Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

5 minutes ago, Rena87 είπε:

Ωραία.   .τσακωσα κ άλλη απορία μου! Για πες βρε Μουτζουρακι μου.. δλδ σου είπε κύτταρα είναι δεν παθαίνεις τίποτα μέχρι να το μαθεις; δλδ το γυμναστήριο δεν είναι θέμα; γιατί εγώ πηγαίνω 4 φορές κ τώρα σκέφτομαι να μην ξανά πάω γιατί θεωρώ πως ότι κ να κάνω θα είναι επικίνδυνο..  επίσης  ορειβασία π πάω κομμένη.  Και οι ασκήσεις στο θέατρο δεν τις κάνω..αφού αν τελικά είμαι θα το σταματήσω γιατί δε θα μπορώ να ολοκληρωσω το ρόλο μου κ θα είναι Κρίμα να τους κρεμασω.  

Επίσης ούτε ποτο; εγώ και παραμονή κ Πρωτοχρονιά κ την επόμενη με τα τραπεζια κ εκει π ήμουν  ήπια κρασί. 2ποτήρια τη μέρα σίγουρα.  Τι ισχύει τελικά..έχω μπερδευτεί.. για πείτε ρε κορίτσια γιατί κ εγώ ντρέπομαι να ρωτάω το γιατρό συνέχεια.  

επειδη εγω αθλουμαι αλλα αθλουμαι χρονια κοριτσια κανω διατροφη κτλ...απο οσο με θυμαμαι...πολυ...συστηματικα και αρκετα εντονα...μαλιστα ενας φοβος ηταν μηπως οι ορμονες μου δεν δουλευουν σωστα λογω αυτου...και δυσκολευτω στη συλληψη....αλλα τωρα που καναμε τις εξετασεις δοξα το θεο...η προλακτινη που φανερωνει το στρες στο σωμα...ειτε σωματικο ειτε ψυχολογικο...ηταν πολυ καλη οποτε το απεκλεισε....τον εχω ρωτησει απειρες φορες...να σταματησω?κατηγορηματικα ειπε ΟΧΙ ..αν σταματησεις απο μια ρουτινα το σωμα σου που το κανει χρονια αυτο θα του προκαλεσει σοκ...και οι ορμονες παλι τουμπες...οι ορμονες δεν θελουν αποτομες αλλαγες....μου ειπε...μεχρι τις 2 εβδομαδες που μεσολαβουν ως την καθυστερηση...δεν παθαινει τιποτα...εγω βεβαια μια εννοια την ειχα σημερα και στα βαρη κινηθηκα πιο συντηρητικα....και το ενα ποτηρι η δυο κρασι φυσικα δεν θα κανουν τιποτα!εγω απλα στη υποψια εγκυμοσυνης απλα θα απεφευγα φαρμακα...αν κ χθες πχ πηρα ενα για το στομαχι γτ με πιανει....το σκεφτηκα αλλα ο πονος ηταν οξυς δεν θα περνουσε αλλιως....

για εμενα πιστευω πως πρεπει να συνεχιζεις τη ζωη σου κανονικα....μετα το θετικο τεστακι (αμην παναγια μου για ολες μας) εεε τοτε αλλαζουν τα πραγματα λιγακι...αν μετα δεις η εγκυμοσυνη παει καλα τοτε γτ πχ να μη γυμναστεις?παντα με τη συμβουλη του γιατρου εννοειται και σαφως με προγραμμα που θα ειναι προς οφελος οχι που θα βαλει σε κινδυνο το μωρο προς θεου....δλδ εμενα μου εχει πει...1ο τριμηνο δεν κουνιεσαι....μετα το 1ο τριμηνο αν ειναι ολα αψογα και να γυμναστεις θα σε αφηνω!ειναι πολυ της φιλοσοφιας η μαμα να ειναι καλα ψυχολογικα!να μην το βιωσει σαν περιορισμο!για τους λογους που αναφεραμε το πρωι...καταθλιψεις κτλ....

επισης ειναι καθετος μαλλια νυχια οχι βαψιμο και τζελ και ημιμονιμα!

για την ορειβασια κ εγω θα ελεγα κομμενη!χαχαχα!ειναι εξτριμ!τα υπολοιπα μου φαινονται διαχειρισιμα επειδη διαλεγουμε ποσο θα πιεστουμε!η ποσο θα ξεφυγουμε!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

30 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

επειδη εγω αθλουμαι αλλα αθλουμαι χρονια κοριτσια κανω διατροφη κτλ...απο οσο με θυμαμαι...πολυ...συστηματικα και αρκετα εντονα...μαλιστα ενας φοβος ηταν μηπως οι ορμονες μου δεν δουλευουν σωστα λογω αυτου...και δυσκολευτω στη συλληψη....αλλα τωρα που καναμε τις εξετασεις δοξα το θεο...η προλακτινη που φανερωνει το στρες στο σωμα...ειτε σωματικο ειτε ψυχολογικο...ηταν πολυ καλη οποτε το απεκλεισε....τον εχω ρωτησει απειρες φορες...να σταματησω?κατηγορηματικα ειπε ΟΧΙ ..αν σταματησεις απο μια ρουτινα το σωμα σου που το κανει χρονια αυτο θα του προκαλεσει σοκ...και οι ορμονες παλι τουμπες...οι ορμονες δεν θελουν αποτομες αλλαγες....μου ειπε...μεχρι τις 2 εβδομαδες που μεσολαβουν ως την καθυστερηση...δεν παθαινει τιποτα...εγω βεβαια μια εννοια την ειχα σημερα και στα βαρη κινηθηκα πιο συντηρητικα....και το ενα ποτηρι η δυο κρασι φυσικα δεν θα κανουν τιποτα!εγω απλα στη υποψια εγκυμοσυνης απλα θα απεφευγα φαρμακα...αν κ χθες πχ πηρα ενα για το στομαχι γτ με πιανει....το σκεφτηκα αλλα ο πονος ηταν οξυς δεν θα περνουσε αλλιως....

για εμενα πιστευω πως πρεπει να συνεχιζεις τη ζωη σου κανονικα....μετα το θετικο τεστακι (αμην παναγια μου για ολες μας) εεε τοτε αλλαζουν τα πραγματα λιγακι...αν μετα δεις η εγκυμοσυνη παει καλα τοτε γτ πχ να μη γυμναστεις?παντα με τη συμβουλη του γιατρου εννοειται και σαφως με προγραμμα που θα ειναι προς οφελος οχι που θα βαλει σε κινδυνο το μωρο προς θεου....δλδ εμενα μου εχει πει...1ο τριμηνο δεν κουνιεσαι....μετα το 1ο τριμηνο αν ειναι ολα αψογα και να γυμναστεις θα σε αφηνω!ειναι πολυ της φιλοσοφιας η μαμα να ειναι καλα ψυχολογικα!να μην το βιωσει σαν περιορισμο!για τους λογους που αναφεραμε το πρωι...καταθλιψεις κτλ....

επισης ειναι καθετος μαλλια νυχια οχι βαψιμο και τζελ και ημιμονιμα!

για την ορειβασια κ εγω θα ελεγα κομμενη!χαχαχα!ειναι εξτριμ!τα υπολοιπα μου φαινονται διαχειρισιμα επειδη διαλεγουμε ποσο θα πιεστουμε!η ποσο θα ξεφυγουμε!

Αλήθεια όχι ημιμονιμο; όλες μου οι φίλες έκαναν από την αρχή ως το τέλος της εγκυμοσύνης . Άλλοι γιατροί λένε όχι άλλοι ναι.. ότι να ναι κ αυτοί.. Καλά σου λέει πάντως να μην σταματήσεις τη γυμναστική απότομα.  Εγώ για το πρώτο τρίμηνο αν είμαι με το καλο ..δε θα πηγαίνω.  Φοβάμαι.. μετά βλέπουμε..  κ εγώ στο ιατρείο τους λέω για το λέιζερ ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τους κάνω αποτρίχωση απλά αν δεν πάει καλά η εγκυμοσύνη..καλό είναι να το αποφύγουμε το πρώτο τρίμηνο για να μην πούμε ότι μπορεί να επηρεασε αυτό αν συμβεί κάτι.  Όμως πραγματικά είναι ακινδυνο αλλά κ πάλι οι γιατροί αλλά λένε.  Τις περισσότερες τις αφήνουν..άλλες όχι.  Εγώ θα έλεγα 3 μήνες είναι αυτοί.. δε θα πάθουμε κ τιποτα να στερηθουμε κάποια πράγματα.  Κ αν όλα πάνε καλά..τότε τα ξανα κάνουμε. Πάντως για τα φάρμακα συμφωνώ απόλυτα.  Ο γιατρός μου δε με άφηνε απολύτως τίποτα.  Μόνο ντεπον σε τρομερή ημικρανια που με ειχε πιάσει.   Αχ ας έρθει εμένα το θαύματακι μου κ τούμπες κάνω..

Lilypie - (Lzpn)

11 minutes ago, Rena87 είπε:

Ωραία.   .τσακωσα κ άλλη απορία μου! Για πες βρε Μουτζουρακι μου.. δλδ σου είπε κύτταρα είναι δεν παθαίνεις τίποτα μέχρι να το μαθεις; δλδ το γυμναστήριο δεν είναι θέμα; γιατί εγώ πηγαίνω 4 φορές κ τώρα σκέφτομαι να μην ξανά πάω γιατί θεωρώ πως ότι κ να κάνω θα είναι επικίνδυνο..  επίσης  ορειβασία π πάω κομμένη.  Και οι ασκήσεις στο θέατρο δεν τις κάνω..αφού αν τελικά είμαι θα το σταματήσω γιατί δε θα μπορώ να ολοκληρωσω το ρόλο μου κ θα είναι Κρίμα να τους κρεμασω.  

Επίσης ούτε ποτο; εγώ και παραμονή κ Πρωτοχρονιά κ την επόμενη με τα τραπεζια κ εκει π ήμουν  ήπια κρασί. 2ποτήρια τη μέρα σίγουρα.  Τι ισχύει τελικά..έχω μπερδευτεί.. για πείτε ρε κορίτσια γιατί κ εγώ ντρέπομαι να ρωτάω το γιατρό συνέχεια.  

Εγώ ήπια το τελευταίο μου κρασί μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση.  Εν τω μεταξύ όσο το υποψιαζομουν ήπια αλλά 3 ποτηράκια κρασί σε 20 μέρες. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

40 minutes ago, Rena87 είπε:

Αλήθεια όχι ημιμονιμο; όλες μου οι φίλες έκαναν από την αρχή ως το τέλος της εγκυμοσύνης . Άλλοι γιατροί λένε όχι άλλοι ναι.. ότι να ναι κ αυτοί.. Καλά σου λέει πάντως να μην σταματήσεις τη γυμναστική απότομα.  Εγώ για το πρώτο τρίμηνο αν είμαι με το καλο ..δε θα πηγαίνω.  Φοβάμαι.. μετά βλέπουμε..  κ εγώ στο ιατρείο τους λέω για το λέιζερ ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τους κάνω αποτρίχωση απλά αν δεν πάει καλά η εγκυμοσύνη..καλό είναι να το αποφύγουμε το πρώτο τρίμηνο για να μην πούμε ότι μπορεί να επηρεασε αυτό αν συμβεί κάτι.  Όμως πραγματικά είναι ακινδυνο αλλά κ πάλι οι γιατροί αλλά λένε.  Τις περισσότερες τις αφήνουν..άλλες όχι.  Εγώ θα έλεγα 3 μήνες είναι αυτοί.. δε θα πάθουμε κ τιποτα να στερηθουμε κάποια πράγματα.  Κ αν όλα πάνε καλά..τότε τα ξανα κάνουμε. Πάντως για τα φάρμακα συμφωνώ απόλυτα.  Ο γιατρός μου δε με άφηνε απολύτως τίποτα.  Μόνο ντεπον σε τρομερή ημικρανια που με ειχε πιάσει.   Αχ ας έρθει εμένα το θαύματακι μου κ τούμπες κάνω..

Εννοείται 1ο τρίμηνο κ εμένα δεν αφήνει καθόλου! Αφού θυμάμαι καλοκαίρι Ιούνιο που.πήγα να με δει για παπ κ κολπικό και του λέω ξεκινάμε για μωρακι...λέει σίγουρα θες τώρα;λέω ναι εννοείται! Καλά μου λέει γτ αν κάτσει ξεχνά κ θάλασσες και τα πάντα... Λέω κ αν κάθομαι πχ εξω στον ίσκιο δεν θα βουταω εννοειται... Λέει 1ο τρίμηνο θα κανεις μονο τις απαραίτητες μετακινήσεις και η θάλασσα δεν είναι μια απο αυτές! Χαχαχα!λέω δεν με νοιάζει το θέλω!

Βεβαια από τοτε πέρασαν 7 μήνες.....

39 minutes ago, Τονι@ είπε:

Εγώ ήπια το τελευταίο μου κρασί μια βδομάδα πριν την καθυστέρηση.  Εν τω μεταξύ όσο το υποψιαζομουν ήπια αλλά 3 ποτηράκια κρασί σε 20 μέρες. 

45 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μια χαρά Τόνια μου! Τίποτα δεν εκανε αυτό στο μπεμπακι !!!!Αντε αλλη μια μέρα πέρασε!! Να το δεις να ηρεμησεις!

RyZa.png

γεια σας φιλεναδες!!!!! καλη χρονια με πολλα μπεμπακια!!!!!

μπραβο τονια μου οοολα καλα πανε!!!!!

ρενα μου ζεν!!!!!!! χαλαρα!!!!!!

μουτζουρακι σε διαβαζω και σε απολαμβανω!!!!! ειδες ολα καλαμε την ωορηξια!!!!! παντως ρωτα τον για την λιγαρα..agnous!!!

μαμακα φιλησε μου το γλυκουλι σου που εγινε καλα και ηρεμησε και αποτα δοντακια!!!!!

νινι..... ναι γιατι οχι με την μια!!!!! μετραει!!!!!! με το καλο!!!!!!

αμποτ ποτε δεν περιμενεις?????

εμεις εδω καλα!!!! ηρθαν και επισκεπτες...... ηρθε και η θεα απο την Χιο!!!!!! κουραση αλλα οκ!!!!! προσπαθω να βρουμε τροπο να κοιμουνται μεα το αλαγμα και το θηλασμο μονα τους στις κουνιες τους.... αφου τους γλυκομιλησω... τα χιδεψω... τα φιλησω.... τριγυρνω με φωτακι ασφαλεια για λιγο κοντα τους μαζευοντας..... και σιγα σιγα απομακρυνομαι!!!! χμμ...ετσι κι ετσι αμα κλαψει ενας τονξαναπερνω αγκαλιτσα να δω εαν θελει λιγοακομα γααη απλα να αποκοιμηθει στο ζιζι.... θα δειξει αρκει να μην κλαψουριζουν και οι δυο!!!! βεβαια εχει κολλησει η βελονα πανω απο βδομαδα να κοιμουνται πετημενες δωδεκα!!!!!

φιλακια!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

24 minutes ago, 17μαρτη2015 είπε:

μουτζουρακι σε διαβαζω και σε απολαμβανω!!!!! ειδες ολα καλαμε την ωορηξια!!!!! παντως ρωτα τον για την λιγαρα..agnous!!!

μαμακα φιλησε μου το γλυκουλι σου που εγινε καλα και ηρεμησε και αποτα δοντακια!!!!!

εμεις εδω καλα!!!! ηρθαν και επισκεπτες...... ηρθε και η θεα απο την Χιο!!!!!! κουραση αλλα οκ!!!!! προσπαθω να βρουμε τροπο να κοιμουνται μεα το αλαγμα και το θηλασμο μονα τους στις κουνιες τους.... αφου τους γλυκομιλησω... τα χιδεψω... τα φιλησω.... τριγυρνω με φωτακι ασφαλεια για λιγο κοντα τους μαζευοντας..... και σιγα σιγα απομακρυνομαι!!!! χμμ...ετσι κι ετσι αμα κλαψει ενας τονξαναπερνω αγκαλιτσα να δω εαν θελει λιγοακομα γααη απλα να αποκοιμηθει στο ζιζι.... θα δειξει αρκει να μην κλαψουριζουν και οι δυο!!!! βεβαια εχει κολλησει η βελονα πανω απο βδομαδα να κοιμουνται πετημενες δωδεκα!!!!!

φιλακια!!!!!

Βρε Μαρτακο μου ποσο ήρεμη δείχνεις παρόλο που είναι τοοοση κούραση όλο αυτό που κάνεις..  το λέω γιατί η κουμπαρα μου έχει δίδυμα.. τώρα είναι 2 χρόνων..αγορακια ..κ έχε τρελαθει.  Βέβαια κ αυτή δεν έχει καθόλου υπομονή..αλλά πολύ γκρίνια κ νεύρα.. που λες καμία φορά.. το παιδί είναι έτσι η μήπως η μάνα κάνει το παιδί ετσι; πάντως ένα σκ  πήγα κ έμεινα εκεί κ ομολογώ ότι με κούρασαν απίστευτα.. ηρωίδα είσαι..

Lilypie - (Lzpn)

7 hours ago, 17μαρτη2015 είπε:

φιλακια!!!!!

καλημερα Μαρτακο μου!εισαι η ηρεμη δυναμη της παρεας!!!σε καλο δρομο τα αγορακια σου!θα βρειτε ρυθμους!

ολα καλα πηγαν!θα κανω κ την εξεταση της προγεστερονης και θα εχουμε καλυτερη εικονα του κυκλου...θα τον ρωτησω μολις τον παρω για το αποτελεσμα της εξετασης θα τον ρωτησω για την λιγαρια!το εψαξα και στο ιντερνετ λιγο ..φαινεται καλο συμπληρωμα!θα παρω το οκ κ θα το ξεκινησω με τις οδηγιες του!αν κ ευχομαι να μην το χρειαστω!χιχιχι!

καλημερα Ρενακι μου ολα καλα σημερα?υποχωρησαν εντελως τα συμπτωματα?

Τονια μου ολα καλα?

εγω χθες βραδυ γυρνωντας απο το γραφειο κ μπαινοντας για μπανιο ενιωσα ευαισθησια στο στηθος στο κεντρο στις θηλες...πολυ νωρις δεν ειναι να με πιασουν τα συμπτωματα πριν την περιοδο?καλα οτι ειναι αλλο σημαδι δεν το συζητω καν!ειπα δεν θα τρελαθω με συμπτωματα αλλα κοριτσια αληθεια το νιωθω δεν ειναι στη φαντασια μου!τεσπα!θα το αγνοησω!

καλημερα σε ολη την παρεα!Αμποτ...Τζο...Βαλεντινακι...Εβελινα...Μαρινακι....Μαρακι...Χρυσα...μαμα Σανγκρε ...Μαμακα...Ιοιο...Πουλακι μου

και σε οσες μου διαφευγουν ενα ζεστο φιλι!!!!

RyZa.png

Καλημέρα κορίτσια! ! Μουτζουρα μου αυτή η ευαισθησία στο στήθος τόσο νωρίς είναι εύκολο να μας μπερδέψει.  Μακάρι να είναι βέβαια αλλά περίμενε μήπως δεις και τίποτα άλλο περνώντας οι μέρες.  Μακάρι κορίτσι μου! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Εγώ εχθές πήγα στον ενδοκρινολογο να δει τις εξετάσεις μου γιατί παίρνω Τ4.  Τς βρήκε Εντάξει προς το παρόν και δεν μου άλλαξε ακόμα τη δοσολογία.  Με ζυγισε και έχω πάρει 1.5 κιλό από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, nini84 είπε:

Καλημέρα Μουτζούρα και σε ολα τα κοριτσια. 

Μακάρι να ειναι σημαδι αυτο που νιωθεις...

Νινακι μου καλημερα!!!!!δεν ειναι σημαδι με τιποτα!ενταξει καποια ευασθησια λογω ορμονων θα να ναι!δεν μπορει να ναι κατι αλλο!

20 minutes ago, Τονι@ είπε:

Εγώ εχθές πήγα στον ενδοκρινολογο να δει τις εξετάσεις μου γιατί παίρνω Τ4.  Τς βρήκε Εντάξει προς το παρόν και δεν μου άλλαξε ακόμα τη δοσολογία.  Με ζυγισε και έχω πάρει 1.5 κιλό από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα.  

καλημερα Τονακι!!!ας μην το λαβουμε καν υποψην...δεν ειναι τιποτα!μερικους μηνες μου ξεκινουν και νωρις τα συμπτωματα της περιοδου...αλλες παλι μου αργουν!εχω πορεια μεχρι την καθυστερηση!χαχαχα!

μια χαρα η εξεταση σου!!!τωρα το 1.5 κιλακι ειναι απο κατακρατησεις κτλ νομιζω!

RyZa.png

8 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Νινακι μου καλημερα!!!!!δεν ειναι σημαδι με τιποτα!ενταξει καποια ευασθησια λογω ορμονων θα να ναι!δεν μπορει να ναι κατι αλλο!

καλημερα Τονακι!!!ας μην το λαβουμε καν υποψην...δεν ειναι τιποτα!μερικους μηνες μου ξεκινουν και νωρις τα συμπτωματα της περιοδου...αλλες παλι μου αργουν!εχω πορεια μεχρι την καθυστερηση!χαχαχα!

μια χαρα η εξεταση σου!!!τωρα το 1.5 κιλακι ειναι απο κατακρατεις κτλ νομιζω!

Μουτζουριτσα ψυχραιμία.  Να το έχεις στο μυαλό σου και να το λάβεις υπ όψιν σου αθροιστικά με άλλα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν τις επόμενες μέρες.  Μην λες δεν είναι τίποτα σίγουρα.  Μπορεί να είναι μπορεί και όχι.  Σίγουρα είναι θέμα ορμονών.  Αυτό που περιμένεις να δεις είναι τι είδους ορμόνες είναι αυτές.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

6 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουριτσα ψυχραιμία.  Να το έχεις στο μυαλό σου και να το λάβεις υπ όψιν σου αθροιστικά με άλλα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν τις επόμενες μέρες.  Μην λες δεν είναι τίποτα σίγουρα.  Μπορεί να είναι μπορεί και όχι.  Σίγουρα είναι θέμα ορμονών.  Αυτό που περιμένεις να δεις είναι τι είδους ορμόνες είναι αυτές.  

ψυχραιμια αγαπη εχεις δικιο!αλλα ειναι πολυ νωρις και με προβληματιζει που πονανε δυο μερες μετα την ωορρηξια....φφφφ!παλι δεν θα καναμε τιποτα!δεν πειραζει!αναμονη και θα δειξει!τουλαχιστον εχω βγαλει μια ακρη με τον κυκλο μου και αυτο με εχει ησυχασει αρκετα!

RyZa.png

14 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! 

Νινακι μπήκες στην αντίστροφη να φανταστώ, ε; 

Μουτζουρακι μου είσα τρελαρα σαν εμένα.  Ένα θα σου πω.. κ εμένα δύο μέρες μετά την ωορρηξια μου ξεκίνησαν όλα.. τσουξιμο..βάρος..πίεση χαμηλά.. φαγούρα στο στήθος  (αυτό παλι;) η είμαστε αλήθεια τρελές η το σώμα πραγματικά προειδοποιει.  Τι να πω βρε ματιά μου.. την υπομονή μας κ βλέπουμε.. 

Τονακι μου τι γλυκο που είσαι χωρίς άγχος... φιλάκι στο σπορακι σου.

Που είναι οι υπολοιπες; τι να κανει η Μαρίνα; η βακεντινα; η εβελινα; μετράμε απουσίες... 

Γλυκιά καλημέρα σε όλες! Σαγκρε.. Ζαμιακι..πουλάκι..Χρύσα..ιοιο..Ηλέκτρα..Τζο κ εσύ χάθηκες.. μανούλιτσα.. η μπουμπου; Μαρακι ..

Lilypie - (Lzpn)

6 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! 

Νινακι μπήκες στην αντίστροφη να φανταστώ, ε; 

Μουτζουρακι μου είσα τρελαρα σαν εμένα.  Ένα θα σου πω.. κ εμένα δύο μέρες μετά την ωορρηξια μου ξεκίνησαν όλα.. τσουξιμο..βάρος..πίεση χαμηλά.. φαγούρα στο στήθος  (αυτό παλι;) η είμαστε αλήθεια τρελές η το σώμα πραγματικά προειδοποιει.  Τι να πω βρε ματιά μου.. την υπομονή μας κ βλέπουμε.. 

Τονακι μου τι γλυκο που είσαι χωρίς άγχος... φιλάκι στο σπορακι σου.

Που είναι οι υπολοιπες; τι να κανει η Μαρίνα; η βακεντινα; η εβελινα; μετράμε απουσίες... 

Γλυκιά καλημέρα σε όλες! Σαγκρε.. Ζαμιακι..πουλάκι..Χρύσα..ιοιο..Ηλέκτρα..Τζο κ εσύ χάθηκες.. μανούλιτσα.. η μπουμπου; Μαρακι ..

χαχαχα!οτι ειμαστε τρελες ειμαστε...αλλα τοσο τρελες δεν ειμαστε!!!το σωμα σιγουρα ειδοποιει για κατι...τι ειναι αυτο ειναι το θεμα!χαχα!δυστυχως οπως ειπαμε θελει αναμονη και θα μαθουμε!μακαρι να υπηρχε τροπος να ξεραμε αμεσως!βεβαια θα εχανε κ ολη την μαγεια του το πραγμα!ευτυχως εχουμε εδω το παρεακι μας και μοιραζομαστε τα παντα και περναει καπως ανωδυνα το οτιδηποτε!

λες να μας εχασαν με τις αλλαγες τα υπολοιπα κοριτσια?

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...