Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Καλή χρονιά, Μαμά!  Να περάσετε όμορφα!  

Η μικρή μου είναι πολύ καλά. Βέβαια, τα βράδια με ξενυχτάει. Νόμιζα ότι είναι από τα δόντια.  Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι είναι το άγχος αποχωρισμού. Πώς να το αντιμετωπίσω δεν ξέρω. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιοιο ή γνωστή μαμακιαση...όσο μπορεις να σαι δίπλα της δεν υπάρχει  άλλη λύση...εμείς ακόμα έχουμε μαμακιαση ώρες ώρες

Καλή χρονιά και σε σας! Να περάσετε τέλεια !ν

yk1yp3.png

Καλημερούδια, κορίτσια μου!!!

Τελευταία μέρα αυτού του χρόνου!!! Εύχομαι να είναι ο επόμενος ακόμα καλύτερος, πιο τυχερός, πιο ευτυχής για όλες μας!

Σάνγκρε μου, γλυκιά μανούλα πια 3 θησαυρών, σου εύχομαι να 'ναι γερά και τυχερά ολόκληρη η γλυκιά συμμορία των αγοριών σου! Το νέο μαγκάκι θα 'ναι ένας καινούριος έρωτας δίπλα στα άλλα, πάντα πρωτοπόρο και τυχερό στη ζωή του!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; Να ξεκουράζεστε οι εγκυούλες, οι υπόλοιπες φαντάζομαι θα καεί το πελεκούδι :wub:

Εμείς εδώ οικογενειακά θα αλλάξουμε τον χρόνο προτού κοιμηθεί το μπουμπουκάκι μας (χαχα, κατά τις 7.30!) και μετά μαμά και μπαμπάς θα πάμε επιτέλους σε ένα πάρτι σε σπίτι πρωτοχρονιάτικο με την παρέα μας! Έχω αποθηλάσει πια εντελώς και σκοπεύω να απολαύσω κι ένα κρασάκι χωρίς τύψεις! Είχα σκοπό και για...άλλα, αλλά αυτή η άτιμη περίοδος έρχεται και ξανάρχεται και μ' έχει πρήξει! Μόλις περάσουν οι πολλές γιορτές θα πάω ξανά για υπέρηχο, κρατάει 7 μέρες, σταματάει για 1 και μετά ξανάρχεται, έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μετά τη βιοχημική, παρ' ότι ποτέ δεν είχα ανωμαλίες κύκλου. 

Ιοιο μου, τόνια, μουτζουρίτσα, σαμμεράκι, Ρενάκι, Σάνγκρε, Μάρτη, Μαμά μου, Ζαμιάκι, νινί, Εβελινάκι και σε όλα τα κορίτσι ένα γλυκό φιλί για μια υπέροχη χρονιά που έρχεται! Αγάπη και υγεία!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!

Μαρτακο μου σ ευχαριστώ για οοολες τις συμβουλες και τις εμπειρίες που μοιραζεσαι μαζί μας!θα τον ρωτησω για τα συμπληρώματα και θα τα πάρω!

Με γεια τα νέα σας δοντακια!η μικρή θα φορτσαρει με τη νέα χρόνια !είμαι σίγουρη!

Ιοιο μου καλημερα και ενα γλυκό φιλί στο κοριτσαρα σου!

Μαμακα καλά να περάσετε! Υγεια και ευτυχία να φέρει ο νέος χρόνος!

Τζο μου να περάσετε όμορφα με.τον αντρουλη σου! Να απολαυσετε τη βραδιά σας και με το καλό ο νεος χρόνος! Να σας φέρει υγεια κ οτι ποθειτε!να πας να το δεις μετα τις γιορτές αυτό με την περίοδο

Τονακι ευτυχώς όλα καλά! Εσύ ήρεμα! Ασε να σε περιποιηθει ο αντρουλης αυτές τις μέρες!

Ρενακι μου πως είσαι σήμερα;

Εγώ και σήμερα πρωι αρνητικό... Εχει καταντήσει γραφικό να σας το γράφω... Τις επαφές μας τις κάνουμε όμως ασχέτως τεστ....τριτη θα τον παρω τηλεφωνο να παω απο εκει μηπως βγαλουμε ακρη!

τώρα θα βγούμε για καφεδακι και τα τελευταια δωράκια! Εφτιαξα χθες βραδυ και τη βασιλόπιτα μου για το καλό και ελπίζω σε μια νέα χρόνια με υγεια και φουσκωμενες κοιλιτσες για όλες μας!

Καλομηνες εγκυμοσύνες στις μέλλουσες μανουλες και σε όσες έχετε τα παιδάκια σας να τα χαιρεστε!σας φιλώ γλυκά όλες!

RyZa.png

Μουτζουρα μου δεν ξέρω τι να πω. .Έχω διαβάσει τόσα πολλά που απλά περιμένω τα πάντα.  Μην απογοητευεσαι όμως.  Ότι τα τεστ δεν έχουν δείξει ακόμα δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις ωορηξια.  Σε ποια μέρα είσαι τώρα? ? Κοίτα να χαρείς τις βόλτες με τον αντρουλη σου . Εμένα ο δικός μου αυτές τις μέρες δουλεύει από πολύ πρωί μέχρι πολύ βράδυ οπότε δεν μπορεί να κάνει και πάρα πολλά άλλα κάνει ότι μπορεί.  Με προσέχει.  

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το φόβο που ένιωσα χθες δεν τον έχω ξανανιώσει.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Αχ καρδουλα μου μείνε ήρεμη γιατί τρομάζει κ το μπεμπακι!όλα καλά θα είναι!πιστεύω από τον επόμενο υπέρηχο και μετα θα ηρεμησεις :-D

20η μερα σήμερα! Αναμενω να δω! Δεν εχω και πολλές επιλογές! Το θέλω πολύ ρε κοριτσάκια! Εσείς μόνο με καταλαβαινετε ποσο! Θα ερθει που θα παει;θα κάνω τα πάντα για να έρθει!

RyZa.png

Καλημέρα σε όλα τα γλυκά κορίτσια της όμορφης παρέας μας!!!

Μουτζούρα μου θα γίνει η ωορρηξία. Γιατί να μην γίνει άλλωστε;;; Αυτές τις ημέρες θα το δεις το θετικό τεστάκι. 

Κορίτσια διαβάζω πολλά μηνύματα και δεν θυμάμαι για κάθε μία ξεχωριστά αλλά σας φιλώ όλες!!!

k0oZp3.png

4 hours ago, Ioio είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! 

Σάνγκρε, συγχαρητήρια συγχαρητήρια! Γέρος και καλοτυχος! 

Τόνια μου, στο λένε όλοι, μην κουράζεσαι.  Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και άσε τους γύρω να σε κακομάθουν. Όταν θα έρχεται το αδερφάκι δεν θα έχεις περιθώρια.  

Μάρτη μου, μικρά παιδιά μικρά βάσανα,  μεγάλα παιδιά μεγάλα βάσανα.  Όσο μπορείς μην το δείχνεις το άγχος,  αν και δυστυχώς τα άτιμα όλα τα καταλαβαίνουν. 

ασε αυτο το αγχος δεν παιζεται....θα σκασω μεχρι τον ιουνη!!!!!!

4 hours ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πως είστε? ? Εμένα με λυπήθηκε ο Θεός μάλλον και προς το παρόν δεν έχω δει τίποτα. Τα τσιμπιματα τα είχα μέχρι τα ξημερώματα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.  Τώρα δεν νιώθω κάτι.  Θα κάτσω πάλι στα αυγά μου και τελος.  Τι αγωνία κι αυτή. ..

μην διακινδυνευεις το μωρουλι!!!!!

3 hours ago, Ioio είπε:

Καλή χρονιά, Μαμά!  Να περάσετε όμορφα!  

Η μικρή μου είναι πολύ καλά. Βέβαια, τα βράδια με ξενυχτάει. Νόμιζα ότι είναι από τα δόντια.  Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι είναι το άγχος αποχωρισμού. Πώς να το αντιμετωπίσω δεν ξέρω. 

αχ το περασακαι εγω ε τα δυο γευματα!!!!! και..... εδωσα καργα στηθος και συνηρθαν!!!!! επισης συμβουλη και της σαγκρε στηθος... φαι οχι πεινασμενα... και μετα αν θελουν στηθος..... και ετσι ειναι ηρεμοι αι το ρυθμιζουν μονοι τους!!!!!
 ααα παε καλυτερα κι το βραδυ... αυτες τις μερες!!!!! εχω καιτοναντρουληαδειουχο και βοηθαει πολυ..... να ξεκουραστουν λιγο τα χερια μου βρε κοριτσια!!!!!!

2 hours ago, Jo sephine είπε:

Καλημερούδια, κορίτσια μου!!!

Τελευταία μέρα αυτού του χρόνου!!! Εύχομαι να είναι ο επόμενος ακόμα καλύτερος, πιο τυχερός, πιο ευτυχής για όλες μας!

Σάνγκρε μου, γλυκιά μανούλα πια 3 θησαυρών, σου εύχομαι να 'ναι γερά και τυχερά ολόκληρη η γλυκιά συμμορία των αγοριών σου! Το νέο μαγκάκι θα 'ναι ένας καινούριος έρωτας δίπλα στα άλλα, πάντα πρωτοπόρο και τυχερό στη ζωή του!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; Να ξεκουράζεστε οι εγκυούλες, οι υπόλοιπες φαντάζομαι θα καεί το πελεκούδι :wub:

Εμείς εδώ οικογενειακά θα αλλάξουμε τον χρόνο προτού κοιμηθεί το μπουμπουκάκι μας (χαχα, κατά τις 7.30!) και μετά μαμά και μπαμπάς θα πάμε επιτέλους σε ένα πάρτι σε σπίτι πρωτοχρονιάτικο με την παρέα μας! Έχω αποθηλάσει πια εντελώς και σκοπεύω να απολαύσω κι ένα κρασάκι χωρίς τύψεις! Είχα σκοπό και για...άλλα, αλλά αυτή η άτιμη περίοδος έρχεται και ξανάρχεται και μ' έχει πρήξει! Μόλις περάσουν οι πολλές γιορτές θα πάω ξανά για υπέρηχο, κρατάει 7 μέρες, σταματάει για 1 και μετά ξανάρχεται, έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μετά τη βιοχημική, παρ' ότι ποτέ δεν είχα ανωμαλίες κύκλου. 

Ιοιο μου, τόνια, μουτζουρίτσα, σαμμεράκι, Ρενάκι, Σάνγκρε, Μάρτη, Μαμά μου, Ζαμιάκι, νινί, Εβελινάκι και σε όλα τα κορίτσι ένα γλυκό φιλί για μια υπέροχη χρονιά που έρχεται! Αγάπη και υγεία!

τζο μου.....καλα να περασεις!!!!!!! φιλακια!!!!!!

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!

Μαρτακο μου σ ευχαριστώ για οοολες τις συμβουλες και τις εμπειρίες που μοιραζεσαι μαζί μας!θα τον ρωτησω για τα συμπληρώματα και θα τα πάρω!

Με γεια τα νέα σας δοντακια!η μικρή θα φορτσαρει με τη νέα χρόνια !είμαι σίγουρη!

Ιοιο μου καλημερα και ενα γλυκό φιλί στο κοριτσαρα σου!

Μαμακα καλά να περάσετε! Υγεια και ευτυχία να φέρει ο νέος χρόνος!

Τζο μου να περάσετε όμορφα με.τον αντρουλη σου! Να απολαυσετε τη βραδιά σας και με το καλό ο νεος χρόνος! Να σας φέρει υγεια κ οτι ποθειτε!να πας να το δεις μετα τις γιορτές αυτό με την περίοδο

Τονακι ευτυχώς όλα καλά! Εσύ ήρεμα! Ασε να σε περιποιηθει ο αντρουλης αυτές τις μέρες!

Ρενακι μου πως είσαι σήμερα;

Εγώ και σήμερα πρωι αρνητικό... Εχει καταντήσει γραφικό να σας το γράφω... Τις επαφές μας τις κάνουμε όμως ασχέτως τεστ....τριτη θα τον παρω τηλεφωνο να παω απο εκει μηπως βγαλουμε ακρη!

τώρα θα βγούμε για καφεδακι και τα τελευταια δωράκια! Εφτιαξα χθες βραδυ και τη βασιλόπιτα μου για το καλό και ελπίζω σε μια νέα χρόνια με υγεια και φουσκωμενες κοιλιτσες για όλες μας!

Καλομηνες εγκυμοσύνες στις μέλλουσες μανουλες και σε όσες έχετε τα παιδάκια σας να τα χαιρεστε!σας φιλώ γλυκά όλες!

ναι... ναι... να ρωτησεις και να τα παρεις!!!!!!! ασε και εγω οταν εδειχνε την γραμμη θετικο ωορυξιας χαιρομουν τοσο πολυ..... σαν θετικο τεστ εγκυμσυνης ενα πραγμα !!!! εεελα κοριτσι μου θα γινει ωορηξια!!!!!

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Μουτζουρα μου δεν ξέρω τι να πω. .Έχω διαβάσει τόσα πολλά που απλά περιμένω τα πάντα.  Μην απογοητευεσαι όμως.  Ότι τα τεστ δεν έχουν δείξει ακόμα δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις ωορηξια.  Σε ποια μέρα είσαι τώρα? ? Κοίτα να χαρείς τις βόλτες με τον αντρουλη σου . Εμένα ο δικός μου αυτές τις μέρες δουλεύει από πολύ πρωί μέχρι πολύ βράδυ οπότε δεν μπορεί να κάνει και πάρα πολλά άλλα κάνει ότι μπορεί.  Με προσέχει.  

Πάντως η αλήθεια είναι ότι το φόβο που ένιωσα χθες δεν τον έχω ξανανιώσει.  

ευτυχως... ο φοβος φυλαει τα ερημα!!!!!! εσυ ξαπλιτσα.... και ξερεις ε!!!! η λεκανη και η πλατη ξαπλωτες...... μονο τοτε ξεκουραζεται η εκανη και η μητρα!!!!!

1 hour ago, nini84 είπε:

Μουτζούρα μου θα γίνει η ωορρηξία. Γιατί να μην γίνει άλλωστε;;; Αυτές τις ημέρες θα το δεις το θετικό τεστάκι. 

Κορίτσια διαβάζω πολλά μηνύματα και δεν θυμάμαι για κάθε μία ξεχωριστά αλλά σας φιλώ όλες!!!

νινακι οοο,τι επιθυμεις γρηγορα!!!!!!

κι απο μενα κουκλιτσες μου πολλα πολλα φιλακια με ευχες για υγεια και γερααα μωρακια!!!!!!!

πιπακο μου..... ειμαστε εδω και σε περιμενουμε!!!!! σε αγαπαμε!!!!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Κορίτσια μου νομίζω ότι έχω αρχίσει και χαζεύω μέσα στο σπίτι τόσες μέρες.  Ήρθαν σήμερα οι γονείς μου και μία φίλη μου και τους είδα και χάρηκα αλλά με έχειπιάσει ένα άγχος για το μωρό.  Αν είναι καλά αν μεγαλώνει αν χτυπάειη καρδούλα του. Δεν ξέρω αν φταίει το χθεσινό ή οι ορμόνες μου ή ότι έχουμε ακόμα 12 μέρες μέχρι το υπέρηχο.  Συγνώμη που σας πρήζω αλλά δεν έχω σε ποιον να τα πω. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

14 minutes ago, Τονι@ said:

Κορίτσια μου νομίζω ότι έχω αρχίσει και χαζεύω μέσα στο σπίτι τόσες μέρες.  Ήρθαν σήμερα οι γονείς μου και μία φίλη μου και τους είδα και χάρηκα αλλά με έχειπιάσει ένα άγχος για το μωρό.  Αν είναι καλά αν μεγαλώνει αν χτυπάειη καρδούλα του. Δεν ξέρω αν φταίει το χθεσινό ή οι ορμόνες μου ή ότι έχουμε ακόμα 12 μέρες μέχρι το υπέρηχο.  Συγνώμη που σας πρήζω αλλά δεν έχω σε ποιον να τα πω. 

Τόνια μου λογικό είναι να έχεις άγχος και ανυπομονησία αλλά μην κάνεις αρνητικες σκέψεις!!! Όλα θα είναι καλά μέχρι τον υπέρηχο, θα το δεις!!! Και εννοείται ότι δεν μας πρήζεις!!!

k0oZp3.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, nini84 είπε:

Νινακι μου καλημέρα κ χρόνια πολλα μακάρι να έρθουν όλα όπως τα θέλουμε και γρήγορα σπορακια μέσα στις κοιλιτσες!!!

15 minutes ago, Τονι@ είπε:

Τόνια μου είναι μια χαρά το μπεμπακι σου! Μόλις το δεις θα ηρεμήσεις !απόλαυσε τις μέρες αυτές λίγο χαλάρωσε... Και θα δεις !θετικές σκέψεις! Ξέρω είναι πολλές οι 12 ακόμα αλλά υπομονή !και δεν μας.πρηζεις καλέ!τι να πω κ εγώ;που σας εχω σκάσει με τα αυγά μου! Χαχα!

Μαρτακο μου ασε αμα δω θετικό ωορρηξιας πάρτυ θα κάνω!χαχαχα!

RyZa.png

Τι κάνει το παρεακι μου; Σας διάβασα γρήγορα γιατί γυρνάω όλη μέρα έξω.. είναι μαγικά εδώ.. έχουμε κ το σκυλάκι μας κ έχει ξετρελαθειιιιιιι με το χιόνι.. 

Μαρτακο μου πόσα πέρασες κ εσύ καλό μου! Τόσα χρόνια.πωω... να αυτά βλέπω κ βουρλιζομαι και φοβαμαι.. Με Γειά τα δοντακια σας ..

Τονια μου μη δημιουργείς προβλήματα χωρίς να υπάρχουν.. είναι κρίμα να αναστατωνεις το μωράκι μας.. δε θέλει να σε νιώθει έτσι.  Αφού όλα καλά είναι..μη φοβάσαι.  Όλες πάντως είχαμε τους πόνους που περιγράφεις..αληθεια.. υπομονή μέχρι να το δεις.. κ δε χρειάζεται όντως να κάνεις τίποτα... καταλαβαίνουμε το άγχος σου απόλυτα..για το τι πρέπει κ τι δεν δε πρέπει να κάνεις.. κάθε μέρα που περνάει καλά..είναι μεγάλο συν.. 

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι περδικι. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό.  Δεν έχω θέμα στην ουρησω αλλά όταν περπατώ έχω ένα βάρος που δεν μπορώ να εντοπίσω καλά από που είναι.  Είναι πολύ χαμηλά στην κοιλιά αλλά αντανακλα κ βαθιά στον κόλπο.  Κάποιες φορές νιώθω λες κ είναι γεμάτη η κυστη μου αλλά πάω τουαλέτα κ πολύ λίγο.. δεν ξέρω αλλά προσπαθώ να μην γκρινιάζω γιατί ο καημενουλης μου με έφερε εδώ να περάσουμε καλά κ εγώ όλο προβλήματα έχω.. 

Μανούλιτσα μου να περάσειςόμορφα... ευχομαι σε όλες..την καθεμία ξεχωριστά.. Μουτζουρακι μου..ζαμιακι..Τζο.. πουλάκι.. αμποτακι ..μαρινα..μαριά..Ηλέκτρα.. νινακι..ιοιο..Βικακι.. Σαμμερακι μου.. πιπη μου γλυκιά.. σαγκρε.. εβελινακι..Βαλεντινακι.. όλες να σας βρει ο νέος χρόνος με υγεία..πολύ αγάπη.. χαμόγελα.. και όσες λαχταραμε τα σπορακια μας..Να μας τα φέρει.. Καλά να περάσετε..όπου κ αν είστε ότι κ αν κάνετε.   . Σας φιλώ γλυκά!! 

Lilypie - (Lzpn)

Καλά να περνάτε ομορφιά μου!ελπίζω σύντομα να νιωσεις καλυτερα!!! Καλη χρόνια να έχετε με υγεία και να φουσκώσει η κοιλιτσα σου καρδουλα μου σύντομα πολύ σύντομα! Σε φιλώ!!!

RyZa.png

20 minutes ago, Rena87 είπε:

Τι κάνει το παρεακι μου; Σας διάβασα γρήγορα γιατί γυρνάω όλη μέρα έξω.. είναι μαγικά εδώ.. έχουμε κ το σκυλάκι μας κ έχει ξετρελαθειιιιιιι με το χιόνι.. 

Μαρτακο μου πόσα πέρασες κ εσύ καλό μου! Τόσα χρόνια.πωω... να αυτά βλέπω κ βουρλιζομαι και φοβαμαι.. Με Γειά τα δοντακια σας ..

Τονια μου μη δημιουργείς προβλήματα χωρίς να υπάρχουν.. είναι κρίμα να αναστατωνεις το μωράκι μας.. δε θέλει να σε νιώθει έτσι.  Αφού όλα καλά είναι..μη φοβάσαι.  Όλες πάντως είχαμε τους πόνους που περιγράφεις..αληθεια.. υπομονή μέχρι να το δεις.. κ δε χρειάζεται όντως να κάνεις τίποτα... καταλαβαίνουμε το άγχος σου απόλυτα..για το τι πρέπει κ τι δεν δε πρέπει να κάνεις.. κάθε μέρα που περνάει καλά..είναι μεγάλο συν.. 

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι περδικι. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό.  Δεν έχω θέμα στην ουρησω αλλά όταν περπατώ έχω ένα βάρος που δεν μπορώ να εντοπίσω καλά από που είναι.  Είναι πολύ χαμηλά στην κοιλιά αλλά αντανακλα κ βαθιά στον κόλπο.  Κάποιες φορές νιώθω λες κ είναι γεμάτη η κυστη μου αλλά πάω τουαλέτα κ πολύ λίγο.. δεν ξέρω αλλά προσπαθώ να μην γκρινιάζω γιατί ο καημενουλης μου με έφερε εδώ να περάσουμε καλά κ εγώ όλο προβλήματα έχω.. 

Μανούλιτσα μου να περάσειςόμορφα... ευχομαι σε όλες..την καθεμία ξεχωριστά.. Μουτζουρακι μου..ζαμιακι..Τζο.. πουλάκι.. μαρινα..μαριά..Ηλέκτρα.. νινακι..ιοιο..Βικακι.. Σαμμερακι μου.. πιπη μου γλυκιά.. σαγκρε.. εβελινακι..Βαλεντινακι.. όλες να σας βρει ο νέος χρόνος με υγεία..πολύ αγάπη.. χαμόγελα.. και όσες λαχταραμε τα σπορακια μας..Να μας τα φέρει.. Καλά να περάσετε..όπου κ αν είστε ότι κ αν κάνετε.   . Σας φιλώ γλυκά!! 

Ρένα θέλω να σου πω κάτι άλλα μην αναστατωθεις πολύ.  Εγώ έτσι ένιωθα όταν έμεινα έγκυος.  Ένα απαλό βάρος και πόνους μέχρι τον κόλπο που δεν είχα ξανανιώσει. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

43 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ρένα θέλω να σου πω κάτι άλλα μην αναστατωθεις πολύ.  Εγώ έτσι ένιωθα όταν έμεινα έγκυος.  Ένα απαλό βάρος και πόνους μέχρι τον κόλπο που δεν είχα ξανανιώσει. .

Μαρεσει το μην αναστατώθεις πολύ... αλλά έχω ανατρίχιασει ολόκληρη...  μα δεν είναι πολύ νωρίς όμως μα νιώσω κάτι τέτοιο..;; αυτό ξεκίνησε την επόμενη μέρα αφού πέτυχα ωορρηξια... κ μένει εκεί σταθερά.. αχ τι να πω.... με τρελάνες  τώρα άαααααααααα.........   

Τοένιωθες κ όταν περπατας;;

50 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Καλά να περνάτε ομορφιά μου!ελπίζω σύντομα να νιωσεις καλυτερα!!! Καλη χρόνια να έχετε με υγεία και να φουσκώσει η κοιλιτσα σου καρδουλα μου σύντομα πολύ σύντομα! Σε φιλώ!!!

Αγαπουλιτσα μου ευχομαι να φουσκωνουμε παρέα...

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...