Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Just now, marakif1990 είπε:

Το θεμα ειναι πως αν το παρω, θα το κανω κιολας!! Σιγα μην συγκρατηθώ!

αχ βρε καρδουλα μου το ξερω!αστο τοτε...και πας κυριακη σε ενα εφημερευων...κυριακη ειναι μια ασφαλης μερα να το κανεις!!!!θα εχουν περασει αρκετες μερες!οπως νιωθεις εσυ καλυτερα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το αποφάσισα! Θα παρω, θα προσπαθήσω να περιμένω μεχρι το βραδυ ή αυριο το πρωι κ θα το κανω... στη χειρότερη θα εχω χάσει απλα τα χρήματά μου, κ στην καλύτερη, ειτε θετικό, ειτε αρνητικό, θα ηρεμήσω... να ρωτήσω, αν το κανω απογευμα, δεδομένου οτι εχω καθυστερηση, θα δειξει έγκυρο αποτέλεσμα, ή πρέπει πρωι;

Μαρακι αν σημερα περιμενεις πιστευω θα δειξει.παρε ενα διπλο κατα δικη μου προτιμηση clear blue.κοριτσια μου μακαρι να σας δινω γουρι αλλα μονο γουρι αλλα οχι την τυχη μου.....μουτζουριτσα ο μικρος καλα ειναι με τις μυξουλες κ το βηχαλακι του οπως ολα τα μωρα.....

5 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Μαρακι αν σημερα περιμενεις πιστευω θα δειξει.παρε ενα διπλο κατα δικη μου προτιμηση clear blue.κοριτσια μου μακαρι να σας δινω γουρι αλλα μονο γουρι αλλα οχι την τυχη μου.....μουτζουριτσα ο μικρος καλα ειναι με τις μυξουλες κ το βηχαλακι του οπως ολα τα μωρα.....

Χθες περίμενα!!

περαστικα σας!  Όλος ο κόσμος, μικροί-μεγάλοι, κρυωμένος! Ολο κ κατι θ αρπάξω κ γω, τωρα που ανοίγουν τα σχολεία...

Διαφημίσεις

5 minutes ago, marakif1990 είπε:

Χθες περίμενα!!

περαστικα σας!  Όλος ο κόσμος, μικροί-μεγάλοι, κρυωμένος! Ολο κ κατι θ αρπάξω κ γω, τωρα που ανοίγουν τα σχολεία...

και εσυ δασκαλα ?σαν τον αντρα μου!κ τον φοβαμαι απο δευτερα που θα γυρισει και αυτος γιατι τις αρπαζει και για πλακα τις ιωσεις!αν αντεχεις καντο αυριο πρωι με τα πρωτα ουρα αγαπη!και παρε clear blue οπως ειπε η Σαμμερ!τα θεωρω τα πιο αξιοπιστα και εγω!!!με το καλοοοοο!σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!!!

RyZa.png

2 hours ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! Ως προς τα τεστάκια,  κρατηθείτε ως τη Δευτέρα. Έτσι κι αλλιώς αύριο είναι αργία και δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας, υπάρχει και η πιθανότητα του ψευδώς αρνητικού τεστ. Κι εγώ το πρώτο τεστ το έκανα νωρίς και τζάμπα απογοητεύτηκα. Κορίτσια, υπομονή! 

Αμάν αμαν..δίκιο έχεις.. κ αν βγει θετικό θα πρέπει  α πάω για χοριακη.. κ θα είναι όλα κλειστά.. κ θα βουρλιστω ακόμα πιο πολύ..  Όχι όχι..θα το κάνω την Κυριακή.. το αποφάσισα..(προς το παρων) χχ.. Καλημέρα καλό μου!

1 hour ago, Σαμμερ είπε:

Καλημερα στις τρελαρες...χαχαχα ειδα το ονομα μου στο πινακακι????δεν εχω ιδεα ποτε περιμενω περιοδο....οι 2 τελευταιοι κυκλοι λογω των ορμονικων  ηταν 24ων κ 37 ημερων...οποτε ιδεα δεν εχω...χαρηκα ομως που εγινε το πινακακι....μπραβο στο βικακυ...οποτε προλαβαινεις κοριτσακι....αντε να δουμε την πρωτη εγκυμοσυνη του χρονου σε αυτο το forum....!!!!!!ioio εσυ σκεφτεσαι για δευτερο????μαρακι νομιζω θα κανεις ποδαρικο......!!!!!!σαγκρε μας λειπεις.....το μαρινακι καλα με το ζωρικο σπορι της????η ελια χαθηκε...θα γεννησε τωρα...μαρτη εισαι ενας ηρωας!!!!!φιλια σε ολες...μετραω αντιστροφα για το παρτυ.....ρενακι!!!!

Προς τα που πέφτεις αγαπούλα μου; να ξέρω για το πάρτι τι μπορώ να κάνω.. χαχα..  το μικρούλι μας πως ειναι;

18 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μακάρι κορίτσια! Δεν ειμαι τοσο αισιόδοξη βεβαια, θα το κανω πιο πολυ για να μου φύγει κ να μην το σκέφτομαι, αλλα μακάρι...

Αντέ Μαρακι..μακαριιιι..  έχουμε αγωνιααααα... σου εύχομαι πολλά ++++

3 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα ομορφιές μου!!! Καλημέρα σε όλο το παρεακι μας!!! Πως είστε σήμερα;

Ρενακι μου  χαχαχα το εκανα copy paste απο ενα άρθρο...για να το κατανοήσει το Μαρακι.... Ελπίζω να επιτρέπεται από το φόρουμ αυτό...

Εγώ κορίτσια την είχα την επαφη μου και χθες.... Ξερω κ γω τι γίνεται;βέβαια αυτό που με προβληματισε είναι πως ενιωσα μια πίεση εσωτερικά κατα την διάρκεια...στο κεντρο κοντά στη μήτρα... Ζήτησα απο τον αντρουλη να ναι πιο τρυφερός και οκ μετα...ελπίζω να μην εκανα κακό παρα καλό....το χω έννοια :confused:

Μαρακι πως είσαι σήμερα;εύχομαι αφαντη κ μακρυά για καιροοο!

Μην συγκρινεις συμπτώματα και απογοητευσε έτσι βρε!κάθε σωμα είναι αλλιως!απο γυναίκες εδώ θα ακουσεις και πολύ πρώιμα συμπτώματα και επίσης και καθόλου η και τα συνηθισμένα πριν την περίοδο...

Τόνια μου πως είσαι σήμερα ;

Ρενακι μου;;;;;αύριο Παρασκευή!!!!!

Βικακι καλυτερα τα μικρά;

Μάρτη ηρωίδα μάνα;

Πουλάκι μου φιλί στον αγοραρο!

Σαμμερακι βλέπω στο πινακακι κ τρελαινομαιιιι!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Το Μαρινακι να ναι καλά;

Να μπει κ η μαμά Σανγκρε να μας γράψει για τον νεο έρωτα!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά! Εφυγα για γραφείο!!!(θα τα λέμε απο εκεί δλδ χαχαχα)

Καλημέρα αστεράκι! Θα το κάνω την Κυριακή.. δε θες να σε πριζω για 3 μέρες μέχρι να πάω να κάνω χοριακη. Για αυτο βοηθά να κρατηθώ μέχρι με την κυριακηηηη... ΧΧΧΧ.... 

Λοιπόν σήμερα δεν έχω καθόλου τσουξιμο.. ούτε βάρος.. έφυγε πάλι δια μαγείας. Ελπίζω να μην του ρθει να εμφανιστεί ξανά αύριο.  Έχω όμως πονακια.. νιώθω ότι περιμένω περίοδο.  Λες να μου την κανει; 

Εσυ πως εισαι σημερα;

Lilypie - (Lzpn)

Μακρια πεφτω ρενακι.....σχεδον Εδεσσα!!!!αλλα θα γιορταζω απο εδω εγω για σενα....εχω πεταξει λεφτα σε τεστ που λετε κοριτσια αλλα να σας πω το απολαμβανω.....ειναι λιγο μαζοχιστικο αυτο αλλα μ αρεσει κ εγω σαν εσας δεν κρατιομουν....ρενακι μην αγχωνεσαι μπορεις να πας το σαββατο για χοριακη δεν εγινε τπτ.

Διαφημίσεις

32 minutes ago, Rena87 είπε:

Αμάν αμαν..δίκιο έχεις.. κ αν βγει θετικό θα πρέπει  α πάω για χοριακη.. κ θα είναι όλα κλειστά.. κ θα βουρλιστω ακόμα πιο πολύ..  Όχι όχι..θα το κάνω την Κυριακή.. το αποφάσισα..(προς το παρων) χχ.. Καλημέρα καλό μου!

Προς τα που πέφτεις αγαπούλα μου; να ξέρω για το πάρτι τι μπορώ να κάνω.. χαχα..  το μικρούλι μας πως ειναι;

Αντέ Μαρακι..μακαριιιι..  έχουμε αγωνιααααα... σου εύχομαι πολλά ++++

Καλημέρα αστεράκι! Θα το κάνω την Κυριακή.. δε θες να σε πριζω για 3 μέρες μέχρι να πάω να κάνω χοριακη. Για αυτο βοηθά να κρατηθώ μέχρι με την κυριακηηηη... ΧΧΧΧ.... 

Λοιπόν σήμερα δεν έχω καθόλου τσουξιμο.. ούτε βάρος.. έφυγε πάλι δια μαγείας. Ελπίζω να μην του ρθει να εμφανιστεί ξανά αύριο.  Έχω όμως πονακια.. νιώθω ότι περιμένω περίοδο.  Λες να μου την κανει; 

Εσυ πως εισαι σημερα;

βρε ας εισαι εσυ και βασανιζε μας εδω οσο θες!!!!!!αντεχουμε εδω μεσα !μας βλεπεις να μασαμε???

λοιπον εγω σημερα απο πονακια μηδεν για την ωρα...μονο χθες ειχα που σας ελεγα και κατα την επαφη ενιωσα καπως πονο...πονο δεν το λες...αλλα σαν να με πιεσε κατι εσωτερικα....μεχρι τη στιγμη που με ρωτησες δεν ειχα πιασει το στηθος να δω το απεφευγα για να μην το εχω εννοια....λοιπον μολις το ζουλιξα...ενταξει ποναει πολυ κοριτσια ...ισως το μονο διαφορετικο ειναι πως ποναει ακριβως στο κεντρο στις θηλες...οχι απο κατω και στο πλαι οπως οταν αδιαθετω...βεβαια δεν εχει να κανει........φφφφ τι στο καλο τοσο νωρις συμπτωματα περιοδου?παει θα με τρελανει αυτο το σωμα!

δεν θα στην κανει!!!!δεν θα στην κανει!ειπαμε τα συμπτωματα τα ατιμα ειναι τοσο ιδια!προβλεπω 3ημερο παρανοιας και απο τις δυο μας!χαχαχαχα!

RyZa.png

Κοριτσαρες μου καλημερα!! Δε θυμάμαι αν είπα καλή χρονιά!!! Με δυνατά μπεμπακια και υγιή σε κοιλιτσες κ αγκαλιες!!!!

Πόσα γραψατε.....

Αρχικά Sangre μου να σου ζησει ο τρίτος παιδαρος!!! Φιλιά σε οοολη την οικογένεια!!

Μουτζουρα μου τι κάνεις γλυκειά μου;; Πετυχες ωορρηξία βλέπω!!!! Γιουπι!! Μία χαρά κ οι επαφουλες!!! Εύχομαι να έχει πιαστεί το σποριδιο!!!!

Rena μου αφού πέρασαν οι ενοχλήσεις, όλα καλά!!! Εύχομαι όλα αυτά να ήταν απο το μπεμπακι στην κοιλιτσα σου!!!

DqByp2.png

Just now, marakif1990 είπε:

Κορίτσια, πρέπει η μια να δίνει κουράγιο στην αλλη, κ οχι η μια να ειναι χειρότερη απ την αλλη... χαχαχα

αχαχαχαχαχα Μαρακι πολυ γελασα!!!!!!ποσο δικιο εχεις!αχαχαχαχα ενταξει τουλαχιστον μαζι σας δεν νιωθω τοσο τρελη οσο θα με περνουσαν οι υπολοιποι!βρε ποσο ιδια ψυχολογια εχουμε ολες που λαχταραμε ενα μωρακι!

RyZa.png

Μαρακι μου , μακάρι να είναι θετικοοοο!!! Τελικά ποτέ θα το κάνεις;

Μαμά τι ωραία με το Μελινακι στις γιορτές!!!! Πολλά φιλιά στη ζουζουνα σου!!

Πουλάκι μου, Τόνι πως πάνε τα ματάκια στις κοιλιτσες!!! Ένα γλυκό χαδι από μένα!! Και σε σένα Μαρινακι!!

Μαρτη μου, πόσο ωραία τα περιγράφεις όλα!!!! Τυχερή μανούλα , τυχερά παιδάκια!!!

DqByp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...