Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

6 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Σε ευχαριστώ μανούλα!!!!οι αγαπουλες εννοείται δεν σταματούν! Απλα στοχευσαμε και τις γόνιμες και ελπίζουμε στο θαυματακι!!!

Και εσύ ηρεμία και να χαίρεσαι για τα πονακια....όσο παραμένουν πονακια! Βολευεται το μπεμπακι!:mad:

Σήμερα είναι πολύ πιο ήπια προς το παρόν.  Πω πω κορίτσια δεν ξέρω αν είμαι η μόνη αλλά βρίσκομαι τελείως στον κόσμο μου. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο.  Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου.  Εύχομαι όλες να το νιώσετε σύντομα.  Είμαι πολύ αισιόδοξη για σας πάντως 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα κοριτσια μου!

καλη χρονια να εχουμε πολλα σπορακια κ γερα μωρακια στις αγκαλιες!

τονια ηρεμησε ολα καλα θα ειναι μεσα στην κοιλιτσα

μουτζουρα επιτελους θετικο!οποτε δυνατα για το μπεμπακι

ρενακι συνεχιζει το τσουξιμο;

8 minutes ago, vikib είπε:

χρονια πολλα κοριτσια μου!

καλη χρονια να εχουμε πολλα σπορακια κ γερα μωρακια στις αγκαλιες!

τονια ηρεμησε ολα καλα θα ειναι μεσα στην κοιλιτσα

μουτζουρα επιτελους θετικο!οποτε δυνατα για το μπεμπακι

ρενακι συνεχιζει το τσουξιμο;

Καλή χρονιά Βικακι μου.. Ναι ξαφνικά άρχισε σήμερα πάλι το τσουξιμο.  Τι να πω.. 

Αντέ Μουτζουρακι μου.. αντίστροφα κ εσύ.. 14 κ σημερα περιπου; πάντως αν συνεχιστεί κ αύριο έτσι ίσως πάω για μια ούρων.. έχει άδεια κ ο άντρας μου που συνήθως αυτός μου τα πηγαίνει κ που να τρέχω τώρα εγώ.  αλλά αν με ενοχλεί το ίδιο θα πάω. 

Τονακι μου είμαι σίγουρη πως εισαι στον όμορφο σου κόσμο.  Κ εγώ δε θα μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό κ θα σκεφτόμουν κ θα μελετούσα κάθε μου κίνηση.  Είμαι πολυ οφοβιτσιαρα κ αγχωτικη. Αναγουλες κ ζαλαδες δεν έχεις ε; δουλευεις;

Lilypie - (Lzpn)

9 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλή χρονιά Βικακι μου.. Ναι ξαφνικά άρχισε σήμερα πάλι το τσουξιμο.  Τι να πω.. 

Αντέ Μουτζουρακι μου.. αντίστροφα κ εσύ.. 14 κ σημερα περιπου; πάντως αν συνεχιστεί κ αύριο έτσι ίσως πάω για μια ούρων.. έχει άδεια κ ο άντρας μου που συνήθως αυτός μου τα πηγαίνει κ που να τρέχω τώρα εγώ.  αλλά αν με ενοχλεί το ίδιο θα πάω. 

Τονακι μου είμαι σίγουρη πως εισαι στον όμορφο σου κόσμο.  Κ εγώ δε θα μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό κ θα σκεφτόμουν κ θα μελετούσα κάθε μου κίνηση.  Είμαι πολυ οφοβιτσιαρα κ αγχωτικη. Αναγουλες κ ζαλαδες δεν έχεις ε; δουλευεις;

Μπορώ να πω ότι ο φόβος έχει υποχωρήσει αρκετά. Έχει μετατραπεί σε ανυπομονησία. Όσο για το άγχος παλιά ήμουν υπερβολικά αγχωδης. Αλλά εδώ και μερικά χρόνια δουλεύω με τον εαυτό μου και έχω καταφέρει να το μειώσω πολύ (εκτός από περιπτώσεις όπως προχθές ).  

Δεν δουλεύω αυτές τις μέρες. Θα ξεκινήσω σε μια βδομάδα πάλι και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ και να χαρώ κάθε μέρα που έχω ελεύθερη . Αναγουλες έχω συνήθως λίγο το απόγευμα αλλά όχι τρελά πράγματα.  Από ζαλάδες είχε μέρες να νιώσω αλλά σήμερα το πρωί ζαλιζομουν αρκετα μπορώ να πω.  Ευτυχώς κράτησε λίγο. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλή χρονιά Βικακι μου!να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Ναι επιτέλους θετικό! Ουτε εγώ το πίστευα!στην 21η μέρα! Είχα τρομάξει ότι θα με πήγαινε πάλι σαν τον προηγούμενο μήνα με κυστικό... Ολά καλά... Τώρα θα αναμένουμε μήπως κ έρθει το θαυματακι μας!.θα κάνω κ σύμφωνα με εντολή.του γιατρού μέτρηση προγεστερόνης στις 9/1 μιας και εντοπισαμε ωορρηξια περιπου 7 μέρες πριν την περίοδο μου είχε πει για να δουμε αν ανεβηκε κ εκανα καλη ωορρηξία (που το ελπίζω για να πιαστεί το σπορακι μας τώρα δηλαδή)!

Ναι Ρενακι μου υπολογιζω και ευχομαι σε 14 μέρες να μετράμε καθυστέρηση!

Τώρα αναμένουμε εσένα!!!

Τονια απόλαυσε τις μέρες χαλαρωσης !

Εγώ αύριο επιστροφη στο γραφείο!

RyZa.png

Διαφημίσεις

Αχχ τι τελεια μουτζουριτσα μου!!! Χαιρομαι τοσο πολυ που τουλαχιστον φευγουν σιγα σιγα οι ανησυχιες σου μια μια... αντε να περασουν οι μερες ευχαριστα κ να εχουμε ενα ευχαριστο αποτελεσμα!!!! 

15 minutes ago, Abbot είπε:

Αχχ τι τελεια μουτζουριτσα μου!!! Χαιρομαι τοσο πολυ που τουλαχιστον φευγουν σιγα σιγα οι ανησυχιες σου μια μια... αντε να περασουν οι μερες ευχαριστα κ να εχουμε ενα ευχαριστο αποτελεσμα!!!! 

Ευχαριστω καρδουλα μου!

Πιστεύω πως ναι... αν φύγουν και οι τελευταίες ανησυχίες θα μαι κ εγώ πιο ψύχραιμη κάθε μήνα και πιο ήρεμη! Εσύ Abbotακι σε τι φάση είσαι τώρα;

RyZa.png

Εγω περιμενω να τελειωσει η περιοδος μου για να ξεκινησω τη θεραπεια για το μικροβιο που ειχα στο τεστ Παπ, για μια εβδ περιπου κ μετα ελπιζω να προλαβω τις γονιμες μερες μου ωστε να μην παει χαμενος κ αυτος ο μηνας. :)

2 hours ago, Rena87 είπε:

Ρενακι μου αν συνεχίσει να πας! Να αντιμετωπιστεί μην σε βασανίσει περισσότερο!

6 minutes ago, Abbot είπε:

Εγω περιμενω να τελειωσει η περιοδος μου για να ξεκινησω τη θεραπεια για το μικροβιο που ειχα στο τεστ Παπ, για μια εβδ περιπου κ μετα ελπιζω να προλαβω τις γονιμες μερες μου ωστε να μην παει χαμενος κ αυτος ο μηνας. :)

Ωραία! Θα κανείς τη θεραπεία και μετα βουρ! Ελπίζω να τις προλαβεις!!!ναι είναι τυχερός μήνας! Κανεις νωρίς η λίγο πιο μετα συνήθως;

RyZa.png

Διαφημίσεις

14 minutes ago, Ioio είπε:

Κορίτσια, καλή χρονιά και με γεμάτες κοιλίτσες :)

Η μικρή μου κοιμήθηκε και επιτέλους χαλαρώνω μετά από ένα πολύ έντονο τριήμερο ;)

Σας φιλώ μία μία

Καλη χρονιά ομορφιά μου! Υγεία ειρηνη και ευτυχία να φέρει στον κοσμο όλο!

Χαλάρωσε μανούλα το δικαιουσαι!

RyZa.png

χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια κ πολλα μωρακια...σας εχασα για αρκετες μερες αλλα αλλαξανε το φορουμ κ δεν μπορουσα να μπω...

σαγκρε μου να σας ζησει γερο κ καλοτυχο με το καλο να το υποδεχτουν τα αδερφακια του...

1 hour ago, chrysa1982 είπε:

χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια κ πολλα μωρακια...σας εχασα για αρκετες μερες αλλα αλλαξανε το φορουμ κ δεν μπορουσα να μπω...

σαγκρε μου να σας ζησει γερο κ καλοτυχο με το καλο να το υποδεχτουν τα αδερφακια του...

Που είσαι εσύ κοριτσι; καλη χρονια! τα νέα σου;

1 hour ago, Ioio είπε:

Κορίτσια, καλή χρονιά και με γεμάτες κοιλίτσες :)

Η μικρή μου κοιμήθηκε και επιτέλους χαλαρώνω μετά από ένα πολύ έντονο τριήμερο ;)

Σας φιλώ μία μία

Καλή χρονιά καλό μου!!  Αφού βρήκες την ευκαιρία..άρπαξε την! 

3 hours ago, Abbot είπε:

Αντέ αμποτακι μου.. μακάρι να ολοκληρώσεις τη θεραπεία σου κ να τσακωσουμε κ τις γονιμες.. 

4 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Καλή χρονιά Βικακι μου!να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Ναι επιτέλους θετικό! Ουτε εγώ το πίστευα!στην 21η μέρα! Είχα τρομάξει ότι θα με πήγαινε πάλι σαν τον προηγούμενο μήνα με κυστικό... Ολά καλά... Τώρα θα αναμένουμε μήπως κ έρθει το θαυματακι μας!.θα κάνω κ σύμφωνα με εντολή.του γιατρού μέτρηση προγεστερόνης στις 9/1 μιας και εντοπισαμε ωορρηξια περιπου 7 μέρες πριν την περίοδο μου είχε πει για να δουμε αν ανεβηκε κ εκανα καλη ωορρηξία (που το ελπίζω για να πιαστεί το σπορακι μας τώρα δηλαδή)!

Ναι Ρενακι μου υπολογιζω και ευχομαι σε 14 μέρες να μετράμε καθυστέρηση!

Τώρα αναμένουμε εσένα!!!

Τονια απόλαυσε τις μέρες χαλαρωσης !

Εγώ αύριο επιστροφη στο γραφείο!

Μουτζουρακι μου κάτι μου λέει ότι θα μετράμε μαζί καθυστέρηση..  Αυτό με την προγεστερονη δεν το κατάλαβα.  Γιατί πρέπει να την μετρησεις; τι θα δείξει με αυτο;; 

5 hours ago, Τονι@ είπε:

Μπορώ να πω ότι ο φόβος έχει υποχωρήσει αρκετά. Έχει μετατραπεί σε ανυπομονησία. Όσο για το άγχος παλιά ήμουν υπερβολικά αγχωδης. Αλλά εδώ και μερικά χρόνια δουλεύω με τον εαυτό μου και έχω καταφέρει να το μειώσω πολύ (εκτός από περιπτώσεις όπως προχθές ).  

Δεν δουλεύω αυτές τις μέρες. Θα ξεκινήσω σε μια βδομάδα πάλι και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ και να χαρώ κάθε μέρα που έχω ελεύθερη . Αναγουλες έχω συνήθως λίγο το απόγευμα αλλά όχι τρελά πράγματα.  Από ζαλάδες είχε μέρες να νιώσω αλλά σήμερα το πρωί ζαλιζομουν αρκετα μπορώ να πω.  Ευτυχώς κράτησε λίγο. 

Αχ πάλι καλά που δεν έχεις αναγουλες. Εμένα είναι το χειρότερο μου κ τρεμω μην το πάθω. .  Όσο για το άγχος..εγώ παθαίνω από μικρή κρίσεις πανικού αλλά τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου.. έχω βελτιωθεί απίστευτα πολύ.. αχ θα μας φάει αυτό το άγχος..  στη δουλειά το έχεις πει;

Lilypie - (Lzpn)

31 minutes ago, Rena87 είπε:

Που είσαι εσύ κοριτσι; καλη χρονια! τα νέα σου;

Καλή χρονιά καλό μου!!  Αφού βρήκες την ευκαιρία..άρπαξε την! 

Αντέ αμποτακι μου.. μακάρι να ολοκληρώσεις τη θεραπεία σου κ να τσακωσουμε κ τις γονιμες.. 

Μουτζουρακι μου κάτι μου λέει ότι θα μετράμε μαζί καθυστέρηση..  Αυτό με την προγεστερονη δεν το κατάλαβα.  Γιατί πρέπει να την μετρησεις; τι θα δείξει με αυτο;; 

Αχ πάλι καλά που δεν έχεις αναγουλες. Εμένα είναι το χειρότερο μου κ τρεμω μην το πάθω. .  Όσο για το άγχος..εγώ παθαίνω από μικρή κρίσεις πανικού αλλά τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου.. έχω βελτιωθεί απίστευτα πολύ.. αχ θα μας φάει αυτό το άγχος..  στη δουλειά το έχεις πει;

Κι εμένα με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ ο άντρας μου με αυτά τα θέματα του άγχους.  Είχα φτάσει πολύ κοντά στις κρίσεις πανικού αλλά ευτυχώς έχω δουλέψει πολύ. Είμαστε μαζί 10 χρόνια και πριν 5 που μείναμε μαζί αντιμετωπισαμε πολλά προβλήματα λόγω της κατάθλιψης που είχα.  Με στήριξε κι εγώ το εκτίμησα και έμαθα να προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιωνομαι όχι μόνο για μένα αλλά και για την σχέση μας.

Το έχω πει στη δουλειά και για να πάρω τώρα την άδεια και για να ξέρουν ότι από εδώ και πέρα έχω κάποια όρια. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...