Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

38 minutes ago, Lover bird είπε:

Μια γλυκιά καλημέρα και από μένα κορίτσια μου γλυκά :):):)

Χαρούμενο πρωινό εύχομαι σε ολες μας!!!

Καλημέρα πουλάκι γλυκό! Φιλάκια στο πρίγκιπα της κοιλιτσας σου!

Lilypie - (Lzpn)

47 minutes ago, Lover bird είπε:

Μια γλυκιά καλημέρα και από μένα κορίτσια μου γλυκά :):):)

Χαρούμενο πρωινό εύχομαι σε ολες μας!!!

καλημερα γλυκια μανουλα!φιλια στον αγοραρο!!!! :-D:-D

RyZa.png

23 hours ago, mama82 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! 

Μουτζουρα ειδες που σου τα λέγαμε;; Μια χαρά κανείς ωορρηξία!! Ευχομαι να το τσακωσατε το σπορακι!!

Μίνι κι εγώ το ίδιο θα σου πω! Και μία μόνο επαφη φτάνει και ήταν και σε καλή μέρα οπότε ποτέ μην λες ποτέ !!

Ρενα μου ευτυχως έφυγε το τσούξιμο πιστεύω ότι αν ήταν ουρολοιμωξη θα είχες και άλλες ενοχλήσεις, πάντως αυτό το βάρος που νιώθεις μπορεί να ναι και κάτι...ελπίζω να ναι το θαυματακι σας!!

Ή Σαγκρε σίγουρα θα γύρισε σπίτι της ,κάνει χωρίς τα μαγκακια της;;; Περιμένουμε τα όμορφα νέα τους!ν

Πουλάκι μου ποτέ έχεις ραντεβού με τον έρωτα;;

Τόνια μου μην αγχωνεσαι για τίποτα όλα καλά πάνε, την άλλη έβδομαδα έχεις και ραντεβού  με το σπορακι και θα ηρεμησεις και εντελώς!

Αμποτακι μου και εσυ όταν τελειώσει η περίοδος με το καλο να ναι ο μήνας σας!

Σαμερακι γυρίσες σπίτι σου;;

Χρυσά ευτυχώς μας ξαναβρήκες!

Εμείς είμαστε καλά, ή Μελίνα συνήλθε και έχει κέφια γιατί ήταν γκρινιαρα και ήθελε μόνο μανούλα και Τζίτζι! Τα δόντια την ταλαιπωρούν αλλά είναι έτοιμα άντε να σκάσουν να ηρεμησοθμε λίγο όλοι μαζί!!

Πήραμε άπειρα δώρα και όλα τέλεια! Έχει τρελαθεί!!

Αχ ναι μαμα μου!!! Αυτο περιμενω, να ξεκινησω δυναμικα τη νεα χρονια!!!

On 3/1/2017 at 0:05 ΜΜ, moutzoura2016 είπε:

χμμμμ ναι ισως να μας εκατσε ετσι τωρα που ειμαστε στην προσπαθεια και το ψαχνει και ο γιατρος...Ρενακι γιατρος δεν ειμαι αλλα νομιζω οχι δεν μπορει να μας μαρτυρησει  και πολλα  περι εγκυμοσυνης την μερα της μετρησης ....απλα οταν ειμαστε εγκυος αυτη η ορμονη  δεν πεφτει...συνεχιζει να ανεβαινει για να παχαινει το ενδομητριο και οι γιατροι δινουν στην αρχη και προληπτικα σε χαπι η σε αλοιφη η αν δει η γυναικα λιγο καφε πχ για να ενισχυσουν το ενδομητριο να κρατησει το μωρακι...στην ουσια το παχυ ενδομητριο μας μαρτυρα κατι υπερηχογραφικα λιγο πριν αλλα και παλι το ενδομητριο παχαινει μεχρι να ξαναλεπτυνει αν δεν γονιμοποιηθει...με λιγα λογια η καθυστερηση και μονο μας μαρτυρα κατι...και ισως η χοριακη 10 μερες μετα την πιθανη γονιμοποιηση!

τελεια!!!θα την πετυχουμε εννοειται!χρησιμοποιεις και εσυ τεστακια η την καταλαβαινεις απο συμπτωματα?

Καλημερα Μουτζουριτσα μου!!! Τους τελευταιους δυο μηνες χρησιμοποιησα τεστακια για να επιβαιωσω τα συμπτωματα κ τα υπερηχογραφικα ευρηματα. Ευτυχως ειμαι απο τις τυχερες που σχεδον παντα εχω συμπτωματα στην ωορρηξια, υγρα, πονο κ ελαχιστο αιματακι. Στον προτελευταιο κυκλο μου εκανα τεστακια αλλα επειδη δεν εβγαινε θετικο μεχρι την 15η ημερα που υπολογιζα οτι θα εχω ωορρηξια τα σταματησα. Μεχρι τοτε δεν ειχα ουτε συμπτωματα ομως. Αφου ελεγα οτι ισως την εχασα γιατι τοτε τα ξεκινησα αργα  11η, 12η μερα θυμαμαι η οτι δεν εκανα. Κ τελικα 18η μερα ειχα συμπτωματα ωορηξιας κ πραγματι 12 ημερες μετα μου ηρθε περιοδος. Πλεον δε θα σταματαω να τα κανω. . 

19 minutes ago, Abbot είπε:

Αχ ναι μαμα μου!!! Αυτο περιμενω, να ξεκινησω δυναμικα τη νεα χρονια!!!

Καλημερα Μουτζουριτσα μου!!! Τους τελευταιους δυο μηνες χρησιμοποιησα τεστακια για να επιβαιωσω τα συμπτωματα κ τα υπερηχογραφικα ευρηματα. Ευτυχως ειμαι απο τις τυχερες που σχεδον παντα εχω συμπτωματα στην ωορρηξια, υγρα, πονο κ ελαχιστο αιματακι. Στον προτελευταιο κυκλο μου εκανα τεστακια αλλα επειδη δεν εβγαινε θετικο μεχρι την 15η ημερα που υπολογιζα οτι θα εχω ωορρηξια τα σταματησα. Μεχρι τοτε δεν ειχα ουτε συμπτωματα ομως. Αφου ελεγα οτι ισως την εχασα γιατι τοτε τα ξεκινησα αργα  11η, 12η μερα θυμαμαι η οτι δεν εκανα. Κ τελικα 18η μερα ειχα συμπτωματα ωορηξιας κ πραγματι 12 ημερες μετα μου ηρθε περιοδος. Πλεον δε θα σταματαω να τα κανω. . 

καλημερα ομορφια μου!!!ειδες τελικα δεν πρεπει να τα σταματαμε!και καλα εγω που κανω σιγουρα αργα...οπωσδηποτε...θα τα κανω....τουλαχιστον εστω και ψυχολογικα με βοηθησαν...εκει που ημουν η μαυριλα η ιδια ολες τις γιορτες χαμογελασε και μαζι του κ εγω!χαχαχα!

ξεκινησες την θεραπεια σου?

ααα 12 μερες μετα εε?εχεις μκροτερη ωχρονικη φαση απο τις 14 δλδ...ειδες ακομα κ αυτο παιζει...εγω τωρα θα μετρησω την ωχρονικη μου που ειδα θετικο την 21η μερα...αναλογα ποτε θα ερθει...που να ΜΗΝ ερθει παναγια μου...ας μην την μαθω την ωχρονικη μου τωρα δεν με πειραζει!χαχαχα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Μαρτη μου τι ωραια που περιγραφεις τις στιγμες με τα ζουζουνακια σου!!!! Τι δυναμη ειναι αυτη που δινει ο Θεος στις μανουλες, ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο!!! Εγω λοιπον ειμαι στην αρχη ενος νεου κυκλου προσπαθειων, 6η ημερα. Υπολογιζω σημερα να καθαρισω απο περιοδο ωστε να ξεκινησω μια θεραπεια με κολπικη κρεμα λογω ενος μικροβιου που ειχα στο τεστ παπ για 7 ημερες (7+6=13) κ μετα με το καλο κατευθειαν επαφες για να πιασουμε το σπορακι μας. Εννοειται οτι θα ξεκινησω κ τεστακια ωορρηξιας απο την 9 η μερα λεω... κ βλεπουμε.. εχουμε να λεμε πολλα... 

τελεια τελεια τελεια!!!!νεος κυκλος νεες προσπαθειες νεες προσδοκιες!!!!εγω στελνω μπολικη θετικη ενεργεια με ενα ζεστο φιλι!θα ερθουν σπορακια στις κοιλιτσες!ειμαι αισιοδοξη!!!!

RyZa.png

4 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

καλημερα ομορφια μου!!!ειδες τελικα δεν πρεπει να τα σταματαμε!και καλα εγω που κανω σιγουρα αργα...οπωσδηποτε...θα τα κανω....τουλαχιστον εστω και ψυχολογικα με βοηθησαν...εκει που ημουν η μαυριλα η ιδια ολες τις γιορτες χαμογελασε και μαζι του κ εγω!χαχαχα!

ξεκινησες την θεραπεια σου?

ααα 12 μερες μετα εε?εχεις μκροτερη ωχρονικη φαση απο τις 14 δλδ...ειδες ακομα κ αυτο παιζει...εγω τωρα θα μετρησω την ωχρονικη μου που ειδα θετικο την 21η μερα...αναλογα ποτε θα ερθει...που να ΜΗΝ ερθει παναγια μου...ας μην την μαθω την ωχρονικη μου τωρα δεν με πειραζει!χαχαχα!

Χαχαχα... οντως να ενας κυκλος που δε σε νοιαζει να μετρησεις φασεις παρα μονο καθυστερηση!!!!  Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!Ναι κ εγω παλια υπολογιζα 14 ημερες μετα τα συμπτωματα αλλα δεν εδινα κ πολυ σημασια τελικα ποτε μου ερχοταν.. μεχρι που αρχισα να παρατηρω συμπτωματα τεστ κ υπερηχους κ τελικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι 12 ημερες μετα μου ερχεται περιοδος. Καθε οργανισμος ειναι εντελως διαφορετικος!!!!

να σαι καλα κοριτσακι μου!!! μακαριιιιιι!!!!αλλα και παλι μονο που βλεπω πως βγαζω μια ακρη μαζι του με ηρεμει και αυτο!και σε σενα ευχομαι να ναι ο τυχερος!

καθε οργανισμος...καθε κυκλος...εδω και εγκυμοσυνες στην ιδια γυναικα ειναι διαφορετικες!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια χθες ήμουν μια χαρά και το πρωί.. πήγα σούπερ μάρκετ το μεσημέρι και ξαφνικά πάλι άρχισε βάρος κ κάψιμο ..βαθιά στον κόλπο; χαμηλά πολύ στην κοιλιά; δεν μπορώ να το προσδιορισω.   Μα τι γίνεται πια; εκεί που είπα πάει πέρασε ..τώρα πάλι το ιδιο; τι να είναι πάλι αυτο..μια έρχεται..μια φεύγει.  Βασανιστικο έτσι που το νιώθω εκεί κάτω.  Ομολογώ έχω τα νεύρα μου..

Lilypie - (Lzpn)

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Ρε κορίτσια χθες ήμουν μια χαρά και το πρωί.. πήγα σούπερ μάρκετ το μεσημέρι και ξαφνικά πάλι άρχισε βάρος κ κάψιμο ..βαθιά στον κόλπο; χαμηλά πολύ στην κοιλιά; δεν μπορώ να το προσδιορισω.   Μα τι γίνεται πια; εκεί που είπα πάει πέρασε ..τώρα πάλι το ιδιο; τι να είναι πάλι αυτο..μια έρχεται..μια φεύγει.  Βασανιστικο έτσι που το νιώθω εκεί κάτω.  Ομολογώ έχω τα νεύρα μου..

Προσεχε με τα βάρη βρε αγάπη μου γλυκιά.  Δεν ξέρεις καμιά φορά. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

10 minutes ago, Rena87 είπε:

αχ οντως παραξενο βρε αγαπη!!!μηπως να επαιρνες ενα τηλεφωνο το γυναικολογο σου?

RyZa.png

2 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

αχ οντως παραξενο βρε αγαπη!!!μηπως να επαιρνες ενα τηλεφωνο το γυναικολογο σου?

Ναι θα τον πάρω αύριο να πάλι είναι έτσι.. δε μπορώ άλλο.  Γιατί αν είναι καμία κυστιτιδα κ το αφήνω κ έχω κ μωράκι; δεν ξέρω αν είναι επικινδυνο. Ο άντρας μου μιυ λεει να το καταμολεμησω τα νερά κ οχι με κρέμες η φάρμακο που πιθανόν να μου δώσει ο γυναικολογος.  Αλλά εγώ δεν το μπορω άλλο.  Δεν μπορώ να περπατήσει..Με ενοχλεί πολύ..

11 minutes ago, Τονι@ είπε:

Προσεχε με τα βάρη βρε αγάπη μου γλυκιά.  Δεν ξέρεις καμιά φορά. .

Ναι η αλήθεια είναι κουβαλησα αρκετά.  Αλλά έκανα 3 δρόμους για να τα ανεβάσω. 

Lilypie - (Lzpn)

2 minutes ago, Rena87 είπε:

Ναι θα τον πάρω αύριο να πάλι είναι έτσι.. δε μπορώ άλλο.  Γιατί αν είναι καμία κυστιτιδα κ το αφήνω κ έχω κ μωράκι; δεν ξέρω αν είναι επικινδυνο. Ο άντρας μου μιυ λεει να το καταμολεμησω τα νερά κ οχι με κρέμες η φάρμακο που πιθανόν να μου δώσει ο γυναικολογος.  Αλλά εγώ δεν το μπορω άλλο.  Δεν μπορώ να περπατήσει..Με ενοχλεί πολύ..

μα και ο γιατρος δεν ειναι βεβαιο πως θα σε φορτωσει φαρμακα ετσι...μολις του αναφερεις πιθανοτητα μωρου...η ακομα και αν κρινει πως πρεπει να δωσει δεν θα κανουν σιγουρα κακο στο μωρο!για να μην μπορεις να περπατησεις δεν ειναι πονος που λες ευκολα ...δεν βαριεσαι θα περασει!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...