Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

4 hours ago, Σαμμερ είπε:

Ρενακι μου κανε το μωρο εσυ κ μεις εδω ειμαστε για οτι θελεις....ηλεκτρα δεν ξερω απο τετοια οποτε το μονο που μπορω να πω ειναι κλειδωσε κ πετα τα κλειδια.δεν ηξερα οτι το rooming in χρεωνεται εξτρα..τι λενε μωρε οι μαγκες???1560 πλήρωσα την καισαρικη ΜοΝο κλινικη κ θελουν κ αλλα???τελος παντων σημασια εχει ρενακι να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου.

Δηλαδη εσεις ρενα.......κυριολεκτικα παιζεται τον γιατρο......!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

32 minutes ago, Rena87 είπε:

Ηλεκτρακι είναι καλό συμπλήρωμα βιταμινών το ινοφερτ. Κ κάποιοι γιατροί τα δινουν.. ρώτα όμως το δικό σου  . Η ινοσιτόλη που περιέχει βοηθάει πολύ στην ωορρηξια κ τη ρύθμιση του κύκλου ειδικά κ σε όσες έχουν  σύνδρομο πολυκιστικων.. 

Ηλεκτρακι γιατί δεν ρωτας και γι αυτό που μας είπε το Μαρτακι... Φυτικό συμπλήρωμα λυγαριάς (agnus)..εγώ θα ρωτησω τον δικο μου αν χρειαστεί... Ρώτησε και εσύ ειτε για το ενα ειτε για το αλλο!εύχομαι να μην εμφανιστεί και να λέμε αλλες συμβουλές από εβδομάδα!!!

RyZa.png

Τωρα βρήκα το χρονο κ σας διάβασα όλες... τι να πω, δεν ξερω τι "επαγγελματίες" υπάρχουν (που θα επρεπε να ειναι πέρα απο επαγγελματίες) κ αντί να καθησυχάζουν το άτομο που εχουν δίπλα τους το ταράζουν κ το στεναχωρούν.... μην δίνεις σημαςια Εβελινάκι... μια χαρα ειναι ολα κ οσο περνάει απ το χερι σου, να μην ξαναεξεταστεις απο αυτήν!

κατα τ αλλα, το θεμα του θηλασμού θεωρώ οτι ειναι προσωπικό, αλλα τοσο απαραίτητο για τα μωράκια κ ειναι κρίμα να το στερούμε αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! 

Επίσης δεν ηξερα οτι υπάρχει κ στα ιδιωτικά η δυνατότητα το νεογέννητο να μείνει με τη μαμά..

Καλημέρα κορίτσια μου?? Τι γίνεται με τις αναμονες μας?? Μαρακι μου είδα εσένα αρνητικό το τεστακι. Λυπάμαι καλό μου.  Βέβαια όσο δεν έρχεται δεν χάνεται η ελπίδα. Άλλωστε το έκανες με απογευματινα.  Αν δενέρθει μέχρι την Κυριακή κάνε και το άλλο με πρωινά. 

Ρενακι μου εσύ πως πας από υπομονή? ? Θα αντέξεις μέχρι Κυριακή? ?

Τα υπόλοιπα κορίτσια μου πως είναι? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

17 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου?? Τι γίνεται με τις αναμονες μας?? Μαρακι μου είδα εσένα αρνητικό το τεστακι. Λυπάμαι καλό μου.  Βέβαια όσο δεν έρχεται δεν χάνεται η ελπίδα. Άλλωστε το έκανες με απογευματινα.  Αν δενέρθει μέχρι την Κυριακή κάνε και το άλλο με πρωινά. 

Ρενακι μου εσύ πως πας από υπομονή? ? Θα αντέξεις μέχρι Κυριακή? ?

Τα υπόλοιπα κορίτσια μου πως είναι? 

Καλημέρα Τονακι μου! Εγώ τώρα ξύπνησα κ έχω πονακια στη κοιλιά.. όλο το βράδυ ανησυχία..ιδρωνα..στριφογυρνουσα..  πφφ.. αυτά τα έχω όταν περιμένω περίοδο.. αλλά είπαμε είναι τόσο ίδια.. όμως νιώθεις λες κ θα αδιαθετησεις τώρα τώρα.. αν αντέξω θα αντέξω αν όχι μέχρι την Κυριακή..τουλάχιστον αύριο να το κάνω..  δε θέλω να δω παύλαααααα.. :-( 

Εσύ πως είσαι αγαπη;

8 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα κοριτσια...ησυχια σημερα.που πηγαν ολες???πως εισαι Τονια μου???

Αγαπούλα μου αυτό είπα κ εγώ.. . Που πήγαν ολες;; χαχα.. ΤΙ μου κανεις;  μα καλά κ το μουτζουρακι πρωινή απουσια; απίστευτο... 

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα Σαμμερακι μου κια Ρενακι μου. Είναι αργια σημερα οποτε μαλλον λίγος υπνος παραπανω. .. Γενικά καλά είμαι εγω.  Έρχονται όμως στιγμές που δυσκολευομαι κυρίως επειδή έχω συναισθηματικές μεταπτώσεις.  Προσπαθώ βέβαια να είμαι ήρεμη γιατί δεν θέλω να ταράζω το μικρό σποράκι και να μου πάθει τίποτα.  

Ρένα μου τώρα κοντεύει η απάντηση.  Κάνε λίγο υπομονή ακόμα.  Άσε τα συμπτώματα στην άκρη γιατί δεν είναι σίγουρα.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου!!!παρούσα!!!

Τονακι μου έτσι μην ταραζεις το σπορακι!!!έχετε και ραντεβού ..έφτασαν οι μέρες!!!

Ρενακι μου μην τους δίνεις σημασία!είμαστε κοντά στην απάντηση!!! Να δουμε το +++++!

Φίλες εγω κοιμάμαι από χθες στις 10 το βράδυ.... Βαλαμε ταινια με τον άντρα μου και εγώ παιζει να είδα τα 10' !!!δεν κρατούσα τα ματια ανοιχτα με τίποτα!περιεργο για μενα να κοιμαμαι τοσες ωρες!πάντως φορτισα!χαχα!το στήθος σήμερα δεν ενοχλεί τόσο όσο χθες....

Καλημερα σε όλα τα κοριτσάκια μου!!!

RyZa.png

18 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Τονακι μου έτσι μην ταραζεις το σπορακι!!!έχετε και ραντεβού ..έφτασαν οι μέρες!!!

Ρενακι μου μην τους δίνεις σημασία!είμαστε κοντά στην απάντηση!!! Να δουμε το +++++!

Φίλες εγω κοιμάμαι από χθες στις 10 το βράδυ.... Βαλαμε ταινια με τον άντρα μου και εγώ παιζει να είδα τα 10' !!!δεν κρατούσα τα ματια ανοιχτα με τίποτα!περιεργο για μενα να κοιμαμαι τοσες ωρες!πάντως φορτισα!χαχα!το στήθος σήμερα δεν ενοχλεί τόσο όσο χθες....

Α βρε αγάπη μου πρωί πρωί τι μου λες? ?? Αυτή η υπνηλία πολύ με βάζει σε σκέψεις. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

54 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μήπως νομίζεις ότι σε περιτριγυρίζει γρίπη; Εμένα αυτά τα δύο ήταν από τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.  Εβελινάκι, δεν έχω λόγια για τη... γιατρό. Θα είναι της άποψης ότι το πρώτο τρίμηνο είναι επίφοβη η κύηση. 

41 minutes ago, Τονι@ είπε:

Α βρε αγάπη μου πρωί πρωί τι μου λες? ?? Αυτή η υπνηλία πολύ με βάζει σε σκέψεις. ..

Είχες παρατηρήσει και εσύ αγάπη;ας δούμε πως θα παει η συνέχεια μην ξεμυαλιζομαστε...εχουμε μέρες!!!ας πουμε για την ωρα πως μαλλον ημουν κουρασμενη!Χρονια πολλα και για όσες γιορταζετε η έχετε αγαπημένους που γιορτάζουν!!!

2 minutes ago, Ioio είπε:

Μήπως νομίζεις ότι σε περιτριγυρίζει γρίπη; Εμένα αυτά τα δύο ήταν από τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.  Εβελινάκι, δεν έχω λόγια για τη... γιατρό. Θα είναι της άποψης ότι το πρώτο τρίμηνο είναι επίφοβη η κύηση. 

Καλημερα Ιοιο μου!Οχι οχι νιώθω υγιής και γερή σαν ταύρος απο θέμα υγειας!ποσο νωρίς τα ειχες εντοπίσει όμως; πριν την καθυστέρηση;

RyZa.png

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Είχες παρατηρήσει και εσύ αγάπη;ας δούμε πως θα παει η συνέχεια μην ξεμυαλιζομαστε...εχουμε μέρες!!!ας πουμε για την ωρα πως μαλλον ημουν κουρασμενη!Χρονια πολλα και για όσες γιορταζετε η έχετε αγαπημένους που γιορτάζουν!!!

Κ εγώ έχω υπνηλια.. αλλά το παθαίνω κ όταν περιμένω περίοδο.  Αχ κορίτσια ποναω.. θα αδιαθετησω γαμωτο

Lilypie - (Lzpn)

Μουτζουρα εμένα η υπνηλία μου ξεκίνησε μια εβδομάδα νωρίτερα και ήταν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι πριν την περίοδο.  Η διαφορά ήταν πολύ αισθητή και την είχε καταλάβει κι ο άντρας μου.  Θα δούμε πως θα πάει τώρα για σένα.  

Ρένα μου μην απογοητευεσαι.  Πολλές κοπέλες είχαν πόνους κι όμως η περίοδος δεν ήρθε.  Κάνε λίγο υπομονή ακόμα. Να δούμε μήπως είναι ο μήνας σου.

DBTcp3.png7Kksp3.png

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουρα εμένα η υπνηλία μου ξεκίνησε μια εβδομάδα νωρίτερα και ήταν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι πριν την περίοδο.  Η διαφορά ήταν πολύ αισθητή και την είχε καταλάβει κι ο άντρας μου.  Θα δούμε πως θα πάει τώρα για σένα.  

Ρένα μου μην απογοητευεσαι.  Πολλές κοπέλες είχαν πόνους κι όμως η περίοδος δεν ήρθε.  Κάνε λίγο υπομονή ακόμα. Να δούμε μήπως είναι ο μήνας σου.

Μπα..   σορυ αλλά σήμερα δεν το χω από ψυχολογία  ..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...