Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

11 hours ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια μου νομίζω ότι έχω αρχίσει και χαζεύω μέσα στο σπίτι τόσες μέρες.  Ήρθαν σήμερα οι γονείς μου και μία φίλη μου και τους είδα και χάρηκα αλλά με έχειπιάσει ένα άγχος για το μωρό.  Αν είναι καλά αν μεγαλώνει αν χτυπάειη καρδούλα του. Δεν ξέρω αν φταίει το χθεσινό ή οι ορμόνες μου ή ότι έχουμε ακόμα 12 μέρες μέχρι το υπέρηχο.  Συγνώμη που σας πρήζω αλλά δεν έχω σε ποιον να τα πω. 

τονια μου..... υπομονη γλυκεια μου!!!!!! παρτο αλλιως!!!!! ξερω απο κλεισουρα σχεδον οκτω μηνες ταβανοθεραπεια.... λιγες μερες σηκωθηκα... και ελαχιστες βολτες...μαλλον τις αναγκαστικες μεχρι τον γιατρο.... και το συνδιαζα με βολτιτσα οοοοταν μπορουσα να κατσω και να περπατησω!!!! να ξερεις η κλεισουρα φταιει για την ψυχολογια πολυ!!!! διαβαζε αγαπημενα βιβλια.... τηλεοραση...... χιουμοριστικα βιντεακια..... μουσικουλα......τηλεφωνησε σε φιλες........και κοιμησου... δεν νυσταζεις?????? εαν μπορεις να βγαινεις κουκλα μου...... βολτιτσες!!!! σου λειπει και ο αντρουλης σου.... ετσι και μενα δεν παλευοταν!!!!!αχ αυτες οι ατιμεςοι ορμονες μας τρελενουν!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΚΑΛΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! ουφ...... ειμαστε μερος της καθημερινοτητας η μια της αλλης!!!!!!! αν δεν ειχα εσας -αυτο το καφε δεν θα την ειχα βγαλει καθαρη!!!!!!χαχαχα δλδ εξαιτιας σας την σκαπουλαρα!!!!!!

φοβιτσιαρα????? εδω!!!!!αγχος????? ελεγα Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ για να τα ακουω πρωτη εγω!!!!!!

ναι καλε... δικιο εχει η μαμα πηγαινε νωριτερα στον ντοκ να ξεαγχωθεις!!!!!!

11 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Νινακι μου καλημέρα κ χρόνια πολλα μακάρι να έρθουν όλα όπως τα θέλουμε και γρήγορα σπορακια μέσα στις κοιλιτσες!!!

Τόνια μου είναι μια χαρά το μπεμπακι σου! Μόλις το δεις θα ηρεμήσεις !απόλαυσε τις μέρες αυτές λίγο χαλάρωσε... Και θα δεις !θετικές σκέψεις! Ξέρω είναι πολλές οι 12 ακόμα αλλά υπομονή !και δεν μας.πρηζεις καλέ!τι να πω κ εγώ;που σας εχω σκάσει με τα αυγά μου! Χαχα!

Μαρτακο μου ασε αμα δω θετικό ωορρηξιας πάρτυ θα κάνω!χαχαχα!

χαχαχα κιεγω μαζι σου!!!!! ποοοσο σε νιωθω!!!!!!

9 hours ago, Rena87 είπε:

Τι κάνει το παρεακι μου; Σας διάβασα γρήγορα γιατί γυρνάω όλη μέρα έξω.. είναι μαγικά εδώ.. έχουμε κ το σκυλάκι μας κ έχει ξετρελαθειιιιιιι με το χιόνι.. 

Μαρτακο μου πόσα πέρασες κ εσύ καλό μου! Τόσα χρόνια.πωω... να αυτά βλέπω κ βουρλιζομαι και φοβαμαι.. Με Γειά τα δοντακια σας ..

Τονια μου μη δημιουργείς προβλήματα χωρίς να υπάρχουν.. είναι κρίμα να αναστατωνεις το μωράκι μας.. δε θέλει να σε νιώθει έτσι.  Αφού όλα καλά είναι..μη φοβάσαι.  Όλες πάντως είχαμε τους πόνους που περιγράφεις..αληθεια.. υπομονή μέχρι να το δεις.. κ δε χρειάζεται όντως να κάνεις τίποτα... καταλαβαίνουμε το άγχος σου απόλυτα..για το τι πρέπει κ τι δεν δε πρέπει να κάνεις.. κάθε μέρα που περνάει καλά..είναι μεγάλο συν.. 

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι περδικι. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό.  Δεν έχω θέμα στην ουρησω αλλά όταν περπατώ έχω ένα βάρος που δεν μπορώ να εντοπίσω καλά από που είναι.  Είναι πολύ χαμηλά στην κοιλιά αλλά αντανακλα κ βαθιά στον κόλπο.  Κάποιες φορές νιώθω λες κ είναι γεμάτη η κυστη μου αλλά πάω τουαλέτα κ πολύ λίγο.. δεν ξέρω αλλά προσπαθώ να μην γκρινιάζω γιατί ο καημενουλης μου με έφερε εδώ να περάσουμε καλά κ εγώ όλο προβλήματα έχω.. 

Μανούλιτσα μου να περάσειςόμορφα... ευχομαι σε όλες..την καθεμία ξεχωριστά.. Μουτζουρακι μου..ζαμιακι..Τζο.. πουλάκι.. αμποτακι ..μαρινα..μαριά..Ηλέκτρα.. νινακι..ιοιο..Βικακι.. Σαμμερακι μου.. πιπη μου γλυκιά.. σαγκρε.. εβελινακι..Βαλεντινακι.. όλες να σας βρει ο νέος χρόνος με υγεία..πολύ αγάπη.. χαμόγελα.. και όσες λαχταραμε τα σπορακια μας..Να μας τα φέρει.. Καλά να περάσετε..όπου κ αν είστε ότι κ αν κάνετε.   . Σας φιλώ γλυκά!! 

να μην φοβασαι......απο οσα ακους..... να κανεις αυτο που πρεπει......σεχ... να εισαι χαλαρη.....και θα ρθει!!!!!

9 hours ago, Τονι@ είπε:

Ρένα θέλω να σου πω κάτι άλλα μην αναστατωθεις πολύ.  Εγώ έτσι ένιωθα όταν έμεινα έγκυος.  Ένα απαλό βάρος και πόνους μέχρι τον κόλπο που δεν είχα ξανανιώσει. .

λοιπον η τονια εχει απολυτο δικιο!!!!!! κι εγω τωρα που θυμαμαι απο πολυ νωρις ειχα αυτην την αισθηση να με πιεζει κατι.... να θελω να παω για τσισα συνεχεια και δεν ηταν αυτο!!!!! αντε λες με το καλο.......

8 hours ago, Τονι@ είπε:

Ακόμα και τώρα όταν έχω τις σουβλιες μου έχω και αυτόν τον πόνο μέχρι τον κόλπο. Τις θεωρίες για νωρίς και αργά για συμπτώματα μην τις ακούς.  Κάθε γυναίκα είναι διαφορετικη. Εγώ από 3 μέρες μετά την επαφή είχα προαίσθημα.  Και 10 μέρες πριν την περίοδο άρχισαν τα συμπτώματα που δεν ήταν ιδέα μου. Σουβλιες,  αναγουλες, κρυάδες και δυσκοιλιοτητα. Βέβαια προσπαθούσα να είμαι προσγειωμενη γιατί φοβόμουν μην κάνω λάθος. Πόσες μέρες έχεις ακόμα για την περίοδο? ?

Με τη δυσκοιλιοτητα γενικά έχω μεγάλο πρόβλημα αλλά τωρα δύο μέρες συνεχόμενες έφαγα μπριαμ και εχθές έφαγα ένα cheese cake γεμάτο λιπαρά και με βοήθησε λίγο. Τρώω κάθε μέρα ακτινιδια και all bran αλλά δεν γίνεται δουλειά. 

δυσκοιλιοτητα?????αχα εμενα με εσωσε μαρμελαδα δαμασκηνο σπιτικη

7 hours ago, Rena87 είπε:

Ναι κοριτσάκι μου γλυκό.. μη σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό.  Προσπάθησε.  Αφού όλα δείχνουν καλά.. κ θα είναι.. κ μην διαβάσεις στο ίντερνετ σε παρακαλώ.  Εγώ νόμιζα ότι πιο φοβιτσιαρα από εμένα δεν υπάρχει.. ααα... μη μου περνεις την πρωτιά... 

ωχ κοριτσια.... αυτο το ιντερνετ κατι τετοιες στιγμες σου προξενει τρομο!!!!!!!

3 hours ago, Τονι@ είπε:

Πιστεύω σε καμιά ώρα να έρθει.  Ελπίζω ότι όταν έρθει θα νιώθω πιο ήρεμη και δεν θα γυρνάνε όλο βλακειες στο μυαλό μου. Πέρασα από την δουλειά του το απόγευμα και τον είδα λίγο και ένιωθα καλύτερα.   Στο κάτω κάτω δεν μπορώ να κάνω και πολλά τώρα. Πρέπει να σκεφτώ όμορφα όπως έκανα μέχρι χθες. Ουφ.. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει δύναμη να το ξεπεράσω γιατί είναι απαίσιο συναίσθημα και καμία κοπέλα δεν πρέπει να το νιώθει.  Κι όταν έρθει και η σειρά σου με το καλό εδώ θα είμαι να σε καθησυχάζω. 

ευχομαι ο καινουργιος χρονος να σε βρηκε ησυχη στην αγκαλιτσα του αντρα σου με τα ωραια σου μπεργκερ παρεα!!!!!

εμεις εδω και  οι 5 μαζι......να αλλαζουμε και να κοιμιζουμε τα αγορια μας.... ολοι μαζι στην tv... οποιος προλαβαινει διαβαζει υποτιτλους..... και η μαμα μου κουρασμενη απο ψωνια........ σπιτι της παιρνει δυναμεις για να μαγειρεψει αυριο!!!!!απο την τραπεζαρια μας τζαμαρια... ειδαμε στις 12....βεγγαλικα!!! φωτοβολιδες!!!! καηκε το πελεκουδι!!!!! τα μωρα κοιμισμενα ουτε που ξυπνησαν με τα μπαμ μπουμ και μεταφερθηκαν στο κρεβατι τους στις 1,20 τελικα!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολες!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτακο μου σε διαβάζω κ σε απολαμβάνω!! Αλήθεια το είχες και εσύ από την αρχή; λέτε τσάμπα να νομίζω ουρολοιμωξη κ να ναι σπορακι; αχ θεουλη μου.. 

Εμείς τώρα γυρίσαμε.. Να πω την αλήθεια ήμουν λίγο σφιγμενη στο ποτό κ στο χορό.  Αν είμαι; προσέχω γα να έχω.. υπερβολική ε;  αχ μακάρι  του χρόνου να έχουμε κ εμείς ένα πλασματακι κ ας βλέπω τα βεγγαλικα μόνο από το παράθυρο..

Τονια μου ελπίζω να είσαι ήρεμη με τον αντρουλη σου! 

Έφυγε κορίτσια μου.. έφυγε κ αυτή η χρονια!  

2000+17 ΌΝΕΙΡΑ...       2000+17 ΕΥΧΕΣ.. 2000+17 ΣΤΙΓΜΈΣ..   2000+17 ΑΣΤΈΡΙΑ.. ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ! 

ΚΑΛΉ ΜΆΣ ΧΡΌΝΙΑ ΛΟΙΠΌΝ.. ΜΕ ΥΓΕΊΑ.. ΠΟΛΎ ΑΓΆΠΗ.. ΧΑΡΆ.. ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!! 

Lilypie - (Lzpn)

Κοριτσάκια μου γλυκά Καλημέρα! ! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία , ευτυχία και γερά μωράκια.   Εύχομαι να είστε όλες χαρούμενες και να έχουμε μόνο ευχάριστα! !

Όσο για μένα είμαι λίγο πιο ήρεμη αλλά όχι τελείως.  Παρακαλάω τον Θεό να μου δώσει ένα σημάδι ότι όλα πάνε καλά να ηρεμήσω. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!καλημέρα σε όλες !καλή χρόνια να εχουμε !υγεία στις οικογένειες σας και γερά παιδάκια...τελειομηνες και ανεφελες εγκυμοσύνες στα σπορακια που είναι στις ζεστές κοιλιτσες και με το καλό για τις υπόλοιπες να ερθει το θαύμα μας!κοριτσάκια μου η 1η του χρόνου μου έφερε το καλυτερο δώρο... Και ναι επιτέλους το τεστ μου χαμογέλασε!γέμισα αισιοδοξία ξανά!εχω θετικό τεστ ωορρηξιας!είχα επαφες κ χθες κ προχθες και σήμερα και αύριο! Χαχαχα!τον ταιζω δυναμωτικο πρωινό τώρα! Χιχιχι

Ρενακι μου λες να ναι συμπτώματακι;μην σε ξεσηκωνουμε αλλά εσύ έχε το νου σου!

Τόνια μου καλυτερα σήμερα; ομορφιά παρε το γιατρό να πας πιο γρήγορα!

Ααααχχχχ σας φιλώ όλες!Πολλη χαρα νιωθω!

RyZa.png

13 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!καλημέρα σε όλες !καλή χρόνια να εχουμε !υγεία στις οικογένειες σας και γερά παιδάκια...τελειομηνες και ανεφελες εγκυμοσύνες στα σπορακια που είναι στις ζεστές κοιλιτσες και με το καλό για τις υπόλοιπες να ερθει το θαύμα μας!κοριτσάκια μου η 1η του χρόνου μου έφερε το καλυτερο δώρο... Και ναι επιτέλους το τεστ μου χαμογέλασε!γέμισα αισιοδοξία ξανά!εχω θετικό τεστ ωορρηξιας!είχα επαφες κ χθες κ προχθες και σήμερα και αύριο! Χαχαχα!τον ταιζω δυναμωτικο πρωινό τώρα! Χιχιχι

Ααααχχχχ σας φιλώ όλες!Πολυ χαρα νιωθω!

Μουτζουρα μου ανατριχιασα με το μήνυμά σου.  Θα γίνει το θαύμα σου κοριτσάκι μου αυτή τη φορά! !! Θα δεις! !! Μακάρι κορίτσι μου γλυκο!! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! !!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

51 minutes ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουρα μου ανατριχιασα με το μήνυμά σου.  Θα γίνει το θαύμα σου κοριτσάκι μου αυτή τη φορά! !! Θα δεις! !! Μακάρι κορίτσι μου γλυκο!! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! !!

Σ ευχαριστω μανουλα ομορφη!εισαι πιο ησυχη σημερα;ομορφια μου το ζουζουνι σου ειναι μια χαρα!

Αχ Τονια μου και οι υπολοιπες μανουλες στειλτε μπεμπεδοσκονη!νιώθω ανακούφιση αγάπη! Κυρίως αυτό!οτι λειτουργώ εκει μέσα! Αυτό με τρόμαζε μήπως δεν πάει κάτι καλά! Κάνω αργά ωορρηξιες αυτό θα το αποδεχτω... Μου αρκεί που κάνω !τώρα ελπίζουμε να ναι κ ο τυχερός μήνας μας!ο άντρας μου έλεγε υπομονή θα κανεις... Και σήμερα πήγα με το τεστ στο κρεβάτι!κ χοροπηδουσα!όταν το είδα στο μπάνιο παραμιλουσα μονη μου... Ελεγα πλάκα κανείς;;;; χαχα!

RyZa.png

Kαλή χρονιά ηλιόλουστη επιτέλους!!! Να φουσκώσουν οι κοιλίτσες, όχι απ' τα πολλά τραπέζια όμως :lol:

Μουτζουρίτσα μου, τι ωραία νέα, κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε, βουρ σήμερα πρωτοχρονιάτικα!!!

Ευτυχώς κι εμένα με λυπήθηκε η καταραμένη και γιορτάσαμε την έλευση της νέας χρονιάς όπως της έπρεπε! Φιλιά σε όλες, καλά να περάσετε σήμερα!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

5 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Σ ευχαριστω μανουλα ομορφη!εισαι πιο ησυχη σημερα;ομορφια μου το ζουζουνι σου ειναι μια χαρα!

Αχ Τονια μου και οι υπολοιπες μανουλες στειλτε μπεμπεδοσκονη!νιώθω ανακούφιση αγάπη! Κυρίως αυτό!οτι λειτουργώ εκει μέσα! Αυτό με τρόμαζε μήπως δεν πάει κάτι καλά! Κάνω αργά ωορρηξιες αυτό θα το αποδεχτω... Μου αρκεί που κάνω !τώρα ελπίζουμε να ναι κ ο τυχερός μήνας μας!ο άντρας μου έλεγε υπομονή θα κανεις... Και σήμερα πήγα με το τεστ στο κρεβάτι!κ χοροπηδουσα!όταν το είδα στο μπάνιο παραμιλουσα μονη μου... Ελεγα πλάκα κανείς;;;; χαχα!

Γλυκιά μου είναι πολύ σημαντικό που ηρεμησες.  Και που ο άντρας σου είναι συνεργασιμος. Θα γίνει το θαύμα αυτή τη φορά! Πίστεψε το με όλη σου την ψυχή και θα γίνει! 

Δεν ξέρω αν είμαι πιο ήρεμη.  Σχεδόν απελπισμένη ένιωθα νωρις το πρωί ακριβώς επειδή μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι διάφορα.  Αλλά είπα ότι δεν γίνεται να τρελαθώ και ότι λογικά το μωρό μου πρέπει να είναι καλά εκεί μέσα ακόμα κι αν το στήθος έχει ξεπρηστει κάπως. Κοιμήθηκα ξανα αγκαλιά με τον αντρουλι μου και όταν ξυπνησαμε κάναμε αγαπουλες.  Ένιωσα λίγο πιο φυσιολογική.  Είναι πολύ έντονες οι μεταπτώσεις σε αυτή τη φάση και απλά πρέπει να τις διαχειριστώ. Όσο για το αν θα πάω νωρίτερα στη γιατρό δεν το βλέπω.  Μόνο αν συμβεί κάτι (που φυσικά δεν θέλω να το φαντάζομαι ) και με κάνει να ανησυχώ βάση λογικής.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

10 minutes ago, Τονι@ είπε:

Γλυκιά μου είναι πολύ σημαντικό που ηρεμησες.  Και που ο άντρας σου είναι συνεργασιμος. Θα γίνει το θαύμα αυτή τη φορά! Πίστεψε το με όλη σου την ψυχή και θα γίνει! 

Δεν ξέρω αν είμαι πιο ήρεμη.  Σχεδόν απελπισμένη ένιωθα νωρις το πρωί ακριβώς επειδή μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι διάφορα.  Αλλά είπα ότι δεν γίνεται να τρελαθώ και ότι λογικά το μωρό μου πρέπει να είναι καλά εκεί μέσα ακόμα κι αν το στήθος έχει ξεπρηστει κάπως. Κοιμήθηκα ξανα αγκαλιά με τον αντρουλι μου και όταν ξυπνησαμε κάναμε αγαπουλες.  Ένιωσα λίγο πιο φυσιολογική.  Είναι πολύ έντονες οι μεταπτώσεις σε αυτή τη φάση και απλά πρέπει να τις διαχειριστώ. Όσο για το αν θα πάω νωρίτερα στη γιατρό δεν το βλέπω.  Μόνο αν συμβεί κάτι (που φυσικά δεν θέλω να το φαντάζομαι ) και με κάνει να ανησυχώ βάση λογικής.  

Ετσι μπράβο κοριτσαρα μου! Να σκέφτεσαι οτι πρέπει να σαι πρωτα εσύ καλά για να ναι κ το μωρακι! Οτάν είμαστε ψυχραιμες και σκεφτόμαστε λογικά όλα είναι πιο ξεκάθαρα αλλά σίγουρα καταλαβαίνω πως μάλλον και οι ορμόνες τώρα είναι στα κόκκινα και "ξεφεύγει"συναισθηματικα η κατασταση χώρις να το θες!

RyZa.png

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Ααααχχχχ σας φιλώ όλες!Πολλη χαρα νιωθω!

Μουτζουρακι μουυυυ... αγάπη μουυυυυ...  πόση χαρά νιώθω... ΤΙ ωραίο δώρο.. είδες ψυχουλα μου που στα λέγαμε... απλά κάνεις αργά..ε και; στο πα.. είναι η χρονιά μας! Θα δεις..  

Τονακι μου αγαπημένο έστω ηρεμήσεις λίγο.. είναι όλα καλα εκει μέσα.. μη μου φοβάσαι τίποτα. . 

Εμείς στο δρόμο για Αθήνα.. το βάρος που κ που κ τα τσιμπηματάκια δε με έχουν αφήσει πάντως.. 

Σας φιλώ όλες!! ❤

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

1 hour ago, Rena87 είπε:

Μουτζουρακι μουυυυ... αγάπη μουυυυυ...  πόση χαρά νιώθω... ΤΙ ωραίο δώρο.. είδες ψυχουλα μου που στα λέγαμε... απλά κάνεις αργά..ε και; στο πα.. είναι η χρονιά μας! Θα δεις..  

Τονακι μου αγαπημένο έστω ηρεμήσεις λίγο.. είναι όλα καλα εκει μέσα.. μη μου φοβάσαι τίποτα. . 

Εμείς στο δρόμο για Αθήνα.. το βάρος που κ που κ τα τσιμπηματάκια δε με έχουν αφήσει πάντως.. 

Σας φιλώ όλες!! ❤

Σας ευχαριστώ όλες όλες! Μου τα λεγατε! Ακουγα εγώ η ανυπόμονη; χαχαχα!

Θα κάνουμε την προσπάθεια μας κ ελπίζουμε!

Βρε μηπως να μην θέλαμε να φύγουν τα τσιμπηματακια;

Αχ μακαρι να εχουμε ευχάριστα ομορφιά μου!

Καλη επιστροφη και εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να γυρνατε τρια ανθρωπακια παρέα!

RyZa.png

1 hour ago, moutzoura2016 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες όλες! Μου τα λεγατε! Ακουγα εγώ η ανυπόμονη; χαχαχα!

Θα κάνουμε την προσπάθεια μας κ ελπίζουμε!

Βρε μηπως να μην θέλαμε να φύγουν τα τσιμπηματακια;

Αχ μακαρι να εχουμε ευχάριστα ομορφιά μου!

Καλη επιστροφη και εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να γυρνατε τρια ανθρωπακια παρέα!

Μακάρι καρδούλα μου..Σε ευχαριστώ πολύ.. αν είναι έτσι..ας μη φύγουν τα τσιμπηματάκια..  αντέ βαρα εσύ.. ε! 

Lilypie - (Lzpn)

54 minutes ago, Rena87 είπε:

Μακάρι καρδούλα μου..Σε ευχαριστώ πολύ.. αν είναι έτσι..ας μη φύγουν τα τσιμπηματάκια..  αντέ βαρα εσύ.. ε! 

Χεχε!βαραμε βαραμε ομορφιά!διάβαζα εν τω μεταξύ πως αν αύριο κάνω τεστ κ βγει αρνητικό το αυγό εχει σπάσει... Ενώ αν παραμένει θετικό η LH είναι ακόμα ανιχνευσιμη αρα δεν εχει σπάσει... Ε θα κάνω αλλο ενα αύριο να μου φύγει κ αυτή η έννοια!επαφες εσείς κάθε μέρα μετα.το θετικό είχατε εε;

RyZa.png

4 hours ago, Rena87 είπε:

Σας φιλώ όλες!! ❤

Ρενακι μου εγώ είμαι αισιόδοξη που το έχεις ακόμα. Αν τόσες μέρες ήταν κάτι άλλο δεν θα είχες και τσούξιμο ή κάτι? ? Τι να πω. .μακάρι μακάρι μακάρι! !! Μαζί θα μετράμε μέρες σαν τους φαντάρους! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλη χρονια να εχουμε αγαπημενα κοριτσακια!!!! Υγεια κ πολλα μωρακια ευχομαι κ ολα τα υπολοιπα θα τα βρουμε στην πορεια... παει το παλιο 16 κ ηδη να πω την αληθεια νιωθω μια ανακουφιση!!!!!! Δεν ξερω αλλα με ενα μαγικο τροπο νιωθω οτι το 2017 θα ειναι πραγματι τελειο!!!!! Ηδη Μουτζουριτσα μου ξεκινησαν τα ευχαριστα με το θετικο τεστ, ειδες??? Οποτε καλα εκανες κ επεμεινες...συνεχισε τις επαφες οσο αντεχεις για να εισαι σιγουρη. Αντε Ρενα μου να εισαι η επομενη που θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!! Περιμενουμε!!!! Κ μετα να παρουμε σιγα σιγα κ εμεις σειρα να μη σταματαμε να ακουμε ευχαριστα!!!!

Α μουτζουριτσα για να σε προλαβω να μην απογοητευθεις. Αυτο που λες για τα θετικα τεστ δε νομιζω να ισχυει γιατι αν διαβασεις στις οδηγιες των home test λενε πως σε περιπτωση που δεις θετικο τεστ για δευτερη ημερα υπολογιζεις οτι η ωορρηξια θα συμβει εντος 24-48 ωρων απο το πρωτο θετικο τεστ. Δε λεει κατι π.χ. σταματας τις προσπαθειες γιατι αν δεις δευτερο θετικο το ωοθυλακιο δε θα σπασει. Καταλαβες? Κ εγω εχω πετυχει 2 συνεχομενα θετικα τεστ αλλα δεν εδωσα σημασια κ μετα δεν τα συνεχισα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...