεξη να ακούω είναι συμβουλές από κάποιους ξερολες σχετικά με την εγκυμοσύνη.  Ουφ! !! Σας φιλώ πολύ πολύ! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...