Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

41 minutes ago, Abbot είπε:

Καλη χρονια να εχουμε αγαπημενα κοριτσακια!!!! Υγεια κ πολλα μωρακια ευχομαι κ ολα τα υπολοιπα θα τα βρουμε στην πορεια... παει το παλιο 16 κ ηδη να πω την αληθεια νιωθω μια ανακουφιση!!!!!! Δεν ξερω αλλα με ενα μαγικο τροπο νιωθω οτι το 2017 θα ειναι πραγματι τελειο!!!!! Ηδη Μουτζουριτσα μου ξεκινησαν τα ευχαριστα με το θετικο τεστ, ειδες??? Οποτε καλα εκανες κ επεμεινες...συνεχισε τις επαφες οσο αντεχεις για να εισαι σιγουρη. Αντε Ρενα μου να εισαι η επομενη που θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!! Περιμενουμε!!!! Κ μετα να παρουμε σιγα σιγα κ εμεις σειρα να μη σταματαμε να ακουμε ευχαριστα!!!!

Α μουτζουριτσα για να σε προλαβω να μην απογοητευθεις. Αυτο που λες για τα θετικα τεστ δε νομιζω να ισχυει γιατι αν διαβασεις στις οδηγιες των home test λενε πως σε περιπτωση που δεις θετικο τεστ για δευτερη ημερα υπολογιζεις οτι η ωορρηξια θα συμβει εντος 24-48 ωρων απο το πρωτο θετικο τεστ. Δε λεει κατι π.χ. σταματας τις προσπαθειες γιατι αν δεις δευτερο θετικο το ωοθυλακιο δε θα σπασει. Καταλαβες? Κ εγω εχω πετυχει 2 συνεχομενα θετικα τεστ αλλα δεν εδωσα σημασια κ μετα δεν τα συνεχισα...

Καλη χρόνια Αbbot μου!έφυγε το 16 κ μαζί του πολλά άσχημα που έσερνε!κ εγώ είμαι αισιόδοξη για.το νέο έτος! Θα μας φέρει μωρακια να δεις!

Δεν θα απογοητευτω! Θα συνεχίσω τις επαφές μου κανονικά!χιχιχι!Εχουμε στόχο ντε για την νέα χρόνια! Κοιλιτσες με μωρά!

RyZa.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Χεχε!βαραμε βαραμε ομορφιά!διάβαζα εν τω μεταξύ πως αν αύριο κάνω τεστ κ βγει αρνητικό το αυγό εχει σπάσει... Ενώ αν παραμένει θετικό η LH είναι ακόμα ανιχνευσιμη αρα δεν εχει σπάσει... Ε θα κάνω αλλο ενα αύριο να μου φύγει κ αυτή η έννοια!επαφες εσείς κάθε μέρα μετα.το θετικό είχατε εε;

Ναι αγαπούλα μου.. όταν είδα λίγο πιο έντονη γραμμή είχα επαφή..την επόμενη που ήταν καραμπαμ κ την επόμενη πιο άχνη.  3 μέρες σερί το πήγαμε.  Την 4η δεν υπήρχε ίχνος.  

4 hours ago, Τονι@ είπε:

Ρενακι μου εγώ είμαι αισιόδοξη που το έχεις ακόμα. Αν τόσες μέρες ήταν κάτι άλλο δεν θα είχες και τσούξιμο ή κάτι? ? Τι να πω. .μακάρι μακάρι μακάρι! !! Μαζί θα μετράμε μέρες σαν τους φαντάρους! !

Ναι κ εγω τώρα έχω πειστεί πως αν ήταν κάτι παθολογικο θα είχε εξελιχθεί.. αλλά τίποτα.. μόνο αυτό.. πόσο ωραίο να μετράμε μαζί τις μέρες.. μοιράζεται η αγωνιααααα..όποια κ αν είναι..

4 hours ago, Abbot είπε:

Καλη χρονια να εχουμε αγαπημενα κοριτσακια!!!! Υγεια κ πολλα μωρακια ευχομαι κ ολα τα υπολοιπα θα τα βρουμε στην πορεια... παει το παλιο 16 κ ηδη να πω την αληθεια νιωθω μια ανακουφιση!!!!!! Δεν ξερω αλλα με ενα μαγικο τροπο νιωθω οτι το 2017 θα ειναι πραγματι τελειο!!!!! Ηδη Μουτζουριτσα μου ξεκινησαν τα ευχαριστα με το θετικο τεστ, ειδες??? Οποτε καλα εκανες κ επεμεινες...συνεχισε τις επαφες οσο αντεχεις για να εισαι σιγουρη. Αντε Ρενα μου να εισαι η επομενη που θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!! Περιμενουμε!!!! Κ μετα να παρουμε σιγα σιγα κ εμεις σειρα να μη σταματαμε να ακουμε ευχαριστα!!!!

Α μουτζουριτσα για να σε προλαβω να μην απογοητευθεις. Αυτο που λες για τα θετικα τεστ δε νομιζω να ισχυει γιατι αν διαβασεις στις οδηγιες των home test λενε πως σε περιπτωση που δεις θετικο τεστ για δευτερη ημερα υπολογιζεις οτι η ωορρηξια θα συμβει εντος 24-48 ωρων απο το πρωτο θετικο τεστ. Δε λεει κατι π.χ. σταματας τις προσπαθειες γιατι αν δεις δευτερο θετικο το ωοθυλακιο δε θα σπασει. Καταλαβες? Κ εγω εχω πετυχει 2 συνεχομενα θετικα τεστ αλλα δεν εδωσα σημασια κ μετα δεν τα συνεχισα...

Μακάρι αμποτακι μου γλυκό! Σας λέω.. θα είναι η χρονιά μας!! Θα γεμισουν οι κοιλιτσες μας.. ❤

Lilypie - (Lzpn)

3 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Πως είστε σήμερα?  

Καλημέρα Τονακι μου! Τι κάνεις; ελπίζω η ψυχολογία ανεβασμένη.  Εγώ εκεί που έλεγα δε νομίζω να είμαι ουρολοιμωξη κ μόνο το βάρος είχα 2 μέρες.. σήμερα από την ώρα που ξύπνησα καψιμο στον κόλπο συνέχεια.  Και στην ουρηση και όρθια και καθιστή.  Δεν καταλαβαίνω τι γινεταιιιιι;;; είναι πολύ ενοχλητικό πάντως..

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλημέρα Τονακι μου! Τι κάνεις; ελπίζω η ψυχολογία ανεβασμένη.  Εγώ εκεί που έλεγα δε νομίζω να είμαι ουρολοιμωξη κ μόνο το βάρος είχα 2 μέρες.. σήμερα από την ώρα που ξύπνησα καψιμο στον κόλπο συνέχεια.  Και στην ουρηση και όρθια και καθιστή.  Δεν καταλαβαίνω τι γινεταιιιιι;;; είναι πολύ ενοχλητικό πάντως..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. ..Πάντως μέχρι να φτάσουν οι μέρες εννοείται ότι έτσι κι αλλιώς έχουμε ελπίδες οπότε ψηλά το κεφάλι! !!

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα ευτυχώς αν και τα νεύρα μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και εκνευρίζομαι πολύ εύκολα. Και πάνω που ήθελα να μπω το πρωί να σας μιλήσω δεν μπορούσα να μπω και εκεί να δεις σπάσιμο! ! Χθες με τράβαγε η μήτρα πάρα πολύ ειδικά απότο απόγευμα και μετά.  Σήμερα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα προς το παρόν.  Έσπασε το φράγμα των 10 ημερών αναμονή. 9 και σήμερα μέχρι τον υπέρηχο. Εσύ ποια μέρα δεν περιμένεις? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. ..Πάντως μέχρι να φτάσουν οι μέρες εννοείται ότι έτσι κι αλλιώς έχουμε ελπίδες οπότε ψηλά το κεφάλι! !!

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα ευτυχώς αν και τα νεύρα μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και εκνευρίζομαι πολύ εύκολα. Και πάνω που ήθελα να μπω το πρωί να σας μιλήσω δεν μπορούσα να μπω και εκεί να δεις σπάσιμο! ! Χθες με τράβαγε η μήτρα πάρα πολύ ειδικά απότο απόγευμα και μετά.  Σήμερα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα προς το παρόν.  Έσπασε το φράγμα των 10 ημερών αναμονή. 9 και σήμερα μέχρι τον υπέρηχο. Εσύ ποια μέρα δεν περιμένεις? ?

Χαχαχα.. εγώ 7 κ σημερα.. λοιπόν κ εγώ το πρωί προσπαθούσα να μπω.  Λέω όχι πάλι τα ίδια.. μας εχουν ζαλισει.. λογικό πολύ για τα νευρακια σου .. εδώ σκέψου ότι το πρώτο μας συμπτωμα είναι κλάμα με το παραμικρό.. φαντάζομαι τι γίνεται πιο μετά.. δεν πειράζει όμως.. απόλαυσε το κ αυτό. .  

Lilypie - (Lzpn)

7 minutes ago, Rena87 είπε:

Χαχαχα.. εγώ 7 κ σημερα.. λοιπόν κ εγώ το πρωί προσπαθούσα να μπω.  Λέω όχι πάλι τα ίδια.. μας εχουν ζαλισει.. λογικό πολύ για τα νευρακια σου .. εδώ σκέψου ότι το πρώτο μας συμπτωμα είναι κλάμα με το παραμικρό.. φαντάζομαι τι γίνεται πιο μετά.. δεν πειράζει όμως.. απόλαυσε το κ αυτό. .  

Στην αρχή δεν ήμουν τόσο πολύ . Όσο περνάει ο καιρός γίνεταιχειρότερο.  Δεν πειράζει.  Αυτό να είναι μόνο.  Χαλαλι

DBTcp3.png7Kksp3.png

On 30/12/2016 at 5:32 PM, sangreluna said:

κοριτσακιαααααααα γεννηθηκε το μ3

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά να έχουμε ευτυχισμένο το 2017 :)

Sangre μου να σου ζήσει το μαγκάκι 3 να είναι γερός και καλότυχος!!! Με το καλό να τον υποδεχτούν τα αδερφάκια του :):):)

Στα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2017!!! Πάνω από όλα να έχουμε Υγεία!!!

Σας φιλώ μία μία χωριστά!!!

On 30/12/2016 at 5:43 PM, zamia said:

Πουλακι μουυυυυυυυυυυυ με το καλο ο γιοκας σου!!!!!!!!!!!:-) :-):-):-):-) τωραωειδα τα νέα σου!!!πολυ χαιρομαι!!!!!ερωταςςςςςςςς!!!!!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα.δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω...

Οταν κοιμαται ο μπεμπης τρεχω να κανω δουλειες....και οταν τον θηλαζω με περνει ο υπνος τα βραδια..τι κουραση;;αλλα ειναι ωραια!!!!!

Ανεπαναληπτες στιγμες......!!

Ειμαστε Καλα!!μεγαλώνουμε και τρελενουμε ολο και περισσοτερο τη μαμα και τον μπαμπα!:-) 

Καπου πηρε το ματι μου για επαφες...ντουζ... κτλ...

Εγω τα ειχα κανει οοοοολα...και τα ποδια κατακόρυφα....και ξαπλωμενη με μαξιλάρι...και στασεις που βοηθουσαν...θερμομετρηση.......τα παντα απο εξετασεις....αλλα δεν γινοταν τιποτα..το μηνα λοιπον που εμεινα έγκυος πραγματικα δεν εκανα τιποτα απολύτως..και τσουπ!!ήρθε ο παιδαρος!!

Να πω την αλήθεια.."άγχος"ειχα παντα...και συνέχεια σκεφτομουν πτι θελω παιδακι...

Λοιπόν,σε οσες κοπελες προσπαθούν,ευχομαι ολόψυχα τπ 2017 να γεμισει τις κοιλιτσες τους!!!!

Σε οσες ετοιμάζονται για γεννα.....με το καλο!!

Σε οσες γεννησαν;;να τα χαιρόμαστε!!!

Σας φιλωωωωω!!!!

zamiaki μου σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου :) και εσύ να χαίρεσαι τον πρίγκηπα σου !!! Να του δώσεις ένα μεγάλο φιλί από μενα :)

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Καλη χρονια κοριτσαρες μου ομορφες!!!!λοιπον Τονια μου εγω  που περασα 5εγκυμοσυνες σου λεω να μην αγχωνεσαι αν κ εγω αγχωνονουν...οι ορμονες εχουν τα πανω κ τα κατω τους.ποτε πιο πρησμενο στηθος ποτε οχι....μουτζουρακι μου μπραβο βαραααα τωρα....τι ωραια σου μπηκε η χρονια...ρενα μου περιμενω πως κ πως για το δικο σου ++++++....φιλακια σε ολες τις μανουλες κ τις μελλουσες....

15 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλη χρονια κοριτσαρες μου ομορφες!!!!λοιπον Τονια μου εγω  που περασα 5εγκυμοσυνες σου λεω να μην αγχωνεσαι αν κ εγω αγχωνονουν...οι ορμονες εχουν τα πανω κ τα κατω τους.ποτε πιο πρησμενο στηθος ποτε οχι....μουτζουρακι μου μπραβο βαραααα τωρα....τι ωραια σου μπηκε η χρονια...ρενα μου περιμενω πως κ πως για το δικο σου ++++++....φιλακια σε ολες τις μανουλες κ τις μελλουσες....

Καλη χρόνια αγαπούλα μου!! Εγώ να δεις πως το περιμενωωωωω..   

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Καλη χρονιά πουλάκι μου!να εχουμε υγεια και οτι ποθει η καθεμία! Με το καλό να έρθει το μπεμπακι σου!

Σαμμερακι μουυυυ καλη χρονιά να έχουμε! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σύντομα να την αυξησετε!

Τόνια μου όλα καλά θα είναι! Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ εε;έσπασε το φράγμα των 10...τίποτα δεν έμεινε τώρα!

Ρένα μου εχεις ενόχληση εε;φφφφ μηπως αυριο να έκανες μια ούρων;θα σου πει κ ο σύζυγος βέβαια!

οτι κ να ναι που ελπίζω να ναι συμπτωματικό  εμείς μετράμε αντίστροφα για 7 και σήμερα!

Εγώ το πρωί το επανελαβα έτσι απο περιέργεια... Ηταν αρνητικό ..αρα κάναμε ωορρηξία κορίτσια... Μεγάλη χαρά... Την τσιμπησαμε...κάναμε τις προσπαθειες μας και τώρα με αγάπη και πίστη περιμένουμε! Θεωρώ πως απο επαφες πηγαμε καλά... Θετικό χθες 1/1...επαφες 30/12,1/1 και 2/1!!!!μου εχει δώσει ο γιατρός και iofolen να πινω μιας κ θέλω να συλλαβω... Οποτε κ απο φυλλικο είμαστε φουλ!χαχαχα!

RyZa.png

30 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλη χρονιά πουλάκι μου!να εχουμε υγεια και οτι ποθει η καθεμία! Με το καλό να έρθει το μπεμπακι σου!

Σαμμερακι μουυυυ καλη χρονιά να έχουμε! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σύντομα να την αυξησετε!

Τόνια μου όλα καλά θα είναι! Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ εε;έσπασε το φράγμα των 10...τίποτα δεν έμεινε τώρα!

Ρένα μου εχεις ενόχληση εε;φφφφ μηπως αυριο να έκανες μια ούρων;θα σου πει κ ο σύζυγος βέβαια!

οτι κ να ναι που ελπίζω να ναι συμπτωματικό  εμείς μετράμε αντίστροφα για 7 και σήμερα!

Εγώ το πρωί το επανελαβα έτσι απο περιέργεια... Ηταν αρνητικό ..αρα κάναμε ωορρηξία κορίτσια... Μεγάλη χαρά... Την τσιμπησαμε...κάναμε τις προσπαθειες μας και τώρα με αγάπη και πίστη περιμένουμε! Θεωρώ πως απο επαφες πηγαμε καλά... Θετικό χθες 1/1...επαφες 30/12,1/1 και 2/1!!!!μου εχει δώσει ο γιατρός και iofolen να πινω μιας κ θέλω να συλλαβω... Οποτε κ απο φυλλικο είμαστε φουλ!χαχαχα!

Τέλεια μουτζουριτσα μου!!! Αντε  καλή αντίστροφη μέτρηση κι εσύ! ! Πότε δεν περιμένουμε? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

12 minutes ago, Τονι@ είπε:

Τέλεια μουτζουριτσα μου!!! Αντε  καλή αντίστροφη μέτρηση κι εσύ! ! Πότε δεν περιμένουμε? ?

Ναι σαι καλά ομορφιά μου! Στέλνε μπεμπεδοσκονη!εεε εχω μέρες εγώ γύρω στις 14-16 ΔΕΝ θα την περιμένω!!!

RyZa.png

15 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Ναι σαι καλά ομορφιά μου! Στέλνε μπεμπεδοσκονη!εεε εχω μέρες εγώ γύρω στις 14-16 ΔΕΝ θα την περιμένω!!!

Πάρε μπόλικη μπεμπεδοσκονη κι εσύ και όλα τα κοριτσάκια! !!! Φουυυυυ!!!! έχουμε ακόμα 2 βδομάδες για σένα δηλαδή!  Πάντως συνεχίστε τις αγαπουλες!  Και υπομονή και πίστη κοριτσάκι μου! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

29 minutes ago, Τονι@ είπε:

Πάρε μπόλικη μπεμπεδοσκονη κι εσύ και όλα τα κοριτσάκια! !!! Φουυυυυ!!!! έχουμε ακόμα 2 βδομάδες για σένα δηλαδή!  Πάντως συνεχίστε τις αγαπουλες!  Και υπομονή και πίστη κοριτσάκι μου! !!

Σε ευχαριστώ μανούλα!!!!οι αγαπουλες εννοείται δεν σταματούν! Απλα στοχευσαμε και τις γόνιμες και ελπίζουμε στο θαυματακι!!!

Και εσύ ηρεμία και να χαίρεσαι για τα πονακια....όσο παραμένουν πονακια! Βολευεται το μπεμπακι!:mad:

RyZa.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...