Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

2 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Κοριτσαρες μου καλημερα!! Δε θυμάμαι αν είπα καλή χρονιά!!! Με δυνατά μπεμπακια και υγιή σε κοιλιτσες κ αγκαλιες!!!!

Πόσα γραψατε.....

Αρχικά Sangre μου να σου ζησει ο τρίτος παιδαρος!!! Φιλιά σε οοολη την οικογένεια!!

Μουτζουρα μου τι κάνεις γλυκειά μου;; Πετυχες ωορρηξία βλέπω!!!! Γιουπι!! Μία χαρά κ οι επαφουλες!!! Εύχομαι να έχει πιαστεί το σποριδιο!!!!

Rena μου αφού πέρασαν οι ενοχλήσεις, όλα καλά!!! Εύχομαι όλα αυτά να ήταν απο το μπεμπακι στην κοιλιτσα σου!!!

καλη χρονια Εβελινακι και ας τα ξαναειπαμε!!!!να χαιρεσαι τη μπουκιτσα σου!

την πετυχαμε 21η μερα του κυκλου...ανημερα Πρωτοχρονια!ας ειναι τυχερη μερα!!!σ ευχαριστω πολυ!μακαρι να το τσακωσαμε!βεβαια πολυ νωρις εχω πρησμενο στηθος που πονα...γτ αναμενω 14-16 θεωρητικα....τα κανει αυτα για να τρελαθω!χαχαχα!ευτυχως και εσεις εδω και μοιραζεται η αγωνια!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκι μου, περαστικά σας!!! Αχ ο μικρουλης, ταλαιπωρείται λίγο...όλοι άρρωστοι αυτή την εποχή!

Zamiaki πως είναι το αγόρι σας ;;μεγαλώνει ο μπομπιρακος!!!

Σαμμερ μου , μόνο χαρούμενες στιγμές αυτός ο χρόνος!!

Abbot μου, θα τελειώσει ή θεραπεία κορίτσι μου κ θα είσαι σούπερ!! Βουρ για τις γόνιμες!!

Βαλεντινα, Ioio, Jo, Pipi  ένα τεράστιο φιλί για καθεμιά σας!!! Κι όσα κορίτσια ξεχναω...μία μεγάλη αγκαλιά !!! Απάντησα σε ότι θυμομουν...χι χι

18 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλη χρονια Εβελινακι και ας τα ξαναειπαμε!!!!να χαιρεσαι τη μπουκιτσα σου!

την πετυχαμε 21η μερα του κυκλου...ανημερα Πρωτοχρονια!ας ειναι τυχερη μερα!!!σ ευχαριστω πολυ!μακαρι να το τσακωσαμε!βεβαια πολυ νωρις εχω πρησμενο στηθος που πονα...γτ αναμενω 14-16 θεωρητικα....τα κανει αυτα για να τρελαθω!χαχαχα!ευτυχως και εσεις εδω και μοιραζεται η αγωνια!!!

Ευχαριστώ πολύ ζουζουνα μου!!!! Σας μπήκε καλά το '17 κι ελπίζω να πάει ακόμη καλύτερα!!!!θα περάσουν οι ατιμες μερουλες, που θα πάει!!!! Μακάρι να βολευτηκε εκεί κ να μη φύγει για 9 μήνες!!!

Κι εγώ περιμένω πως κ πως τη Δεύτερα, να δω το σποριδιο(γιατί προχθες με εξέτασε μία ειδικευομενη  , επειδή ή γιατρός είχε γεννα κ με αγχωσε)...

DqByp2.png

25 minutes ago, Εβελινάκι είπε:

Βίκι μου, περαστικά σας!!! Αχ ο μικρουλης, ταλαιπωρείται λίγο...όλοι άρρωστοι αυτή την εποχή!

Zamiaki πως είναι το αγόρι σας ;;μεγαλώνει ο μπομπιρακος!!!

Σαμμερ μου , μόνο χαρούμενες στιγμές αυτός ο χρόνος!!

Abbot μου, θα τελειώσει ή θεραπεία κορίτσι μου κ θα είσαι σούπερ!! Βουρ για τις γόνιμες!!

Βαλεντινα, Ioio, Jo, Pipi  ένα τεράστιο φιλί για καθεμιά σας!!! Κι όσα κορίτσια ξεχναω...μία μεγάλη αγκαλιά !!! Απάντησα σε ότι θυμομουν...χι χι

Ευχαριστώ πολύ ζουζουνα μου!!!! Σας μπήκε καλά το '17 κι ελπίζω να πάει ακόμη καλύτερα!!!!θα περάσουν οι ακτίνες μερουλες, που θα πάει!!!! Μακάρι να βολευτηκε εκεί κ να μη φύγει για 9 μήνες!!!

Κι εγώ περιμένω πως κ πως τη Δεύτερα, να δω το σποριδιο(γιατί προχθες με εξέτασε μία ειδικευομενη  , επειδή ή γιατρός είχε γεννα κ με αγχωσε)...

αχ χθες το βραδυ πριν κοιμηθω παρακαλουσα να ειναι εκει μεσα!!!!του μιλουσα και ελεγα αν μεινεις θα σε φροντιζω και θα σε αγαπαω με ολη μου την ψυχη!!!!απαπα συγκινηθηκα!!!!μακαρι!σε ευχαριστω πολυ!ααα εχετε ραντεβου τη Δευτερα με το σπορακι σου?τι καλα!!!!θα το δεις θα ναι καλα!στη ζεστη κοιλιτσα της μανουλας και θα ξεαγχωθεις!!!!σου ειπε κατι που σε αγχωσε?

RyZa.png

Γιατι σε αγχωσε???σου ειπε τπτ???ποσο ακριβως εισαι τωρα??

κοριτσια μου ειπαμε δεν θελει αγχος....ξερω οτι ειναι μια κουβεντα κ οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα μονο με ηρεμια θα πετυχουμε τους στοχους μας....κ φυσικα να μην το βαζουμε κατω....βλεπετε τι περναμε κ ακομα παλευουμε.....

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!

μουτζουρα κ μαρια ηρεμηστε λιγο καλε..θα τα τρελανετε εσεις τα σπορακια με το.αγχος σας

μαρακι το πηρες το τεστ;εγω θα προτεινα το διπλο κ να το κανεις το πρωι

τονια,εβελινα ολα καλα;

σαμμερακι μου ας εισαι εσυ στο πινακακι κ χωρις ημερομηνια

εμεις καλυτερα.ευτυχως το κοριτσι μου παιρνει τα φαρμακακια της κ σε 1-2μερες θα ναι περδικι.δ με αγχωνει αυτη

ο μικρουλης πιστευω μεχρι σ/κ να.αναρρωσει

Χαχα η φούντωση ειναι σύμπτωμα.... απ το πρωι που ξύπνησα ειμαι ιδρωμένη, σκασμενη κ με δυσφορία....

ποσο χαίρομαι σανγκρε που εισαι πια τρίτεκνη!!! Να σου ζήσει κ το τρίτο, να σαι γερη κ να χαίρεσαι όλους τους άντρες σου!

19 hours ago, vikib είπε:

τυχερο πινακακι!!!!

rena87        9/1

marakif1990       1μερα καθυστερηση

abbot

nini84      12-13/1

moutzoura2016      14-16/1

elektra

σαμμερ

Επεξεργάστηκαν by vikib

Περαστικα σας βικακυ...ειναι δυσκολο οταν αρρωσταινουν τα μικρα...βρηκατε ονομα για τον μικρο???αντε ας ειμαι στο πινακακι ως αουτσαιντερ!!!!λετε να κανω την εκπληξη???

τσα τι κανετε τσουπρες ουφ εγω ειμαι αρκετα σβουριγμενη θα λεγα αλλα ολα καλα πιστευω τελος παντων πηα μια τρελη συγχιση για αλλη μια φορα με το μαιευτηριο και την αντιμετωπιση του θηλασμου εν γενει. Ωστοσο εγω τι χαβα μου γεννησα φυσιολογικα και θηλαζω και ναι φυγαμε με ικτερο και ναι επεσε ω του θαυματος χωρις ξενο γαλα και χωρις λαμπα ακου να δεις...και ναι το ταιζω μονο το δικο μου γαλα και ναι χορταινει...και ναι το μιτροταν μειωνει τη ροη του γαλακτος το γραφουνοι ιδιοι στο χαρτακι τους.... Και πχι το αλμιρον δεν εχει κανενα λογο νσ πηγαινοερχεται σε φιλικα προς τα βρεφη μαιευτηρια λες κι ειναι νερο. Και γιατι τα λεω ολα αυτα; ε ειναι λιγες απο τις απαντησεις στα τερατα που ακουσα μεσα σε λιγες μερες απο ατομα που κατα τα αλλα διαρυγνιουν τα ιματια τους για το θηλασμο. Οταν με αδιφορο βλεμμα ανακοινωνεις στη μητερα που ηρθε για επανελεγχο ικτερου οτι στειλτε το συζυγο να κανονισει τα της εισαγωγης το παιδι θα μπει στη λαμπα εσεις μπορειτε να φυγετε...γιατι δε τη χτυπησα αληθεια; Μα θηλαζει αποκλειστικα το μωρο πρεπει να πιει σκονογαλα για να χορτασει.... Μα δε προκειται να το αφησω υπογραψτεβεβαιως μα μη το αφησετε ετσι δωστε του λιγο γαλα κανονικο να χορτασει κριμα ειναι...θα του δωσω αρκετο γαλα απο τη μαμα του οπως νομιζεται...

Διαφημίσεις

Καλως επεστρεψες στο σπιτακι σου κ στα παιδακια σου.....τι ωραια που τα γραφεις μακαρι να σε ηξερα 2,5 χρονια πριν....τωρα ομως ξερω κ δεν θα κανω τα ιδια λαθη.... τι κανουν μ1 μ2 κ μ 3??????τι ωραια!!!!να σου ζησουν κοριτσαρα μου....

γιατρε θα παρω τιποτα χαπια ναι μητροταν αλλιως θα χεις πολυ αιμα θα ζαλιζεσαι θα χεις πηγματα η μητρα σου δε θα συσταλει. Μα θηλαζω... Δεν εχει σημασια ειναι το τριτο σου η μητρα εχει ξεχειλωσει. Μα γιατρε μειωνει τη ροη του γαλακτος ... Ποιος τα λεει αυτα ανοησιες μονο με τη μητρα εχει σχεση γιατι εισαι τοσο αρνητικη... Μετα απο τεσσερα χαπια που μου προσφεραν και δε πηρα ο μαιευτηρ μου διαπιστωσε με χαρα πως καναν καλη δουλεια γιατι εχουν φηγει ολα τα πηγματα τα κρυμμενα χαπακια στο συρταρι εσκαγαν στα γελια γρνωντας σπιτι το διαβασα στο χαρτι του....

Χαχαχαχα μπραβο ρε σαγκρε.εγω δεν πηρα τπτ απο χαπια....αλλα η καλη μου παιδιατρος επεμενε για γαλα κ τσαι για τον ικτερο...κ μετεπειτα για γαλα κατα της δυσκοιλιοτητας μια φορα τη μερα...τελος παντων...αν ερθει η ωρα να κρατησω ενα μωρο στην αγκαλια μου ξανα ξερω τι θα κανω.....εχω κ εσας για βοηθεια....πως νιωθεις με 3 μαγκακια????ο συζυγος πως ειναι??

το παιδι εξαφανιζεται για ψυλλου πηδημα λειπει και τρεις και και τεσσερις ωρες απο δωματιο ρουμινγκ ιν που ημουν μετα απο τη διορθωση του ουπς λαθος δεν το ειδαμε πως το ζητησατε δωματοιυ ερχονται τα μαντατα το παιδι εχει ικτερο καθε ποτ το θηλαζεται; πρεπει να ξυπνατε καθε δυο ωρες μα αφου το παιρνεται συνεχια... Ε χρειαζεται ο γιατρος ξερει καλυτερα σιγουρα ξερει πως θα μου κοψει το γαλα...

καλα βρε σαμερακι ολοι και σπιτι μας.

ερχομαι σπιτι απο τπ ΡΕΑ που γεννησα φερνω την καινουρια παιδιατρο μη χ... να δει το βρεφος... Ολα καλα μου λεει τι γαλα πνετε; το δικο μου...ωραια και τι γαλα του δινεις; το δικο μου... Καλα ποια μαρκα.... Να το ταιζεις καθε δυο ωρες αν συνεχισει ο ιντερος αν δε παρει βαρος τοσο σε τοσο θα δωσουμε σκονογαλα να παρετε βρεφικο ζυγο απο αυτη την εταιρεια και... Ψαχνω αλλο παιδιατρο μαλλον...

γεια σας κορίτσια!

Τρέχω αυτές τις μέρες και δεν σας προλάβαινω κι εσάς!

Από που να αρχίσω;

Λοιπόν καταρχήν σαμερακι εσύ αουτσάιντερ;;; Δεν νομίζω!! Χαχαχα

Μουτζουριτσα νωρίς για συμπτώματα αλλά κρατά γερά!! Σε λίγο θα έχουμε νεακια!

Μαρακι τι καλά που ξαναγυρίσεις!! Και θα κάνεις και καλό come back!! Ποτέ θα κάνεις τεστ;; Ανυπομονουμε

Εβελινακι και εσύ μας βρηκες τι καλα! Τι κάνει το κορίτσι σου;; Το σποριδιο;; Καλη χρονιά κιόλας!

Τι σου είπε αυτή ή μαία και σε αγχωσε καλό μου;; Να ακούς μόνο τον γιατρό σου!ν

Τόνια μου κοντεύουν και οι δικές σου μέρες να δεις το θαυματακι σου!

Νβικυ μου περαστικά!! Ελπίζω να περάσει ακόμα πιο σύντομα

Η μαρίνα που είναι να μας πει νέα;;

Ρενα μου ελπίζω αυτό που νιώθεις να ναι σπορακι στην κοιλιτσα !!

Σαγκρε χεστους εσύ ξέρεις καλύτερα  και θα το ξαναπω δεν υπάρχουν μαιευτήρια που δεν προωθούν ξένο γάλα ..τα είδα κι εγώ εκεί που γέννησα..να μια αφίσα με μία μητέρα που θηλάζει το μωρό της και από κάτστηρίζουμε τον μητρικό θηλασμό....βλακειες μέχρι να με πάνε στο δωμάτιο και ενώ είχα θηλασει την Μελίνα και είχα δηλώσει αποκλειστικο θηλασμό της δωσαν και ξένο....πόσο εβρισα δεν φανταζεστε...

Παρόλα αυτά μία χαρά είστε και χαίρομαι πολύ! Τα υπόλοιπα μαγκακια τι λένε τώρα που έγιναν συμμορία;; Χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...