Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Κοριτσακια μου εγω δεν άντεξα κ έκανα το ένα τεστ . Καραμπαμ αρνητικό..   δεν παίζει να είμαι.. κ στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου είχε δείξει 5 μέρες νωρίτερα αχνή γραμμή  και τώρα είμαι 2 μέρες πριν.. θα είχε δείξει αν ήταν.. δεν ελπίζω..  κ για να σας προλαβω..αποκλείεται για καθυστερημένη σύλληψη αφού ξέρουμε ποτέ έγινε η ωορρηξια 26/12.  :-(

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενακι εγω κραταω μια πισινη....σε 2 μερες παλι.....ουτε βα ελπιζεις ουτε να απογοητευεσαι....αχ jo μου σε καποιους στην αυχενικη φευγει ενα βαρος κ σε καποιους ερχεται ενα αβασταχτο....ας μην θυμαμαι...κοριτσια μου keep walking...

• Μου αρέσει 1

Ax, σαμμεράκι μου, αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι σημασία έχει όχι τόσο το φύλο αλλά να σου φύγει αυτό το βάρος...keep walking όπως λες και ένα βήμα τη φορά, όλα θα τα κάνουμε όλες

Ρενάκι, κι εγώ το ίδιο θα σου έλεγα, 12 μέρες μετά την ωορρηξία θα μπορούσε και να μη δείξει το τεστ άνετα, κάνε υπομονή άλλες δυο μερούλες, πιάνεις εύκολα, αυτό να σκέφτεσαι, το μωρό θα έρθει

vLmAp2.png FMoxp2.png

33 minutes ago, Jo sephine είπε:

Καλημέρα, κοριτσούδια! Σας ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια όλες. Άντε να ρίξει ένα χιονάκι κι εδώ Αθήνα, που λέει κι η Ρένα, άλλα μας έταζαν, τς τς τς :-) Χρόνια πολλά στη μαμά και στην Ιοιο και φυσικά στη μπουμπού της Βίκυς! Να χαίρεστε το όνομά σας και να σας χαίρονται οι αγαπημένοι σας!

Αbbot μου, το ξέρω ότι με νιώθεις, πιστεύω ότι τα έχεις αφήσει πίσω σου και έτσι θα κάνω κι εγώ κάποια στιγμή. Να σε ρωτήσω αν επιτρέπεται και συγνώμη που σου τα θυμίζω, πόσους μήνες αποχή σου είχε πει ο γιατρός σου πριν ξαναπροσπαθήσετε; Και τη σαλπιγγογραφία σου είχε πει να την κάνετε όπως και να 'χει; Μήπως πρέπει να του προτείνω να κάνουμε κι εμείς; Δεν θα 'θελα να μου ξανασυμβεί, αυτό μόνο φοβάμαι, δεν με πειράζει η αναμονή καθόλου

Πουλάκι μου γλυκό, θα 'χεις έναν έρωτα διάβασα!!! Μεγάλο έρωτα σου λέω! Μπράβο στο γλυκό σας το αντράκι που μεγαλώνει εκεί μέσα!

Τόνια μου, εμείς στην αυχενική μάθαμε και το φύλο, ήταν ευδιάκριτο. Σε πολλές περιπτώσεις το μαθαίνεις λίγο μετά την αυχενική, ιδίως στα κορίτσια νομίζω. Όπως και να 'χει στην αυχενική σου φεύγει μεγάλο βάρος! 

Δε μ ενοχλει πλεον κοριτσακι μου να με ρωτας ο,τι θελεις... λοιπον εγω πριν μπω χειρουργειο εκανα μια ενεση , μεθοτρεξατη λεγεται . Την κανουν σε περιπτωση εξωμητριου για να αναστειλει την αναπτυξη του εμβρυου κ να γλιτωσεις το χειρουργειο. Σε μενα δυστυχως δεν επιασε γιατι ηταν προχωρημενη η κυηση, σχεδον 7 εβδομαδες οποτε εφαγα κ την ενεση κ το ιδιο βραδυ εκανε ρηξη το κυημα με αποτελεσμα να γεμισει η κοιλια μου αιμα κ να μπω επειγοντως χειρουργειο το πρωι. Λογω τωρα της ενεσης που ειναι επιβλαβης για τα ωαρια , μου  ειπαν αποχη τρεις μηνες κ μετα ξανα προσπαθειες. Εγω περιμενα τεσσερις μηνες για να ειμαι σιγουρη. Οσο για σαλπιγγογραφια δε μου τη συστησε ο γιατρος μου ... μου ειπε κανε τις προσπαθειες σου κ αν δε μεινεις εγκυος μεσα σε ενα χρονο να δουμε. Εγω ομως ηθελα να ειμαι σιγουρη εχοντας μια σαλπιγγα πλεον οτι αυτη δουλευει ωστε να μην ελπιζω καθε μηνα κ απογοητευομαι τζαμπα. Επισης εμαθα αργοτερα οτι θα μπορουσε ο γιατρος  να ελεγξει τη βατοτητα της σαλπιγγας και κατα τη διαρκεια του χειρουργειου , το εκανα λαπαροσκοπικα, αλλα δυστυχως ειχαν προβλημα τα εργαλεια κ δε μπορεσε. Αυτα... εσυ λαπαροσκοπικα χειρουργηθηκες?

2 minutes ago, Jo sephine είπε:

Ax, σαμμεράκι μου, αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι σημασία έχει όχι τόσο το φύλο αλλά να σου φύγει αυτό το βάρος...keep walking όπως λες και ένα βήμα τη φορά, όλα θα τα κάνουμε όλες

Ρενάκι, κι εγώ το ίδιο θα σου έλεγα, 12 μέρες μετά την ωορρηξία θα μπορούσε και να μη δείξει το τεστ άνετα, κάνε υπομονή άλλες δυο μερούλες, πιάνεις εύκολα, αυτό να σκέφτεσαι, το μωρό θα έρθει

Έχεις δίκιο Τζο μου..  ίσως αυτό φταίει..ότι πάρα ήμουν αισιοδοξη γιατί ξέρω ότι κ τις δύο φορές που προσπάθησα..έπιασα αμέσως.  Κ νόμιζα πως θα ναι το ίδιο κ τώρα..  κ αρχίζουν τα γιατί..  ??..!!

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Ρενακι μου ίσως να είναι λίγο νωρίς να φανεί.  Ακόμα και να μην έγινε καθυστερημενη σύλληψη όπως λες το ότι το προηγούμενες φορές είχε δείξει νωρίς δεν σημαίνει ότι και τώρα πρέπει να συμβεί το ίδιο.  Όπως και να έχει δεν αδιαθετησες ακόμα οπότε περίμενε να δεις τι θα γίνει. 

Όσο για την αυχενική εννοείται ότι μας ενδιαφέρει κυρίως η υγεία του εμβρύου.  Τα υπόλοιπα είναι για την πλάκα και την κουβέντα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι μου ίσως να είναι λίγο νωρίς να φανεί.  Ακόμα και να μην έγινε καθυστερημενη σύλληψη όπως λες το ότι το προηγούμενες φορές είχε δείξει νωρίς δεν σημαίνει ότι και τώρα πρέπει να συμβεί το ίδιο.  Όπως και να έχει δεν αδιαθετησες ακόμα οπότε περίμενε να δεις τι θα γίνει. 

Μα λέμε για 5 μερες νωρίτερα κ τις 2 φορές.  Θα είχε δείξει πιστεύω  τώρα. . Ε..δεν πειράζει..  :-(

Lilypie - (Lzpn)

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Μα λέμε για 5 μερες νωρίτερα κ τις 2 φορές.  Θα είχε δείξει πιστεύω  τώρα. . Ε..δεν πειράζει..  :-(

Εντάξει.  Δεν θέλω να επιμείνω αφού νιώθεις εσύ τόσο σίγουρη.  Αλλά σίγουρα θα έρθει το σπορακι σου. Μην το βάζεις κάτω. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Ρενακι μου μην απελπιζεσαι κ στεναχωριεσαι... κανε υπομονη...δεν ξερεις τι γινεται μεσα σου!!! Κ εγω καθε μηνα τα ιδια κανω, μονο τις πρωτες δεκαπεντε μερες του κυκλου ειμαι ηρεμη κ μετα ξεκιναει η αγωνια κ τα ερωτηματικα... δε βγαινει ομως τιποτα. Τζαμπα χαλιομαστε πιστευω... τουλαχιστο ετσι σκεφτομαι τωρα που ειμαι στην 9η μερα του κυκλου...χιχιχι :-D:-D:-D

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Έχεις δίκιο Τζο μου..  ίσως αυτό φταίει..ότι πάρα ήμουν αισιοδοξη γιατί ξέρω ότι κ τις δύο φορές που προσπάθησα..έπιασα αμέσως.  Κ νόμιζα πως θα ναι το ίδιο κ τώρα..  κ αρχίζουν τα γιατί..  ??..!!

Αγάπη κρατάμε μια πισινή ...είναι λίγο νωρίς ακόμα... Και αφού το ξέρεις πιανετε ευκολα μην βασανίζεται με γιατί... Αν δεν είναι τώρα είναι ο επόμενος... Είναι κοντά!!!είμαι σίγουρη!!!!

1 hour ago, Abbot είπε:

Καλημερααα!!! Τζο μου περαστικα!!!! Γρηγορα να αναρρωσεις κ να επιστρεψεις στην καθημερινοτητα σου!!! Μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου... ποσο σε νιωθω, δε φανταζεσαι!!!

Χρονια πολλα με υγεια σε οσες γιορταζουν!! Τα φιλια μου σε ολες!!! Να εχουμε ενα ομορφο σαββατοκυριακο!!!

Καλημέρα Αμποτακι!

19 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ρενακι εγω κραταω μια πισινη....σε 2 μερες παλι.....ουτε βα ελπιζεις ουτε να απογοητευεσαι....αχ jo μου σε καποιους στην αυχενικη φευγει ενα βαρος κ σε καποιους ερχεται ενα αβασταχτο....ας μην θυμαμαι...κοριτσια μου keep walking...

Καλημερα Σαμμερακι!έτσι κοριτσι μου προχωράμε....βήμα βήμα όπως μας μαθαίνεις!

Καλημερα γλυκιά μου Τζο!ζεστά φιλάκια!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!!προσπαθώ απο χθες να σας γράψω...

Χρόνια πολλα!!Καλη Χρονιά!!2017 ευχες σε όλες σας!!ότι ποθεί η καρδούλα σας εύχομαι να το έχετε!!

Εμεις είμαστε καλα!!ποτε γκρινιαζουμε..ποτε ειμαστε ήρεμοι.....

εχουμε ακομη λιγο ικτερο..κάναμε εξετασεις..ολα καλα δοξα τω θεω!!η παιδίατρος μας ειπε να μην αγχωνομαστε...και πως θα πεσει σιγα σιγα..Ξενο ουτε που σκεφτομαι να του δωσω για να πεσει....Βάρος περνούμε κανονικά και πάνες βρεχουμε πολλες...

Αρχιζουμε τις κραυγουλες και τρελενομαι!!

Ζοζεφινακι μου περαστικά σου..καλη ανάρρωση.

Πουλακι μου θα τρελαθεις με τις κλωτσιες του!!!:)

Μαρτακο τι κανεις;;

Ιοι,σαγκρε,μαμα,τονι,Σαμμαρ,μουτζουριτσα,Βικακι...και οποια αλλη ξεχναω....πως ειστε;;;

Τα φιλία μου σε ολες!

γεια σας κοριτσακια μου

ευχαριστουμε για τις ευχες 

αμποτ δλδ κατα τις 26περιμενεις;

ρενακι καθε εγκυμοσυνη διαφορετικη.μπορει να φανει πιο αργα αυτη τη φορα.κ αν δ ειναι αυτον τον μηνα θα ναι τον επομενο,αφου πιανεις ευκολα

Αbbot μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ που μου έγραψες την περίπτωσή σου. Κι εγώ λαπαροσκοπικά χειρουργήθηκα, ήμουν κι εγώ σε πολύ προχωρημένη εβδομάδα, 7η κι εγώ νομίζω και δεν κάναμε την ένεση μεθοτρεξάτης. Ήταν ούτως ή άλλως η σάλπιγγά μου κατεστραμμένη από το κύημα και θα την έβγαζε όπως και να 'χε. Επίσης και για να μην ξαναδώσει εξωμήτριο, γιατί μου είπε ότι μια όχι λειτουργική σάλπιγγα είναι η αιτία που προκαλεί το εξωμήτριο και όχι π.χ. γονιδιακοί λόγοι όπως σε άλλες αποβολές. Κατά τ' άλλα, αν αυτό το γονιμοποιημένο ωάριο εύρισκε τον δρόμο του όπως είπε πιθανότατα θα εξελισσόταν σε μια ομαλή εγκυμοσύνη. Απλώς η κακή σάλπιγγα ας το πούμε έτσι δεν σπρώχνει επαρκώς το γονιμοποιημένο ωάριο μέχρι τη μήτρα που είναι ο τελικός προορισμός. Οπότε το να μην την αφαιρέσεις είναι πρόβλημα μετά, γιατί πολύ συχνά ξαναδίνει εξωμήτρια. Για την άλλη υποθέτει ότι είναι η βατή σάλπιγγα που μου έδωσε την εγκυμοσύνη με τον μπέμπη. Δεν νομίζω να την εξέτασε στη διάρκεια της εγχείρισης βέβαια, αλλά θα ρωτήσω. Ευτυχώς που ήσουν σε μαιευτήριο μέσα και είχες άμεση πρόσβαση στο χειρουργείο. Κι αφού έκανες και τη σαλπιγγογραφία το μωράκι είναι θέμα χρόνου πια για να έρθει! Ο γιατρός μου είπε ότι το περίεργο θαύμα της φύσης είναι ότι η υγιής σάλπιγγα γέρνει και μαζεύει στο 80% των περιπτώσεων τα ωάρια από τη μεριά της ωοθήκης που λείπει η σάλπιγγα και ότι όσοι λένε πως έχεις τις μισές πιθανότητες σίγουρα δεν είναι γυναικολόγοι ή μπερδευόμαστε με τις περιπτώσεις που χάνεται κι η ωοθήκη. Οπότε να έχεις μεγάλη αισιοδοξία και το μωράκι θα έρθει, κάνε τις προσπάθειές σου με ηθικό ακμαίο. Για τους μήνες αποχής κι εμένα τα ίδια μου είπε, 2-3, κυρίως προληπτικά και για να επανέλθω ορμονικά. 

vLmAp2.png FMoxp2.png

Βικακι μου πως ειναι ο μικρουλης;;ησυχος;;Εμας ειδικά το απογευματάκι θελει αγκαλίτσες...γενικα δε κάθεται μονος του..θέλει παρεουλα το μπουμπούκι μου..ισως τον εχω "καλομαθει"..δεν τον αφηνω καθολου να κλαιει....μονο οταν του αλλάζουμε πάνα..ξεσηκωνει το σπιτι..δε ξερω γιατι..ενω το μπανακι του αρέσει..Με τον βραδινο υπνο πως τα πάτε;;Εμας πορε 3ωρα..ποτε καθε ωρα ξυπνάει....ωρες ωρες νιωθω πωες κατι δε κανω σωστα:-( 

Ζοζεφινακι μου..σου ειχα στειλει πμ..το ειδες;;;δε ξερω αν το εστειλα σωστά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...