Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Μπα..   σορυ αλλά σήμερα δεν το χω από ψυχολογία  ..

Δεν πειράζει. .ανθρώπινο είναι. Όπως νιώθεις αγάπη μου.  Πρέπει να εκφράζουμε όλα μας τα συναισθήματα.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα Τονακι μου! Εγώ τώρα ξύπνησα κ έχω πονακια στη κοιλιά.. όλο το βράδυ ανησυχία..ιδρωνα..στριφογυρνουσα..  πφφ.. αυτά τα έχω όταν περιμένω περίοδο.. αλλά είπαμε είναι τόσο ίδια.. όμως νιώθεις λες κ θα αδιαθετησεις τώρα τώρα.. αν αντέξω θα αντέξω αν όχι μέχρι την Κυριακή..τουλάχιστον αύριο να το κάνω..  δε θέλω να δω παύλαααααα.. :-( 

Εσύ πως είσαι αγαπη;

Αγαπούλα μου αυτό είπα κ εγώ.. . Που πήγαν ολες;; χαχα.. ΤΙ μου κανεις;  μα καλά κ το μουτζουρακι πρωινή απουσια; απίστευτο... 

Καλημέρα!!

Περίμενε λιγο ακομα κ μην απογοητεύεσαι!! Μόνη σου λες οτι μοιάζουν τα συμπτωματα!!

μουτζουριτσα, οντως, χωρις να θελω να σε ξεμυαλιζω, η υπνηλία ειναι σύμπτωμα αλλα ισως ειναι κ νωρις για συμπτωματα... 

εμενα, λογικά, σημερα θα έρθει! Απ οτι φαίνεται, εκει που είχα στάνταρ κύκλο, εχει γίνει τωρα 30 ημερών κ πρέπει να το λεβω υπόψιν κ για τις γόνιμες μερες... οτι να ναι... μ εχω εκνευρίσει... 

Kαλημερα και απο εμενα,

ενω μπηκε ωραια με χαλαρωση και διασκεδαση η χρονια μας, μετα μας τα χαλασε δυστυχως. Εγω εκανα αλλη μια χοριακη με οδηγιες του γιατρου μου να δω αν μηδενιστηκε, η οποια τελικα ηταν 90 και υποθεσαμε οτι χρειαζεται αποξεση. Δυστυχως στον υπερηχο φανηκε εξωμητριο, πολυ σπανιο σε τοσο πολυ χαμηλες χοριακες και τελικα μου αφαιρεσαν και τη μια σαλπιγγα, ευτυχως οχι την ωοθηκη. Επαθα ενα σοκ, γιατι δεν ειχα κανενα συμπτωμα να μας υποψιασει, πονο η υψηλες χοριακες και ευτυχως παρα τη χαμηλη χοριακη ο γιατρος μου καταφερε και το εντοπισε υπερηχογραφικα. Γενικως δεν καταλαβα τιποτα απο πονο και λοιπα, ψυχολογικα βεβαια με επηρεασε. Αυτα τα δικα μας, τωρα αναρρωνω, πιο πολυ μου κοστισε που δεν μπορω να σηκωνω αγκαλια τον μπεμπη μου κι αυτος το ζηταει πολυ. Κατα τ αλλα ο γιατρος ειπε 2-3 μηνες αναμονη και επειτα αν θελουμε ξαναπροσπαθουμε.

Σας φιλω ολες, ιδιαιτερως πολλα φιλακια στη Σανγκρε και στον μπεμπακο της και συντομα θα σας γραψω ξανα, μολις συνελθουμε λιγο ολοι μας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Jo sephine είπε:

Kαλημερα και απο εμενα,

ενω μπηκε ωραια με χαλαρωση και διασκεδαση η χρονια μας, μετα μας τα χαλασε δυστυχως. Εγω εκανα αλλη μια χοριακη με οδηγιες του γιατρου μου να δω αν μηδενιστηκε, η οποια τελικα ηταν 90 και υποθεσαμε οτι χρειαζεται αποξεση. Δυστυχως στον υπερηχο φανηκε εξωμητριο, πολυ σπανιο σε τοσο πολυ χαμηλες χοριακες και τελικα μου αφαιρεσαν και τη μια σαλπιγγα, ευτυχως οχι την ωοθηκη. Επαθα ενα σοκ, γιατι δεν ειχα κανενα συμπτωμα να μας υποψιασει, πονο η υψηλες χοριακες και ευτυχως παρα τη χαμηλη χοριακη ο γιατρος μου καταφερε και το εντοπισε υπερηχογραφικα. Γενικως δεν καταλαβα τιποτα απο πονο και λοιπα, ψυχολογικα βεβαια με επηρεασε. Αυτα τα δικα μας, τωρα αναρρωνω, πιο πολυ μου κοστισε που δεν μπορω να σηκωνω αγκαλια τον μπεμπη μου κι αυτος το ζηταει πολυ. Κατα τ αλλα ο γιατρος ειπε 2-3 μηνες αναμονη και επειτα αν θελουμε ξαναπροσπαθουμε.

Σας φιλω ολες, ιδιαιτερως πολλα φιλακια στη Σανγκρε και στον μπεμπακο της και συντομα θα σας γραψω ξανα, μολις συνελθουμε λιγο ολοι μας!

Jo μου λυπαμαι πάρα πολύ που έγιναν έτσι τα πράγματα.  Ειλικρινά σου εύχομαι δύναμη αγάπη μου! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

καλημερα κ χρονια πολλα!εγω σημερα δ μπορω να ξυπνησω..

τζο λυπαμαι πολυ..καλη αναρρωση κ φιλακια στον μικρο σου.θα κανετε πολλες αγκαλιες μετα,μη μου στεναχωριεσαι

μουτζουρα κ ρενα μια.χαρα συμπτωματα.υπομονη λιγες μερες ακομη

μαρακι 16η δ ειπες ωορρηξια;αν εχεις μεγαλη ωχρινικη φαση 16ημ την 32η θα ερθει

κοριτσια για να μη λεω βλακειες για το ρουμινγκ ιν προσωπικη εμπειρια εχω μονο απο δημοσιο επαρχια.απλα ειχα διαβασει οτι χρεωνεται σε κλινικη στη θεσ/νικη.ισως να μη θυμαμαι καλα

On 4/1/2017 at 7:56 ΜΜ, vikib είπε:

τυχερο πινακακι!!!!!

rena87     9/1

marakif1990

abbot

nini84          13/1

moutzoura2016           14-16/1

elektragr           12/1

σαμμερ

47 minutes ago, Rena87 είπε:

Μπα..   σορυ αλλά σήμερα δεν το χω από ψυχολογία  ..

Δεν πειράζει μουρλοκομειο μου...εμείς εδώ είμαστε και για τις μέρες της τρέλας και τις λίγο κακές...υπομονή όμως... Μην απογοήτευσε!εσύ έτσι θα έλεγες σε όλες μας!!!

38 minutes ago, Jo sephine είπε:

Kαλημερα και απο εμενα,

Ομορφιά μου... Πολύ λυπάμαι!πάρε το χρόνο σου και είμαστε εδώ να σε περιμένουμε να μας γράψεις οποτε εσύ θες!ενα ζεστό φιλί!

49 minutes ago, sangreluna είπε:

κοριτσια κι εγω ειχα υπνηλια πολυυυυυυ και στα τρια στο δευτερο μαλιστα ειχα την αισθηση της γριπης δυο βδομαδες πριν τελικα ειχα υιο....:cool:

Σανγκρε τέτοιο υιό μακάρι να εχω και εγώ!εχω μέρες ακόμα... Δεν ξεμυαλιζομαι!φιλια στα μαγκακια!

RyZa.png

Κορίτσια μου γεις σας και χρόνια πολλά!!!

Josephine λυπαμαι πολυ...υπομονη και δυναμη...

Κορίτσια μου να πω την αληθεια κι εγω εχει δυο μερες που ποναω εντονα το στηθος μου και εχω εντονη υπνηλια. Επισης ποναει η μεση μου κι εχω και τσιμπηματα χαμηλα οχι ομως ιδιαιτερα εντονα. 

Για καμια γριπουλα ομως με κοβω περισσοτερο... Δεν θελω να ξεμυαλιζομαι και δεν το σκεφτομαι και πολυ. 

Ξεχασα να αναφερω και τα δεκατα 37-37,2... 

k0oZp3.png

21 minutes ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου γεις σας και χρόνια πολλά!!!

Josephine λυπαμαι πολυ...υπομονη και δυναμη...

Κορίτσια μου να πω την αληθεια κι εγω εχει δυο μερες που ποναω εντονα το στηθος μου και εχω εντονη υπνηλια. Επισης ποναει η μεση μου κι εχω και τσιμπηματα χαμηλα οχι ομως ιδιαιτερα εντονα. 

Για καμια γριπουλα ομως με κοβω περισσοτερο... Δεν θελω να ξεμυαλιζομαι και δεν το σκεφτομαι και πολυ. 

Ξεχασα να αναφερω και τα δεκατα 37-37,2... 

Καλησπέρα Νινακι.... Μια χαρά συμπτώματα εχεις! Απλα μοιάζουν όλα με της περιόδου και μπερδευομαστε!λιγες μέρες εχεις ακόμα!εύχομαι να γεμίσει +++ το πινακακι μας!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Jo πολυ λυπαμαι με αυτο που σου συνεβη..περαστικα κ καλη αναρρωση....ρενακι μου μην πεφτεις αδικα ακομα ειναι νωρις να βγαζουμε συμπερασματα..υπομονη περνανε οι μερες...μαρακι ξανα τεστ κυριακη με δευτερα θα προτεινα...φιλια σε ολες..

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Jo πολυ λυπαμαι με αυτο που σου συνεβη..περαστικα κ καλη αναρρωση....ρενακι μου μην πεφτεις αδικα ακομα ειναι νωρις να βγαζουμε συμπερασματα..υπομονη περνανε οι μερες...μαρακι ξανα τεστ κυριακη με δευτερα θα προτεινα...φιλια σε ολες..

Φιλια και σε σας γλυκό  μου Σαμμερακι!με ηρεμία και υπομονη όλα θα γίνουν!είπα υπομονή εγώ! Χαχαχα!τα λέω να τα ακούω!

RyZa.png

Κοιτα μουτζουρακι...εχω καποια μοτι στη ζωη μου κ ενα απο αυτα ειναι:ενα σταδιο τη φορα....το σημαντικο για σενα αυτη τη στιγμη ειναι οτι ανακαλυψες την ωορρηξια σου....για τη ρενα ας πουμε οτι ανακαλυψε την αιτια των αποβολων της....αφου κλεισει το ενα κεφαλαιο θα ανοιξει το αλλι...ενα σταδιο τη φορα....κ εγω ημουν πολυ αγχωδης κ ειδικα στην τελευταια εγκυμοσυνη που ολα πηγαιναν στραβα....ενα σταδιο τη φορα κοριτσια...τα σημαντικα προβληματα λυθηκαν...αφου βρηκες την ωορρηξια θα ρθει κ το νινι....οπως κ στην μικρη μου αφου βρηκε την αιτια των αποβολων το αλλο νινακι θα ρθει κ θα στεριωσει....

45 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Κοιτα μουτζουρακι...εχω καποια μοτι στη ζωη μου κ ενα απο αυτα ειναι:ενα σταδιο τη φορα....το σημαντικο για σενα αυτη τη στιγμη ειναι οτι ανακαλυψες την ωορρηξια σου....για τη ρενα ας πουμε οτι ανακαλυψε την αιτια των αποβολων της....αφου κλεισει το ενα κεφαλαιο θα ανοιξει το αλλι...ενα σταδιο τη φορα....κ εγω ημουν πολυ αγχωδης κ ειδικα στην τελευταια εγκυμοσυνη που ολα πηγαιναν στραβα....ενα σταδιο τη φορα κοριτσια...τα σημαντικα προβληματα λυθηκαν...αφου βρηκες την ωορρηξια θα ρθει κ το νινι....οπως κ στην μικρη μου αφου βρηκε την αιτια των αποβολων το αλλο νινακι θα ρθει κ θα στεριωσει....

ναι ναι Σαμμερακι μου...και μονη μου το λεω...εγω ετσι κ αλλιως αυτο τον κυκλο τον παω διερευνητικα!και μονο που μου εδωσε ωορρηξια και οι εξετασεις βγηκαν καλες και θα κανω κ την δευτερα την τελευταια ειμαι ηδη χαρουμενη και ικανοποιημενη και σαφως πιο ηρεμη ...με την εννοια πως λειτουργω σωστα!τωρα η λαχταρα σαφως ποτε δεν σταματα αλλα οπως πολυ σωστα λες βημα βημα και θα ερθει και η σειρα μας!σε ευχαριστουμε για την ηρεμια που μας μεταφερεις!

RyZa.png

Φυσικα κ η λαχταρα δεν σταματα...αλλιμονο αλλα ηδη βρισκεσαι σε ενα πολυ καλο δρομο...αφου βρηκες τις ακρες σου τωρα ειναι θεμα χρονου να ρθει κ το θαυματακι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...