Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Καλή χρονιά αγαπούλα μου! Όλα τα καλά να μας έρθουν αυτή τη χρονιά!!

14 minutes ago, Τονι@ είπε:

Τι θα κάνετε απόψε κοριτσάκια? ?

Εμείς κλείσαμε μπουζουκια στην Πάτρα..μιας και εδω στη Ναυπάκτο δεν έχει τιποτα για ρεβεγιον με κέφι.  Δεν είμαστε του μπουζουκιου γενικά..αλλά για μια φορά το χρόνο..έτσι για χαρά..έτσι για την αλλαγή..κάνουμε και κάτι διαφορετικό..  εσείς;

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Κι εμείς σπίτι τα δύο μας και ο σπόρος. Θα ανάψουμε τζάκι.  Θα φτιάξω σπιτικά Burger που μας αρέσουν πολύ και θα αραξουμε.  Άλλωστε το αγόρι μου θα σχολάσει γύρω στις 11 και αύριο πρωί ξαναδουλευει. Ούτε εγώ βέβαια έχω όρεξη για ξενύχτια. Πρώτη φορά θα κάνουμε πρωτοχρονιά σπίτι μας και μου αρέσει. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

44 minutes ago, Τονι@ είπε:

Τι θα κάνετε απόψε κοριτσάκια? ?

30 minutes ago, Rena87 είπε:

Καλή χρονιά αγαπούλα μου! Όλα τα καλά να μας έρθουν αυτή τη χρονιά!!

Εμείς κλείσαμε μπουζουκια στην Πάτρα..μιας και εδω στη Ναυπάκτο δεν έχει τιποτα για ρεβεγιον με κέφι.  Δεν είμαστε του μπουζουκιου γενικά..αλλά για μια φορά το χρόνο..έτσι για χαρά..έτσι για την αλλαγή..κάνουμε και κάτι διαφορετικό..  εσείς;

Εμείς στην πεθερά μου οικογενειακά...Ετοιμασα κ μια τυρόπιτα που κάνω και τους αρέσει και μετα σε ενα φιλικό σπίτι για χαρτάκι οχι οτι πολυπαιζουμε ετσι για το καλο...κ για την παρεουλα να περάσουν όμορφα οι πρωτες ώρες!

25 minutes ago, vikib είπε:

εμεις τρελα πραγματα χιχι.σπιτι οι 4!πιθανον θα κοιμουνται τα μικρα.ισως να μην αντεξουμε κ μεις ξυπνιοι

Ααααχχχχ εμένα αυτό το 4 μας πολύ μου αρέσει Βίκυ μου!

23 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κι εμείς σπίτι τα δύο μας και ο σπόρος. Θα ανάψουμε τζάκι.  Θα φτιάξω σπιτικά Burger που μας αρέσουν πολύ και θα αραξουμε.  Άλλωστε το αγόρι μου θα σχολάσει γύρω στις 11 και αύριο πρωί ξαναδουλευει. Ούτε εγώ βέβαια έχω όρεξη για ξενύχτια. Πρώτη φορά θα κάνουμε πρωτοχρονιά σπίτι μας και μου αρέσει. 

Σούπερ Τόνια μου! Οι τρεις σας!Ααα κάποια στιγμή να πούμε για τα burgers κάνω κ εγώ σπιτικά πολύ καλά!Να ανταλλαξουμε κανένα tip! 

RyZa.png

Ναι μουτζουρα μου να μου πεις πως τα φτιάχνεις να παίρνω ιδέες.  Εμείς γενικά είμαστε πολύ του φαγητού.  Τρελαινομαστε να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και φαγητά.  (Και είμαι πολύ τυχερή που δεν μου φαίνεται.)

Καλά να περάσετε κοριτσάκια μου! Με το καλό να μπει το νέο έτος για όλους με υγεία πάνω από όλα και πολλά πολλά νινακια! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ναι μουτζουρα μου να μου πεις πως τα φτιάχνεις να παίρνω ιδέες.  Εμείς γενικά είμαστε πολύ του φαγητού.  Τρελαινομαστε να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και φαγητά.  (Και είμαι πολύ τυχερή που δεν μου φαίνεται.)

Καλά να περάσετε κοριτσάκια μου! Με το καλό να μπει το νέο έτος για όλους με υγεία πάνω από όλα και πολλά πολλά νινακια! !

Χαχαχα.. κ εγώ καταβροχθιζω τα πάντα όλη μέρα και είμαι σα τσιλιβιθρακι... χχ..  Θέλω να εγώ συνταγή για μπεργκερ..δεν ξέρω καθόλου πως τα κάνετε..  Μουτζουρακι μου θα είμαστε κ εμείς 3 η δεν ξέρεις..μπορεί κ 4 του χρόνου...

Lilypie - (Lzpn)

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι γιατί θα σκάσω. Από σήμερα το πρωί που μπήκα στην 9η βδομάδα το στήθος μου έχει ξεπρηστει πολύ.  Κι άλλη μια φορά ξεπρηστηκε αλλά όχι τόσο και μετά ξαναπρηστηκε. Λέτε να ανησυχώ.  Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει μέρα που είναι σήμερα αλλά φοβάμαι.  Αν δεν ξαναπρηστει θα τρελαθώ μέχρι τον υπέρηχο. Ξέρω ότι θα με διώξετε και εσείς από την παρέα με το πρήξιμο που σας κάνω.  Καμιά κοπέλα που να έχει ανάλογη εμπειρία μπορεί να με βοηθήσει? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

37 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι γιατί θα σκάσω. Από σήμερα το πρωί που μπήκα στην 9η βδομάδα το στήθος μου έχει ξεπρηστει πολύ.  Κι άλλη μια φορά ξεπρηστηκε αλλά όχι τόσο και μετά ξαναπρηστηκε. Λέτε να ανησυχώ.  Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει μέρα που είναι σήμερα αλλά φοβάμαι.  Αν δεν ξαναπρηστει θα τρελαθώ μέχρι τον υπέρηχο. Ξέρω ότι θα με διώξετε και εσείς από την παρέα με το πρήξιμο που σας κάνω.  Καμιά κοπέλα που να έχει ανάλογη εμπειρία μπορεί να με βοηθήσει? ?

Αγαπούλα μου μπορεί να μην έχω ανάλογη εμπειρία ώστε να σε βοηθήσω.. ξέρω όμως ότι αν ξανά πεις ότι θα σε διωξουμε από την παρέα με αυτά που λες. .θα γίνει χαμός! Μη το ξανά ακούσω! Μη τρελαίνεσαι ρε καρδούλα μου.  .Σε παρακαλώ. . Ξέρω ότι εγώ που στα λέω..κ εγώ τα ίδια θα σας κάνω αν με το καλο μείνω έγκυος κ χειρότερα.. αλλά αυτή τη στιγμή είμαι εδώ για να σου πω ότι αν κάθεσαι κάθε μέρα και παρατηρεις τα πάντα θα τρελαθεις.. κάνε λίγο υπομονή.. Να δεις το μωράκι κ να ηρεμήσεις.. είσαι μόνη σπιτι; τι ώρα έρχεται ο άντρας σου; κάνε κανένα γλυκό να σου περάσει η ώρα.   . Αλλά όχι τέτοιες σκέψεις..

Lilypie - (Lzpn)

18 minutes ago, Rena87 είπε:

Αγαπούλα μου μπορεί να μην έχω ανάλογη εμπειρία ώστε να σε βοηθήσω.. ξέρω όμως ότι αν ξανά πεις ότι θα σε διωξουμε από την παρέα με αυτά που λες. .θα γίνει χαμός! Μη το ξανά ακούσω! Μη τρελαίνεσαι ρε καρδούλα μου.  .Σε παρακαλώ. . Ξέρω ότι εγώ που στα λέω..κ εγώ τα ίδια θα σας κάνω αν με το καλο μείνω έγκυος κ χειρότερα.. αλλά αυτή τη στιγμή είμαι εδώ για να σου πω ότι αν κάθεσαι κάθε μέρα και παρατηρεις τα πάντα θα τρελαθεις.. κάνε λίγο υπομονή.. Να δεις το μωράκι κ να ηρεμήσεις.. είσαι μόνη σπιτι; τι ώρα έρχεται ο άντρας σου; κάνε κανένα γλυκό να σου περάσει η ώρα.   . Αλλά όχι τέτοιες σκέψεις..

Πιστεύω σε καμιά ώρα να έρθει.  Ελπίζω ότι όταν έρθει θα νιώθω πιο ήρεμη και δεν θα γυρνάνε όλο βλακειες στο μυαλό μου. Πέρασα από την δουλειά του το απόγευμα και τον είδα λίγο και ένιωθα καλύτερα.   Στο κάτω κάτω δεν μπορώ να κάνω και πολλά τώρα. Πρέπει να σκεφτώ όμορφα όπως έκανα μέχρι χθες. Ουφ.. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει δύναμη να το ξεπεράσω γιατί είναι απαίσιο συναίσθημα και καμία κοπέλα δεν πρέπει να το νιώθει.  Κι όταν έρθει και η σειρά σου με το καλό εδώ θα είμαι να σε καθησυχάζω. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

8 minutes ago, Τονι@ είπε:

Πιστεύω σε καμιά ώρα να έρθει.  Ελπίζω ότι όταν έρθει θα νιώθω πιο ήρεμη και δεν θα γυρνάνε όλο βλακειες στο μυαλό μου. Πέρασα από την δουλειά του το απόγευμα και τον είδα λίγο και ένιωθα καλύτερα.   Στο κάτω κάτω δεν μπορώ να κάνω και πολλά τώρα. Πρέπει να σκεφτώ όμορφα όπως έκανα μέχρι χθες. Ουφ.. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει δύναμη να το ξεπεράσω γιατί είναι απαίσιο συναίσθημα και καμία κοπέλα δεν πρέπει να το νιώθει.  Κι όταν έρθει και η σειρά σου με το καλό εδώ θα είμαι να σε καθησυχάζω. 

Ηρέμησε ματάκια μου.. όσο μπορείς.. μόλις ανοίξει η πόρτα και τον δεις θα δεις θα αλλαξουν ολα αμέσως.. η ατιμη ψυχολογία τα κάνει όλα! Μη του πεις τίποτα κ τον τρομάζεις.. ξεχνα κάθε αρνητικό..άναψε τα κεράσια σου..βάλε το κρασάκι σας (σε αφήνει ο γιατρός κανένα ποτηρακιι;) χαιδεψε την κοιλιτσα σου.. και χαλαρώστε..  μαζί με τον χρόνο..Να φύγουν κ όλες οι κακιες σκέψεις... υποσχεσαι;;;

Lilypie - (Lzpn)

8 minutes ago, Rena87 είπε:

Ηρέμησε ματάκια μου.. όσο μπορείς.. μόλις ανοίξει η πόρτα και τον δεις θα δεις θα αλλαξουν ολα αμέσως.. η ατιμη ψυχολογία τα κάνει όλα! Μη του πεις τίποτα κ τον τρομάζεις.. ξεχνα κάθε αρνητικό..άναψε τα κεράσια σου..βάλε το κρασάκι σας (σε αφήνει ο γιατρός κανένα ποτηρακιι;) χαιδεψε την κοιλιτσα σου.. και χαλαρώστε..  μαζί με τον χρόνο..Να φύγουν κ όλες οι κακιες σκέψεις... υποσχεσαι;;;

Ναι θα προσπαθήσω πολύ. Δεν θέλω να με βρει ο καινούργιος χρόνος με τέτοιες σκέψεις.   Ο γιατρός δεν με αφήνει καθόλου αλκοόλ αλλά δεν με νοιάζει.  Χαλάλι του. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση. ☺☺ Είναι μερικές στιγμές που είναι τόσο απαραίτητη.  Εύχομαι για όλες μας να μπει χαρουμενα ο καινούριος χρόνος και να φέρει τα καλύτερα! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλή χρονιά κορίτσια!!!

Ευχομαι όλες οι κοιλιτσες να γεμίσουν όμορφα χαρούμενα σπορακια !!

Τόνια μου συμβαίνει να πρήζεται και να ξεπρηζεται το στήθος μην ανυσηχεις ολα είναι καλά!! Αλλά συμπτώματα δεν έχεις;;

Αν θέλεις πάνε πιο νωρίς να το δεις στον υπέρηχο  για να μην ανυσηχεις!!

Εγω με τα ουλτρο δεν καταλαβαινα τίποτα αλλά δυσκοιλιότητα είχα γενικά στην αρχή πολύ, εμένα με έσωσε το κεφίρ, κάθε μέρα αντί για γάλα ένα ποτήρι και ήμουν οκ!

Όλα μαζί τα είπα ευχές ανυσηχιες και ..... δυσκοιλιότητα!χαχα

Καλα να περάσετε όλες!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...