Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 hours ago, Jo sephine said:

Kαλημερα και απο εμενα,

ενω μπηκε ωραια με χαλαρωση και διασκεδαση η χρονια μας, μετα μας τα χαλασε δυστυχως. Εγω εκανα αλλη μια χοριακη με οδηγιες του γιατρου μου να δω αν μηδενιστηκε, η οποια τελικα ηταν 90 και υποθεσαμε οτι χρειαζεται αποξεση. Δυστυχως στον υπερηχο φανηκε εξωμητριο, πολυ σπανιο σε τοσο πολυ χαμηλες χοριακες και τελικα μου αφαιρεσαν και τη μια σαλπιγγα, ευτυχως οχι την ωοθηκη. Επαθα ενα σοκ, γιατι δεν ειχα κανενα συμπτωμα να μας υποψιασει, πονο η υψηλες χοριακες και ευτυχως παρα τη χαμηλη χοριακη ο γιατρος μου καταφερε και το εντοπισε υπερηχογραφικα. Γενικως δεν καταλαβα τιποτα απο πονο και λοιπα, ψυχολογικα βεβαια με επηρεασε. Αυτα τα δικα μας, τωρα αναρρωνω, πιο πολυ μου κοστισε που δεν μπορω να σηκωνω αγκαλια τον μπεμπη μου κι αυτος το ζηταει πολυ. Κατα τ αλλα ο γιατρος ειπε 2-3 μηνες αναμονη και επειτα αν θελουμε ξαναπροσπαθουμε.

Σας φιλω ολες, ιδιαιτερως πολλα φιλακια στη Σανγκρε και στον μπεμπακο της και συντομα θα σας γραψω ξανα, μολις συνελθουμε λιγο ολοι μας!

Καλησπέρα Jo μου και καλή χρονιά με υγεία!!!

Σου εύχομαι περαστικά  και σύντομα με το δεύτερο ζουζούνι σας :)

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Rena και mountzoura μου είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσετε και εσείς τα ποιο όμορφα νέα :):):) Υπομονή και Επιμονή χρειάζεται και θετική σκέψη!!!!

Σε όλα τα κορίτσια μου ένα τεράστιο φιλί :)

5 minutes ago, vikib said:

τι κανεις πουλακι;ο μικρουλης;ποτε θα τον ξαναδεις;δ ξεκινησαν οι κλωτσιτσες ε;

Καλησπέρα vikib μου καλά είμαι φουσκώνω :) τον μικρούλη θα τον ξαναδούμε στις 26/01 που θα κάνω την β επιπέδου!!!

κλωτσίτσες δεν έχω νοιώσει ακόμα ο γιατρός μου είπε λογικά 19-20 βδομάδα οπότε περιμένω με αγωνία!!! Εσένα πως είναι τα ζουζούνια σου?

rHkwp3.png

dwWcp3.png

11 minutes ago, Lover bird είπε:

Rena και mountzoura μου είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσετε και εσείς τα ποιο όμορφα νέα :):):) Υπομονή και Επιμονή χρειάζεται και θετική σκέψη!!!!

Καλησπέρα vikib μου καλά είμαι φουσκώνω :) τον μικρούλη θα τον ξαναδούμε στις 26/01 που θα κάνω την β επιπέδου!!!

κλωτσίτσες δεν έχω νοιώσει ακόμα ο γιατρός μου είπε λογικά 19-20 βδομάδα οπότε περιμένω με αγωνία!!! Εσένα πως είναι τα ζουζούνια σου?

Πουλάκι μου σε ποια εβδομάδα είδες φύλο? ? Αύριο κλείνω τις 10 και έχω την Τετάρτη υπέρηχο (δεν περιμένω να φανεί από τωρα)και ακολούθως αυχενική διαφάνεια όπου έχω ακούσει ότι καμιάφορά φαίνεται.  Σε έχω ξαναρωτησει αλλά δεν θυμάμαι τι μου είχες πει.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πωπω..εφτασες β επ!

θα χορτασεις μωρακι στην εξεταση..με το καλο

πραγματι πρωτη κυηση καπου εκει κανει εμφανιση το μπεμπε

εμεις αναρρωνουμε.καλα ειμαστε αλλα πολυ κλεισουρα.ειναι κ ο καιρος χαλια..

τονια καπου στην 11η σχηματιζονται τα οργανα κ ξεχωριζουν οποτε στην αυχενικη μπορει να φανει,αν κ δ εστιαζουν εκει.εγω περιμενω για σιγουρια τη β.στον μικρο μου ειπαν στην αυχενικη κοριτσι.κ επειδη πηγαινα μονο στο νοσοκομειο για παρακολουθηση(χαλια υπερηχοι,γρηγορα πολυ κ λιγομιλητος γιατρος)δ ειδαμε κτ πιο πριν.αλλα αν πας κατα την 16 κ εχει καλο υπερηχο θα το δεις

1 hour ago, Lover bird είπε:

αχ πουλακι μου μολις τον ακουσεις θα ναι υπεροχο συναισθημα!!!!με το καλο!!!

ειμαι και εγω αισιοδοξη πως δεν θα αργησει το θαυμα!ειναι σημαντικο αυτο που μου επεσημανε το Σαμμερακι...ενα βημα τη φορα!τωρα ειδα πως εκανα ωορρηξια και ποτε την εκανα!

ωστοσο εγω θα ελπιζω και σε αυτον τον κυκλο..αλλα αν δε  ερθει δεν πεφτουμε!!ξανα προσπαθεια...με αγαπη και υπομονη θα ερθει!

που εινα το Ρενακι μωρε?ελπιζω να βολταρει και να μην εχει πεσει μονο!

εδω ο καιρος ειναι για σπιτι ζεστασια και χουχουλιασμα και αυτο κανω!κοιμηθηκα κ αλλη μια ωρα το μεσημερι!ελα Παναγια μου!να με δω το βραδυ...μην βρυκολακιασω φοβαμαι!!!

RyZa.png

15 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

αχ πουλακι μου μολις τον ακουσεις θα ναι υπεροχο συναισθημα!!!!με το καλο!!!

ειμαι και εγω αισιοδοξη πως δεν θα αργησει το θαυμα!ειναι σημαντικο αυτο που μου επεσημανε το Σαμμερακι...ενα βημα τη φορα!τωρα ειδα πως εκανα ωορρηξια και ποτε την εκανα!

ωστοσο εγω θα ελπιζω και σε αυτον τον κυκλο..αλλα αν δε  ερθει δεν πεφτουμε!!ξανα προσπαθεια...με αγαπη και υπομονη θα ερθει!

που εινα το Ρενακι μωρε?ελπιζω να βολταρει και να μην εχει πεσει μονο!

εδω ο καιρος ειναι για σπιτι ζεστασια και χουχουλιασμα και αυτο κανω!κοιμηθηκα κ αλλη μια ωρα το μεσημερι!ελα Παναγια μου!να με δω το βραδυ...μην βρυκολακιασω φοβαμαι!!!

Συγνωμη ρε κορίτσια μου.. αλλά ναι.. η αλήθεια είναι όταν πέφτω.. κλείνομαι πολύ μόνη μου..  δεν ξέρω γιατί ξύπνησα έτσι σήμερα.. κ δεν περνάει ακόμα.. κ ενώ μέχρι χθες ήθελα να κάνω το τεστ κ  πίστευα..τώρα πιστεύω ότι δεν έγινε τίποτα.. κ δε θέλω να το κάνω.. δε θέλω να δω αρνητικό..  α ρε μουτζουρακι.. πως με κατάλαβες...

4 hours ago, Σαμμερ είπε:

Κοιτα μουτζουρακι...εχω καποια μοτι στη ζωη μου κ ενα απο αυτα ειναι:ενα σταδιο τη φορα....το σημαντικο για σενα αυτη τη στιγμη ειναι οτι ανακαλυψες την ωορρηξια σου....για τη ρενα ας πουμε οτι ανακαλυψε την αιτια των αποβολων της....αφου κλεισει το ενα κεφαλαιο θα ανοιξει το αλλι...ενα σταδιο τη φορα....κ εγω ημουν πολυ αγχωδης κ ειδικα στην τελευταια εγκυμοσυνη που ολα πηγαιναν στραβα....ενα σταδιο τη φορα κοριτσια...τα σημαντικα προβληματα λυθηκαν...αφου βρηκες την ωορρηξια θα ρθει κ το νινι....οπως κ στην μικρη μου αφου βρηκε την αιτια των αποβολων το αλλο νινακι θα ρθει κ θα στεριωσει....

Σαμμερακι μου αγαπημένο.. πόσο σε ευχαριστώ που με έχεις έννοια..

6 hours ago, Jo sephine είπε:

Kαλημερα και απο εμενα,

ενω μπηκε ωραια με χαλαρωση και διασκεδαση η χρονια μας, μετα μας τα χαλασε δυστυχως. Εγω εκανα αλλη μια χοριακη με οδηγιες του γιατρου μου να δω αν μηδενιστηκε, η οποια τελικα ηταν 90 και υποθεσαμε οτι χρειαζεται αποξεση. Δυστυχως στον υπερηχο φανηκε εξωμητριο, πολυ σπανιο σε τοσο πολυ χαμηλες χοριακες και τελικα μου αφαιρεσαν και τη μια σαλπιγγα, ευτυχως οχι την ωοθηκη. Επαθα ενα σοκ, γιατι δεν ειχα κανενα συμπτωμα να μας υποψιασει, πονο η υψηλες χοριακες και ευτυχως παρα τη χαμηλη χοριακη ο γιατρος μου καταφερε και το εντοπισε υπερηχογραφικα. Γενικως δεν καταλαβα τιποτα απο πονο και λοιπα, ψυχολογικα βεβαια με επηρεασε. Αυτα τα δικα μας, τωρα αναρρωνω, πιο πολυ μου κοστισε που δεν μπορω να σηκωνω αγκαλια τον μπεμπη μου κι αυτος το ζηταει πολυ. Κατα τ αλλα ο γιατρος ειπε 2-3 μηνες αναμονη και επειτα αν θελουμε ξαναπροσπαθουμε.

Σας φιλω ολες, ιδιαιτερως πολλα φιλακια στη Σανγκρε και στον μπεμπακο της και συντομα θα σας γραψω ξανα, μολις συνελθουμε λιγο ολοι μας!

Τζο μου πολύ στενοχωρηθηκα με όλο αυτό που πέρασες! Δε το περίμενα χωρίς δείγματα.. καλη ανάρρωση καλό μου κ όλα καλά από εδώ και πέρα.. 

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, Rena87 είπε:

Συγνωμη ρε κορίτσια μου.. αλλά ναι.. η αλήθεια είναι όταν πέφτω.. κλείνομαι πολύ μόνη μου..  δεν ξέρω γιατί ξύπνησα έτσι σήμερα.. κ δεν περνάει ακόμα.. κ ενώ μέχρι χθες ήθελα να κάνω το τεστ κ  πίστευα..τώρα πιστεύω ότι δεν έγινε τίποτα.. κ δε θέλω να το κάνω.. δε θέλω να δω αρνητικό..  α ρε μουτζουρακι.. πως με κατάλαβες...

ελα βρε ομορφια!!!!δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη!ετσι νιωθεις ετσι κανεις!απλα εδω τοσο καιρο νοιαζομαστε η μια την αλλη και ας μην γνωριζομαστε!και σε εχω εννοια...γιατι λειπει η θετικη σου ενεργεια απο την παρεα!!!

αυριο ειναι μια νεα μερα!αλλα με βαση τη λογικη δεν πρεπει να προετοιμαζεσαι μονο για το αρνητικο....δεν βοηθαει καθολου εσενα αυτο....η Σαμμερ ειδες τι μας εγραψε?ενα βημα τη φορα...και εσυ εχεις κανει αυτο το βημα...και φτανει και το θαυμα...ασε που εχουμε μπει σε mood αρνητικου και οχι καν αναμονης!χαχαχα!δεν ειναι σωστο αυτο!ασε να δουμε τις επομενες μερες...δυο μερουλες εμειναν...λιγο υπομονη!και για το τεστ μην πιεστεις!καντο και Δευτερα και Τριτη με καθυστερηση καλυτερα....αν εχει ερθει το θαυματακι θα ειναι εκει...αν οχι αλλος ενας μηνας φουλλλλλ αγαπες!!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ελα βρε ομορφια!!!!δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη!ετσι νιωθεις ετσι κανεις!απλα εδω τοσο καιρο νοιαζομαστε η μια την αλλη και ας μην γνωριζομαστε!και σε εχω εννοια...γιατι λειπει η θετικη σου ενεργεια απο την παρεα!!!

αυριο ειναι μια νεα μερα!αλλα με βαση τη λογικη δεν πρεπει να προετοιμαζεσαι μονο για το αρνητικο....δεν βοηθαει καθολου εσενα αυτο....η Σαμμερ ειδες τι μας εγραψε?ενα βημα τη φορα...και εσυ εχεις κανει αυτο το βημα...και φτανει και το θαυμα...ασε που εχουμε μπει σε mood αρνητικου και οχι καν αναμονης!χαχαχα!δεν ειναι σωστο αυτο!ασε να δουμε τις επομενες μερες...δυο μερουλες εμειναν...λιγο υπομονη!και για το τεστ μην πιεστεις!καντο και Δευτερα και Τριτη με καθυστερηση καλυτερα....αν εχει ερθει το θαυματακι θα ειναι εκει...αν οχι αλλος ενας μηνας φουλλλλλ αγαπες!!!!

Κ μόνο που σε διαβαζω τώρα κλαίω.. το πιστευεις; με έχει πιάσει 3 φορές από το πρωί.. Σε ευχαριστώ αγαπούλα μου για τη στήριξη.. πολύ..! Δεν ξέρω τι έπαθα.. έχετε δίκιο! Απλά το θελω τόσο πολύ που ξαφνικά δεν αντεχω να δω το αντίθετο.. γίνομαι πολυ αδύναμη κάποιες φορές! 

Lilypie - (Lzpn)

14 minutes ago, Rena87 είπε:

Κ μόνο που σε διαβαζω τώρα κλαίω.. το πιστευεις; με έχει πιάσει 3 φορές από το πρωί.. Σε ευχαριστώ αγαπούλα μου για τη στήριξη.. πολύ..! Δεν ξέρω τι έπαθα.. έχετε δίκιο! Απλά το θελω τόσο πολύ που ξαφνικά δεν αντεχω να δω το αντίθετο.. γίνομαι πολυ αδύναμη κάποιες φορές! 

Αγαπούλα μου είναι λογικό και ανθρώπινο.  Και η αλήθεια είναι ότι έχεις ταλαιπωρηθεί.  Επέτρεψε στον εαυτό σου να εκφράσει ότι νιώθει χωρίς να ψάχνεις γιατί νιώθεις έτσι.  Όλες το έχουμε περάσει.  Ότι και να συμβεί τις επόμενες μέρες σίγουρα αυτό που νιώθεις τώρα θα περάσει και θα είσαι πάλι αισιόδοξη.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Rena87 είπε:

ευσυγκινητη εεε???ναι το πιστευω!εγω χαιρομαι με αυτο το συμπτωμα παντως!!!σου στελνω μια μεγααααλη αγκαλια!

και σου λεω μεσα απο την καρδια μου πως σε νιωθω...γιατι το θελω κ εγω πολυ...το λαχταραω...θελω να το ζησω...με φανταζομαι να γινομαι μαμα....και γινομαι κ αδυναμη και κλαιω και το βαζω κατω...και φοβαμαι...και ολα!ειναι φυσιολογικα αυτα που νιωθουμε!νομιζω πως κ εγω ειμαι στη φαση που δεν θελω να παω να τρυπηθω ξανα να παρω τηλεφωνο να μου πουν απο το εργαστηριο ...λυπαμαι αρνητικη...αλλα απο την αλλη μεχρι το αρνητικο υπαρχει η ελπιδα...και μετα υπαρχει η νεα αρχη...την βρισκουμε τη δυναμη γιατι το θελουμε!οποτε δεν θα σταματησουμε ποτε μεχρι να ερθει...ουτε εσυ ουτε εγω ουτε καμια γυναικα στον κοσμο σταματα!κεφαλι ψηλα...αυριο ειναι μια νεα μερα!!!

RyZa.png

Λέω κρυφά κ πολύ χαμηλοφωνα στον εαυτό μου..  λες αυτό το κλαμα τόσο εύκολα να είναι για καλο; γιατί το είχα κ στις δύο προηγούμενες.  Όμως αμέσως μου φεύγει από το μυαλό γιατί έχει τύχει πολλές φορές κ πριν τη περίοδο πέφτω κ κλαίω.. 

Ευχαριστώ που υπάρχεται..  Σε άλλες περιπτώσεις τώρα θα συνεχίζω τη μαυρίλα μου μέχρι να κοιμηθώ.  Όμως κ μόνο που σας έχω εδώ κ μιλάω κ με σκεφτεστε..   Έχω ήδη χαμογελασει.. :)

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...