Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 hours ago, Abbot είπε:

Μουτζουριτσα τι κανεις?? Μια βδομαδα ακομη για σενα, εεε?? Εγω ξεκινησα δειλα δειλα τις νεες προσπαθειες κ βλεπουμε.. 

Μια εβδομάδα κορίτσι μου!καλώς ήρθες ξανά στον αγώνα της προσπάθειας!!! Να σε βάλει η Βικυ πινακακι όταν μπορεσει!καλά εγώ! Για την ωρα αναμενω μια τελευταία εξέταση δεύτερα και μετά καλώς εχόντων Κυριακή πρωι λεω να κάνω ενα τεστακι.....

2 hours ago, zamia είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!!!προσπαθώ απο χθες να σας γράψω...

Χρόνια πολλα!!Καλη Χρονιά!!2017 ευχες σε όλες σας!!ότι ποθεί η καρδούλα σας εύχομαι να το έχετε!!

Εμεις είμαστε καλα!!ποτε γκρινιαζουμε..ποτε ειμαστε ήρεμοι.....

εχουμε ακομη λιγο ικτερο..κάναμε εξετασεις..ολα καλα δοξα τω θεω!!η παιδίατρος μας ειπε να μην αγχωνομαστε...και πως θα πεσει σιγα σιγα..Ξενο ουτε που σκεφτομαι να του δωσω για να πεσει....Βάρος περνούμε κανονικά και πάνες βρεχουμε πολλες...

Αρχιζουμε τις κραυγουλες και τρελενομαι!!

Ζοζεφινακι μου περαστικά σου..καλη ανάρρωση.

Πουλακι μου θα τρελαθεις με τις κλωτσιες του!!!:)

Μαρτακο τι κανεις;;

Ιοι,σαγκρε,μαμα,τονι,Σαμμαρ,μουτζουριτσα,Βικακι...και οποια αλλη ξεχναω....πως ειστε;;;

Τα φιλία μου σε ολες!

Ζαμιακι μου μεγαλωνετε!!!ψυχουλα μου!!! Να τον χαίρεσαι τον αντρακο!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, zamia είπε:

Βικακι μου πως ειναι ο μικρουλης;;ησυχος;;Εμας ειδικά το απογευματάκι θελει αγκαλίτσες...γενικα δε κάθεται μονος του..θέλει παρεουλα το μπουμπούκι μου..ισως τον εχω "καλομαθει"..δεν τον αφηνω καθολου να κλαιει....μονο οταν του αλλάζουμε πάνα..ξεσηκωνει το σπιτι..δε ξερω γιατι..ενω το μπανακι του αρέσει..Με τον βραδινο υπνο πως τα πάτε;;Εμας πορε 3ωρα..ποτε καθε ωρα ξυπνάει....ωρες ωρες νιωθω πωες κατι δε κανω σωστα:-( 

Ζοζεφινακι μου..σου ειχα στειλει πμ..το ειδες;;;δε ξερω αν το εστειλα σωστά..

αρκετα ησυχος.αγκαλιτσα τον εχουμε γενικα αλλα καθεται κ λιγο μονος.πιο πολυ απο την ιωαννα.καλα κανεις κ τον καλομαθαινεις.κ μας στην αρχη σπαραζε στο αλλαγμε.εστρωσε ομως.το τι αγωνια περασα στο νοσοκομειο δ λεγεται.κακα εκανε αλλα οι πανες στεγνες.κατουρουσε μονο στο αλλαγμα ο κυριος.ηθελε γυμνουλης..ολα σωστα τα κανεις!συνηθως ανα τριωρο αλλα ριχνει κ κανα 4-5ωρο.αλλα εμεις σε μια βδομαδα γινομαστε δυο μηνων κ συνηθως τον εχω στο κρεβατι μαζι μου

πωπω σαμμερ φανταζομαι φρικη που εφαγες..

εμεις κ τις δυο φορες ειχαμε ικτερο γυρω στο 13 κ απλα πηγαιναμε για ελεγχο καμια βδομαδα.λαμπα δ χρειαστηκαν

η αδερφη μου ομως ειχαν 18 κ ηταν γτ λογω χαλινου δ θηλαζε αποτελεσματικα κ εχασε κ μισο κιλο.φυσικα δ το καταλαβαν οι γιατροι κ πηρε τα πανω του με το ξενο.δ της αρεσε το θηλαστρο

2 hours ago, Rena87 είπε:

Μιλάω έτσι σιγουρια για να τα ακούω εγώ τονακι μου.. για να μην απογοητευτω με το  δεύτερο αρνητικό αν είναι..

Χαχα..  ακριβώς έτσι είμαι κ εγώ! Κ εσύ μωρέ πόσο δύσκολα πέρασες.  . Υπομονή λοιπόν!

Το ξέρω Βικακι μου ..δίκιο έχεις! Απλά πίστευα πως θα ναι το ίδιο κ τώρα με την πρώτη..  πρέπει να μάθουμε να περιμένουμε όμως.. καλό μας κάνει κ αυτό..

Δίκιο έχετε κορίτσια μου.. ευτυχώς που υπάρχεται κ με προσγειωνεται...

Μακάρι μουτζουρακι μου! Ευτυχώς που με νιώθετε κ δε με λέτε απελπισμενη..  αντέ μακάρι να έχουμε τα ευχαριστα με εσένα κ τις υπόλοιπες.. αντέ να να ανέβουμε λιγοοο

Εγώ θα κρατήσω χαμηλούς τόνους γι αυτό το μηνα...όπως ειπε η Σανγκρε και η Σάμμερ και ιδανικά να ναι όλα...25% είναι η πιθανότητα σύλληψης + τα υπόλοιπα που πρέπει να συντρεξουν για να μείνει... Εεε θέλει υπομονή... Εγώ σήμερα εχω φοβερό ανακάτεμα στο στομάχι εδώ και καμια ωρα έντονο... Στήθος πόνος κ ενα πονακια δεξια χαμηλα ...αν δεν είχα δει τη γόνιμη θα έπαιρνα ορκο πως αδιαθετω σήμερα αύριο....

RyZa.png

10 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Εγώ θα κρατήσω χαμηλούς τόνους γι αυτό το μηνα...όπως ειπε η Σανγκρε και η Σάμμερ και ιδανικά να ναι όλα...25% είναι η πιθανότητα σύλληψης + τα υπόλοιπα που πρέπει να συντρεξουν για να μείνει... Εεε θέλει υπομονή... Εγώ σήμερα εχω φοβερό ανακάτεμα στο στομάχι εδώ και καμια ωρα έντονο... Στήθος πόνος κ ενα πονακια δεξια χαμηλα ...αν δεν είχα δει τη γόνιμη θα έπαιρνα ορκο πως αδιαθετω σήμερα αύριο....

Εγώ λέω να προσέχεις καλού κακού και σε 10 μέρες το πολύ θα ξέρουμε. :)

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Εγώ λέω να προσέχεις καλού κακού και σε 10 μέρες το πολύ θα ξέρουμε. :)

Θα προσέχω Τονακι μου...μα είναι πολύ νωρίς να εχω τέεεεετοια συμπτώματα... πιο πιθανό να πλησιάζει η περίοδος!σε λίγες μερες θα ξέρουμε όπως και να εχει!:)

RyZa.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Θα προσέχω Τονακι μου...μα είναι πολύ νωρίς να εχω τέεεεετοια συμπτώματα... πιο πιθανό να πλησιάζει η περίοδος!σε λίγες μερες θα ξέρουμε όπως και να εχει!:)

Άσε τα συμπεράσματα βρε αγάπη μου καλή! !! Περίμενε λιγάκι! ! Χα χα χα!  Θα με σκάσετε σήμερα! !!:oops::)

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Μια εβδομάδα κορίτσι μου!καλώς ήρθες ξανά στον αγώνα της προσπάθειας!!! Να σε βάλει η Βικυ πινακακι όταν μπορεσει!καλά εγώ! Για την ωρα αναμενω μια τελευταία εξέταση δεύτερα και μετά καλώς εχόντων Κυριακή πρωι λεω να κάνω ενα τεστακι.....

Ζαμιακι μου μεγαλωνετε!!!ψυχουλα μου!!! Να τον χαίρεσαι τον αντρακο!!!

Δε καταλαβαινεις πως περνανε οι μερες μουτζουριτσα!!

Με το καλο το τεστακι σου!!!

2 hours ago, vikib είπε:

αρκετα ησυχος.αγκαλιτσα τον εχουμε γενικα αλλα καθεται κ λιγο μονος.πιο πολυ απο την ιωαννα.καλα κανεις κ τον καλομαθαινεις.κ μας στην αρχη σπαραζε στο αλλαγμε.εστρωσε ομως.το τι αγωνια περασα στο νοσοκομειο δ λεγεται.κακα εκανε αλλα οι πανες στεγνες.κατουρουσε μονο στο αλλαγμα ο κυριος.ηθελε γυμνουλης..ολα σωστα τα κανεις!συνηθως ανα τριωρο αλλα ριχνει κ κανα 4-5ωρο.αλλα εμεις σε μια βδομαδα γινομαστε δυο μηνων κ συνηθως τον εχω στο κρεβατι μαζι μου

πωπω σαμμερ φανταζομαι φρικη που εφαγες..

εμεις κ τις δυο φορες ειχαμε ικτερο γυρω στο 13 κ απλα πηγαιναμε για ελεγχο καμια βδομαδα.λαμπα δ χρειαστηκαν

η αδερφη μου ομως ειχαν 18 κ ηταν γτ λογω χαλινου δ θηλαζε αποτελεσματικα κ εχασε κ μισο κιλο.φυσικα δ το καταλαβαν οι γιατροι κ πηρε τα πανω του με το ξενο.δ της αρεσε το θηλαστρο

Εμεις εχουμε 11...ακομη...ειναι κίτρινος Βικακι μου..αγχωνομαι οσο να'ναι....Εσας μησενισε;;;

Κάθε ποτε τρωει;;εγω οποτε κλαιει τον βαζω στο στήθος...αλλα πολλες φορες πιπιλαει..σκεφτομαι να δωσω πιπιλα...5ωρο δεν εχει κοιμηθει ακομη...μια φορά 4ωρες..ως συνήθως.2ωρα..3ωρα...

Αα  τα περισσοτερα μωρακια κλαινε στο αλλαγμα;;και εχω στεναχωριεμαι...

Μπανακι τον κανεις καθε μερα;;

1 hour ago, zamia είπε:

Δε καταλαβαινεις πως περνανε οι μερες μουτζουριτσα!!

Με το καλο το τεστακι σου!!!

Εμεις εχουμε 11...ακομη...ειναι κίτρινος Βικακι μου..αγχωνομαι οσο να'ναι....Εσας μησενισε;;;

Κάθε ποτε τρωει;;εγω οποτε κλαιει τον βαζω στο στήθος...αλλα πολλες φορες πιπιλαει..σκεφτομαι να δωσω πιπιλα...5ωρο δεν εχει κοιμηθει ακομη...μια φορά 4ωρες..ως συνήθως.2ωρα..3ωρα...

Αα  τα περισσοτερα μωρακια κλαινε στο αλλαγμα;;και εχω στεναχωριεμαι...

Μπανακι τον κανεις καθε μερα;;

καπου στο9σταματησαμε να μετραμε αλλα φαινεται που ασπρισε.μην αγχωνεσαι,δ ειναι πολυ.υπαρχει κ ο ικτερος θηλασμου.δ ειναι επικινδυνος κ δ χρειαζεται να κανεις κτ.

μη στεναχωριεσαι για το κλαμα.εγω τον αφησα δυο φορες να πλανταξει,αλλα αλλαζα την ιωαννα κ ηταν επειγον κ κεινο,τι να κανω..;

οχι,δ κανουμε καθε μερα μπανακι.

τη μερα ανα 2-3 ωρες τρωει.φυσικα υπαρχουν φορες που θελει πιο συχνα.καλα κανεις.κ το πιπιλισμα βοηθαει.εγω δ την προτεινω την πιπιλα.η ιωαννα εχανε γευματα.τουλ περιμενε κανενα μηνα

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Άσε τα συμπεράσματα βρε αγάπη μου καλή! !! Περίμενε λιγάκι! ! Χα χα χα!  Θα με σκάσετε σήμερα! !!:oops::)

Χαχαχαχα!εντάξει σκαω!έχεις τα δικιά σου ομολογώ!για την ψυχική υγεία Τονιας και μωρού το κάνω!!:)

• Μου αρέσει 1

RyZa.png

4 hours ago, Σαμμερ είπε:

εμεις βγηκαμε με 15,7  κ στην επομενη μετρηση στο νοσ.Εδεσσης μας βρηκανε 19,5 κ φυγαμε αμεσως για ιπποκρατειο οπου κ δεν μας αφησαν να φυγουμε με ενω διαπιστωσαν οτι ηταν λαθος η μετρηση κ ειχε 16,5.αυτα!!!!!κ μετα θηλαζα ωραια κ καλα μεχρι που ο καλος μου ο αντρουλης δεν υπολογισε σωστα κ του πεσε το μωρο απο την αγκαλια στο πεζοδρομιο 3,5 μηνων...νοσηλευτηκαμε ,ευτυχως δεν επαθε απολυτως τπτ αλλα μου κοπηκε το γαλα απο την τρομαρα κ δυστυχως δεν ξανακατεβηκε....προσπαθησα εδινα οσο ειχα αλλα...κ καπως ετσι κοπηκε ο θηλασμος....σας ειχα πει οτι καποια στιγμη θα σας πω την ιστορια του θηλασμου μου....

Αγαπούλα μου πόσες λαχταρες έχεις περάσει πια..  και πόσο δυνατό μου είσαι!!  Είσαι το είδωλο μου!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Χαχαχαχα!εντάξει σκαω!έχεις τα δικιά σου ομολογώ!για την ψυχική υγεία Τονιας και μωρού το κάνω!!:)

Χαχαχα ευχαριστούμε πολύ! ! Για την δική σου ψυχική υγεία πρέπει να το κάνεις! ! Πάντως η αλήθεια είναι ότι θέλω πάρα πολύ να ακούσω τα ευχάριστα νέα κι από εσάς!! :)

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Αχ τα ατιμα τα συμπτωματα.  Εγώ σήμερα όλη τη μέρα σχεδόν έχω σουβλιες στην κοιλιτσα... αύριο θα έχεις την εξέταση αγαπη;

2 hours ago, Τονι@ είπε:

Εσύ σε παρακαλώ κυρία μου κάτσε φρονιμη!! Μη σκας με εμάς τις τρελές!!!!

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Χαχαχα ευχαριστούμε πολύ! ! Για την δική σου ψυχική υγεία πρέπει να το κάνεις! ! Πάντως η αλήθεια είναι ότι θέλω πάρα πολύ να ακούσω τα ευχάριστα νέα κι από εσάς!! :)

Το ξερουμε ομορφιά μου!!!τι ωραία θα είναι να είμαστε όλες παράλληλα... Αλλά που θα μας πάει θα σε προλαβουμε αν όχι τώρα κάπου στην συνέχεια!

4 minutes ago, Rena87 είπε:

Αχ τα ατιμα τα συμπτωματα.  Εγώ σήμερα όλη τη μέρα σχεδόν έχω σουβλιες στην κοιλιτσα... αύριο θα έχεις την εξέταση αγαπη;

Εσύ σε παρακαλώ κυρία μου κάτσε φρονιμη!! Μη σκας με εμάς τις τρελές!!!!

Δεύτερα πρωί Ρενακι μου... Καλά τα συμπτώματα.. Είναι και οι μέρες που μου μοιάζουν αιώνας με τόσες αργίες... Περιμένω πως και πως να ερθει η εβδομάδα που θα εχω φουλ δουλειά και φουλ δραστηριότητες για να περάσει γρήγορα μέχρι το τεστακι! 

Πονάει η κοιλιτσα εε;;;φφφ για να δούμε! Εμένα δεξιά ρίχνει σουβλιες αλλά αραια κ που! Σήμερα απλα στο στήθος προστέθηκε η ανακατωσουρα...ελπίζω να μην εχω τσακωσει καμια ιωση μονο!αν και νιώθω γενικά καλά!μονο το στομάχι άνω κάτω!

RyZa.png

10 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Το ξερουμε ομορφιά μου!!!τι ωραία θα είναι να είμαστε όλες παράλληλα... Αλλά που θα μας πάει θα σε προλαβουμε αν όχι τώρα κάπου στην συνέχεια!

Δεύτερα πρωί Ρενακι μου... Καλά τα συμπτώματα.. Είναι και οι μέρες που μου μοιάζουν αιώνας με τόσες αργίες... Περιμένω πως και πως να ερθει η εβδομάδα που θα εχω φουλ δουλειά και φουλ δραστηριότητες για να περάσει γρήγορα μέχρι το τεστακι! 

Πονάει η κοιλιτσα εε;;;φφφ για να δούμε! Εμένα δεξιά ρίχνει σουβλιες αλλά αραια κ που! Σήμερα απλα στο στήθος προστέθηκε η ανακατωσουρα...ελπίζω να μην εχω τσακωσει καμια ιωση μονο!αν και νιώθω γενικά καλά!μονο το στομάχι άνω κάτω!

Μουτζουρα μου θα περάσουν οι μέρες. Τα συμπτώματα σου είναι ενθαρρυντικά.  Η υπνηλία πως πάει? ? 

Σίγουρα θα με προλάβετε! !! Σας περιμένω πως και πως!  Ακούς Ρενακι?? Όχι ηττοπαθειες! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουρα μου θα περάσουν οι μέρες. Τα συμπτώματα σου είναι ενθαρρυντικά.  Η υπνηλία πως πάει? ? 

Σίγουρα θα με προλάβετε! !! Σας περιμένω πως και πως!  Ακούς Ρενακι?? Όχι ηττοπαθειες! !

Η αλήθεια είναι οτι τώρα που μιλάμε ετοιμασα το βραδυνο γευμα ...λέει ο άντρας μου να βάλω καμια ταινία μετα ..ναι του λέω...εγώ με κόβω σε 10' να κοιμάμαι! Χαχα!νυσταζω πολύ ομολογώ! Μπορεί να είναι ενθαρρυντικά αλλά μοιάζουν κ με τα αλλά που δεν τα θέλουμε! Χαχα!θα δούμε.....ηττοπαθειες οχι καλεεεε!θα συνέλθει και το Ρενακι μας...που μας έπεσε πριν καν εχουμε οριστικό αποτέλεσμα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...