Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

1 minute ago, Rena87 είπε:

Καλά σου λέω Μαρακι το μουτζουρακι.. τα συμπτωματα ειναι ολοιδια κ σε μπερδευουν.  Να σου πω.. γιατί δεν το κάνεις αύριο ένα διπλό κ εσυ; με τη δική μιυ εμπειρία πάντα..μπορεί να δείξει.. αν όχι.. κάνε κ το δεύτερο πιο μετά. . Εκτός κ αν στενοχωρηθεις πολύ αν δεις αρνητικό.  Τότε πάσο. 

επειδη αλλη μια φορα (τον Ιούνιο) ειχα κανει με 2 μερες καθυστερηση και είχε βγει αρνητικό, είχα πει ότι θα ξανακάνω μόνο μετά από 7 μέρες καθυστερησης. :-P το μόνο καλό είναι ότι αν βγει αρνητικό, θα σταματησω να έχω αυτό το άγχος. Δεν έχω τεστ, ίσως αύριο που θα βγω για δουλειές (κ δεν μου έχει έρθει ακόμα περίοδος) αγοράσω, κ αν συγκρατηθώ, θα το κάνω Παρασκευή-Σάββατο! πφφφφφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι μου σε καταλαβαίνω...σκεψου πώς κ εγώ με κυκλο 46 ημερών τον Ιουλιο...μια βιοχημική τον Σεπτέμβριο και μια καθυστέρηση 50 ημερών  τον Οκτωβριο τι χαστουκια ετρωγα με τις αρνητικές χοριακες...να το κανεις όταν νιωσεις έτοιμη! Οσο δεν έρχεται η ακατανομαστη είμαστε σε καλό δρόμο!!! 

RyZa.png

Κοριτσαρες μου! !!!!!!! Λίγες ώρες έλειψα! !! 

Μαρία καλώς ήρθες! ! Αν δεν σου έχει έρθει μέχρι αύριο - μεθαύριο κάνε τεστ! ! Έχεις πολλές πιθανότητες με τις επαφές που είχες αυτό το μήνα.  

Ρενακι μου γλυκό αν αποφασίσεις να κάνεις το τεστ νωρίτερα μην το κάνεις υπερβολικά νωρίτερα καλό μου και τρελαθούμε όλες μαζί από αγωνία! !

Μουτζουρα μου τρελιαρα μπορεί να έκανες διπλή ωορηξια.  Το έχω πάθει κάποιες φορές. (Και είμαι σίγουρη γιατί είμαι δίδυμη και το έχω νιώσει καθαρα).όπως και να έχει δωστου να καταλάβει του αντρουλη σου! !! 

Πω πω ελάτε κοριτσάκια μου να γίνουμε πολλές! !!! Περιμένω πως και πως τα +++++++++++ !!!!! Πάρτε μπεμπεδοσκονη!!!! Φουουουουουου!!!!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

38 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Μαρακι μου σε καταλαβαίνω...σκεψου πώς κ εγώ με κυκλο 46 ημερών τον Ιουλιο...μια βιοχημική τον Σεπτέμβριο και μια καθυστέρηση 50 ημερών  τον Οκτωβριο τι χαστουκια ετρωγα με τις αρνητικές χοριακες...να το κανεις όταν νιωσεις έτοιμη! Οσο δεν έρχεται η ακατανομαστη είμαστε σε καλό δρόμο!!! 

46 κ 50 ημέρες καθυστέρηση;; :shock: Παναγία μου!!! κ μετά παραπονιέμαι κ γω με 31 μέρες. Σου 'πε ο γιατρός γιατί έγινε αυτό;

Ναι φυσικά μου είπε...το ωοθυλάκιο δεν έσπαζε με αποτέλεσμα να γίνεται κυστικο...την πρώτη φορά το θεώρησε τυχαίο γεγονός... κάτι οι θάλασσες...το καλοκαίρι...που αλλάζει τον κυκλο μας....είναι κ φυσιολογικό να εχουμε εναν η δυο ανωορρηκτους κύκλους... Οποτε συνεχίσαμε εμεις.... Ο επόμενος κυκλος ηταν νορμάλ αλλά δεν πιάσαμε το μωρακι μας....τον Σεπτέμβριο πήγα με υπερηχογραφικό έλεγχο ωορρηξιας και τέλος Σεπτεμβρίου είχα ξανά καθυστέρηση...ξέροντας πως εχουμε βρει γόνιμες και έχοντας κάνει τις επαφές μας υποψιασμενη πως ίσως...κάνω μια χοριακη και βγαίνει οριακά θετική... Ο γιατρός λέει κάνε σε 4 μέρες αλλά δυστυχώς δεν ανεβηκε...έπεσε και αδιαθετησα....επόμενος κύκλος νορμάλ και φτάνουμε οκτωβριο οπου αδιαθετω 27/10 και ξαναδιαθετησα 12/12 με χάπια που μου έδωσε ο γιατρός φυσικά...παλι κυστικό...οποτε τώρα το ψαξαμε και με ορμονολικες οι οποίες βγήκαν πολύ καλες... Μένει η μια που λέγαμε πριν.... Κ ΝΑΙ εδώ με τα κορίτσια κάναμε πάρτυ γτ είδα θετικό τεστ ωορρηξιας την πρωτοχρονιά 21η μέρα του κύκλου μου κ ενω τα είχα ηδη βάψει μαύρα χαχαχα και είχα τις επαφες μου και ελπίζουμε!!!αυτά τα λιγα απο εμένα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

14 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι φυσικά μου είπε...το ωοθυλάκιο δεν έσπαζε με αποτέλεσμα να γίνεται κυστικο...την πρώτη φορά το θεώρησε τυχαίο γεγονός... κάτι οι θάλασσες...το καλοκαίρι...που αλλάζει τον κυκλο μας....είναι κ φυσιολογικό να εχουμε εναν η δυο ανωορρηκτους κύκλους... Οποτε συνεχίσαμε εμεις.... Ο επόμενος κυκλος ηταν νορμάλ αλλά δεν πιάσαμε το μωρακι μας....τον Σεπτέμβριο πήγα με υπερηχογραφικό έλεγχο ωορρηξιας και τέλος Σεπτεμβρίου είχα ξανά καθυστέρηση...ξέροντας πως εχουμε βρει γόνιμες και έχοντας κάνει τις επαφές μας υποψιασμενη πως ίσως...κάνω μια χοριακη και βγαίνει οριακά θετική... Ο γιατρός λέει κάνε σε 4 μέρες αλλά δυστυχώς δεν ανεβηκε...έπεσε και αδιαθετησα....επόμενος κύκλος νορμάλ και φτάνουμε οκτωβριο οπου αδιαθετω 27/10 και ξαναδιαθετησα 12/12 με χάπια που μου έδωσε ο γιατρός φυσικά...παλι κυστικό...οποτε τώρα το ψαξαμε και με ορμονολικες οι οποίες βγήκαν πολύ καλες... Μένει η μια που λέγαμε πριν.... Κ ΝΑΙ εδώ με τα κορίτσια κάναμε πάρτυ γτ είδα θετικό τεστ ωορρηξιας την πρωτοχρονιά 21η μέρα του κύκλου μου κ ενω τα είχα ηδη βάψει μαύρα χαχαχα και είχα τις επαφες μου και ελπίζουμε!!!αυτά τα λιγα απο εμένα!

πωπω, πολυ ψυχοφθορα όλα αυτά.. τι να κάνουμε, we will survive!!!

42 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κοριτσαρες μου! !!!!!!! Λίγες ώρες έλειψα! !! 

Μαρία καλώς ήρθες! ! Αν δεν σου έχει έρθει μέχρι αύριο - μεθαύριο κάνε τεστ! ! Έχεις πολλές πιθανότητες με τις επαφές που είχες αυτό το μήνα.  

Ρενακι μου γλυκό αν αποφασίσεις να κάνεις το τεστ νωρίτερα μην το κάνεις υπερβολικά νωρίτερα καλό μου και τρελαθούμε όλες μαζί από αγωνία! !

Μουτζουρα μου τρελιαρα μπορεί να έκανες διπλή ωορηξια.  Το έχω πάθει κάποιες φορές. (Και είμαι σίγουρη γιατί είμαι δίδυμη και το έχω νιώσει καθαρα).όπως και να έχει δωστου να καταλάβει του αντρουλη σου! !! 

Πω πω ελάτε κοριτσάκια μου να γίνουμε πολλές! !!! Περιμένω πως και πως τα +++++++++++ !!!!! Πάρτε μπεμπεδοσκονη!!!! Φουουουουουου!!!!!

Χαχαχα συγκρότημενο μου Τονακι .. ξέρεις ότι θα σας τρελανω ε;; χαχα.. θα προσπαθήσω να κρατηθώ μέχρι Παρασκευή.. βοηθήστεεεε

20 minutes ago, vikib είπε:

Πήρε φορά τι Βικακι μας με το πινακακι...!!

26 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Α είχες  και βιοχημικη τρελοκομειο μου; 

Lilypie - (Lzpn)

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα συγκρότημενο μου Τονακι .. ξέρεις ότι θα σας τρελανω ε;; χαχα.. θα προσπαθήσω να κρατηθώ μέχρι Παρασκευή.. βοηθήστεεεε

Αγαπούλα μου εγώ έλεγα θα περιμένω να έχω 3 μέρες καθυστέρηση αλλά τελικά το ένιωθα και έκανα τεστ την μέρα που περίμενα.  Απλά το κακό αν το κάνεις πολύ νωρίς μπορεί να μην δείξει και μετά θα μας τρώει αν έκανε λάθος κλπ. Να μας τρελάνεις όσο θες! Γι αυτό είμαστε εδώ! ! Έχω μεγάλη αγωνία και για σας!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Επειδή είμαι λίγο άσχετη, βιοχημική είναι όταν δεν γίνεται κανονική γονιμοποίηση κ χάνεται τις επόμενες μερες;;

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Αγαπούλα μου εγώ έλεγα θα περιμένω να έχω 3 μέρες καθυστέρηση αλλά τελικά το ένιωθα και έκανα τεστ την μέρα που περίμενα.  Απλά το κακό αν το κάνεις πολύ νωρίς μπορεί να μην δείξει και μετά θα μας τρώει αν έκανε λάθος κλπ. Να μας τρελάνεις όσο θες! Γι αυτό είμαστε εδώ! ! Έχω μεγάλη αγωνία και για σας!!

Να σαι καλά Τόνια μου.. εσύ πως το "ένιωθες";

Διαφημίσεις

33 minutes ago, vikib είπε:

Ευχαριστουμε μανούλα Βίκυ για το τυχερό πινακακι!!!!:-D

13 minutes ago, Rena87 είπε:

Α είχες  και βιοχημικη τρελοκομειο μου; 

Ναι είχα αγαπακι!!!

7 minutes ago, marakif1990 είπε:

Επειδή είμαι λίγο άσχετη, βιοχημική είναι όταν δεν γίνεται κανονική γονιμοποίηση κ χάνεται τις επόμενες μερες;;

Βιοχημική κύηση είναι η κύηση, που ενώ επιτυγχάνεται η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο, η ανάπτυξη διακόπτεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Αυτό μπορεί να συμβεί μεταξύ της 4ης και 5ης εβδομάδος (από την πρώτη μέρα του κύκλου), πριν δηλαδή από τη χρονική στιγμή που ο σάκος κύησης είναι ανιχνεύσιμος με υπερηχογραφικό έλεγχο.

Στην περίπτωση αυτή το τεστ εγκυμοσύνης βρίσκεται θετικό, η κύηση όμως δεν θα προλάβει να προοδεύσει μέχρι την υπερηχογραφική επιβεβαίωση, κάτι που θα την χαρακτήριζε κλινική.

RyZa.png

14 minutes ago, marakif1990 είπε:

Δύσκολο να το εξηγήσω.  Τα εύκολα είναι ότι δεν είχα τα κλασσικά συμπτώματα περιόδου, είχα συχνοουρια,  αναγουλα και καούρες, λαχανιασμα και κρυάδες. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

23 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι είχα αγαπακι!!!

Βιοχημική κύηση είναι η κύηση, που ενώ επιτυγχάνεται η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο, η ανάπτυξη διακόπτεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Αυτό μπορεί να συμβεί μεταξύ της 4ης και 5ης εβδομάδος (από την πρώτη μέρα του κύκλου), πριν δηλαδή από τη χρονική στιγμή που ο σάκος κύησης είναι ανιχνεύσιμος με υπερηχογραφικό έλεγχο.

Στην περίπτωση αυτή το τεστ εγκυμοσύνης βρίσκεται θετικό, η κύηση όμως δεν θα προλάβει να προοδεύσει μέχρι την υπερηχογραφική επιβεβαίωση, κάτι που θα την χαρακτήριζε κλινική.

Μάλιστα!

21 minutes ago, Τονι@ είπε:

Δύσκολο να το εξηγήσω.  Τα εύκολα είναι ότι δεν είχα τα κλασσικά συμπτώματα περιόδου, είχα συχνοουρια,  αναγουλα και καούρες, λαχανιασμα και κρυάδες. 

Α, είχες τρανταχτά συμπτώματα! Εγώ ότι κ αν διακρίνω πια, με θεωρώ κατά φαντασίαν... :oops:

11 minutes ago, marakif1990 είπε:

Μάλιστα!

Α, είχες τρανταχτά συμπτώματα! Εγώ ότι κ αν διακρίνω πια, με θεωρώ κατά φαντασίαν... :oops:

Ε κι εγώ μην νομίζεις ότι από την αρχή το πίστευα.  Αφού φοβόμουν μήπως απλά ήμουν άρρωστη.  Αλλά μετά από μια εβδομάδα άρχισα να βεβαιωνομαι.  Πάντα έχεις το φόβο ότι μπορεί να κάνεις λάθος και να απογοητευτεις 

DBTcp3.png7Kksp3.png

28 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι είχα αγαπακι!!!

Με τρελαίνει η επιστημονική σου εξήγηση Μουτζουρακι μου.. έχεις γίνει εξπερ

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...