Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, marakif1990 είπε:

Απλά το οξύμωρο (τουλ όσον αφορά εμένα) είναι ότι πίστευα πως με την πρώτη ελεύθερη προσπάθεια θα προκύψει η εγκυμοσύνη, και μετά η απογοήτευση είναι μεγάλη και δημιουργείται άγχος, ενώ (θεωρώ) είμαστε ακόμα στα φυσιολογικά όρια προσπαθειών. Αφού σκέψου πριν 4-5 χρόνια (πιο μικρή τότε εγώ και δεν είχαμε παντρευτεί ακόμα) είχε γίνει ένα ατύχημα με το προφυλακτικό 2-3 μέρες πριν την περίοδο, και πήρα το χάπι. Αυτά πληρώνω τώρα!!:?

καλα σιγουρα ολες το φανταζομασταν πιο ευκολο....αλλα ειναι θεμα τοσων παραγοντων...οταν δεν προσπαθεις δεν παει το μυαλο σου...οσο για το χαπι εεεε δεν νομιζω πως ευθυνεται για κατι....κ εγω απογοητευομαι...κυριως γιατι εγω εχω μεγαλους κυκλους...δεν ξερω ποτε ειναι ακριβως οι γονιμες..εεε και ενω ο γιατρος λεει ολα ειναι μια χαρα...εγω φοβαμαι πως κατι εχω...δεν χρειαζεται ομως τοσο μεγαλη απογοητευση...οπως λες ειμαστε στα ορια του φυσιολογικου...θα ερθει συντομα το μωρακι σας!εξαλλου ηδη σημερα εσυ μετρας καθυστερηση!!!!!

Χαχαχα να τον στριμώξεις. Απ' ότι κατάλαβα ακολουθείς κάποια αγωγή;

οχι οχι καμια αγωγη...ακομα δλδ....απλα αυτον τον κυκλο τον τσεκαραμε και ορμονικα με το γιατρο...βγηκαν ολα πολυ καλα...απλα μενει να κανω μια εξεταση ακομα που διενεργειται 7 μερες μετα την ωορρηξια...εγω εκανα ωορρηξια 1-2/1...πρωτοχρονιατικο σπορακι ευχομαι...χεχε!και πρεπει να την κανω 9/1...την Δευτερα δλδ!

7 minutes ago, vikib είπε:

ναι βρε μουτζουρα,μια επαφη ακομη δ κανει κακο

αν κ τα συμπτωματα που λες για θετικα νεα μοιαζουν..

ολοι αρρωστοι!τουλ να τα περναμε ηπια

ποτε δεν βλαπτει μια επαφη ακομα!χαχαχα!

ευχομαι να περασουν γρηγορα οι ιωσουλες..να ηρεμησετε!!!!:-D:-D

RyZa.png

25 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλα σιγουρα ολες το φανταζομασταν πιο ευκολο....αλλα ειναι θεμα τοσων παραγοντων...οταν δεν προσπαθεις δεν παει το μυαλο σου...οσο για το χαπι εεεε δεν νομιζω πως ευθυνεται για κατι....κ εγω απογοητευομαι...κυριως γιατι εγω εχω μεγαλους κυκλους...δεν ξερω ποτε ειναι ακριβως οι γονιμες..εεε και ενω ο γιατρος λεει ολα ειναι μια χαρα...εγω φοβαμαι πως κατι εχω...δεν χρειαζεται ομως τοσο μεγαλη απογοητευση...οπως λες ειμαστε στα ορια του φυσιολογικου...θα ερθει συντομα το μωρακι σας!εξαλλου ηδη σημερα εσυ μετρας καθυστερηση!!!!!

ενώ πάντα είχα στανταρ κύκλο 28 ημερών, από τότε που ξεκινήσαμε τις ελεύθερες επαφές είδα ότι αυτό άλλαξε, πχ 2-3 φορές από τότε μου ήρθε 30η-31η ημέρα... Άρα πια λέω να περιμένω μετά την 31η αν είναι να κάνω τεστ...

Mακάρι λοιπόν ο χρόνος σου να αρχίσει με ένα θετικό νέο!!

53 minutes ago, vikib είπε:

ρενακι μου προσεχε λιγακι κ επικοινωνησε καλου κακου με το γιατρο σου

αν κ γω ειμαι αισιοδοξη οτι κτ καλο ετοιμαζεις..

μαρακι μου χαθηκες.να εισαι ηρεμη κ αισιοδοξη οσο γινεται.οι επαφες πολυ καλες!ευχομαι με θετικο αποτελεσμα

Βικακι μου σκέψου ότι τώρα δεν ξέρω τίποτα.  Με τάραξε το μεσημέρι και τώρα μόνο λόγο βάρος στον κόλπο έχω.  Κ να πω την αλήθεια μου ξέρω ότι ο γιατρός μου λείπει κ ντρέπομαι να τον πάρω να τον ρωτήσω.  Τον εχω ζαλισει ρε κορίτσια..επειδή είναι κ άντρας μου γιατρός..ξέρω πως είναι να σε περνούν κάθε λεπτό κ να σε ρωτάνε..Όχι βέβαια ότι τον ενοχλεί όμως κάποιοι θα μπορούσαν να μην το έκαναν τόσο συχνά για βλακειες. Να μου πεις μπορεί το δικό μιυ να μην είναι βλακεια..η ο καθένας το πρόβλημα του να το θεωρεί σοβαρό.  Αλλά έλα ντε που εγώ ντρέπομαι.. μακάρι να μου περάσει αύριο... να προσέχεις κ εσύ με τις ιοσουλες..

Lilypie - (Lzpn)

ενώ πάντα είχα στανταρ κύκλο 28 ημερών, από τότε που ξεκινήσαμε τις ελεύθερες επαφές είδα ότι αυτό άλλαξε, πχ 2-3 φορές από τότε μου ήρθε 30η-31η ημέρα... Άρα πια λέω να περιμένω μετά την 31η αν είναι να κάνω τεστ...

αααα αμα μεχρι και οι σταθεροι κυκλοι μπερδευονται ...ε να μην σκαω εγω με τον δικο μου που απο τοτε που ξεκινησαμε εχει κανει οτι του ερχεται!χαχαχα!λες να αλλαζει απο το αγχος μας?λες να αλλαζει απο τις ελευθερες επαφες?

RyZa.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, marakif1990 είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σ' εσάς και στις οικογένειές σας, και αυτή να είναι η τυχερή μας η χρονιά, σ' όλους τους τομείς!

Δεν ξέρω αν με θυμάστε... :oops: Μπήκα σήμερα μετά από περίπου 5 μήνες και σας βρήκα ανανεωμένες, τις πιο πολλές σας άφησα εγκυούλες και σας βρίσκω με τα μωράκια σας, και άλλες, νέες εγκυούλες, και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.

Η αλήθεια είναι πως χάθηκα "επίτηδες". Περνούσα μια περίεργη φάση (που δεν την έχω ξεπεράσει πλήρως, πάει και έρχεται), με έπιανε μια παράνοια 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο, ένιωθα πίεση και είπα όλο αυτό το θέμα να το πάρω πολύ χαλαρά. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν κάναμε "προγραμματισμένη" προσπάθεια (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) και ο προηγούμενος κύκλος μου ήταν 30 ημερών (ενώ συνήθως είναι 28) και μου έδωσε ελπίδες.

Σ' αυτό τον κύκλο το κυνηγήσαμε περισσότερο, και αυτό μάλλον μου δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος. 1η μέρα του κύκλου ήταν 7/12, είχαμε επαφές 9η, 12η, 14η, 15η, 16η (ένιωσα και την ωορρηξία την 16η μέρα του κύκλου), 19η, 22η, 26η, 28η. Γενικά σ' αυτό τον κύκλο δώσαμε πόνο. :-P Σύμφωνα με τον κύκλο μου, που είναι 28 ημερών, περίοδο περιμένω σήμερα, και δεν έχει έρθει ακόμα. Ελπίζω να είμαι ψύχραιμη μέχρι να ρθει, νιώθω και πόνους χαμηλά στην κοιλιά, οπότε με βλέπω με περίοδο οσονούπω... Απλά αυτή η αναμονή μου κλωνίζει το νευρικό σύστημα!!

Γειά σου Μαρακι!! Κ εσύ λοιπόν μαζί μας στην αντίστροφη μέτρηση... αντέ να είσαι η πρώτη που θα μας ανακοινωσεις ++++++++.... παντως μην το ξανά κάνεις μετά την επαφή να μην πλενεσαι.. κ εγώ αυτό έκανα..ούτε πήγα να ουρησω ούτε πλυθηκα αμέσως κ από τότε έχω τσουξιμο κ ενοχλήσεις.  Δεν ξέρω αν είναι από αυτό.. αλλά μετά την ωορρηξια ξεκίνησαν όλα.  Κ για να μην μπεις στον κόπο να ρωτάς..θα αυτοσυστηθω χαχα.. είχα μια αποβολη τον Αύγουστο 2 μηνών.. κ μετά από ένα μήνα μια βιοχημικη. Σε υστεροσκοπηση π έκανα βρήκαμε ένα διάφραγμα στη μητρα ..το αφαίρεσαμε γιατί αυτό εμποδίζε το μωράκι μου να μεγαλώσει κ είχα τις αποβολες. Κ τώρα κανονικά σε 5 μέρες ΔΕΝ θέλω να περιμένω περίοδο. . Ελπίζω!! 

Μα που είναι αυτό το πινακακι πια;; μαζεύτηκαμε μπόλικες...!!!!!!!!

Lilypie - (Lzpn)

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Γειά σου Μαρακι!! Κ εσύ λοιπόν μαζί μας στην αντίστροφη μέτρηση... αντέ να είσαι η πρώτη που θα μας ανακοινωσεις ++++++++.... παντως μην το ξανά κάνεις μετά την επαφή να μην πλενεσαι.. κ εγώ αυτό έκανα..ούτε πήγα να ουρησω ούτε πλυθηκα αμέσως κ από τότε έχω τσουξιμο κ ενοχλήσεις.  Δεν ξέρω αν είναι από αυτό.. αλλά μετά την ωορρηξια ξεκίνησαν όλα.  Κ για να μην μπεις στον κόπο να ρωτάς..θα αυτοσυστηθω χαχα.. είχα μια αποβολη τον Αύγουστο 2 μηνών.. κ μετά από ένα μήνα μια βιοχημικη. Σε υστεροσκοπηση π έκανα βρήκαμε ένα διάφραγμα στη μητρα ..το αφαίρεσαμε γιατί αυτό εμποδίζε το μωράκι μου να μεγαλώσει κ είχα τις αποβολες. Κ τώρα κανονικά σε 5 μέρες ΔΕΝ θέλω να περιμένω περίοδο. . Ελπίζω!! 

σε 5 εεεε?????????ααααχχχ αντε και πλησιαζουν Ρενακι μου!!!

να μην ντρεπεσαι...δεν τον ζαλιζεις...αν αυριο επιμενει που στο απευχομαι...να τον παρεις!

εγω σας μιλαω βρε κοριτσια τωρα και εχω εναν πονο δεξια χαμηλα....αρκετα οξυ...θα την κανω την επαφη και σημερα...δεν ξερω και το στηθος ευαισθητο...μηπως εκανα αργα ωορρηξια?αντε παλι ερωτηματικα?χαχαχα!παει θα σας τρελανω και εσας!

RyZa.png

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Γειά σου Μαρακι!! Κ εσύ λοιπόν μαζί μας στην αντίστροφη μέτρηση... αντέ να είσαι η πρώτη που θα μας ανακοινωσεις ++++++++.... παντως μην το ξανά κάνεις μετά την επαφή να μην πλενομαι.. κ εγώ αυτό έκανα..ούτε πήγα να ουρησω ούτε πλυθηκα αμέσως κ από τότε έχω τσουξιμο κ ενοχλήσεις.  Δεν ξέρω αν είναι από αυτό.. αλλά μετά την ωορρηξια ξεκίνησαν όλες.  Κ για να μην μπεις στον κόπο να ρωτάς..θα αυτοσυστηθω χαχα.. είχα μια αποβολη τον Αύγουστο 2 μηνών.. κ μετά από ένα μήνα μια βιοχημικη. Σε υστεροσκοπηση π έκανα βρήκαμε ένα διάφραγμα στη μητρα ..το αφαίρεσαμε γιατί αυτό εμποδίζε το μωράκι μου να μεγαλώσει κ είχα τις αποβολες. Κ τώρα κανονικά σε 5 μέρες ΔΕΝ θέλω να περιμένω περίοδο. . Ελπίζω!! 

η αλήθεια είναι πως μόνο σ' αυτό τον κύκλο το έκανα 2-3 φορές,γιατί έχω ακούσει ότι βοηθάει στη σύλληψη!! 

Έχεις φάει τα χαστουκάκια σου.. λυπάμαι, και μακάρι να είναι οι τελευταίες δυσκολίες που ασυνάντησες! Τουλάχιστον το αντιμετωπίζεις κι προχωράς δυναμικά!! Εύχομαι πραγματικά, να κάνει μήνες να σου ξαναέρθει!

Just now, moutzoura2016 είπε:

να μην ντρεπεσαι...δεν τον ζαλιζεις...αν αυριο επιμενει που στο απευχομαι...να τον παρεις!

εγω σας μιλαω βρε κοριτσια τωρα και εχω εναν πονο δεξια χαμηλα....αρκετα οξυ...θα την κανω την επαφη και σημερα...δεν ξερω και το στηθος ευαισθητο...μηπως εκανα αργα ωορρηξια?αντε παλι ερωτηματικα?χαχαχα!παει θα σας τρελανω και εσας!

Μια επαφή ποτέ δεν πάει χαμένη!!!

Χαχα...  ρε τρελοκομειο  μου.. αφού την είδες την ωορρηξια στο τεστακι...  μάλλον δεν το πιστευεις ότι την πέτυχες ε;!! Μπορεί να είναι κ Κολικος.. εγώ το παθαίνω συνέχεια κ με μπερδεύει..  μη δίνεις βάση σε όλα αυτά και μου αγχώνεσαι.. άστο να κάνει τη δουλειά του μόνο του το συστηματακι! Πότε λες να κάνω τεστ;;;;;

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

ειδες?την αμφισβητω την κακομοιρα ακομα κ τωρα!απαπαπα!δεν υπαρχουμε !!!!ναι ισως να ναι καποια ενοχληση του εντερου...αμαν κ αυτα τοσο κοντα επρεπε να ναι?αχαχαχαχα!μας μπερδευουν!

τεστ εεε?η φωνη της λογικης λεει κανε τεστ τουλαχιστον τη μερα που περιμενεις...η φωνη της τρελας που μας διακατεχει ...λεει και δυο μερες νωριτερα?εεεε??δεν ξερω εσυ τι λες?αχαχαχα!δλδ Δευτερα δεν περιμενουμε?αν ειναι Δευτερα...Κυριακη εγω θα το εκανα!αχαχαχαχαχα!

RyZa.png

ειδες?την αμφισβητω την κακομοιρα ακομα κ τωρα!απαπαπα!δεν υπαρχουμε !!!!ναι ισως να ναι καποια ενοχληση του εντερου...αμαν κ αυτα τοσο κοντα επρεπε να ναι?αχαχαχαχα!μας μπερδευουν!

τεστ εεε?η φωνη της λογικης λεει κανε τεστ τουλαχιστον τη μερα που περιμενεις...η φωνη της τρελας που μας διακατεχει ...λεει και δυο μερες νωριτερα?εεεε??δεν ξερω εσυ τι λες?αχαχαχα!δλδ Δευτερα δεν περιμενουμε?αν ειναι Δευτερα...Κυριακη εγω θα το εκανα!αχαχαχαχαχα!

Πιστεύεις ότι υπήρχε δλδ έστω και μια περίπτωση να περιμένω τη μέρα που είναι να αδιαθετησω για να κάνω το τεστ;;;;;;;; Ούτε καν! Η αλήθεια είναι ότι κ τις 2 φορές είχα κάνει το τεστ clearblue πάντα 4 μέρες νωρίτερα.  Κ τις δύο φορές έδειξε το θετικο.  Λέω να κρατηθώ να το κάνω την Παρασκευή! Δε μπορώ να περιμένωωωωω.  Έτσι κ αλλιώς δύο κουτιά πήρα με διπλά μέσα.. μη γελάτε.. είμαι τρελή..το ξέρω.. 

Lilypie - (Lzpn)

Καλε δεν σας προλαβαινω....μαρακι μου με το καλο ευχομαι.....ελπιζουμε γρηγορα να ρθει το ++++!!!!ρενακι μου περνανε οι μερες σε λιγο θα ξερουμε....περιμενει το παρτυ....!!!!!!!!φιλια σε ολες....

14 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχα...  ρε τρελοκομειο  μου.. αφού την είδες την ωορρηξια στο τεστακι...  μάλλον δεν το πιστευεις ότι την πέτυχες ε;!! Μπορεί να είναι κ Κολικος.. εγώ το παθαίνω συνέχεια κ με μπερδεύει..  μη δίνεις βάση σε όλα αυτά και μου αγχώνεσαι.. άστο να κάνει τη δουλειά του μόνο του το συστηματακι! Πότε λες να κάνω τεστ;;;;;

τις προηγουμενες 2 φορες πως καταλαβες την  εγκυμοσυνη;

μουτζουρα μηπως κανεις διπλη ωορρηξια;

εγω λογω αστατου κυκλου εκανα κατευθειαν χοριακες κ με πολλες μερες καθυστερηση

παντως για τις αλλαγες που λετε ειναι σιγουρο οτι.το σωμα μας τρελενεται με τις ελευθερες επαφες.εμενα πριν ερθει η.περιοδος.ειχα λιγες μερες καφε.αυτο οσο προσπαθουσαμε για το πρωτο.για το δευτερο απλα ειχα πιο μικρους κυκλους.νομιζω αλλαξε με τη γεννα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...