Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή χρονιά. Εύχομαι σε όλες αυτή η χρονιά να μας φέρει στην αγκαλίτσα μας ένα μπεμπάκι που τόσο το επιθυμούμε!!!

Κορίτσια εγω χαθηκα λιγο αυτες τις ημερες λόγω των εορτων και μου λειψατε. 

Μουτζούρα!!!! Μπραβο!!! Πόσο χαρηκα που εγινε κανονικα η ωορρηξια σου και ηρεμησες!!! Ευχομαι να πιαστηκε το σπορακι σας!!!! 

Εμείς κορίτσια αυτη τη φορα δεν καταφεραμε να εχουμε επαφες παρα μονο τη δεκατη ημερα που εκανα το τεστ ωορρηξιας και βγηκε θετικο. Απο κει και περα τιποτα. Σημερα ειμαι στη δεκατη πεμπτη μερα του κυκλου. Οπότε δεν περιμενω κατι γιαυτον τον μηνα. Λιγο τα τραπεζωματα λιγο κατι επισκεψεις λιγο η δουλεια δεν μας επετρρεψαν να κανουμε αγαπουλες. Δεν πειραζει ομως. 

Τονια, ρενα, αμποτ και σε ολα τα κοριτσια σας χαιρετω και σας στελνω τα φιλια μου!!!!

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, nini84 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και καλή χρονιά. Εύχομαι σε όλες αυτή η χρονιά να μας φέρει στην αγκαλίτσα μας ένα μπεμπάκι που τόσο το επιθυμούμε!!!

Κορίτσια εγω χαθηκα λιγο αυτες τις ημερες λόγω των εορτων και μου λειψατε. 

Μουτζούρα!!!! Μπραβο!!! Πόσο χαρηκα που εγινε κανονικα η ωορρηξια σου και ηρεμησες!!! Ευχομαι να πιαστηκε το σπορακι σας!!!! 

Εμείς κορίτσια αυτη τη φορα δεν καταφεραμε να εχουμε επαφες παρα μονο τη δεκατη ημερα που εκανα το τεστ ωορρηξιας και βγηκε θετικο. Απο κει και περα τιποτα. Σημερα ειμαι στη δεκατη πεμπτη μερα του κυκλου. Οπότε δεν περιμενω κατι γιαυτον τον μηνα. Λιγο τα τραπεζωματα λιγο κατι επισκεψεις λιγο η δουλεια δεν μας επετρρεψαν να κανουμε αγαπουλες. Δεν πειραζει ομως. 

Τονια, ρενα, αμποτ και σε ολα τα κοριτσια σας χαιρετω και σας στελνω τα φιλια μου!!!!

Νινακι μου!!!καλη χρονια με γεματες κοιλιτσες και αγκαλιτσες απο μωρακια!

καλα οι μερες αυτες ενα τρεξιμο τρελο για ολες μας!!!!

εγω θα σου πω κοριτσι μου οτι και  μια και μονο επαφη αρκει!μην τον ακυρωνεις αυτο το μηνα αφου τσακωσατε την γονιμη....απο εκει που δεν το περιμενεις ερχεται τις περισσοτερες φορες!!!!αισιοδοξια και γι αυτο τον μηνα λοιπον!τι καλα!εχουμε αναμονες για θετικα τεστακια λοιπον!για αντε!!!ποια θα κανει την αρχη?ποτε δεν περιμενεις?

RyZa.png

Γεια σας κορίτσια μου! 

Μουτζουρα ειδες που σου τα λέγαμε;; Μια χαρά κανείς ωορρηξία!! Ευχομαι να το τσακωσατε το σπορακι!!

Μίνι κι εγώ το ίδιο θα σου πω! Και μία μόνο επαφη φτάνει και ήταν και σε καλή μέρα οπότε ποτέ μην λες ποτέ !!

Ρενα μου ευτυχως έφυγε το τσούξιμο πιστεύω ότι αν ήταν ουρολοιμωξη θα είχες και άλλες ενοχλήσεις, πάντως αυτό το βάρος που νιώθεις μπορεί να ναι και κάτι...ελπίζω να ναι το θαυματακι σας!!

Ή Σαγκρε σίγουρα θα γύρισε σπίτι της ,κάνει χωρίς τα μαγκακια της;;; Περιμένουμε τα όμορφα νέα τους!ν

Πουλάκι μου ποτέ έχεις ραντεβού με τον έρωτα;;

Τόνια μου μην αγχωνεσαι για τίποτα όλα καλά πάνε, την άλλη έβδομαδα έχεις και ραντεβού  με το σπορακι και θα ηρεμησεις και εντελώς!

Αμποτακι μου και εσυ όταν τελειώσει η περίοδος με το καλο να ναι ο μήνας σας!

Σαμερακι γυρίσες σπίτι σου;;

Χρυσά ευτυχώς μας ξαναβρήκες!

Εμείς είμαστε καλά, ή Μελίνα συνήλθε και έχει κέφια γιατί ήταν γκρινιαρα και ήθελε μόνο μανούλα και Τζίτζι! Τα δόντια την ταλαιπωρούν αλλά είναι έτοιμα άντε να σκάσουν να ηρεμησοθμε λίγο όλοι μαζί!!

Πήραμε άπειρα δώρα και όλα τέλεια! Έχει τρελαθεί!!

yk1yp3.png

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

γελαω βρε Ρενακι μονη μου...κ εγω το ιδιο να σκεφτομαι απο χθες!λεω του αντρα μου δεν γινεται να ξεραμε ετσι σε λιγες μερες τι γινεται!βρε ανυπομονη μου λεει αμαν!ειχαμε την εννοια της ωορρηξιας τωρα θα εχουμε την εννοια της συλληψης!ωωωω τι θα τραβηξουμε!αχαχαχαχαχα!

που την βρισκουν τετοια ψυχραιμια?ελα παναγια μου!χαχαχαχα

Χαχαχσ  Μουτζουρακι μου.. ε βεβαια.  . Έτσι πάνε Αυτά...  δεν σταματάνε οι έννοιες μας.. αυτοί είναι κ λιγο αναίσθητοι παιδί μου..δεν είναι σαν εμάς.. 

Νινακι μου εγω θα σου πω γιουπι!! Τσακωσες την ωορρηξια..τη άλλο θες για να ελπιζεις;!  Εγώ με μια φορά και πρώτη φορά πιάστηκα.. 

Μαμακα με τόσα δωράκια πως να μη τρελαθει το Μελινακι!!! 

Lilypie - (Lzpn)

Κορίτσια καλή χρονιά ! Χρόνια πολλά και το 2017 να μας φέρει όλα τα όμορφα !!

Σαγκρέ να σου ζήσει το μπεμπάκι ! Κορίτσια που είμαστε στον αγώνα εγώ σε αυτό τον κύκλο δεν κάνω τπτ ..ούτε τεστάκια πέρα από αγαπούλες μόνο !! Χιχχχιχιχιχιχ

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστω για τις ελπίδες που μου δινετε αλλα σκεφτομαι οτι το τελευταιο 4 μηνο  που προσπαθουμε εντατικα στις γονιμες δεν το καταφεραμε να το πιασουμε το σπορακι οποτε γιατι να γινει τωρα με μονο μια επαφη;;; Ετσι σκεφτομαι γιαυτο τον ξεγραφω αυτον το μηναζ

k0oZp3.png

Μαμακα τι ωραία με τα δωράκια! Οι μέρες αυτές για τα παιδάκια είναι μαγεία! Κ μαζί τους παίρνουμε λίγη μαγεία κ εμείς! Χιχι!

Ηλεκτρακι μου καλη χρονιά να εχουμε! Με υγεία και πολλές αγαπουλες! Μαζί σου !!! Ελεύθερα χαλαρά αγάπες και έρχεται το μπεμπακι!!!

Νινακι εγώ επιμενω μην τον ακυρώνεις  σαν μήνα! Ξέρω πως προτιμας να σαι προσγειωμενη και εγώ θα ήμουν αλλά μαθηματικα σκεπτομενη είχατε επαφη στη γόνιμη... Γτ λοιπόν δεν εχεις τις ίδιες πιθανότητες με άλλους μηνες;

RyZa.png

1 hour ago, nini84 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστω για τις ελπίδες που μου δινετε αλλα σκεφτομαι οτι το τελευταιο 4 μηνο  που προσπαθουμε εντατικα στις γονιμες δεν το καταφεραμε να το πιασουμε το σπορακι οποτε γιατι να γινει τωρα με μονο μια επαφη;;; Ετσι σκεφτομαι γιαυτο τον ξεγραφω αυτον το μηναζ

Νινι μου κι εγώ με μια επαφή την 11η μέρα  έμεινα.  Όταν έτυχε να ξαναεχω επαφή είχαν ήδη αρχίσει τα συμπτώματα εγκυμοσύνης. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 hours ago, nini84 είπε:

Έτσι.  .για την αλλαγή..

Με μια θα πετύχει!! Είπαμε.. άσε το 4μηνο ..πέρασε και αυτό..πέρασε κ ο χρόνος μαζί του.  . Νέα χρονιά.. νέοι στόχοι.. δυναμικά!!

Lilypie - (Lzpn)

12 minutes ago, Rena87 είπε:

Έτσι.  .για την αλλαγή..

Με μια θα πετύχει!! Είπαμε.. άσε το 4μηνο ..πέρασε και αυτό..πέρασε κ ο χρόνος μαζί του.  . Νέα χρονιά.. νέοι στόχοι.. δυναμικά!!

ετσι ακριβως!!!!εγω πιστευω σε αυτες τις μοναδικες φορες που δεν τους δινουμε καμια φορα την πρεπουσα σημασια...και μετα τσουπ!το συμπαν ερχεται και λεει...γτ δεν με υπολογισες?χαχαχα!

Νινακι στο μετρημα και εσυ παρακαλω!!!

εγω πηγα γυμναστηριο σημερα που ανοιξε ξανα μετα την Παρασκευη που ειχα παει τελευταια φορα και φυσικα δεν ειχα δει το θετικο τεστακι..και ενω παω παντα και δινω μαχη...εεε σημερα ημουν λιγο κρατημενη...το ειχα μια εννοια...μην κανω καμια "ζημια"....ο γιατρος μου με εχει διαβεβαιωσει απειρες φορες πως σε αυτη τη φαση ειναι κυτταρα δεν παθαινουν τιποτα αλλα το χα εννοια...σε σας θα το πω!χαχαχα!

RyZa.png

Διαφημίσεις

18 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

ετσι ακριβως!!!!εγω πιστευω σε αυτες τις μοναδικες φορες που δεν τους δινουμε καμια φορα την πρεπουσα σημασια...και μετα τσουπ!το συμπαν ερχεται και λεει...γτ δεν με υπολογισες?χαχαχα!

εγω πηγα γυμναστηριο σημερα που ανοιξε ξανα μετα την Παρασκευη που ειχα παει τελευταια φορα και φυσικα δεν ειχα δει το θετικο τεστακι..και ενω παω παντα και δινω μαχη...εεε σημερα ημουν λιγο κρατημενη...το ειχα μια εννοια...μην κανω καμια "ζημια"....ο γιατρος μου με εχει διαβεβαιωσει απειρες φορες πως σε αυτη τη φαση ειναι κυτταρα δεν παθαινουν τιποτα αλλα το χα εννοια...σε σας θα το πω!χαχαχα!

Καλά έκανες μουτζουριτσα μου.  Καλές οι θεωρίες των γιατρών αλλά η φροντίδα της μαμάς έχει άλλη δύναμη.  Κι εγώ προσεχα μετά την επαφή χωρίς να το πω πουθενά.  Αλλά έτσι ένιωθα ότι ήταν καλύτερα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Καλά έκανες μουτζουριτσα μου.  Καλές οι θεωρίες των γιατρών αλλά η φροντίδα της μαμάς έχει άλλη δύναμη.  Κι εγώ προσεχα μετά την επαφή χωρίς να το πω πουθενά.  Αλλά έτσι ένιωθα ότι ήταν καλύτερα. 

δεν γινεται...το σκεφτεσαι...βγαινει αυθορμητα...αλλα δεν το λεω πουθενα,..μονο εδω στις φιλεναδες μου!!!!!..απο την αλλη λεω οκ δεν ειναι κ νορμαλ να κανεις σαν να εισαι ηδη γτ μετα θα ερθει καταθλιψη και μαυριλα αν δεν....ολα με μετρο...αλλα μιας και τσακωσες την γονιμη και λες εχω μιαν ελπιδα...εεε το εχεις στο μυαλο δεν γινεται!

RyZa.png

10 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

δεν γινεται...το σκεφτεσαι...βγαινει αυθορμητα...αλλα δεν το λεω πουθενα,..μονο εδω στις φιλεναδες μου!!!!!..απο την αλλη λεω οκ δεν ειναι κ νορμαλ να κανεις σαν να εισαι ηδη γτ μετα θα ερθει καταθλιψη και μαυριλα αν δεν....ολα με μετρο...αλλα μιας και τσακωσες την γονιμη και λες εχω μιαν ελπιδα...εεε το εχεις στο μυαλο δεν γινεται!

Ε ναι ρε κοριτσάκι μου! !! Και στο τέλος τέλος γιατί να το ρισκάρεις? ?αφού ξέρεις ότι υπάρχουν πιθανότητες.  Ίσα ίσα εγώ διαφωνώ με τις κοπέλες που είναι σε φάση προσπαθειών και βγαίνουν και πίνουν και χτυπιουνται λες και δεν υπάρχει αύριο.  Δεν λέω να μην ζεις φυσιολογικα αλλά και λίγο μέτρο δεν βλάπτει 

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 minute ago, Τονι@ είπε:

Ε ναι ρε κοριτσάκι μου! !! Και στο τέλος τέλος γιατί να το ρισκάρεις? ?αφού ξέρεις ότι υπάρχουν πιθανότητες.  Ίσα ίσα εγώ διαφωνώ με τις κοπέλες που είναι σε φάση προσπαθειών και βγαίνουν και πίνουν και χτυπιουνται λες και δεν υπάρχει αύριο.  Δεν λέω να μην ζεις φυσιολογικα αλλά και λίγο μέτρο δεν βλάπτει 

απαπαπα με τιποτα!καλα το να βγω να ξενυχτισω να πιω να καπνισω δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να κανω κατι τετοιο!μονο το γυμναστηριο ειναι κατι που λιγο θα με απασχολησει...αλλα θα παω πιο συντηρητικα αυτες τις μερες της αναμονης!κατα τ αλλα εγω πιστευω στο οτι αν ειναι να μεινει θα μεινει...ακουμε τοσα...κοπελες που προσεχαν κ ειχαν ατυχιες...κοπελες που δεν το ηξεραν καν και δεν εγινε κ τιποτα παρολο που εκαναν τα παντα ....το θεμα ειναι με τι νιωθεις εσυ καλα με σενα!οπως ειπες κ εσυ προσεχες κ ενιωθες καλα...και εγω ετσι θα νιωθω καλυτερα να εχω λιγο το νου μου!

RyZa.png

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

Ωραία.   .τσακωσα κ άλλη απορία μου! Για πες βρε Μουτζουρακι μου.. δλδ σου είπε κύτταρα είναι δεν παθαίνεις τίποτα μέχρι να το μαθεις; δλδ το γυμναστήριο δεν είναι θέμα; γιατί εγώ πηγαίνω 4 φορές κ τώρα σκέφτομαι να μην ξανά πάω γιατί θεωρώ πως ότι κ να κάνω θα είναι επικίνδυνο..  επίσης  ορειβασία π πάω κομμένη.  Και οι ασκήσεις στο θέατρο δεν τις κάνω..αφού αν τελικά είμαι θα το σταματήσω γιατί δε θα μπορώ να ολοκληρωσω το ρόλο μου κ θα είναι Κρίμα να τους κρεμασω.  

Επίσης ούτε ποτο; εγώ και παραμονή κ Πρωτοχρονιά κ την επόμενη με τα τραπεζια κ εκει π ήμουν  ήπια κρασί. 2ποτήρια τη μέρα σίγουρα.  Τι ισχύει τελικά..έχω μπερδευτεί.. για πείτε ρε κορίτσια γιατί κ εγώ ντρέπομαι να ρωτάω το γιατρό συνέχεια.  

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...