Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

εβελινακι μου ηρεμησε.μια χαρα ειναι το μωρακι σου.η "γιατρος" αχαρακτηριστη κ απαραδεκτη

συμφωνω με τη ρενα.αυτα τα επαγγελματα ειναι λειτουργημα κ καποιοι τα εχουν απαξιωσει

για καποια πραγματα προτιμω το δημοσιο.οπως οτι εχεις το μωρο συνεχεια μαζι.ο γιατρος περναει κ το εξεταζει δ τα παιρνουν.οπου εκει ναι ρενα για να μην κλαινε τα δινουν ξενο.

αν καποια μαμα δ θελει να θηλασει ειναι δικαιωμα της.αλλα να μην τα καταφερει απο λαθος συμβουλες ειμαι κατα.

δυστυχως μονες πρεπει να το ψαξουμε κ να διαβασουμε.στις εγκυουλες προτεινω το.βιβλιο της πατσουρου.κ να διαβασουν τα θεματα στο παρεντς.

επισης στα ιδιωτικα συνηθως παιρνουν το μωρο για να το βαλουν σε λαμπα για ικτερο.ενω στο δημοσιο φερνουν διπλα σου.κ αν χρειαστει να παραμεινει κανουν εισαγωγη κ στη μαμα

ρενα μου τις πρωτες δυο μερες εχεις μονο πρωτογαλα που ειναι πολυ λιγο αλλα κ το μωρο εχει ενα στομαχακι που χωραει οσο ενα κουταλακι του γλυκου.οποτε μια χαρα του φτανει αρκει να το βαζεις πολυ συχνα για να κατεβει το γαλα.

αν χρειαστει συμπληρωμα κ υπαρχει λογος μετα μπορεις να το κοψεις .απλα ειναι πολυ λιγες οι φορες που πραγματικα χρειαζεται

βεβαια πολλα παιζουν ρολο.δ ειναι για ολες το ιδιο ευκολο να θηλασουν.αν εχεις πχ μωρακι με αλλεργια.εξαρταται ποσο θελει κ μπορει να το προσπαθησει η καθε μια.τι βοηθεια κ στηριξη εχει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Τι ειδικοτητα εχει ο αντρας σου ρενα???μπραβο να συνε χισεις να βλεπεις ετσι το λειτουργημα σου κ ο Θεος δεν θα σε ξεχασει...το πιασες!!!!εγω οταν γεννησα δεν εκαναν στο γενεσις rooming in τωρα κανουν εμαθα.φυσικα λ χορταινει το μωρο ειναι λιγες οι περιπτωσεις.συνηθως οι γυναικες που δεν θελουν να θηλασουν δεν εχουν κ γαλα.στην αρχη ολες εχουμε λιγο κ ειδικα μετα απο καισαρικη.ομως το πυαρ (πρωτογαλα) ειναι πολυ θρεπτικο...

Καρδιολογος είναι..   καταλαβα Σαμμερακι μου. Και το πληρώνεις παραπάνω αυτό το rooming  in? Μπορεί δλδ σε άλλα ιδιωτικά να μην κάνουν τετοιο; εμένα ο γιατρός μου είναι στο Γαια.. θα τους πλακωσω όλους αν μου το περνουν.. χχ.. 

Lilypie - (Lzpn)

4 minutes ago, vikib είπε:

εβελινακι μου ηρεμησε.μια χαρα ειναι το μωρακι σου.η "γιατρος" αχαρακτηριστη κ απαραδεκτη

συμφωνω με τη ρενα.αυτα τα επαγγελματα ειναι λειτουργημα κ καποιοι τα εχουν απαξιωσει

για καποια πραγματα προτιμω το δημοσιο.οπως οτι εχεις το μωρο συνεχεια μαζι.ο γιατρος περναει κ το εξεταζει δ τα παιρνουν.οπου εκει ναι ρενα για να μην κλαινε τα δινουν ξενο.

αν καποια μαμα δ θελει να θηλασει ειναι δικαιωμα της.αλλα να μην τα καταφερει απο λαθος συμβουλες ειμαι κατα.

δυστυχως μονες πρεπει να το ψαξουμε κ να διαβασουμε.στις εγκυουλες προτεινω το.βιβλιο της πατσουρου.κ να διαβασουν τα θεματα στο παρεντς.

επισης στα ιδιωτικα συνηθως παιρνουν το μωρο για να το βαλουν σε λαμπα για ικτερο.ενω στο δημοσιο φερνουν διπλα σου.κ αν χρειαστει να παραμεινει κανουν εισαγωγη κ στη μαμα

ρενα μου τις πρωτες δυο μερες εχεις μονο πρωτογαλα που ειναι πολυ λιγο αλλα κ το μωρο εχει ενα στομαχακι που χωραει οσο ενα κουταλακι του γλυκου.οποτε μια χαρα του φτανει αρκει να το βαζεις πολυ συχνα για να κατεβει το γαλα.

αν χρειαστει συμπληρωμα κ υπαρχει λογος μετα μπορεις να το κοψεις .απλα ειναι πολυ λιγες οι φορες που πραγματικα χρειαζεται

βεβαια πολλα παιζουν ρολο.δ ειναι για ολες το ιδιο ευκολο να θηλασουν.αν εχεις πχ μωρακι με αλλεργια.εξαρταται ποσο θελει κ μπορει να το προσπαθησει η καθε μια.τι βοηθεια κ στηριξη εχει

ΠΩ πω πόσα πράγματα..  τόσο δύσκολο κομμάτι κ ο θηλασμός ε..  δλδ τότε τι τα πληρώνουμε τα ιδιωτικά; ενώ στο δημόσιο είναι καλύτερα; να μου πεις αλλού  υπερτερεί το ένα αλλού το άλλο.  Πω ρε κορίτσια μακάρι να είστε εδω να μας τα λέτε όταν έρθει η στιγμή.. ξέρετε πολλά.. εγώ τώρα αρχίζω και τα μαθαίνω..

Lilypie - (Lzpn)

2 hours ago, Εβελινάκι είπε:

Έβλεπε πόση ώρα το μόνιτορ...κ τη λέω τι έγινε;;;μου λέει βλέπω παλμούς αλλά δε μπορώ να το πετύχω για να τους ακούσει κ εσύ..κ τη ρωταω.. δηλαδή όλα καλά;; εξελίσσεται κανονικά ή εγκυμοσύνη;;κ λέει..Α!   Αυτό δε μπορώ να στο πω από τώρα, θα φανεί σε λίγο καιρό..με έσκασε...τη λέω, το έμβρυο είναι εκεί;;χτυπάει ή καρδια;;και μου λέει ένα ναι κ φεύγει από το εξεταστηριο...μου ρθε να την... γκρρρ.. μετά πηρα τη γυναικολόγο μου, με ηρέμησε λίγο κ θα ξαναπαω τη Δεύτερα...

Αααα μα ποσό αναίσθητη!!! Ακου εκεί δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.... Ακουσε τη γιατρό σου κορίτσι μου ...μια χαρά το μπεμπακι σου είναι!!! Εκεί στη ζέστη κοιλιτσα της μαμας του...μεγαλώνει και δυναμώνει μέχρι το επόμενο ραντεβού σας!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιααααααα καλησπέρα..τι κάμετε;; πήρα πρωτοβουλία και παρήγγειλα τα ινοφερτ που διαλυονται...διαβασα πως ειναι οκ κ σε οσες δεν εχουν πολυκυστικες κ κανουν κανονικα ωορηξια κλπ...λετε να εκανα γκαφα;;;;

ukSwp3.png

απλα ρενα εγω δ ειχα καποιον γιατρο ιδιωτη που να συνεργαζεται με κλινικη για να γεννησω εκει.επισης επαρχια με το παραμικρο σε στελνουν δημοσιο.κ ειχα μια πρωτη εγκυμοσυνη τρελα..!ζαχαρο,πιεση κ σπασμενο ποδι!οποτε δημοσιο.ευτυχως δ χρειαστηκε πανεπιστημιακο για θερμοκοιτιδα. κ κει υπαρχουν αλλα αλλα.νομιζω οτι κανουν οτι μπορουν με τα μεσα που διαθετουν.κ φυσικα εχουν μεγαλυτερη εμπειρια.γτ δεν το ψαχνεις για δημοσιο;πχ ελενα;εχουν κ μονοκλινα,κ μαθηματα ανωδυνου κ αν τα παρακολουθησει ο συζηγος μπαινει κ αυτος μεσα.εδω θα μαστε να λυνουμε αποριες

2 hours ago, Rena87 είπε:

Τι λες τώρα εβελινακι; σοβαρά μιλάς; πες μου ότι δεν κατέβασες  καντηλια; αθλιοι άνθρωποι του σιχαμερου συστήματος. Είμαστε στο χώρο με τον άντρα μου κ πραγματικά μακάρι να μην είμασταν τελικά.  Σιχαμενοι άνθρωποι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.. ο καθένας νομίζει ότι ξέρει τα πάντα.. ο κάθε άσχετος.  Από το διευθυντή μέχρι τη βοηθό θαλαμου.  Σορυ για το ξέσπασμα..αλλά για άλλη μια φορά δηλητιριαζουν μια ψυχή με την ασχετιλα τους. Κανείς δεν σκέφτεται τον ανθρωπο που είναι εκεί γυμνός..ξαπλωμενος.. την αγωνια που έχει μέσα του.. το φόβο..τη λαχταρα.. κανείς!  Μα κ κατι να μην έβλεπε σωστό..έτσι έπρεπε να στο πει;; η ηλιθια...  μην αγχώνεσαι καλό μου.. η καρδούλα αυτή χτυπά κ θα συνεχίσει να χτυπά..  θα πας το πρωί τη δευτερα;

Για το 3ημερο παράνοιας σε διαβεβαιώ Μουτζουρακι μου!! Πάντως για το στήθος που λες.. εμένα κ στις δύο εγκυμοσύνές το στήθος δε είχε πρηστει καθόλου σαν πρώιμο συμπτωμα. Από το δεύτερο μηνα άρχισε να πρηζεται κ να ποναω.. παρολο που παντα πονάνε πριν αδιαθετησω.  Είδες πόσο διαφορετικά όλα τελικά;ρ

Εμ αυτό είναι να σου κάτσει το διαφορετικό.... Εμένα δεν ειναι στάνταρ...ποτε πονανε...ποτε οχι... Τελευταία πονανε...και στην βιοχημική πονουσαν πολύ.... Αλλά τόσο νωρίς σπάνια... Δλδ δυο μέρες μετα την ωορρηξία... 12-13 μερες πριν την περίοδο (μακρυά απο μας χαχαχα) να εχω ήδη πόνο...τι να πω...να δω τι μου επιφυλάσσει και αυτός ο κύκλος... Χαχαχα!

RyZa.png

ηλεκτρακι δ νομιζω να κανουν κακο.βιταμινες ειναι αλλα παρε ενα τηλ το γιατρο

ρενα δ ειναι δυσκολος ο θηλασμος αλλα χρειαζεται ενημερωση.γτ υπαρχει παραπληροφορηση κ στηριξη απο τους οικειους

ποτε περιμενεις(δεν) ηλεκτρα;

2 minutes ago, vikib είπε:

ηλεκτρακι δ νομιζω να κανουν κακο.βιταμινες ειναι αλλα παρε ενα τηλ το γιατρο

ρενα δ ειναι δυσκολος ο θηλασμος αλλα χρειαζεται ενημερωση.γτ υπαρχει παραπληροφορηση κ στηριξη απο τους οικειους

ποτε περιμενεις(δεν) ηλεκτρα;

Σύμφωνα με την εφαρμογή στις 12 ΔΕΝ θέλω επισκέψεις...θα χω κλειδαμπαρώσει  χιχιχι

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

τι να σου πω κοπελια ειχα ενα παιδιατρο που ηταν πραγματικα ανθρωπος ηταν μεγαλος και μας αφησε ολη η πολη του τον θρηνησε απο ολους λειπει τι να λεει λοιπον αυτος ο ανθρωπις δικαιωθηκε και ευχαριστηθηκε η ψυχουλα του να βοηαει τωρα δεν μπορω να βρω αλλον... Αστα κοπελια νοσηλευτρια στην αθηνα ειστε;

15 minutes ago, sangreluna είπε:

τι να σου πω κοπελια ειχα ενα παιδιατρο που ηταν πραγματικα ανθρωπος ηταν μεγαλος και μας αφησε ολη η πολη του τον θρηνησε απο ολους λειπει τι να λεει λοιπον αυτος ο ανθρωπις δικαιωθηκε και ευχαριστηθηκε η ψυχουλα του να βοηαει τωρα δεν μπορω να βρω αλλον... Αστα κοπελια νοσηλευτρια στην αθηνα ειστε;

Ναι καλό μου.. ο άντρας μου είναι στο Γεννηματά.. εγώ τα παράτησα τα μπουρδελονοσοκομεια από όταν είχα την αποβολη .. κουραζομουν απίστευτα.. σωματικά κ ψυχολογικά.  Είμαι κ ευαίσθητη.  Κ τώρα δουλεύω σε μια δερματολογο..  βοηθός κ κάνω λέιζερ κ διάφορες ιατρικές θεραπείες.  Κ έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. τουλάχιστον αφού δεν μπορώ να αλλάξω την κατάντια..τουλάχιστον να μη τη βλέπω . Με χαλάει πολύ..  είναι κρίμα..

16 minutes ago, ElektraGr είπε:

Σύμφωνα με την εφαρμογή στις 12 ΔΕΝ θέλω επισκέψεις...θα χω κλειδαμπαρώσει  χιχιχι

Ηλεκτρακι κ εσύ στην αντίστροφη μέτρηση!!!!!

25 minutes ago, vikib είπε:

απλα ρενα εγω δ ειχα καποιον γιατρο ιδιωτη που να συνεργαζεται με κλινικη για να γεννησω εκει.επισης επαρχια με το παραμικρο σε στελνουν δημοσιο.κ ειχα μια πρωτη εγκυμοσυνη τρελα..!ζαχαρο,πιεση κ σπασμενο ποδι!οποτε δημοσιο.ευτυχως δ χρειαστηκε πανεπιστημιακο για θερμοκοιτιδα. κ κει υπαρχουν αλλα αλλα.νομιζω οτι κανουν οτι μπορουν με τα μεσα που διαθετουν.κ φυσικα εχουν μεγαλυτερη εμπειρια.γτ δεν το ψαχνεις για δημοσιο;πχ ελενα;εχουν κ μονοκλινα,κ μαθηματα ανωδυνου κ αν τα παρακολουθησει ο συζηγος μπαινει κ αυτος μεσα.εδω θα μαστε να λυνουμε αποριες

Έχεις δίκιο.. αλλά ο γιατρούλης μου επειδή κ αυτός δεν άντεξε την κατάντια του νοσοκομείου.. δεν είναι πια κ είναι μόνο στο Γαια.. και δε θέλω να τον αλλάξω!!

να σε ρωτήσω είχες από πριν θέμα με την πίεση κ ζάχαρο γενικα; η αυτό έγινε στην εγκυμοσύνη ξαφνικα; πω πω αυτά φοβάμαι.. ΤΙ πέρασες κ εσύ.. 

Lilypie - (Lzpn)

33 minutes ago, ElektraGr είπε:

Κορίτσιααααααα καλησπέρα..τι κάμετε;; πήρα πρωτοβουλία και παρήγγειλα τα ινοφερτ που διαλυονται...διαβασα πως ειναι οκ κ σε οσες δεν εχουν πολυκυστικες κ κανουν κανονικα ωορηξια κλπ...λετε να εκανα γκαφα;;;;

Ηλεκτρακι είναι καλό συμπλήρωμα βιταμινών το ινοφερτ. Κ κάποιοι γιατροί τα δινουν.. ρώτα όμως το δικό σου  . Η ινοσιτόλη που περιέχει βοηθάει πολύ στην ωορρηξια κ τη ρύθμιση του κύκλου ειδικά κ σε όσες έχουν  σύνδρομο πολυκιστικων.. 

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...