Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

6 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ευσυγκινητη εεε???ναι το πιστευω!εγω χαιρομαι με αυτο το συμπτωμα παντως!!!σου στελνω μια μεγααααλη αγκαλια!

και σου λεω μεσα απο την καρδια μου πως σε νιωθω...γιατι το θελω κ εγω πολυ...το λαχταραω...θελω να το ζησω...με φανταζομαι να γινομαι μαμα....και γινομαι κ αδυναμη και κλαιω και το βαζω κατω...και φοβαμαι...και ολα!ειναι φυσιολογικα αυτα που νιωθουμε!νομιζω πως κ εγω ειμαι στη φαση που δεν θελω να παω να τρυπηθω ξανα να παρω τηλεφωνο να μου πουν απο το εργαστηριο ...λυπαμαι αρνητικη...αλλα απο την αλλη μεχρι το αρνητικο υπαρχει η ελπιδα...και μετα υπαρχει η νεα αρχη...την βρισκουμε τη δυναμη γιατι το θελουμε!οποτε δεν θα σταματησουμε ποτε μεχρι να ερθει...ουτε εσυ ουτε εγω ουτε καμια γυναικα στον κοσμο σταματα!κεφαλι ψηλα...αυριο ειναι μια νεα μερα!!!

Ειδες που τα σκέφτεσαι όλα αυτά; Ναι υπάρχει ελπίδα.. όμως βαθιά μέσα μας ξέρουμε πόσο ψυχοφθορο είναι ... 

Όχι όχι.. όμως.έχεις δίκιο.. δε θα σταματήσουμε μέχρι να έρθει..  υπόσχομαι αύριο να μην κάνω τέτοιες σκέψεις.. δε θέλω να σας ρίχνω κ εσάς γιαυτό αυτό κ εξαφανίζομαι όταν είμαι έτσι.. :-(

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Έλα ρενακι μου.  Θυμάσαι εγώ παραμονή πρωτοχρονιάς πως ήμουν? ? Η μια σηκώνει την άλλη.  

Ναι ματάκια μου ..δίκιο έχεις..  απλά σήμερα για κάποιο λόγο δε μπορώ να σταματησω το κλαμα μου..  Μα  όλο τρέχει.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι σημαντικο που μιλαμε κοριτσακια!!!ειτε απο τις μαμαδες που περνουμε συμβουλες και τοσα χρησιμα tips που μοιραζονται μαζι μας...ειτε οι εν αναμονη που στηριζομαστε!για εμενα εχετε γινει πια μερος της ημερας μου!στην αρχη ελεγα στον αντρα μου μιλαω με τα κοριτσια του φορουμ!!τωρα οποτε με βλεπει αφοσιωμενη λεει με τα κοριτσια του φορουμ μιλας ε?σας εμαθε κ αυτος!χαχαχα!

RyZa.png

Ρενακι δεν μας ρίχνεις. .να μιλάς αν το έχεις ανάγκη. Αχ αυτό το κλάμα.  Ο άντρας μου λέει ότι με τόσα λεφτά που έχω χαλάσει σε χαρτομάντιλα θα είχαμε αγοράσει σπίτι! ! Αυτό που ανοίγει η βρύση και απλά τρέχει. .υπομονή. .Θα περάσει αγάπη μου.  Μουτζουριτσα εγώ δεν το έχω πει σε κανέναν για το φόρουμ.  Επειδή ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν τι σχέσεις δημιουργούνται ούτε πόσο ανάγκη μπορεί να έχουμε τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς.  Το κρατάω για τον εαυτό μου και ίσως είναι το μοναδικό πράγμα που δεν ξέρει ο άντρας μου για εμένα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι δεν μας ρίχνεις. .να μιλάς αν το έχεις ανάγκη. Αχ αυτό το κλάμα.  Ο άντρας μου λέει ότι με τόσα λεφτά που έχω χαλάσει σε χαρτομάντιλα θα είχαμε αγοράσει σπίτι! ! Αυτό που ανοίγει η βρύση και απλά τρέχει. .υπομονή. .Θα περάσει αγάπη μου.  Μουτζουριτσα εγώ δεν το έχω πει σε κανέναν για το φόρουμ.  Επειδή ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν τι σχέσεις δημιουργούνται ούτε πόσο ανάγκη μπορεί να έχουμε τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς.  Το κρατάω για τον εαυτό μου και ίσως είναι το μοναδικό πράγμα που δεν ξέρει ο άντρας μου για εμένα. 

καθολου δεν μας ριχνει!!!εγω την θελω εδω να μαζευει εμενα σε καμια εβδομαδα που θα φτανουν οι μερες!!!οπως και ολες σας φυσικα!!!χαχα!

ναι κατανοω πως το λες Τονια μου!!!μονο στον αντρα μου το εχω πει...σε καμια φιλη η σε αλλον ανθρωπο γιατι δεν θα καταλαβουν και γιατι οπως λες ειναι κατι δικο μας...η αληθεια ειναι πως αυτος δεν καταλαβαινει το δεσιμο και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο...ωστοσο βλεπει ποσο καλο μου κανετε...οποτε το εχει πληρως κατανοησει και ξερει πως ειστε μερος απο την μερα μου πια!

RyZa.png

Μουτζουριτσα μου κ τονακι μου σας ευχαριστω πολύ πολύ πολυυυυυ....  μου δίνεται δύναμη! Χαχαχα μουτζουριτσα.. εδώ θα μαι κ θα σε μαζεύω την άλλη βδομάδα.. αλλά ελπίζω από χαρά!! Τονακι μου καλά λες στο θέμα με το φορουμ.. εγώ σκέφτειται ότι το ειχα πει στη φίλη μου στην αρχη κ μου απαντησε: σε παρακαλώ να μην κάθεσαι κ διαβάζεις ένα σωρό που γράφουν διάφορες εκεί μέσα και επηρεάζεσαι..και κάνεις δε σε καταλαβαίνει καλύτερα από τους δικούς σου ανθρώπους.  Ούτε καν έδωσα απάντηση κορίτσια μου. Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να καταλάβει.  Όποιος δεν το ζει.. είναι έξω από το χορό..όσο κ αν νοιάζεται για εσένα.  Ξέρω ότι δεν μου το είπε με κακία.  Όμως κ να εξηγούσα θα ήταν περιττό.  Ο άντρας μου από την άλλη χαίρεται πολύ γιατί αν με θυμούνται οι πιο παλιές.. μπήκα μες τη μαυρίλα στο φόρουμ κ τώρα έχω αλλάξει πολύ.. (εξαίρεση σημερα) έμαθα πολλά κ πήρα δύναμη! Και χαίρεται.. ξέρει ότι το έχω ανάγκη κ το καταλαβαίνει.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Αγαπημενο μου ρενακι..... κατ αρχας ωραιο συμπτωμα το κλαμα..στεναχωριεμαι να σε διαβαζω ετσι..  γιατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος...το μωρακι θα ρθει κ να το πιστεψεις....οπως κ να χει ολες εδω ειμαστε....μουτζουρα φυσικα κ θα ελπιζεις κ μακαρι να τα καταφερεις...η ουσια κοριτσια ειναι στον στοχο:εγω ελεγα οτι οπως κ να χει μανα θα γινω....κ εγινα...κ εγω δεν εχω πει σε πολλους για το φορουμ γιατι πολλοι δεν ξερουν το παρελθον μου.εγινα μαμα μετα απο 9 χρονια απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη...9 χρονια αγχους κλαματος κ στεναχωριας...αλλα αφου τα καταφερα εγω θα τα καταφερετε κ εσεις.....ολες...ακουτε???

18 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Αγαπημενο μου ρενακι..... κατ αρχας ωραιο συμπτωμα το κλαμα..στεναχωριεμαι να σε διαβαζω ετσι..  γιατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος...το μωρακι θα ρθει κ να το πιστεψεις....οπως κ να χει ολες εδω ειμαστε....μουτζουρα φυσικα κ θα ελπιζεις κ μακαρι να τα καταφερεις...η ουσια κοριτσια ειναι στον στοχο:εγω ελεγα οτι οπως κ να χει μανα θα γινω....κ εγινα...κ εγω δεν εχω πει σε πολλους για το φορουμ γιατι πολλοι δεν ξερουν το παρελθον μου.εγινα μαμα μετα απο 9 χρονια απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη...9 χρονια αγχους κλαματος κ στεναχωριας...αλλα αφου τα καταφερα εγω θα τα καταφερετε κ εσεις.....ολες...ακουτε???

ποση δυναμη ψυχης κοριτσι μου!!!!!διαβαζεις κατι τετοιο και σε ταρακουνα!εχεις δικιο  για οσα  μας λες!τελος οι μαυρες σκεψεις...κοιταμε το στοχο και μενουμε πιστες σε αυτον!σε ευχαριστω που το μοιραστηκες μαζι μας!εμενα προσωπικα μονο καλο μου κανει αυτο που μολις διαβασα...και σε θαυμαζω!να τον βλεπεις να τον χαιρεσαι τον μικρο σου αντρακο σου βρε ομορφια!να ναι γερος!

RyZa.png

10 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κ εγώ σε θαυμάζω αγάπη μου! Να ξέρεις..  από εδώ κ περα.. θα το ακούω κάθε μέρα αυτό που είπες.. υπόσχομαι..  θα το ακουωωωω

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

καλημερα σαμμερ μου κ.σε ολα τα κοριτσια!χρονια πολλα στην ιοιο κ τη μαμα μας!να σας χαιρονται οι αντρες σας κ τα κοριτσακια σας!

το μαρακι χαθηκε..

κ δω το βραδυ πολυ αερα.εχουμε -5..

Καλημέρα !χρόνια πολλά Ιοιο και Μαλακά!να είστε γερές και ευτυχισμένες! Βικακι να χαίρεσαι τη μικρή σου! Χρόνια πολλά σε οσες έχετε αγαπημένα πρόσωπα που γιορτάζουν!

Μέχρι και εδώ χιονισε κοριτσάκια το βράδυ...Βεβαια δεν το στρώνει αλλά γύρω στη μια έριχνε απο όσο είδα απο φιλους που ανέβαζαν φωτο το πρωι! Πολύ κρυοοοο μπρρρ!για εμας εδώ κάτω απο το αυλάκι που λένε σπάνιο φαινομενο!

Ενα ζεστό φιλί σε όλες σας!

RyZa.png

17 hours ago, Τονι@ said:

Πουλάκι μου σε ποια εβδομάδα είδες φύλο? ? Αύριο κλείνω τις 10 και έχω την Τετάρτη υπέρηχο (δεν περιμένω να φανεί από τωρα)και ακολούθως αυχενική διαφάνεια όπου έχω ακούσει ότι καμιάφορά φαίνεται.  Σε έχω ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι τι μου είχες πει.

Καλημέρα Τόνι μου και στα υπόλοιπα κορίτσια μας!!!! Το φύλλο το είδαμε εμείς στην 16 βδομάδα αλλά πολλά κορίτσια το βλέπουν και στην αυχενική!!!

Χρόνια Πολλά και από μένα σε όλες τις εορτάζουσες και στα μικρά ζουζουνάκια :)

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...