Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα στο όμορφο παρεακι μου!! Κορίτσια τι κρύο είναι αυτοοοο... μπρρρ....

Χρόνια πολλα στη μανούλιτσα μας... την ιοιο μας και στη μικρή σου Βικακι μου! 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Εδω εχει αρχισει το χιονι.....ρενακι καλυτερα σημερα????

Σκέψου κ στην Κέρκυρα χιονισε..που είδα φώτο.. Αυτό μια φορά παλιά έχει συμβεί στα χρονικά!!  Καλά είμαι Σαμμερακι μου.. στην αναμονή! ❤

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Σκέψου κ στην Κέρκυρα χιονισε..που είδα φώτο.. Αυτό μια φορά παλιά έχει συμβεί στα χρονικά!!  Καλά είμαι Σαμμερακι μου.. στην αναμονή! ❤

Και εδω πριν απο χρόνια εχει πέσει χιόνι μέσα στην πολη!σα μικρο παιδι χαίρομαι που το βλέπω! Και πριν λίγο έριξε!!!

Μια χαρά σήμερα το Ρενακι μας!άλλη ενέργεια!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Και εδω πριν απο χρόνια εχει πέσει χιόνι μέσα στην πολη!σα μικρο παιδι χαίρομαι που το βλέπω! Και πριν λίγο έριξε!!!

Μια χαρά σήμερα το Ρενακι μας!άλλη ενέργεια!!!

Ας ρίξει κ λιγο εδώ στην παλιό Αθήνα.. Να δουμε κ εμείς άσπρη μέρα! Χαχα.. Εσείς μου δώσατε μουτζουρακι μου ενέργεια.. το ξέρεις!  ❤

1 minute ago, Lover bird είπε:

Μπράβο Renaki μου αισιοδοξία και χαρά :):):) όλα θα γίνουν και πολύ πολύ σύντομα!!!

Το πολύ πολύ σύντομα εύχομαι πουλάκι μου!!  Βρε μήπως επειδή ειμαστε ανυπομονες  δεν έρχεται; επιτηδες; χα χα... μάλλον μας θέλει δυνατές για να εμφανιστεί.. 

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

5 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα! ! Το Μαρακι χάθηκε.  Τι να έγινε άραγε ? 

Λες να την πήρε από κάτω το αρνητικό τεστακι;  Μαρακι δώσε σημεία ζωής!! Εσύ πως είσαι Τονακι μου;

Lilypie - (Lzpn)

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Ας ρίξει κ λιγο εδώ στην παλιό Αθήνα.. Να δουμε κ εμείς άσπρη μέρα! Χαχα.. Εσείς μου δώσατε μουτζουρακι μου ενέργεια.. το ξέρεις!  ❤

Το πολύ πολύ σύντομα εύχομαι πουλάκι μου!!  Βρε μήπως επειδή ειμαστε ανυπομονες  δεν έρχεται; επιτηδες; χα χα... μάλλον μας θέλει δυνατές για να εμφανιστεί.. 

Μονη σου αγάπη την βρηκες... Αφου εχεις τοσο πολυυυυ!Εμείς έτσι λίγο βοηθησαμε να την ξαναδεις!χεχε!

βρε αργει για να λέμε...όταν μεγαλώνει ...ξέρεις τι αγωνία τράβηξα εγώ να έρθεις;;; βάλε τώρα ζακέτα! Χαχαχα!(ίδιες οι μάνες μας!)

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα! ! Το Μαρακι χάθηκε.  Τι να έγινε άραγε ? 

Καλημέρα Τονακι όμορφο! Φιλια στο σπορακι μας!!!ελα ντε;τι να εγινε η Μαρια;

RyZa.png

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Λες να την πήρε από κάτω το αρνητικό τεστακι;  Μαρακι δώσε σημεία ζωής!! Εσύ πως είσαι Τονακι μου;

Ελπίζω να μην έγινε έτσι!   Εντάξει είναι φυσιολογικό βέβαια αλλά γι αυτό είμαστε εμείς εδώ! ! 

Εγώ είμαι αρκετά καλά.  Η μέση μου πονάει πολύ αυτές τις μέρες αλλά το καλό είναι ότι από την προηγούμενη εβδομάδα η δυσκοιλιοτητα έχει υποχωρήσει ως ένα βαθμό και δεν υποφέρω όσο πριν. Κατά τα άλλα ανυπομονώ για την Τετάρτη να πάω να δω αν όλα είναι καλά!  Δεν είναι άγχος.  Είναι ανυπομονησία! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Μονη σου αγάπη την βρηκες... Αφου εχεις τοσο πολυυυυ!Εμείς έτσι λίγο βοηθησαμε να την ξαναδεις!χεχε!

βρε αργει για να λέμε...όταν μεγαλώνει ...ξέρεις τι αγωνία τράβηξα εγώ να έρθεις;;; βάλε τώρα ζακέτα! Χαχαχα!(ίδιες οι μάνες μας!)

Καλημέρα Τονακι όμορφο! Φιλια στο σπορακι μας!!!ελα ντε;τι να εγινε η Μαρια;

Χαχα πολύ γέλασα..  Όχι εγώ λέω δεν θέλω να γίνω σαν τη μάνα μου.. Να του σπάω τα νεύρα.. αλλά που ξέρεις..  μπορεί να γίνω κ χειρότερη. . Χαχαχα... που πας; γιατί δεν πήρες τηλ; με ποιον εισαι;; απαπαππαπα......

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ελπίζω να μην έγινε έτσι!   Εντάξει είναι φυσιολογικό βέβαια αλλά γι αυτό είμαστε εμείς εδώ! ! 

Εγώ είμαι αρκετά καλά.  Η μέση μου πονάει πολύ αυτές τις μέρες αλλά το καλό είναι ότι από την προηγούμενη εβδομάδα η δυσκοιλιοτητα έχει υποχωρήσει ως ένα βαθμό και δεν υποφέρω όσο πριν. Κατά τα άλλα ανυπομονώ για την Τετάρτη να πάω να δω αν όλα είναι καλά!  Δεν είναι άγχος.  Είναι ανυπομονησία! 

Αχ Τετάρτη... αντέ έφτασαν οι μερες..  θα το δεις κ θα ηρεμήσεις αγάπη!

Lilypie - (Lzpn)

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχα πολύ γέλασα..  Όχι εγώ λέω δεν θέλω να γίνω σαν τη μάνα μου.. Να του σπάω τα νεύρα.. αλλά που ξέρεις..  μπορεί να γίνω κ χειρότερη. . Χαχαχα... που πας; γιατί δεν πήρες τηλ; με ποιον εισαι;; απαπαππαπα......

Αχ Τετάρτη... αντέ έφτασαν οι μερες..  θα το δεις κ θα ηρεμήσεις αγάπη!

Έφτασαν οι μέρες και για μένα και για σένα! ! Αντε να δούμε! !:)

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Φτάνουν οι μέρες κοριτσαρες μουυυυ!φτανουν!!!όλα καλά θα ναι Τονια μου!θα το ακούσεις!!!τι χαραααα!

Για εμας αν δεν ειναι τώρα ..εεε θα ναι οι επόμενες! 

• Μου αρέσει 2

RyZa.png

Καλημερααα!!! Τζο μου περαστικα!!!! Γρηγορα να αναρρωσεις κ να επιστρεψεις στην καθημερινοτητα σου!!! Μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου... ποσο σε νιωθω, δε φανταζεσαι!!!

Χρονια πολλα με υγεια σε οσες γιορταζουν!! Τα φιλια μου σε ολες!!! Να εχουμε ενα ομορφο σαββατοκυριακο!!!

Καλημέρα, κοριτσούδια! Σας ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια όλες. Άντε να ρίξει ένα χιονάκι κι εδώ Αθήνα, που λέει κι η Ρένα, άλλα μας έταζαν, τς τς τς :-) Χρόνια πολλά στη μαμά και στην Ιοιο και φυσικά στη μπουμπού της Βίκυς! Να χαίρεστε το όνομά σας και να σας χαίρονται οι αγαπημένοι σας!

Αbbot μου, το ξέρω ότι με νιώθεις, πιστεύω ότι τα έχεις αφήσει πίσω σου και έτσι θα κάνω κι εγώ κάποια στιγμή. Να σε ρωτήσω αν επιτρέπεται και συγνώμη που σου τα θυμίζω, πόσους μήνες αποχή σου είχε πει ο γιατρός σου πριν ξαναπροσπαθήσετε; Και τη σαλπιγγογραφία σου είχε πει να την κάνετε όπως και να 'χει; Μήπως πρέπει να του προτείνω να κάνουμε κι εμείς; Δεν θα 'θελα να μου ξανασυμβεί, αυτό μόνο φοβάμαι, δεν με πειράζει η αναμονή καθόλου

Πουλάκι μου γλυκό, θα 'χεις έναν έρωτα διάβασα!!! Μεγάλο έρωτα σου λέω! Μπράβο στο γλυκό σας το αντράκι που μεγαλώνει εκεί μέσα!

Τόνια μου, εμείς στην αυχενική μάθαμε και το φύλο, ήταν ευδιάκριτο. Σε πολλές περιπτώσεις το μαθαίνεις λίγο μετά την αυχενική, ιδίως στα κορίτσια νομίζω. Όπως και να 'χει στην αυχενική σου φεύγει μεγάλο βάρος! 

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...