Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

9 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ε κι εγώ μην νομίζεις ότι από την αρχή το πίστευα.  Αφού φοβόμουν μήπως απλά ήμουν άρρωστη.  Αλλά μετά από μια εβδομάδα άρχισα να βεβαιωνομαι.  Πάντα έχεις το φόβο ότι μπορεί να κάνεις λάθος και να απογοητευτεις 

Άρα τα συμπτώματα τα είχες πολύ πριν την αναμενόμενη περίοδο κ απλά περίμενες μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, marakif1990 είπε:

Άρα τα συμπτώματα τα είχες πολύ πριν την αναμενόμενη περίοδο κ απλά περίμενες μέχρι την πρώτη μέρα καθυστέρησης;

Ξεκίνησαν μια εβδομάδα πριν την περίοδο και έκανα τεστ την μέρα που περίμενα περίοδο.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ξεκίνησαν μια εβδομάδα πριν την περίοδο και έκανα τεστ την μέρα που περίμενα περίοδο.  

Αααα δηλαδή πολύ γρήγορα ένιωσες κάτι διαφορετικό! και μετά από πόσες προσπάθειες προέκυψε η εγκυμοσύνη;; 

σ έχω πρήξει στις ερωτησεις!!

9 minutes ago, marakif1990 είπε:

Αααα δηλαδή πολύ γρήγορα ένιωσες κάτι διαφορετικό! και μετά από πόσες προσπάθειες προέκυψε η εγκυμοσύνη;; 

Δόξα τω Θεό δεν άργησε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.  Όπως έλεγε και η μουτζουρα νωρίτερα είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο.  Είσαι πολύ κοντά στην απάντησή σου.  Μην  αγχώνεσαι υπερβολικά.  Χαλάρωσε και άκου το σώμα σου.

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Δόξα τω Θεό δεν άργησε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.  Όπως έλεγε και η μουτζουρα νωρίτερα είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο.  Είσαι πολύ κοντά στην απάντησή σου.  Μην  αγχώνεσαι υπερβολικά.  Χαλάρωσε και άκου το σώμα σου.

εσύ καλά τα λες, αλλά μια κουβέντα είναι αυτή!! Τεσπα, όπως λες κ συ, ότι είναι θα φανεί σύντομα! έτσι κ αλλιώς είναι πολύ λογικό να έρθει αύριο-μεθαύριο, γιατί ένιωσα ωορρηξία τη 16η μέρα!

Διαφημίσεις

11 minutes ago, marakif1990 είπε:

Κ εγώ κ τις δύο φορές μια βδομάδα νωρίτερα τα ένιωθα.. κούραση..λαχανιασμα ..κ κλάμα χωρίς λόγο. . Πονακια περιοδου  λες κ θα αδιαθετουσα ένιωθα κάθε μέρα..  αχ άτιμο πράγμα..

Lilypie - (Lzpn)

37 minutes ago, Rena87 είπε:

Κ εγώ κ τις δύο φορές μια βδομάδα νωρίτερα τα ένιωθα.. κούραση..λαχανιασμα ..κ κλάμα χωρίς λόγο. . Πονακια περιοδου  λες κ θα αδιαθετουσα ένιωθα κάθε μέρα..  αχ άτιμο πράγμα..

Μάλιστα.. Εγώ σκ@τούλες. Το μόνο που θα ανέφερα σαν σύμπτωμα είναι μια ελαφριά ανακατωσούρα στο στομάχι που νιώθω εδώ και μερικές μέρες, αλλά θα μπορούσε να 'ναι και σύμπτωση, συν ευαίσθητο στήθος από χθες κ πόνος σε διάφορα σημεία χαμηλά... Άρα απλά περιμένω!

Καλημέρα ομορφιές μου!!! Καλημέρα σε όλο το παρεακι μας!!! Πως είστε σήμερα;

Ρενακι μου  χαχαχα το εκανα copy paste απο ενα άρθρο...για να το κατανοήσει το Μαρακι.... Ελπίζω να επιτρέπεται από το φόρουμ αυτό...

Εγώ κορίτσια την είχα την επαφη μου και χθες.... Ξερω κ γω τι γίνεται;βέβαια αυτό που με προβληματισε είναι πως ενιωσα μια πίεση εσωτερικά κατα την διάρκεια...στο κεντρο κοντά στη μήτρα... Ζήτησα απο τον αντρουλη να ναι πιο τρυφερός και οκ μετα...ελπίζω να μην εκανα κακό παρα καλό....το χω έννοια :confused:

Μαρακι πως είσαι σήμερα;εύχομαι αφαντη κ μακρυά για καιροοο!

Μην συγκρινεις συμπτώματα και απογοητευσε έτσι βρε!κάθε σωμα είναι αλλιως!απο γυναίκες εδώ θα ακουσεις και πολύ πρώιμα συμπτώματα και επίσης και καθόλου η και τα συνηθισμένα πριν την περίοδο...

Τόνια μου πως είσαι σήμερα ;

Ρενακι μου;;;;;αύριο Παρασκευή!!!!!

Βικακι καλυτερα τα μικρά;

Μάρτη ηρωίδα μάνα;

Πουλάκι μου φιλί στον αγοραρο!

Σαμμερακι βλέπω στο πινακακι κ τρελαινομαιιιι!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Το Μαρινακι να ναι καλά;

Να μπει κ η μαμά Σανγκρε να μας γράψει για τον νεο έρωτα!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά! Εφυγα για γραφείο!!!(θα τα λέμε απο εκεί δλδ χαχαχα)

RyZa.png

Καλημέρα, κορίτσια! Ως προς τα τεστάκια,  κρατηθείτε ως τη Δευτέρα. Έτσι κι αλλιώς αύριο είναι αργία και δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας, υπάρχει και η πιθανότητα του ψευδώς αρνητικού τεστ. Κι εγώ το πρώτο τεστ το έκανα νωρίς και τζάμπα απογοητεύτηκα. Κορίτσια, υπομονή! 

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα ομορφιές μου!!! Καλημέρα σε όλο το παρεακι μας!!! Πως είστε σήμερα;

Ρενακι μου  χαχαχα το εκανα copy paste απο ενα άρθρο...για να το κατανοήσει το Μαρακι.... Ελπίζω να επιτρέπεται από το φόρουμ αυτό...

Εγώ κορίτσια την είχα την επαφη μου και χθες.... Ξερω κ γω τι γίνεται;βέβαια αυτό που με προβληματισε είναι πως ενιωσα μια πίεση εσωτερικά κατα την διάρκεια...στο κεντρο κοντά στη μήτρα... Ζήτησα απο τον αντρουλη να ναι πιο τρυφερός και οκ μετα...ελπίζω να μην εκανα κακό παρα καλό....το χω έννοια :confused:

Μαρακι πως είσαι σήμερα;εύχομαι αφαντη κ μακρυά για καιροοο!

Μην συγκρινεις συμπτώματα και απογοητευσε έτσι βρε!κάθε σωμα είναι αλλιως!απο γυναίκες εδώ θα ακουσεις και πολύ πρώιμα συμπτώματα και επίσης και καθόλου η και τα συνηθισμένα πριν την περίοδο...

Τόνια μου πως είσαι σήμερα ;

Ρενακι μου;;;;;αύριο Παρασκευή!!!!!

Βικακι καλυτερα τα μικρά;

Μάρτη ηρωίδα μάνα;

Πουλάκι μου φιλί στον αγοραρο!

Σαμμερακι βλέπω στο πινακακι κ τρελαινομαιιιι!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Το Μαρινακι να ναι καλά;

Να μπει κ η μαμά Σανγκρε να μας γράψει για τον νεο έρωτα!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά! Εφυγα για γραφείο!!!(θα τα λέμε απο εκεί δλδ χαχαχα)

Καλημέρα σε οοοολλαααα τα κορίτσια! !!

Μουτζουρα μη φοβάσαι.  Κι εγώ είχα κι άλλες επαφές αργότερα σε εκείνο τον κύκλο και δεν ήταν μικρότερης έντασης του συνηθισμένου αλλά τίποτα κακό δεν έγινε.  Μην φοβάσαι.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

20 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα σε οοοολλαααα τα κορίτσια! !!

Μουτζουρα μη φοβάσαι.  Κι εγώ είχα κι άλλες επαφές αργότερα σε εκείνο τον κύκλο και δεν ήταν μικρότερης έντασης του συνηθισμένου αλλά τίποτα κακό δεν έγινε.  Μην φοβάσαι.  

καλημερα μανουλα!!!χιχιχι!ενταξει τοτε!τιποτα δεν μπορει να γινει..αλλα καμια φορα...η ανησυχια μας ξεπερνα τη λογικη!

καλημερα Ιοιο μου!καλα λες στα κοριτσια!εσυ δλδ ειχες αρνητικο ενω ησουν εγκυος εε?

καλα εγω με τους κυκλους που εχω...σαν τη Βικυ παω κατευθειαν για χοριακες οποτε ξερω σιγουρα!

RyZa.png

Καλημερα στις τρελαρες...χαχαχα ειδα το ονομα μου στο πινακακι????δεν εχω ιδεα ποτε περιμενω περιοδο....οι 2 τελευταιοι κυκλοι λογω των ορμονικων  ηταν 24ων κ 37 ημερων...οποτε ιδεα δεν εχω...χαρηκα ομως που εγινε το πινακακι....μπραβο στο βικακυ...οποτε προλαβαινεις κοριτσακι....αντε να δουμε την πρωτη εγκυμοσυνη του χρονου σε αυτο το forum....!!!!!!ioio εσυ σκεφτεσαι για δευτερο????μαρακι νομιζω θα κανεις ποδαρικο......!!!!!!σαγκρε μας λειπεις.....το μαρινακι καλα με το ζωρικο σπορι της????η ελια χαθηκε...θα γεννησε τωρα...μαρτη εισαι ενας ηρωας!!!!!φιλια σε ολες...μετραω αντιστροφα για το παρτυ.....ρενακι!!!!

Καλημέρα κορίτσια!! Ακομα τιποτα!! Τι να κανω;; να παρω ενα τεστ εγκυμοσύνης σε λιγο που θα βγω, ή να τ αφήσω για το Σάββατο; φοβάμαι μην μου έρθει σημερα...

καλα έκανες moutzoura κ του δωσες κ κατάλαβε, μια επαφή ποτε δεν παει χαμένη!!

καλημερα Σαμμερακι μου!ο μικρος σου καλα?

οταν δεν εχουμε ιδεα ισως ειναι και καλυτερα!!!!εσυ να εισαι στο πινακακι να μας δινεις και γουρι με μπεμπεδοσκονη  και οταν ερθει ομορφια!!!

ευχομαι η Μαρια να κανει το ποδαρικο...και να συνεχισει το Ρενακι!για τα μουτρα μου θα κρατησω χαμηλους τονους!

Just now, marakif1990 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Ακομα τιποτα!! Τι να κανω;; να παρω ενα τεστ εγκυμοσύνης σε λιγο που θα βγω, ή να τ αφήσω για το Σάββατο; φοβάμαι μην μου έρθει σημερα...

καλα έκανες moutzoura κ του δωσες κ κατάλαβε, μια επαφή ποτε δεν παει χαμένη!!

καλημεραααα!!!!!ξουτ μακρυα να μεινει!!!!!αν θες παρε να τα εχεις ομορφια...κ καντο οσο πιο αργα αντεχεις!!!αχ αντε με το καλο!!!!κανε μας ποδαρικο!

RyZa.png

6 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα Σαμμερακι μου!ο μικρος σου καλα?

οταν δεν εχουμε ιδεα ισως ειναι και καλυτερα!!!!εσυ να εισαι στο πινακακι να μας δινεις και γουρι με μπεμπεδοσκονη  και οταν ερθει ομορφια!!!

ευχομαι η Μαρια να κανει το ποδαρικο...και να συνεχισει το Ρενακι!για τα μουτρα μου θα κρατησω χαμηλους τονους!

καλημεραααα!!!!!ξουτ μακρυα να μεινει!!!!!αν θες παρε να τα εχεις ομορφια...κ καντο οσο πιο αργα αντεχεις!!!αχ αντε με το καλο!!!!κανε μας ποδαρικο!

Το θεμα ειναι πως αν το παρω, θα το κανω κιολας!! Σιγα μην συγκρατηθώ! Επίσης εχω ενα σκατα στομάχι... αλλα ψάχνω την πλάτη κ δεν εχω κανενα σπυράκι, που βγάζω συνήθως πριν την περιοδο... νευρικός κλωνισμός εν όψει.... χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...