Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

5 minutes ago, marakif1990 είπε:

τις προηγουμενες 2 φορες πως καταλαβες την  εγκυμοσυνη;

Είχα πετύχει ωορρηξια κ τις δύο φορές που πιάστηκα με την πρώτη.  Οπότε 4 μέρες πριν έκανα το τεστ κ βγήκε.  Βέβαια όχι καραμπαμ η γραμμή όπως όταν είναι σε καθυστέρηση.. είναι όμως ++.  Επίσης τα μόνα διαφορετικά που ξεχώρισα εγώ σε συμπτώματα είναι κλάμα κ λαχανιασμα.  Όλα τα άλλα ίδια με τα συμπτώματα περιόδου.  

3 minutes ago, vikib είπε:

μουτζουρα μηπως κανεις διπλη ωορρηξια;

εγω λογω αστατου κυκλου εκανα κατευθειαν χοριακες κ με πολλες μερες καθυστερηση

παντως για τις αλλαγες που λετε ειναι σιγουρο οτι.το σωμα μας τρελενεται με τις ελευθερες επαφες.εμενα πριν ερθει η.περιοδος.ειχα λιγες μερες καφε.αυτο οσο προσπαθουσαμε για το πρωτο.για το δευτερο απλα ειχα πιο μικρους κυκλους.νομιζω αλλαξε με τη γεννα

Αμάν αμαν Βικακι της έβαλες άλλες ιδέες τώρα.   . Πάει..θα αποτρελαθει.. χχ.. παντως ισχύει κ αυτό που λες σε κάποιες..

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 minute ago, Rena87 είπε:

Είχα πετύχει ωορρηξια κ τις δύο φορές που πιάστηκα με την πρώτη.  Οπότε 4 μέρες πριν έκανα το τεστ κ βγήκε.  Βέβαια όχι καραμπαμ η γραμμή όπως όταν είναι σε καθυστέρηση.. είναι όμως ++.  Επίσης τα μόνα διαφορετικά που ξεχώρισα εγώ σε συμπτώματα είναι κλάμα κ λαχανιασμα.  Όλα τα άλλα ίδια με τα συμπτώματα περιόδου.  

αφού είχε δείξει και 4 μέρες πριν, περίμενε μέχρι αύριο-μεθαύριο... είσαι και φουλ εξοπλισμένη η άτιμη... χαχαχα

σαμμερ μου φιλακια!

η αληθεια ειναι οτι παλιοτερα που εμπαινε κ.η.μαρια εγω το εκανα το πινακακι αλλα δ ξερω αν θα προλαβαινω να το κανω τωρα

απο.οσο.θυμαμαι

rena87

marakif1990

abbot

nini84

moutzoura2016

elektra

σαμμερακι.να σε βαλω;

2 minutes ago, marakif1990 είπε:

αφού είχε δείξει και 4 μέρες πριν, περίμενε μέχρι αύριο-μεθαύριο... είσαι και φουλ εξοπλισμένη η άτιμη... χαχαχα

Υπομονη 0 Μαρακι... βουρλιζομαι.. 

3 minutes ago, vikib είπε:

σαμμερ μου φιλακια!

η αληθεια ειναι οτι παλιοτερα που εμπαινε κ.η.μαρια εγω το εκανα το πινακακι αλλα δ ξερω αν θα προλαβαινω να το κανω τωρα

απο.οσο.θυμαμαι

rena87

marakif1990

abbot

nini84

moutzoura2016

elektra

σαμμερακι.να σε βαλω;

Πινακακιιιιι...  να την βάλεις! Ψηφίζω Σαμμερακι στο πινακακι μας!

11 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλε δεν σας προλαβαινω....μαρακι μου με το καλο ευχομαι.....ελπιζουμε γρηγορα να ρθει το ++++!!!!ρενακι μου περνανε οι μερες σε λιγο θα ξερουμε....περιμενει το παρτυ....!!!!!!!!φιλια σε ολες....

Αχ Σαμμερακι μου μακάρι να είναι μόνο αυτές οι 5 μέρες που θα περιμένω...  

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

18 minutes ago, Rena87 είπε:

Πιστεύεις ότι υπήρχε δλδ έστω και μια περίπτωση να περιμένω τη μέρα που είναι να αδιαθετησω για να κάνω το τεστ;;;;;;;; Ούτε καν! Η αλήθεια είναι ότι κ τις 2 φορές είχα κάνει το τεστ clearblue πάντα 4 μέρες νωρίτερα.  Κ τις δύο φορές έδειξε το θετικο.  Λέω να κρατηθώ να το κάνω την Παρασκευή! Δε μπορώ να περιμένωωωωω.  Έτσι κ αλλιώς δύο κουτιά πήρα με διπλά μέσα.. μη γελάτε.. είμαι τρελή..το ξέρω.. 

χαχαχαχα!αααα εχεις κανει τις προμηθειες σου βλεπω!!!!αγαπηηηη ευχομαι να θετικοποιηθει με την πρωτη!!!

18 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλε δεν σας προλαβαινω....μαρακι μου με το καλο ευχομαι.....ελπιζουμε γρηγορα να ρθει το ++++!!!!ρενακι μου περνανε οι μερες σε λιγο θα ξερουμε....περιμενει το παρτυ....!!!!!!!!φιλια σε ολες....

Σαμμερακι γυρισες???χαχαχα!χαμος σημερα!και χαμος θα γινει και με τα πρωτα +++++!!!

15 minutes ago, vikib είπε:

μουτζουρα μηπως κανεις διπλη ωορρηξια;

εγω λογω αστατου κυκλου εκανα κατευθειαν χοριακες κ με πολλες μερες καθυστερηση

παντως για τις αλλαγες που λετε ειναι σιγουρο οτι.το σωμα μας τρελενεται με τις ελευθερες επαφες.εμενα πριν ερθει η.περιοδος.ειχα λιγες μερες καφε.αυτο οσο προσπαθουσαμε για το πρωτο.για το δευτερο απλα ειχα πιο μικρους κυκλους.νομιζω αλλαξε με τη γεννα

εδω καναμε αμαν να βρουμε τη μια Βικακι!χαχαχα!λες?εεε θεουλη μου!απαπαπα!αργει και να γυρισει ο αντρας μου να τον βαλω κατω!

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Υπομονη 0 Μαρακι... βουρλιζομαι.. 

Πινακακιιιιι...  να την βάλεις! Ψηφίζω Σαμμερακι στο πινακακι μας!

εννοειται Σαμμερακι μεσα!!!!

Παρασκευη μαζι σουυυυυυυ τρελοκομειο μου!!!!!αχ αντε κανε ποδαρικο στο πινακακι μας!!!!

5 minutes ago, vikib είπε:

για πειτε ημερομηνιες..

μαρια σημερα,ρενα9 κ μουτζουρα 14-16;

ναι Βικακι μου!!!με βαση την πρωτη ωορρηξια παντα!!!χαχαχαχα!

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Σαμμερακι γυρισες???χαχαχα!χαμος σημερα!και χαμος θα γινει και με τα πρωτα +++++!!!

εδω καναμε αμαν να βρουμε τη μια Βικακι!χαχαχα!λες?εεε θεουλη μου!απαπαπα!αργει και να γυρισει ο αντρας μου να τον βαλω κατω!

εννοειται Σαμμερακι μεσα!!!!

Παρασκευη μαζι σουυυυυυυ τρελοκομειο μου!!!!!αχ αντε κανε ποδαρικο στο πινακακι μας!!!!

Αχ θέλω θέλω θέλώώώώώώώ...

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Άρα Rena87 μην ρωτάς και κάντο από σήμερα! :-P

Όχι βρε ..το κάνω που το κάνω νωρίς.. Να είμαι πρωί τουλάχιστον..  λέω να κρατηθώ μέχρι την Παρασκευή.  Λέω.. δε ξέρω.   Χχ

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Όχι βρε ..το κάνω που το κάνω νωρίς.. Να είμαι πρωί τουλάχιστον..  λέω να κρατηθώ μέχρι την Παρασκευή.  Λέω.. δε ξέρω.   Χχ

Γνώμη μου ειναι, όσο μπορείς τουλαχιστον, να το καθυστερησεις! Μην το κάνεις υπερβολικα νωρις κ βγει αρνητικο και απογοητευτεις αδικα! 

Εγώ λεω, αν δεν μου έχει έρθει μέχρι το Σάββατο, να κάνω τότε... Αλλά τη νιώθω, έρχεται... κοιλια κ στηθος τουρλα.... :-(

1 minute ago, marakif1990 είπε:

Γνώμη μου ειναι, όσο μπορείς τουλαχιστον, να το καθυστερησεις! Μην το κάνεις υπερβολικα νωρις κ βγει αρνητικο και απογοητευτεις αδικα! 

Έλα ντε που δε μπορωωω.. δεν απογοητεύομαι όμως ..ξέρω ότι είναι νωρίς κ έχω ελπίδες.. 

Lilypie - (Lzpn)

16 minutes ago, marakif1990 είπε:

Εγώ λεω, αν δεν μου έχει έρθει μέχρι το Σάββατο, να κάνω τότε... Αλλά τη νιώθω, έρχεται... κοιλια κ στηθος τουρλα.... :-(

σημερα σε ποια μερα εισαι Μαρακι?αχ σου ευχομαι ολοψυχα να μην ερθει!εξαλλου τα συμπτωματα μοιαζουν με της περιοδου...αρα απο αυτα επειδη τα νιωθεις δεν μπορεις να σαι σιγουρη πωε ερχεται!

14 minutes ago, Rena87 είπε:

Έλα ντε που δε μπορωωω.. δεν απογοητεύομαι όμως ..ξέρω ότι είναι νωρίς κ έχω ελπίδες.. 

θεαρα μουυυυ!χαχαχα!παμε φουλ για θετικο!

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

σημερα σε ποια μερα εισαι Μαρακι?αχ σου ευχομαι ολοψυχα να μην ερθει!εξαλλου τα συμπτωματα μοιαζουν με της περιοδου...αρα απο αυτα επειδη τα νιωθεις δεν μπορεις να σαι σιγουρη πωε ερχεται!

Είμαι στην 29η. Σήμερα κανονικά περιμένω περίοδο.. απλά κρατάω πισινή, γιατι ο προηγούμενος κύκλος ήταν 30 ημερών κ μπορεί να είναι κ αυτός. Μακάρι να πραγματοποιηθεί η ευχή σου!! :) 

9 minutes ago, marakif1990 είπε:

Είμαι στην 29η. Σήμερα κανονικά περιμένω περίοδο.. απλά κρατάω πισινή, γιατι ο προηγούμενος κύκλος ήταν 30 ημερών κ μπορεί να είναι κ αυτός. Μακάρι να πραγματοποιηθεί η ευχή σου!! :) 

Καλά σου λέει Μαρακι το μουτζουρακι.. τα συμπτωματα ειναι ολοιδια κ σε μπερδευουν.  Να σου πω.. γιατί δεν το κάνεις αύριο ένα διπλό κ εσυ; με τη δική μιυ εμπειρία πάντα..μπορεί να δείξει.. αν όχι.. κάνε κ το δεύτερο πιο μετά. . Εκτός κ αν στενοχωρηθεις πολύ αν δεις αρνητικό.  Τότε πάσο. 

14 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αγαπούλα μου εσύ!! Μακαριιιι

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...