Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

10 minutes ago, marakif1990 είπε:

Το εκανα λοιπον το τεστακι μόλις! Ξεκάθαρο αρνητικό!

Αχ βρε Μαρακι!!!κατσε μήπως είναι νωρίς ακόμα... Είναι και απόγευμα...αλλά όπως λέμε εδώ..με τα κορίτσια επιτρέπουμε να πέσουμε... επιβάλλεται να σηκωνομαστε και με αισιοδοξία να προσπαθούμε ξανά!

Οδό δεν έρχεται η ατιμη τίποτα δεν ειναι οριστικό!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σανγκρε μου χαίρομαι που γυρισες σπιτακι.. για πες πως το δεχτηκαν τα άλλα δυο;; από όλα όσα είπε πριν..τα μισά κατάλαβα..ακόμα δεν τα έχω ψάξει κ εγώ κ δεν τα ξέρω.  Πχ τι είναι το ρουμινκ π ειπες; δλδ σου έδιναν με το ζόρι ξένο γάλα; κ αν δώσεις δεν κανει; είμαι άσχετη ε...

Μαρακι μου μην απογοητεύσε.  Εγώ λέω να περιμένεις κ να ξανά κάνεις ένα την Κυριακή.  Κ βλέπουμε.. 

Lilypie - (Lzpn)

3 hours ago, moutzoura2016 είπε:

αχ χθες το βραδυ πριν κοιμηθω παρακαλουσα να ειναι εκει μεσα!!!!του μιλουσα και ελεγα αν μεινεις θα σε φροντιζω και θα σε αγαπαω με ολη μου την ψυχη!!!!απαπα συγκινηθηκα!!!!μακαρι!σε ευχαριστω πολυ!ααα εχετε ραντεβου τη Δευτερα με το σπορακι σου?τι καλα!!!!θα το δεις θα ναι καλα!στη ζεστη κοιλιτσα της μανουλας και θα ξεαγχωθεις!!!!σου ειπε κατι που σε αγχωσε?

3 hours ago, Σαμμερ είπε:

Γιατι σε αγχωσε???σου ειπε τπτ???ποσο ακριβως εισαι τωρα??

κοριτσια μου ειπαμε δεν θελει αγχος....ξερω οτι ειναι μια κουβεντα κ οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα μονο με ηρεμια θα πετυχουμε τους στοχους μας....κ φυσικα να μην το βαζουμε κατω....βλεπετε τι περναμε κ ακομα παλευουμε.....

3 hours ago, Τονι@ είπε:

Καλή χρονιά Εβελινακι!  Τι έγινε βρε αγάπη?  Τι σου είπε? ? Εγώ Τετάρτη έχω ραντεβού. 

Έβλεπε πόση ώρα το μόνιτορ...κ τη λέω τι έγινε;;;μου λέει βλέπω παλμούς αλλά δε μπορώ να το πετύχω για να τους ακούσει κ εσύ..κ τη ρωταω.. δηλαδή όλα καλά;; εξελίσσεται κανονικά ή εγκυμοσύνη;;κ λέει..Α!   Αυτό δε μπορώ να στο πω από τώρα, θα φανεί σε λίγο καιρό..με έσκασε...τη λέω, το έμβρυο είναι εκεί;;χτυπάει ή καρδια;;και μου λέει ένα ναι κ φεύγει από το εξεταστηριο...μου ρθε να την... γκρρρ.. μετά πηρα τη γυναικολόγο μου, με ηρέμησε λίγο κ θα ξαναπαω τη Δεύτερα...

DqByp2.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Έβλεπε πόση ώρα το μόνιτορ...κ τη λέω τι έγινε;;;μου λέει βλέπω παλμούς αλλά δε μπορώ να το πετύχω για να τους ακούσει κ εσύ..κ τη ρωταω.. δηλαδή όλα καλά;; εξελίσσεται κανονικά ή εγκυμοσύνη;;κ λέει..Α!   Αυτό δε μπορώ να στο πω από τώρα, θα φανεί σε λίγο καιρό..με έσκασε...τη λέω, το έμβρυο είναι εκεί;;χτυπάει ή καρδια;;και μου λέει ένα ναι κ φεύγει από το εξεταστηριο...μου ρθε να την... γκρρρ.. μετά πηρα τη γυναικολόγο μου, με ηρέμησε λίγο κ θα ξαναπαω τη Δεύτερα...

Κοριτσακι μου έχω γίνει έξαλλη αυτή τη στιγμή! !! Αφού είναι άσχετη η κοπέλα για να μην πω τίποτα χειρότερο τι την βάλανε εκεί πέρα! !!! Προφανώς και όλα πάνε καλά και φυσικά μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα λέμε ότι με βεβαιότητα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.  Και αφού χτυπάει η καρδιά του είναι μια χαρά.  Και δεν μπορεί να το πετύχει γιατί το έμβρυο πλέον κινείται! !!!!!! Και πανασχετη πες της δεν χρειάζεται να το πετύχεις με τον υπέρηχο το έμβρυο στην καρδιά γιατί μόνο κακό του κάνει!!! Άσχετη! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

25 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσακι μου έχω γίνει έξαλλη αυτή τη στιγμή! !! Αφού είναι άσχετη η κοπέλα για να μην πω τίποτα χειρότερο τι την βάλανε εκεί πέρα! !!! Προφανώς και όλα πάνε καλά και φυσικά μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα λέμε ότι με βεβαιότητα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.  Και αφού χτυπάει η καρδιά του είναι μια χαρά.  Και δεν μπορεί να το πετύχει γιατί το έμβρυο πλέον κινείται! !!!!!! Και πανασχετη πες της δεν χρειάζεται να το πετύχεις με τον υπέρηχο το έμβρυο στην καρδιά γιατί μόνο κακό του κάνει!!! Άσχετη! !

Τι λες τώρα εβελινακι; σοβαρά μιλάς; πες μου ότι δεν κατέβασες  καντηλια; αθλιοι άνθρωποι του σιχαμερου συστήματος. Είμαστε στο χώρο με τον άντρα μου κ πραγματικά μακάρι να μην είμασταν τελικά.  Σιχαμενοι άνθρωποι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.. ο καθένας νομίζει ότι ξέρει τα πάντα.. ο κάθε άσχετος.  Από το διευθυντή μέχρι τη βοηθό θαλαμου.  Σορυ για το ξέσπασμα..αλλά για άλλη μια φορά δηλητιριαζουν μια ψυχή με την ασχετιλα τους. Κανείς δεν σκέφτεται τον ανθρωπο που είναι εκεί γυμνός..ξαπλωμενος.. την αγωνια που έχει μέσα του.. το φόβο..τη λαχταρα.. κανείς!  Μα κ κατι να μην έβλεπε σωστό..έτσι έπρεπε να στο πει;; η ηλιθια...  μην αγχώνεσαι καλό μου.. η καρδούλα αυτή χτυπά κ θα συνεχίσει να χτυπά..  θα πας το πρωί τη δευτερα;

4 hours ago, moutzoura2016 είπε:

βρε ας εισαι εσυ και βασανιζε μας εδω οσο θες!!!!!!αντεχουμε εδω μεσα !μας βλεπεις να μασαμε???

λοιπον εγω σημερα απο πονακια μηδεν για την ωρα...μονο χθες ειχα που σας ελεγα και κατα την επαφη ενιωσα καπως πονο...πονο δεν το λες...αλλα σαν να με πιεσε κατι εσωτερικα....μεχρι τη στιγμη που με ρωτησες δεν ειχα πιασει το στηθος να δω το απεφευγα για να μην το εχω εννοια....λοιπον μολις το ζουλιξα...ενταξει ποναει πολυ κοριτσια ...ισως το μονο διαφορετικο ειναι πως ποναει ακριβως στο κεντρο στις θηλες...οχι απο κατω και στο πλαι οπως οταν αδιαθετω...βεβαια δεν εχει να κανει........φφφφ τι στο καλο τοσο νωρις συμπτωματα περιοδου?παει θα με τρελανει αυτο το σωμα!

δεν θα στην κανει!!!!δεν θα στην κανει!ειπαμε τα συμπτωματα τα ατιμα ειναι τοσο ιδια!προβλεπω 3ημερο παρανοιας και απο τις δυο μας!χαχαχαχα!

Για το 3ημερο παράνοιας σε διαβεβαιώ Μουτζουρακι μου!! Πάντως για το στήθος που λες.. εμένα κ στις δύο εγκυμοσύνές το στήθος δε είχε πρηστει καθόλου σαν πρώιμο συμπτωμα. Από το δεύτερο μηνα άρχισε να πρηζεται κ να ποναω.. παρολο που παντα πονάνε πριν αδιαθετησω.  Είδες πόσο διαφορετικά όλα τελικά;ρ

Lilypie - (Lzpn)

Να πας εβελινακι μου φυσικα.ποσο εισαι??rooming in ρενακι ειναι να εχεις το μωρο συνεχεια μαζι σου......σωστα?????δεν παθαινει κατι αν πιει ξενο γαλα αλλα το θεμα ειναι να σεβονται τις μητερες που θελουν αποκλειστικο θηλασμο.αυτοι κοιτανε να σου πασαρουνε γαλα απο τις εταιριες που συνεργαζονται....κ φυσικα δεν το συζητω για το ποιο γαλα ειναι καλυτερο!!!!

55 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κι εγω αυτό σκεφτομουν.. Ας μου λεγε μονο ότι το εμβρυο είναι μια χαρα κ βλεπω κ καρδιακη λειτουργια... Δεν ηθελα κατι άλλο... εφυγα με μαυρισμενη καρδια...τι να σας πω...

40 minutes ago, Rena87 είπε:

Τι λες τώρα εβελινακι; σοβαρά μιλάς; πες μου ότι δεν κατέβασες  καντηλια; αθλιοι άνθρωποι του σιχαμερου συστήματος. Είμαστε στο χώρο με τον άντρα μου κ πραγματικά μακάρι να μην είμασταν τελικά.  Σιχαμενοι άνθρωποι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.. ο καθένας νομίζει ότι ξέρει τα πάντα.. ο κάθε άσχετος.  Από το διευθυντή μέχρι τη βοηθό θαλαμου.  Σορυ για το ξέσπασμα..αλλά για άλλη μια φορά δηλητιριαζουν μια ψυχή με την ασχετιλα τους. Κανείς δεν σκέφτεται τον ανθρωπο που είναι εκεί γυμνός..ξαπλωμενος.. την αγωνια που έχει μέσα του.. το φόβο..τη λαχταρα.. κανείς!  Μα κ κατι να μην έβλεπε σωστό..έτσι έπρεπε να στο πει;; η ηλιθια...  μην αγχώνεσαι καλό μου.. η καρδούλα αυτή χτυπά κ θα συνεχίσει να χτυπά..  θα πας το πρωί τη δευτερα;

Για το 3ημερο παράνοιας σε διαβεβαιώ Μουτζουρακι μου!! Πάντως για το στήθος που λες.. εμένα κ στις δύο εγκυμοσύνές το στήθος δε είχε πρηστει καθόλου σαν πρώιμο συμπτωμα. Από το δεύτερο μηνα άρχισε να πρηζεται κ να ποναω.. παρολο που παντα πονάνε πριν αδιαθετησω.  Είδες πόσο διαφορετικά όλα τελικά;ρ

Ασε...Ολους του πολυελαιους ηθελα να κατεβασω...χι χι χι..Ειχε νευρα με τον προισταμενο της απ ότι καταλαβα και την πληρωσα εγω...τι να πω...ελπιζω στις επομενες να ειχε καλυτερη αντιμετωπιση... Να φανταστείς μου λεει να ξαπλωσω στην καρεκλα..Και την ρωταω ¨Το χαρτι δε θα το αλλαξετε;;¨..και μου λεει ¨Ε μωρε, μπορεινα μην εκατσε άλλη πιο πριν..¨Αντιεπαγγελματισμος στο μεγαλειο του...πηρα κ αλλαξα μονη μου το χαρτι..Τη Δευτερα το απογευματακι θα παω, κατά τις 6..

1 minute ago, Σαμμερ είπε:

Να πας εβελινακι μου φυσικα.ποσο εισαι??rooming in ρενακι ειναι να εχεις το μωρο συνεχεια μαζι σου......σωστα?????δεν παθαινει κατι αν πιει ξενο γαλα αλλα το θεμα ειναι να σεβονται τις μητερες που θελουν αποκλειστικο θηλασμο.αυτοι κοιτανε να σου πασαρουνε γαλα απο τις εταιριες που συνεργαζονται....κ φυσικα δεν το συζητω για το ποιο γαλα ειναι καλυτερο!!!!

Ειμαι περιπου 8 εβδομάδων, παλι καθυστερημενη συλληψη (λογω μεγαλου κυκλου)..Ναι , αυτό είναι το rooming in.. Στις κλινικεςσυνηθως το ζητανε οι μανουλες!! Εγω στο νοσοκομειο που γεννησα (Λαρισα), την ειχα οοολη μερα διπλα μου (εκει εχεις το μωρο συνεχεια)...Αλλα δεν μπορουσα να την αποχωριστω ουτε λεπτο, ούτως η αλλως...Είναι μοναδικες στιγμες!!!Οι πρωτες ωρες με το μωρακι σου!! Μακαρι κοριτσακια μου πολύ πολύ συντομα, να το ζησετε οοοοοοολες οι φρεσκομανουλες και ηδη μανουλες (που θελουμε κι άλλο).!!!!

DqByp2.png

Διαφημίσεις

αχ εβελινακι σε νοιωθω οσο δε φανταζεσαι ρενακι τι εννοεις του χωρου νοσηλευτρια εισαι; τα μαγκακια νορμαλ περιμενουν να μεγαλωσει για να παιξουν ολα μαζι.

15 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Κι εγω αυτό σκεφτομουν.. Ας μου λεγε μονο ότι το εμβρυο είναι μια χαρα κ βλεπω κ καρδιακη λειτουργια... Δεν ηθελα κατι άλλο... εφυγα με μαυρισμενη καρδια...τι να σας πω...

Ασε...Ολους του πολυελαιους ηθελα να κατεβασω...χι χι χι..Ειχε νευρα με τον προισταμενο της απ ότι καταλαβα και την πληρωσα εγω...τι να πω...ελπιζω στις επομενες να ειχε καλυτερη αντιμετωπιση... Να φανταστείς μου λεει να ξαπλωσω στην καρεκλα..Και την ρωταω ¨Το χαρτι δε θα το αλλαξετε;;¨..και μου λεει ¨Ε μωρε, μπορεινα μην εκατσε άλλη πιο πριν..¨Αντιεπαγγελματισμος στο μεγαλειο του...πηρα κ αλλαξα μονη μου το χαρτι..Τη Δευτερα το απογευματακι θα παω, κατά τις 6..

Ειμαι περιπου 8 εβδομάδων, παλι καθυστερημενη συλληψη (λογω μεγαλου κυκλου)..Ναι , αυτό είναι το rooming in.. Στις κλινικεςσυνηθως το ζητανε οι μανουλες!! Εγω στο νοσοκομειο που γεννησα (Λαρισα), την ειχα οοολη μερα διπλα μου (εκει εχεις το μωρο συνεχεια)...Αλλα δεν μπορουσα να την αποχωριστω ουτε λεπτο, ούτως η αλλως...Είναι μοναδικες στιγμες!!!Οι πρωτες ωρες με το μωρακι σου!! Μακαρι κοριτσακια μου πολύ πολύ συντομα, να το ζησετε οοοοοοολες οι φρεσκομανουλες και ηδη μανουλες (που θελουμε κι άλλο).!!!!

Να πεις του γιατρού σου ότι τον πληρώνεις για να σου κάνει αυτός το υπέρηχο και αν δεν μπορεί να σου αλλάζει το ραντεβού.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

22 minutes ago, sangreluna είπε:

αχ εβελινακι σε νοιωθω οσο δε φανταζεσαι ρενακι τι εννοεις του χωρου νοσηλευτρια εισαι; τα μαγκακια νορμαλ περιμενουν να μεγαλωσει για να παιξουν ολα μαζι.

Ναι σαγκρε μου.. είμαι νοσηλευτρια και ο άντρας μου γιατρός.   Όμως άνθρωποι.. Με αισθήματα.. Με έννοια για την ψυχή που έχουμε μπροστά μας..στα χέρια μας.. που ζητά βοήθεια ..που έχει ανάγκη.  Όχι εκμετάλλευση.  Όπως καταλαβαίνεις έχω τσακωθει  με το σύμπαν όλο στον εργασιακό μου τομέα.. γιατί δεν αντεχω να βλέπω τέτοια αντιμετώπιση.. ότι να ναι είναι ο άλλος.. ανεξαρτήτου ηλικίας..φύλλου.. εθνικότητας.  Κ θέλω ο θεός να συνεχίσει να μου δίνει δύναμη να μην αλλάξω ποτέ..  το πιο σημαντικό πράγμα είναι η βοήθεια στον άλλο κορίτσια.. έτσι νιώθω εγώ.  Γιατί όλοι μας κάποια στιγμή θα χρειαστούμε βοήθεια.. και τότε ελπίζω να έχουμε ανάλογη αντιμετώπιση και όχι σαν σκουπίδια.. 

Λύσε μου όμως την απορια;; ισχύει ότι το μωρό δεν χορταινει μόνο με της μαμάς του;;;

46 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Ααα... δλδ στα ιδιωτικά το ζητάμε για να έχουμε δίπλα μας το μωρό μας;; αμάν θα φρικαρω αν μου το περνούν.. Καλά δλδ όταν σπυ περνούν το μωρό μπορεί να του δώσουν κρυφά από εσένα ξένο γαλο; κάπου το πήρε το μάτι μου που κάποια το έγραψε.  Μα γιατί το κάνουν αυτό δλδ;  κ έτσι μετά το μωρό σταματά να θέλει της μαμάς αν γίνει αυτό;

38 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Το χαρτί πες της γδυσου κ βάλε εσύ τον κ... σου εκεί πάνω..   μη μου λες αλλά γιατί δεν έχω αφήσει καντηλι..  αντέ να πας τη δεύτερα να το δεις να ηρεμήσεις κ εσύ καλό μου!!

Lilypie - (Lzpn)

3 hours ago, Σαμμερ είπε:

Τι ειδικοτητα εχει ο αντρας σου ρενα???μπραβο να συνε χισεις να βλεπεις ετσι το λειτουργημα σου κ ο Θεος δεν θα σε ξεχασει...το πιασες!!!!εγω οταν γεννησα δεν εκαναν στο γενεσις rooming in τωρα κανουν εμαθα.φυσικα λ χορταινει το μωρο ειναι λιγες οι περιπτωσεις.συνηθως οι γυναικες που δεν θελουν να θηλασουν δεν εχουν κ γαλα.στην αρχη ολες εχουμε λιγο κ ειδικα μετα απο καισαρικη.ομως το πυαρ (πρωτογαλα) ειναι πολυ θρεπτικο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...