Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

4 hours ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα ομορφια μου!!!ειδες τελικα δεν πρεπει να τα σταματαμε!και καλα εγω που κανω σιγουρα αργα...οπωσδηποτε...θα τα κανω....τουλαχιστον εστω και ψυχολογικα με βοηθησαν...εκει που ημουν η μαυριλα η ιδια ολες τις γιορτες χαμογελασε και μαζι του κ εγω!χαχαχα!

ξεκινησες την θεραπεια σου?

ααα 12 μερες μετα εε?εχεις μκροτερη ωχρονικη φαση απο τις 14 δλδ...ειδες ακομα κ αυτο παιζει...εγω τωρα θα μετρησω την ωχρονικη μου που ειδα θετικο την 21η μερα...αναλογα ποτε θα ερθει...που να ΜΗΝ ερθει παναγια μου...ας μην την μαθω την ωχρονικη μου τωρα δεν με πειραζει!χαχαχα!

ας μην την μαθεις την ωχρινη ομορφια μου..... βεβαιως!!!!!!

4 hours ago, Abbot είπε:

Μαρτη μου τι ωραια που περιγραφεις τις στιγμες με τα ζουζουνακια σου!!!! Τι δυναμη ειναι αυτη που δινει ο Θεος στις μανουλες, ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο!!! Εγω λοιπον ειμαι στην αρχη ενος νεου κυκλου προσπαθειων, 6η ημερα. Υπολογιζω σημερα να καθαρισω απο περιοδο ωστε να ξεκινησω μια θεραπεια με κολπικη κρεμα λογω ενος μικροβιου που ειχα στο τεστ παπ για 7 ημερες (7+6=13) κ μετα με το καλο κατευθειαν επαφες για να πιασουμε το σπορακι μας. Εννοειται οτι θα ξεκινησω κ τεστακια ωορρηξιας απο την 9 η μερα λεω... κ βλεπουμε.. εχουμε να λεμε πολλα... 

αμποτακι μου κρεμουλα και καλο ποδαρικο σου ευχομαι!!!!!!!!!!!  το ρωτο δυνατο σπερματακι να σπασει και να σφιχταγκαλιασει το διαρυγμενο ωαριακι σου!!!!!!!!

4 hours ago, moutzoura2016 είπε:

τελεια τελεια τελεια!!!!νεος κυκλος νεες προσπαθειες νεες προσδοκιες!!!!εγω στελνω μπολικη θετικη ενεργεια με ενα ζεστο φιλι!θα ερθουν σπορακια στις κοιλιτσες!ειμαι αισιοδοξη!!!!

αυτα τα ζεστα φιλια..... φεεεερνουν ομορφα σπορακια!!!!!!

19 minutes ago, Rena87 είπε:

Ρε κορίτσια χθες ήμουν μια χαρά και το πρωί.. πήγα σούπερ μάρκετ το μεσημέρι και ξαφνικά πάλι άρχισε βάρος κ κάψιμο ..βαθιά στον κόλπο; χαμηλά πολύ στην κοιλιά; δεν μπορώ να το προσδιορισω.   Μα τι γίνεται πια; εκεί που είπα πάει πέρασε ..τώρα πάλι το ιδιο; τι να είναι πάλι αυτο..μια έρχεται..μια φεύγει.  Βασανιστικο έτσι που το νιώθω εκεί κάτω.  Ομολογώ έχω τα νεύρα μου..

βρε λες!!!!!!;;????? μακαρι κοριτσακι!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! 

Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σ' εσάς και στις οικογένειές σας, και αυτή να είναι η τυχερή μας η χρονιά, σ' όλους τους τομείς!

Δεν ξέρω αν με θυμάστε... :oops: Μπήκα σήμερα μετά από περίπου 5 μήνες και σας βρήκα ανανεωμένες, τις πιο πολλές σας άφησα εγκυούλες και σας βρίσκω με τα μωράκια σας, και άλλες, νέες εγκυούλες, και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.

Η αλήθεια είναι πως χάθηκα "επίτηδες". Περνούσα μια περίεργη φάση (που δεν την έχω ξεπεράσει πλήρως, πάει και έρχεται), με έπιανε μια παράνοια 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο, ένιωθα πίεση και είπα όλο αυτό το θέμα να το πάρω πολύ χαλαρά. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν κάναμε "προγραμματισμένη" προσπάθεια (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) και ο προηγούμενος κύκλος μου ήταν 30 ημερών (ενώ συνήθως είναι 28) και μου έδωσε ελπίδες.

Σ' αυτό τον κύκλο το κυνηγήσαμε περισσότερο, και αυτό μάλλον μου δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος. 1η μέρα του κύκλου ήταν 7/12, είχαμε επαφές 9η, 12η, 14η, 15η, 16η (ένιωσα και την ωορρηξία την 16η μέρα του κύκλου), 19η, 22η, 26η, 28η. Γενικά σ' αυτό τον κύκλο δώσαμε πόνο. :-P Σύμφωνα με τον κύκλο μου, που είναι 28 ημερών, περίοδο περιμένω σήμερα, και δεν έχει έρθει ακόμα. Ελπίζω να είμαι ψύχραιμη μέχρι να ρθει, νιώθω και πόνους χαμηλά στην κοιλιά, οπότε με βλέπω με περίοδο οσονούπω... Απλά αυτή η αναμονή μου κλωνίζει το νευρικό σύστημα!!

5 minutes ago, marakif1990 είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σ' εσάς και στις οικογένειές σας, και αυτή να είναι η τυχερή μας η χρονιά, σ' όλους τους τομείς!

Δεν ξέρω αν με θυμάστε... :oops: Μπήκα σήμερα μετά από περίπου 5 μήνες και σας βρήκα ανανεωμένες, τις πιο πολλές σας άφησα εγκυούλες και σας βρίσκω με τα μωράκια σας, και άλλες, νέες εγκυούλες, και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.

Η αλήθεια είναι πως χάθηκα "επίτηδες". Περνούσα μια περίεργη φάση (που δεν την έχω ξεπεράσει πλήρως, πάει και έρχεται), με έπιανε μια παράνοια 1-2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο, ένιωθα πίεση και είπα όλο αυτό το θέμα να το πάρω πολύ χαλαρά. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν κάναμε "προγραμματισμένη" προσπάθεια (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ) και ο προηγούμενος κύκλος μου ήταν 30 ημερών (ενώ συνήθως είναι 28) και μου έδωσε ελπίδες.

Σ' αυτό τον κύκλο το κυνηγήσαμε περισσότερο, και αυτό μάλλον μου δημιούργησε μεγαλύτερο άγχος. 1η μέρα του κύκλου ήταν 7/12, είχαμε επαφές 9η, 12η, 14η, 15η, 16η (ένιωσα και την ωορρηξία την 16η μέρα του κύκλου), 19η, 22η, 26η, 28η. Γενικά σ' αυτό τον κύκλο δώσαμε πόνο. :-P Σύμφωνα με τον κύκλο μου, που είναι 28 ημερών, περίοδο περιμένω σήμερα, και δεν έχει έρθει ακόμα. Ελπίζω να είμαι ψύχραιμη μέχρι να ρθει, νιώθω και πόνους χαμηλά στην κοιλιά, οπότε με βλέπω με περίοδο οσονούπω... Απλά αυτή η αναμονή μου κλωνίζει το νευρικό σύστημα!!

Μαρακι γεια σου!!!καλη χρονια με υγεια και οτι επιθυμεις!!!!

δεν εχουμε γνωριστει εμεις...μιας κ εγω μπηκα στην παρεα γυρω στο Σεπτεμβριο η Οκτωβριο νομιζω....χαιρω πολυ λοιπον και σου ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

ευχομαι αυριο να μετρας καθυστερηση και οι πονοι να μην ειναι περιοδου!οι επαφες σας ειναι πολυ καλες και συχνες!βρε μπραβο σας!!!!

απλα θελει ψυχραιμια τωρα...καθολου να μην ταραζεσαι...δεν θα βοηθησει πουθενα!ξερω πως το αγχος ειναι μεγαλο...μα δεν βοηθα...ολες κανουμε το ιδιο λαθος ολες το λεμε η μια στην αλλη!

RyZa.png

ρενακι μου προσεχε λιγακι κ επικοινωνησε καλου κακου με το γιατρο σου

αν κ γω ειμαι αισιοδοξη οτι κτ καλο ετοιμαζεις..

μαρακι μου χαθηκες.να εισαι ηρεμη κ αισιοδοξη οσο γινεται.οι επαφες πολυ καλες!ευχομαι με θετικο αποτελεσμα

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

Μαρακι γεια σου!!!καλη χρονια με υγεια και οτι επιθυμεις!!!!

δεν εχουμε γνωριστει εμεις...μιας κ εγω μπηκα στην παρεα γυρω στο Σεπτεμβριο η Οκτωβριο νομιζω....χαιρω πολυ λοιπον και σου ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

ευχομαι αυριο να μετρας καθυστερηση και οι πονοι να μην ειναι περιοδου!οι επαφες σας ειναι πολυ καλες και συχνες!βρε μπραβο σας!!!!

απλα θελει ψυχραιμια τωρα...καθολου να μην ταραζεσαι...δεν θα βοηθησει πουθενα!ξερω πως το αγχος ειναι μεγαλο...μα δεν βοηθα...ολες κανουμε το ιδιο λαθος ολες το λεμε η μια στην αλλη!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Εσύ περιμένεις μωράκι;

Αυτό σκέφτομαι και εγώ, ότι το άγχος δεν βοηθάει πουθενά, απλά έχουμε ελεύθερες επαφές από τον περασμένο Μάρτη (χωρίς να πετυχαίνουμε πάντα τις "σωστές" μέρες) και έχουμε αρχίσει να κάνουμε άσχημες σκέψης. Αυτός είναι ο πρώτος κύκλος που είπαμε να το πάρουμε πιο σοβαρά.. Αφού φαντάσου στις πιο γόνιμες μέρες ούτε καν πλύθηκα μετά την επαφή :oops::-P

2 minutes ago, vikib είπε:

μαρακι μου χαθηκες.να εισαι ηρεμη κ αισιοδοξη οσο γινεται.οι επαφες πολυ καλες!ευχομαι με θετικο αποτελεσμα

Σ' ευχαριστώ πολύ!! 

Γέννησες εσύ ε;; όλα καλά;;

Διαφημίσεις

3 minutes ago, vikib είπε:

καλησπερα Βικακι μου!τα μικρακια καλα?

RyZa.png

3 minutes ago, marakif1990 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Εσύ περιμένεις μωράκι;

Αυτό σκέφτομαι και εγώ, ότι το άγχος δεν βοηθάει πουθενά, απλά έχουμε ελεύθερες επαφές από τον περασμένο Μάρτη (χωρίς να πετυχαίνουμε πάντα τις "σωστές" μέρες) και έχουμε αρχίσει να κάνουμε άσχημες σκέψης. Αυτός είναι ο πρώτος κύκλος που είπαμε να το πάρουμε πιο σοβαρά.. Αφού φαντάσου στις πιο γόνιμες μέρες ούτε καν πλύθηκα μετά την επαφή :oops::-P

στην προσπαθεια απο τον Ιουνιο που περασε και εγω ομορφια μου!!!χωρις να πετυχαινω και εγω σωστες μερες ...με ασταθη κυκλο....εχοντας αρχισει λιγο το ξεσκονισμα με εξετασεις δικες μου γιατι ειμαι και 33 χρονων...και  αισιοδοξη για αυτο τον κυκλο ...πετυχαμε γονιμες με τεστακι...απλα τις κανω αργα και τωρα στην αναμονη....δευτερα να κανω αλλη μια εξεταση που πρεπει και γυρω στις 15-16 να μην δω περιοδο!ειδες???ολες στον αγωνα!!!!με τα πανω και τα κατω μου και εγω...αλλα αισιοδοξω!θα τα καταφερουμε συντομα!!!

RyZa.png

1 minute ago, vikib είπε:

ναι!ναι!14/11ηρθε ο μπεμπουλης!ολα μια χαρα.απλα το νεο ετος μας βρηκε αρρωστουληδες(ολοι εκτος απο μενα) κ στεναχωριεμαι με τον μικρο οταν βηχει..

ααααα σκορπιός σαν κ εμένα :-D να σου ζήσει και να είναι γερό!! Τα έχει αυτά ο χειμώνας, υπάρχει και η μικρή αδερφούλα στο σπίτι, οπότε μες στο πρόγραμμα είναι αυτά...

ναι!ναι!14/11ηρθε ο μπεμπουλης!ολα μια χαρα.απλα το νεο ετος μας βρηκε αρρωστουληδες(ολοι εκτος απο μενα) κ στεναχωριεμαι με τον μικρο οταν βηχει..

ωωωχχχ περαστικα σας Βικυ μου!!!αχ ο μικρουλης θα ταλαιπωρειται με τον βηχα!!κρατα γερα εσυ να αναρρωσουν γρηγορα ολοι οι υπολοιποι με την φροντιδα της μανουλας!!!

RyZa.png

Διαφημίσεις

γεια σου μουτζουριτσα!

δ ειμαστε κ στα καλυτερα μας..ο μικρουλης πολυ μυξα κ βηχει.δυσκολευεται να κοιμηθει το πουλακι μου

η κορη καλυτερα μια κ αρρωστησε πρωτη αλλα σπαραζει οταν ειναι να παρει φαρμακο

πολυ δυσκολες αυτες οι μερες γτ δουλευει κ πολυ ο αντρας μου

εσυ ολα καλα;

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

στην προσπαθεια απο τον Ιουνιο που περασε και εγω ομορφια μου!!!χωρις να πετυχαινω και εγω σωστες μερες ...με ασταθη κυκλο....εχοντας αρχισει λιγο το ξεσκονισμα με εξετασεις δικες μου γιατι ειμαι και 33 χρονων...και  αισιοδοξη για αυτο τον κυκλο ...πετυχαμε γονιμες με τεστακι...απλα τις κανω αργα και τωρα στην αναμονη....δευτερα να κανω αλλη μια εξεταση που πρεπει και γυρω στις 15-16 να μην δω περιοδο!ειδες???ολες στον αγωνα!!!!με τα πανω και τα κατω μου και εγω...αλλα αισιοδοξω!θα τα καταφερουμε συντομα!!!

Απλά το οξύμωρο (τουλ όσον αφορά εμένα) είναι ότι πίστευα πως με την πρώτη ελεύθερη προσπάθεια θα προκύψει η εγκυμοσύνη, και μετά η απογοήτευση είναι μεγάλη και δημιουργείται άγχος, ενώ (θεωρώ) είμαστε ακόμα στα φυσιολογικά όρια προσπαθειών. Αφού σκέψου πριν 4-5 χρόνια (πιο μικρή τότε εγώ και δεν είχαμε παντρευτεί ακόμα) είχε γίνει ένα ατύχημα με το προφυλακτικό 2-3 μέρες πριν την περίοδο, και πήρα το χάπι. Αυτά πληρώνω τώρα!!:?

γεια σου μουτζουριτσα!

δ ειμαστε κ στα καλυτερα μας..ο μικρουλης πολυ μυξα κ βηχει.δυσκολευεται να κοιμηθει το πουλακι μου

η κορη καλυτερα μια κ αρρωστησε πρωτη αλλα σπαραζει οταν ειναι να παρει φαρμακο

πολυ δυσκολες αυτες οι μερες γτ δουλευει κ πολυ ο αντρας μου

εσυ ολα καλα;

εμεις ευτυχως απο ιωσεις παλι καλα τιποτα...αλλα φοβαμαι απο Δευτερα που θα επιστρεψει  συζυγος στο σχολειο...γτ ακουω πως ολοι μικροι μεγαλοι ειναι με ιωσουλες!και στο γραφειο οι δυο συναδελφοι μου ειναι αρρωστοι!ελπιζω να μην μας ριξει κατω και μας!

κατα τ αλλα...ολα καλα...στην αναμονη...δευτερα θα κανω την προγεστερονη να δουμε και την ποιοτητα της ωορρηξιας και μετα αναμονη να μην ερθει...αυτο που με προβληματιζει ειναι πως απο χθες εχω λιγο ευαισθησια στο στηθος...δλδ λιγο μετα την ωορρηξια ...τωρα μαλλον τυχαιο γεγονος θα ναι...τωρα το απογευμα ειχα εντονα πονακια στη δεξια ωοθηκη...το τεστ θετικοποιηθηκε 1/1 ...παιζει πιο μετα ωορρηξια ρε κοριτσια μεθετικο τεστ 1/1?την επομενη που εκανα να δω αν επεσε η Lh οντως ηταν αρνητικο ...δεν ξερω....λεω να τον στριμωξω για μια επαφη και σημερα...

RyZa.png

1 minute ago, moutzoura2016 είπε:

εμεις ευτυχως απο ιωσεις παλι καλα τιποτα...αλλα φοβαμαι απο Δευτερα που θα επιστρεψει  συζυγος στο σχολειο...γτ ακουω πως ολοι μικροι μεγαλοι ειναι με ιωσουλες!και στο γραφειο οι δυο συναδελφοι μου ειναι αρρωστοι!ελπιζω να μην μας ριξει κατω και μας!

κατα τ αλλα...ολα καλα...στην αναμονη...δευτερα θα κανω την προγεστερονη να δουμε και την ποιοτητα της ωορρηξιας και μετα αναμονη να μην ερθει...αυτο που με προβληματιζει ειναι πως απο χθες εχω λιγο ευαισθησια στο στηθος...δλδ λιγο μετα την ωορρηξια ...τωρα μαλλον τυχαιο γεγονος θα ναι...τωρα το απογευμα ειχα εντονα πονακια στη δεξια ωοθηκη...το τεστ θετικοποιηθηκε 1/1 ...παιζει πιο μετα ωορρηξια ρε κοριτσια μεθετικο τεστ 1/1?την επομενη που εκανα να δω αν επεσε η Lh οντως ηταν αρνητικο ...δεν ξερω....λεω να τον στριμωξω για μια επαφη και σημερα...

Χαχαχα να τον στριμώξεις. Απ' ότι κατάλαβα ακολουθείς κάποια αγωγή;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...