Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Ζαμιάκι μου, σου 'χω απαντήσει, δεν εμφανίζεται; όλα σωστά τα κάνεις, εδώ εμείς 11 μηνών κι ακόμα το ίδιο θα έλεγες...μην τον αφήνεις να κλαίει όπως κάνεις, θέλει τη μανούλα του, κάνεις το καλύτερο. Αργότερα που μεγαλώνουν και απαιτούν τη μαμά και με άλλους τρόπους εκτός από το κλάμα, π.χ. με τα χεράκια τους για αγκαλιά ή που σε δείχνουν ή που δείχνουν το δωμάτιο που είναι η μαμά για να τους πάει ο μπαμπάς, εκεί να δεις πόσο σκέφτεσαι τις φάσεις που ήταν νεογέννητο και δεν μπορούσε να απαιτήσει αυτό που σίγουρα τότε είχε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη απ' ό,τι μεγαλύτερο! Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα όπως τα έγραψα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε αμποτ κ εσυ τι περασες...ζαμιακι μεγαλωσατε βρε!!!!ρενακι λοιπον καλα λενε τα κοριτσια κ ασε τα γιατι...γιατι δε  υπαρχουν.πρωτον φυσικα κ μπορει να εισαι εγκυος κ να μην φανηκε και δευτερον αν δεν εισαι θα μεινεις συντομα..εγω 3 φορες με πρωτη μια με την 4η κ μια με την 10η...δεν υπαρχει γιατι κοριτσι μου...θα ρθει...θελει δεν θελει θα ρθει....κ πιστεψε με θελει!!!!

Ζοζεφινακι μου δεν εχω παρει κατι.....:-(θες να το ξανάστείλεις;;;

Αχ....θα τρελαθω αν τον βλεπω να δινει χερακια..τωρα ηρεμει σε μενα...και λιωνω....... 

Ο μικρούλης περοατησε,εε;;λεει κουβεντούλες;;;

βρε τσουπρες που χαθηκατε τι γινεστε; τζο μου που σαι κοπελια; ζαμια ποσο ικτερο ειχατε εχετε;

ζαμια ειμαι σιγουρη πως τα κανεις ολα σωστα ειχες καλη δασκαλα την κυρα αγγελικη.

σαμερακι μου γιατι υπαρχουν 25%πιθανοτητες συλληψης το μηνα και 10000λογοι που τελικα θα μεινει και θα γινει ανθρωπακι αν μπορουσαμε να εξηγησουμε τα παντα θα βγαζαμε παιδια με τον αυτοματο η μαια μου χε πει κλεισε τα αυτια σου στους γιατρους ολα με τι μυαλο γινονται. Ακουσατε κοριτσια;

6 minutes ago, sangreluna είπε:

βρε τσουπρες που χαθηκατε τι γινεστε; τζο μου που σαι κοπελια; ζαμια ποσο ικτερο ειχατε εχετε;

ζαμια ειμαι σιγουρη πως τα κανεις ολα σωστα ειχες καλη δασκαλα την κυρα αγγελικη.

σαμερακι μου γιατι υπαρχουν 25%πιθανοτητες συλληψης το μηνα και 10000λογοι που τελικα θα μεινει και θα γινει ανθρωπακι αν μπορουσαμε να εξηγησουμε τα παντα θα βγαζαμε παιδια με τον αυτοματο η μαια μου χε πει κλεισε τα αυτια σου στους γιατρους ολα με τι μυαλο γινονται. Ακουσατε κοριτσια;

Εισαι κούκλα!!!τι κανει το μ3;;;;την παλευεις γενικοτερα σαγκρε μου;;

Διαφημίσεις

ομολογουμενως...:-P προς το παρον ναι πες μου βρε διαβασες τιςιστοριες που χαμε με τον ικτερο ποσο ειχατε εσεις; δε νομιζω ομως πως εχει να κανει ο ικτερος πρεπει να ναι πολυυυυυυ ψηλα για πολλλες μερες για να δημιουργησει προβλημα. Η οχι;

τζοοοοοοοοοοο πες μια καλησπερα βρε κοπελιαααααααα.

Γεια σου, Σάνγκρε μου! Πάντα σου λέω καλησπέρα! Σε όλα τα προηγούμενα μηνύματά μου, απλώς είσαι πάνω στις φούριες και δεν προλαβαίνεις να μπεις. Κατ' αρχάς να χαίρεσαι το γλυκύτατο αντράκι όπως έγραψα, να 'ναι πάντα γερό και πρωτοπόρο και να δώσει άλλη διάσταση στην τριμελή συμμορία των πιτσιρικάδων σου! Διάβασα τη μάχη που έδωσες σε όλες τις ασχετίδηδες και τους ασχετίδηδες στο μαιευτήριο, παιδιάτρους και γυναικολόγους και πολύ σε χάρηκα για άλλη μια φορά! Έπεσε ο ίκτερος; Με θηλασμό είχε πέσει κι εμάς, νομίζω ήταν κάτω από 12 κι έτσι μας άφησαν να φύγουμε, αλλά έμεινε υψηλός για ένα μήνα περίπου μετά. Γιατί ο μπέμπης δεν θήλαζε καλά στις αρχές, πάντως μετά ανέκτησε όλο το χαμένο διάστημε σε κιλά, χαχαχα

Ζαμιάκι, σου ξανάστειλα, μου έβγαλε ότι είχε φύγεις από το conversation μας :lol:

vLmAp2.png FMoxp2.png

εμας ηταν πολυυυυ ψηλος ωστοσο για τιποτα στον κοσμο δε θα αφηνα τη ψυχουλα μου μονο του στο μαιευτηριο κατω απο μια λαμπα χωρις τη μαμα του. Αχ βρε τζο και λιγα εκανα τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να αρχισω να κατεαζω ....χμ...παρεκτρεπομαι μερες που ναι τεσπα. Τωρα εχουμε τα μωρακια μας και ναπα νανα ολοι που λεει κι ο βασιλης

α κι εγω δεν αμφιβαλω οτι θα τρωει τον αγλεωρα σοι παει το βασιλειο... Χιχιχι

Αυτο εννοω σαγκρε μου οταν λεω δεν εχει γιατι...γιατι δεν μπορουμε να τα εξηγησουμε ολα κ νομιζω κ πως καμια φορα δεν χρειαζεται κιολας.....υπαρχουν χιλιαδες πραγματα...αφου προλαβαινεις κ μπαινεις κ στο φορουμ με 3μ μπραβο ....τι να πω δεν παιζεσαι..εμεις θυμαμαι φυγαμε απο την κλινικη με 15,7 ικτερο...

1 hour ago, vikib είπε:

γεια σας κοριτσακια μου

ευχαριστουμε για τις ευχες 

αμποτ δλδ κατα τις 26περιμενεις;

ρενακι καθε εγκυμοσυνη διαφορετικη.μπορει να φανει πιο αργα αυτη τη φορα.κ αν δ ειναι αυτον τον μηνα θα ναι τον επομενο,αφου πιανεις ευκολα

Ναι Βικακι μου τοτε... μακαρι ομως να μην ερθει κ να εχουμε ευχαριστα!!!

Διαφημίσεις

Κοιμουνται και τα τρια.... Ε βοηθαει κι ο συζυγος πολυυυυυ αλλη τιμη ικτερου να δω ποια μου παει κοντρα και ποσο τρελει ειμαι χιχιχιχι νταξει πλακα πλακααν ηταν νορμαλ η κατασταση θα το αφηνα αλλα εκει μεσα ποτε

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Εντάξει.  Δεν θέλω να επιμείνω αφού νιώθεις εσύ τόσο σίγουρη.  Αλλά σίγουρα θα έρθει το σπορακι σου. Μην το βάζεις κάτω. 

Μιλάω έτσι σιγουρια για να τα ακούω εγώ τονακι μου.. για να μην απογοητευτω με το  δεύτερο αρνητικό αν είναι..

1 hour ago, Abbot είπε:

Ρενακι μου μην απελπιζεσαι κ στεναχωριεσαι... κανε υπομονη...δεν ξερεις τι γινεται μεσα σου!!! Κ εγω καθε μηνα τα ιδια κανω, μονο τις πρωτες δεκαπεντε μερες του κυκλου ειμαι ηρεμη κ μετα ξεκιναει η αγωνια κ τα ερωτηματικα... δε βγαινει ομως τιποτα. Τζαμπα χαλιομαστε πιστευω... τουλαχιστο ετσι σκεφτομαι τωρα που ειμαι στην 9η μερα του κυκλου...χιχιχι :-D:-D:-D

Χαχα..  ακριβώς έτσι είμαι κ εγώ! Κ εσύ μωρέ πόσο δύσκολα πέρασες.  . Υπομονή λοιπόν!

1 hour ago, vikib είπε:

γεια σας κοριτσακια μου

ευχαριστουμε για τις ευχες 

αμποτ δλδ κατα τις 26περιμενεις;

ρενακι καθε εγκυμοσυνη διαφορετικη.μπορει να φανει πιο αργα αυτη τη φορα.κ αν δ ειναι αυτον τον μηνα θα ναι τον επομενο,αφου πιανεις ευκολα

Το ξέρω Βικακι μου ..δίκιο έχεις! Απλά πίστευα πως θα ναι το ίδιο κ τώρα με την πρώτη..  πρέπει να μάθουμε να περιμένουμε όμως.. καλό μας κάνει κ αυτό..

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Αχ βρε αμποτ κ εσυ τι περασες...ζαμιακι μεγαλωσατε βρε!!!!ρενακι λοιπον καλα λενε τα κοριτσια κ ασε τα γιατι...γιατι δε  υπαρχουν.πρωτον φυσικα κ μπορει να εισαι εγκυος κ να μην φανηκε και δευτερον αν δεν εισαι θα μεινεις συντομα..εγω 3 φορες με πρωτη μια με την 4η κ μια με την 10η...δεν υπαρχει γιατι κοριτσι μου...θα ρθει...θελει δεν θελει θα ρθει....κ πιστεψε με θελει!!!!

Δίκιο έχετε κορίτσια μου.. ευτυχώς που υπάρχεται κ με προσγειωνεται...

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

Αγάπη κρατάμε μια πισινή ...είναι λίγο νωρίς ακόμα... Και αφού το ξέρεις πιανετε ευκολα μην βασανίζεται με γιατί... Αν δεν είναι τώρα είναι ο επόμενος... Είναι κοντά!!!είμαι σίγουρη!!!!

Καλημέρα Αμποτακι!

Καλημερα Σαμμερακι!έτσι κοριτσι μου προχωράμε....βήμα βήμα όπως μας μαθαίνεις!

Καλημερα γλυκιά μου Τζο!ζεστά φιλάκια!

Μακάρι μουτζουρακι μου! Ευτυχώς που με νιώθετε κ δε με λέτε απελπισμενη..  αντέ μακάρι να έχουμε τα ευχαριστα με εσένα κ τις υπόλοιπες.. αντέ να να ανέβουμε λιγοοο

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, zamia said:

Καλησπέρα κοριτσια!!!προσπαθώ απο χθες να σας γράψω...

Χρόνια πολλα!!Καλη Χρονιά!!2017 ευχες σε όλες σας!!ότι ποθεί η καρδούλα σας εύχομαι να το έχετε!!

Εμεις είμαστε καλα!!ποτε γκρινιαζουμε..ποτε ειμαστε ήρεμοι.....

εχουμε ακομη λιγο ικτερο..κάναμε εξετασεις..ολα καλα δοξα τω θεω!!η παιδίατρος μας ειπε να μην αγχωνομαστε...και πως θα πεσει σιγα σιγα..Ξενο ουτε που σκεφτομαι να του δωσω για να πεσει....Βάρος περνούμε κανονικά και πάνες βρεχουμε πολλες...

Αρχιζουμε τις κραυγουλες και τρελενομαι!!

Ζοζεφινακι μου περαστικά σου..καλη ανάρρωση.

Πουλακι μου θα τρελαθεις με τις κλωτσιες του!!!:)

Μαρτακο τι κανεις;;

Ιοι,σαγκρε,μαμα,τονι,Σαμμαρ,μουτζουριτσα,Βικακι...και οποια αλλη ξεχναω....πως ειστε;;;

Τα φιλία μου σε ολες!

Αγαπημένο μου κορίτσι πως είσαι? Πόσο μεγάλωσε ο άντρακλας σου πέρασε κιόλας ο καιρός :):):) 

Ανυπομονώ για τις κλωτσιές του να νοιώσω και εγώ αυτό το συναίσθημα!!! Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα χρειαστώ και εγώ την κ.Αγγελική οπότε θα σε ρωτήσω και την sangre μας φυσικά για οδηγίες!!!!

Σας φιλώ και τους δύο :) 

rHkwp3.png

dwWcp3.png

43 minutes ago, sangreluna είπε:

Κοιμουνται και τα τρια.... Ε βοηθαει κι ο συζυγος πολυυυυυ αλλη τιμη ικτερου να δω ποια μου παει κοντρα και ποσο τρελει ειμαι χιχιχιχι νταξει πλακα πλακααν ηταν νορμαλ η κατασταση θα το αφηνα αλλα εκει μεσα ποτε

Σαγκρε μου εγω με ενα και ωρες ωρες αν δεν ειχα τον σύζυγο θα τα ειχα παιξει...ειχατε ικτερο;;

Πουλάκι μου θα ξετρελαθεις...!!!!

Καλα ειμαστε γλυκο μου!!!μεγαλώνουμε και τρελενουμε τη μαμα και τον μπαμπα!!Αυριο κλείνουμε τον πρωτο μηνα!!!!

Θηλαζω αποκλειστικά πουλάκι μου..και τρελαίνομαι που τοβμν βλέπω να μεγαλώνει με το γαλα μου!!!

Η κα Αγγελικη κανει σεμιναρια στο Δήμο Αιγάλεω!Ειναι απιστευτη....!!

εμεις βγηκαμε με 15,7  κ στην επομενη μετρηση στο νοσ.Εδεσσης μας βρηκανε 19,5 κ φυγαμε αμεσως για ιπποκρατειο οπου κ δεν μας αφησαν να φυγουμε με ενω διαπιστωσαν οτι ηταν λαθος η μετρηση κ ειχε 16,5.αυτα!!!!!κ μετα θηλαζα ωραια κ καλα μεχρι που ο καλος μου ο αντρουλης δεν υπολογισε σωστα κ του πεσε το μωρο απο την αγκαλια στο πεζοδρομιο 3,5 μηνων...νοσηλευτηκαμε ,ευτυχως δεν επαθε απολυτως τπτ αλλα μου κοπηκε το γαλα απο την τρομαρα κ δυστυχως δεν ξανακατεβηκε....προσπαθησα εδινα οσο ειχα αλλα...κ καπως ετσι κοπηκε ο θηλασμος....σας ειχα πει οτι καποια στιγμη θα σας πω την ιστορια του θηλασμου μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...