Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα?

Sangre μου καλωσήρθες στο σπίτι σου με τα αντράκια σου :) Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να τα δεις όπως επιθυμείς!!!

Σας φιλώ όλες και εύχομαι να έχουμε όλες μας ένα όμορφο τριήμερο!!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

α ρε σανγκρε τι συγχηση περασες..τωρα στο σπιτι χαος;πως το πηραν τα αλλα 2;

μαμα τι κανετε;

σαμμερ το ονομα του μικρου εχει αποφασιστει απο τη β επ.κωνσταντινος.το ονομα της μαμας μου

πουλακι ποτε θα ξαναδεις το αγορακι σου;

Διαφημίσεις

Ωραια βικυ μου να μας ζησει ο Κωνσταντινος λοιπον.....κ εγω αν κανω αγορι θελω να βαλω της μαμα μου που με βοηθησε παααρα πολυ..αν κανω κοριτσι θελω της γιαγιας μου που συγχωρεθηκε πριν λιγους μηνες...

κ ποια τα ονοματα;αν θελεις

εμεις ξραταμε την παραδοση demi

εγω ηθελα ασχετα,ο αντρα οχι.οποτε το πρωτο απο τη μερια του κ το δευτερο απο τη δικη μου.αλλα επειδη ο μπαμπας μου εχει χαλια ονομα,για.τα γουστα μου κ η πεθερα το πιο συνηθες τα βαζουμε αναποδα.δλδ η κορη πηρε του πεθερου.ευτυχως ολα αλλαζουν φυλο κ δ ειναι πολυ χαλια

η μαμα μου με βοηθησε τρελα στην πρωτη εγκυμοσυνη κ το πρωτο διμηνο με την κορη.τωρα δ ειχα καποιο θεμα

Και μεις ετσι το παμε....κ ο δικος μου μπαμπας εχει χαλια....χαχαχα κ περιμενει ο καημενος.....αλλα εγω το ξεκαθαρισα.....παναγιωτης   ή αννα....το αννα ειναι ουτως η αλλως το αγαπημενο μου ονομα...

1 hour ago, marakif1990 είπε:

Χαχα η φούντωση ειναι σύμπτωμα.... απ το πρωι που ξύπνησα ειμαι ιδρωμένη, σκασμενη κ με δυσφορία....

ποσο χαίρομαι σανγκρε που εισαι πια τρίτεκνη!!! Να σου ζήσει κ το τρίτο, να σαι γερη κ να χαίρεσαι όλους τους άντρες σου!

Όσον αφορά τα ονόματα, αν ειμαστε τυχεροί κ γονείς-πεθερικά εχουν ωραια ονόματα, εχει καλώς.... αλλα αν εκανα αγορι κ δεν έβγαζα το ονομα του πεθερού, θα μας αποκληρωνε... χαχα

ωραια ονοματα σαμμερ

τουλ ειναι καλο βρε μαρακι;

εγω προτιμω την.αποκληρωση

κτ πολυκαρπος κ παρθενα πχ δ θα τα βγαζα οσο κ αν βοηθουσαν

ευτυχως οι δικοι μας δ εχουν τετοια κολληματα αλλα χαιρονται εννοειται

αλλα εχω ακουσει κουφα πολλα

Διαφημίσεις

1 hour ago, vikib είπε:

γεια σας κοριτσακια μου!

μουτζουρα κ μαρια ηρεμηστε λιγο καλε..θα τα τρελανετε εσεις τα σπορακια με το.αγχος σας

μαρακι το πηρες το τεστ;εγω θα προτεινα το διπλο κ να το κανεις το πρωι

τονια,εβελινα ολα καλα;

σαμμερακι μου ας εισαι εσυ στο πινακακι κ χωρις ημερομηνια

εμεις καλυτερα.ευτυχως το κοριτσι μου παιρνει τα φαρμακακια της κ σε 1-2μερες θα ναι περδικι.δ με αγχωνει αυτη

ο μικρουλης πιστευω μεχρι σ/κ να.αναρρωσει

Εχεις δίκιο Βικακι...ειδικά εγώ που εχω μέρες ακόμα... Αντε.περαστικά και στον μικρουλη σου να ηρεμήσει το πουλάκι μου!

27 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Και μεις ετσι το παμε....κ ο δικος μου μπαμπας εχει χαλια....χαχαχα κ περιμενει ο καημενος.....αλλα εγω το ξεκαθαρισα.....παναγιωτης   ή αννα....το αννα ειναι ουτως η αλλως το αγαπημενο μου ονομα...

Και.φυσικά να είναι αγαπημένο.... Είναι και δικο μου αγαπημένο μιας και έτσι με λένε... Αννα!!!τωρα σε αγαπω διπλα!χαχαχα!αχ σου εύχομαι σύντομα να έρθει το μωρακι σας αγάπη κ τα ονόματα τα βρίσκουμε!

Σανγκρε μου καλώς γυρισες στο σπιτάκι σου κοπελα μου με όλα τα αντρακια σου... Σαν κ σένα κανεις δεν ξέρει καλυτερα... Εύχομαι να είσαι εδώ τριγύρω όταν με το καλό φτασει η σειρα μας να μας συμβουλεύσεις!

Μαμακα πολύ νωρίς... Δεν ξέρω πως να τα ερμηνευσω...αφού αποφεύγω να αγγιζω το στήθος η να το κοιτάζω είναι πρησμένο κ πονα όμως αυτό δεν μπορω να το παραβλεψω ρε κορίτσια ειλικρινά! Τεσπα είναι ενας κύκλος που είναι διερευνητικος να δουμε τι γίνεται μέσα μου... Και μονο αυτό να μου δώσει σαν αποτέλεσμα πάλι χαρούμενη θα μαι!

28 minutes ago, Τονι@ είπε:

Σανγκρε μας έλειψες! ! Όλα αυτά που περιγράφεις είναι αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς και με κάνουν να θέλω σαν τρελή να γεννήσω σπίτι μου! !!!!!!!

Και το σπίτι της Σανγκρε επίσης ακούγεται καλή λύση!χαχαχα!παλι καλά που την έχουμε κ μας ανοίγει τα ματια!

RyZa.png

Κορίτσια, εμένα νε βοήθησε πολύ που πριν γεννήσω είχα συζητήσει με παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμού και μου είχε πει λίγα πράγματα. 

Είναι πολύ άσχημο που προσπαθούν να σε εκματαλλευτούν όταν είσαι τόσο ευάλωτη και σωματικά και ψυχικά. 

4 hours ago, Σαμμερ είπε:

Μακρια πεφτω ρενακι.....σχεδον Εδεσσα!!!!αλλα θα γιορταζω απο εδω εγω για σενα....εχω πεταξει λεφτα σε τεστ που λετε κοριτσια αλλα να σας πω το απολαμβανω.....ειναι λιγο μαζοχιστικο αυτο αλλα μ αρεσει κ εγω σαν εσας δεν κρατιομουν....ρενακι μην αγχωνεσαι μπορεις να πας το σαββατο για χοριακη δεν εγινε τπτ.

Χαχα.. κ εγώ το ίδιο κάνω.. δεν πάω για χοριακη αν δε δω πρώτα τεστακι.. μαζοχισμος δε λες τίποτα.. αλλά δε με νοιάζει καθόλου.. εγώ θέλω να δω κ σταυρό  ..τέλος! Χχ

3 hours ago, marakif1990 είπε:

Κορίτσια, πρέπει η μια να δίνει κουράγιο στην αλλη, κ οχι η μια να ειναι χειρότερη απ την αλλη... χαχαχα

Χαχαχα... έλιωσα.. πολύ καλό! Μαρεσει όμως που είμαστε έτσι τρελές..  

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...