Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

Σαγκρε να σου ζησει!!! Γέρος και καλότυχος!!

Τόνια μου μην ανυσηχεις ολα καλά είναι!! Αν νιώθεις αδύναμη μην κάνεις τίποτα και ξεκουρασου

Μουτζουριτσα μου μην πεφτεις θα δεις θα γίνει ωορηξια !!

Αμποτακι  μία χαρά όλα!! Τζάμπα το άγχος!! Καλές προσπάθειες και σε αυτόν τον κύκλο!

Ρενα μου φαντάζομαι ποσό όμορφα είναι εκεί που είστε!! Χαλάρωσε και απόλαυσε!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαγκρε μου να σου ζησει ο παιδαρος....μαμα κ μενα με συγκινησες..περασα μια πολλλλλη δυσκολη χρονια αλλα συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα....ολες συνεχιζουμε ετσι...πρεπει επιβαλλεται.χαιρομαι πολυ που υπαρχετε στη ζωη μου ολες!!!!μαμα βικυ σαγκρε ρενακι μουτζουρα τανια εβελινα αμποτ ζαμια τζο μαρινα μαρια ελια ειρηνη ελενα νινι ντεκ χρυσα.........αν ξεχναω καμια ας με συγχωρεσει......κ φυσικα...την πιπη μας που δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου

26 minutes ago, Rena87 είπε:

Αχ Ζαμιακι μου.. 2 χρονια;;;;;; φαντάζομαι το βλέπεις κ δεν το πιστευεις;;;;!!!!!! Αχ... να ρθουν αυτές οι στιγμές σε όλες μας... στελνε..στελνε   μπεμπεδοσκονηηηηη....

Ρενα μου 2 χρονια....και η ψυχολογια στα πατωματα...μην αφησει καμία τον εαυτό της να πεσει!!κοριτσια μου θα έρθει το θαυματακι σας..!!!

Τον κοιταω και κλαιω....τοση χαρα.....Ειναι η ζωη μου....Θα το Ζησεις γλυκια μου....

15 minutes ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια είμαι να σκάσω.  Όλα πήγαιναν μια χαρά και εγώ η πανέξυπνη πήγα να βάλω ένα ξύλο στο τζάκι και μου βγήκε πιο βαρύ από όσο υπολόγιζα. Τώρα τα έχω κάνει από το φόβο μου μην μου κατέβει πάλι τίποτα και έχω θυμώσει απίστευτα με τον εαυτό μου. 

Από την άλλη διαπιστώνω κάθε μέρα ότι απλά πράγματα (όπως μια κούπα στο νεροχύτη με μερικά πιρουνια μεσα) μου φαίνονται παράλογα βαριά. Και εγώ πάντα είχα πολύ δυνατα χέρια.  Νομίζω ότι έχω χάσει πλέον το αντικειμενικο μέτρο.  

Όπως και να έχει τώρα φοβάμαι μην έκανα καμία βλακεια.  Δεν θα συγχωρεσω τον εαυτό μου αν δω πάλι τίποτα. 

Πρόσεχε το μπεμπε γλυκια μου.ολα καλα;;;;;

10 minutes ago, zamia είπε:

Ρενα μου 2 χρονια....και η ψυχολογια στα πατωματα...μην αφησει καμία τον εαυτό της να πεσει!!κοριτσια μου θα έρθει το θαυματακι σας..!!!

Τον κοιταω και κλαιω....τοση χαρα.....Ειναι η ζωη μου....Θα το Ζησεις γλυκια μου....

Πρόσεχε το μπεμπε γλυκια μου.ολα καλα;;;;;

Προς το παρόν όλα καλά. Λίγο η μέση μου και μερικά τσιμπιματα.  Τι να κάνω βρε κορίτσια. Είμαι τόσες μέρες μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να μην κάνω τίποτα.  Ελπίζω να μην έγινε κάτι.  Θα σας ενημερώσω. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Σας ευχαριστω ολες πολυ ειναι καλα εναι κουκλι με παιδεψε λιγο στον τοκετο αλλα χαλαλι του τα υπολοιπα αργοτερα και στα δικα σας οι υπολοιπες μπολικη σαγκρεδοσκονη.

Διαφημίσεις

Σαγκρε μπράβο!! Θέλουμε την ιστορία τοκετού όταν μπορεσεις!! Το μ1 και το μ2 τώρα που λείπεις πως είναι;;

Καλούς θηλασμους και σε περιμένουμε να μας πεις νεα κατορθώματα και από το μ3!!

Τόνια μου μην στεναχωριεσαι όλα καλά θα είναι, βγες και καμία χαλαρή βόλτα μην σκας μέσα στο σπίτι 

yk1yp3.png

1 hour ago, zamia είπε:

Ρενα μου και όμως τα εκανα ολα.......................Η εμμονη μου για παιδι με ειχε κανει να "ξεφυγω"....

Σου στελνω μπεμπεδοσκονη γιατι σε λίγο θα ζήσεις και εσυ τετοιες στιγμες.!!!

Μουτζουριτσα μου σχεδον 2 χρονια....κοριτσι μου οταν θέλεις κάτι τοοοοοσο πολυ δε γίνεται να το βγαλεις απο το μυαλο σου...

Φυσικά και δεν γίνεται να βγει απο το μυαλό Ζαμια μου!και εγώ το θέλω πολύ...το σκέφτομαι με φαντάζομαι μαμά... Να μην πεφτω οφείλω να το κάνω...αλλά να μην αγχωνομαι δύσκολο!!!

Αχ μετα από δύο χρόνια πως να μην τον χαζευεις;;;;

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Κορίτσια είμαι να σκάσω.  Όλα πήγαιναν μια χαρά και εγώ η πανέξυπνη πήγα να βάλω ένα ξύλο στο τζάκι και μου βγήκε πιο βαρύ από όσο υπολόγιζα. Τώρα τα έχω κάνει από το φόβο μου μην μου κατέβει πάλι τίποτα και έχω θυμώσει απίστευτα με τον εαυτό μου. 

Από την άλλη διαπιστώνω κάθε μέρα ότι απλά πράγματα (όπως μια κούπα στο νεροχύτη με μερικά πιρουνια μεσα) μου φαίνονται παράλογα βαριά. Και εγώ πάντα είχα πολύ δυνατα χέρια.  Νομίζω ότι έχω χάσει πλέον το αντικειμενικο μέτρο.  

Όπως και να έχει τώρα φοβάμαι μην έκανα καμία βλακεια.  Δεν θα συγχωρεσω τον εαυτό μου αν δω πάλι τίποτα.

54 minutes ago, mama82 είπε:

Σαγκρε να σου ζησει!!! Γέρος και καλότυχος!!

Τόνια μου μην ανυσηχεις ολα καλά είναι!! Αν νιώθεις αδύναμη μην κάνεις τίποτα και ξεκουρασου

Μουτζουριτσα μου μην πεφτεις θα δεις θα γίνει ωορηξια !!

Αμποτακι  μία χαρά όλα!! Τζάμπα το άγχος!! Καλές προσπάθειες και σε αυτόν τον κύκλο!

Ρενα μου φαντάζομαι ποσό όμορφα είναι εκεί που είστε!! Χαλάρωσε και απόλαυσε!

Τονακι μου μην ανησυχεις δεν θα έκανες ζημιά...αλλά σίγουρα θέλει προσοχή! Χαλάρωσε και χάιδεψε την κοιλιτσες σου και όλα θα ναι καλά!

51 minutes ago, Σαμμερ είπε:

Σαγκρε μου να σου ζησει ο παιδαρος....μαμα κ μενα με συγκινησες..περασα μια πολλλλλη δυσκολη χρονια αλλα συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα....ολες συνεχιζουμε ετσι...πρεπει επιβαλλεται.χαιρομαι πολυ που υπαρχετε στη ζωη μου ολες!!!!μαμα βικυ σαγκρε ρενακι μουτζουρα τανια εβελινα αμποτ ζαμια τζο μαρινα μαρια ελια ειρηνη ελενα ντεκ χρυσα.........αν ξεχναω καμια ας με συγχωρεσει......κ φυσικα...την πιπη μας που δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου

24 minutes ago, sangreluna είπε:

Σας ευχαριστω ολες πολυ ειναι καλα εναι κουκλι με παιδεψε λιγο στον τοκετο αλλα χαλαλι του τα υπολοιπα αργοτερα και στα δικα σας οι υπολοιπες μπολικη σαγκρεδοσκονη.

Και εμείς χαιρομαστε Σαμμερακι μου που σε εχουμε ...μας δίνεις ενέργεια και χαμόγελα!

Το.μυαλό δεν έχει φύγει ουτε μέρα απο την πιπι..... Να ναι όσο είναι αυτο εφικτό καλα!

Αχ ο παίδαρος σου Σανγκρε μου! Σε ευχαριστούσε μανούλα υπεροχη για τις τρυφερές στιγμές που μας μεταφέρεις! Κ για την σανγκρεδοσκονη!χαχαχα!

RyZa.png

13 minutes ago, Τονι@ είπε:

Ευτυχώς δεν είδα κάτι προς το παρόν. .αλλά έχω σουβλιες. 

Μην το σκεφτεσαι τονια μου, σουβλιες ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι κ αλλιως. Ολα καλα θα πανε, απλα προσεχε για να μην αγχωθεις ετσι ξανα. Μονο θετικες σκεψεις θελω!!!!

2 hours ago, Σαμμερ είπε:

Σαγκρε μου να σου ζησει ο παιδαρος....μαμα κ μενα με συγκινησες..περασα μια πολλλλλη δυσκολη χρονια αλλα συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα....ολες συνεχιζουμε ετσι...πρεπει επιβαλλεται.χαιρομαι πολυ που υπαρχετε στη ζωη μου ολες!!!!μαμα βικυ σαγκρε ρενακι μουτζουρα τανια εβελινα αμποτ ζαμια τζο μαρινα μαρια ελια ειρηνη ελενα νινι ιοιο ντεκ χρυσα.........αν ξεχναω καμια ας με συγχωρεσει......κ φυσικα...την πιπη μας που δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου

Διαφημίσεις

10 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Αυτό ακριβώς και εγώ ξέρω  Abbotακι μου!το μονο σταθερό κομματι είναι απο την ωορρηξία και μετα! Κ σχετικα νωρίς τα ξεκιναω αλλά λέω μήπως και γτ ο προτελευταίος ηταν κ 29!!!!αλλά σταθερά κάνω μεγάλους αρα αργά ωορρηξία!θα συνεχίσω!το θέμα είναι να το δω το θετικό! Κ ας είναι και 22 μέρα αρκεί να δω θετικό να ηρεμησω λίγο!

Ρενακι μου πεφτω σηκωνομαι!θα τακαταφέρουμε!ειναι πολύ σημαντικό πως γυναίκες με τον ίδιο σκοπό η με ηδη παιδάκια που πέρασαν απο αυτό το στάδιο η που είχαν δύσκολα η πιο εύκολα μοιραζομαστε εμπειρίες φόβους αλλά κ τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής...την ίδια τη ζωή κ νοιαζομαστε η μια για την άλλη! Λοιπον εχω να πω πως  για γυναίκες με τέτοιες ψυχές...εεε όλα θα έρθουν..δεν γίνεται να μην έρθουν! :-D

οοοοολα τα σπορακια γρηγορα....... να ερθουν!!!!!!

λοιπον μουτζουριτσα μου.... τεσσερα χρονια προσπαθουσα για την κορη μου!!!!!! και πεντε για τα διδυμα!!!!!!! και το τι δεν καναμε με τον αντρα μου!!!!! γιατρους???? κολπα????? τα ποδια ψηλα στον τοιχο???? μαξιλαρια????ας μην τα σκεφτομαι!!!!! ενα ειναι σιγουρο σε καταλαβαινω!!!!! κυκλο???? απο 32εως 52ημερες κπ φρες εκανε και κανενακουλο των 26-28ημερων!!!!! τελικα η κορη πιαστηκε σε κυκλο περιπου 40ημερων δλδ περιμενα περιοδο υπολογισιμη 35 ημερων και εκανα ωορυξια και συληψη μια βδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο!!!! ουτε οι γιατροι ξερανε αμου πουνε το γιατι!!!!! υπερηχητικα εξεταζομουνα συχνα γιανα βρω τις γονιμες και μου δινανε και τον υπερηχο γα το εν δυναμει γονιμοποιημενο μωρακι!!!!!αν τα ειχα φυλαξει θα ειχα ενα αλπουμ με πιθανα γονιμοποιημενα ωαρια που δεν ειχαν τυχη!!!!! θεραπειες και εγχειρηση κυρσοκοιλης ο συζυγος!!!!! εεεεεεε μετα τσουπ ηρθε η μπεμπα!!!!!!!!

λοιπον εσεις δεν θα εχετε την δικη μου πορεια...... στο υπογραφω!!!!!!!

ααααα για καλες ωορηξιες βοηθαει η λιγαρια θα χαπακια φαρμακευτικα... το επιστημονικο της ονομα agnous!!!!! γιατρος μας το εδωσε!!! και στρωνι και τον κυκλο!!!!! επισης το φυλικο η οι βιταμινες pregnacare για οσες προσπαθουν για συλληψη...... υπαρχουν αντιστοιχες και αντρικες που δυναμωνουν το σπερμα.... εχουν και οι δυο φυλικο!!!!!!

τι αλλο.... υπαρχει μια αλοιφη κολπικη-ασφαλη για χρηση οταν προσπαθεις να συλλαβεις!!!!! (seriously fun baby-making!!!! που δεν βλαπτει το σπερμα και βοηθαει στο να δημιουργηθει το καλυτερο περιβαλλον για γονιμοποιηση pre-seed (fertility-friendly-personal lubricant με την συμφωνη γνωμη γυναικολογου επισης!!!!! υγιεινη κι ποιοτικη διατροφη κι οι δυο!!!!!! εννοειται βλαπτει το τσιγαρο και βοηθαει η γυμναστικη η νορμαλ....(οχι βαρυ οι αντρες κλπ) και τσουπ εαν δεν υπαρχει εμφανη ιατρικο προβλημα ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!

επισης χρειαζεται ορμονολογικος και ενδοκρινολογικος ελεγχος κι εξισορροπηση!!!!!!!!!

οοοοο,τι αλλο θυμηθω θα σας το πω κοριτσια μου!!!!!

9 hours ago, zamia είπε:

..Οταν κοιμαται ο μπεμπης τρεχω να κανω δουλειες....και οταν τον θηλαζω με περνει ο υπνος τα βραδια..τι κουραση;;αλλα ειναι ωραια!!!!!

Ανεπαναληπτες στιγμες......!!

Ειμαστε Καλα!!μεγαλώνουμε και τρελενουμε ολο και περισσοτερο τη μαμα και τον μπαμπα!:-) 

Καπου πηρε το ματι μου για επαφες...ντουζ... κτλ...

Εγω τα ειχα κανει οοοοολα...και τα ποδια κατακόρυφα....και ξαπλωμενη με μαξιλάρι...και στασεις που βοηθουσαν...θερμομετρηση.......τα παντα απο εξετασεις....αλλα δεν γινοταν τιποτα..το μηνα λοιπον που εμεινα έγκυος πραγματικα δεν εκανα τιποτα απολύτως..και τσουπ!!ήρθε ο παιδαρος!!

Να πω την αλήθεια.."άγχος"ειχα παντα...και συνέχεια σκεφτομουν πτι θελω παιδακι...

Λοιπόν,σε οσες κοπελες προσπαθούν,ευχομαι ολόψυχα τπ 2017 να γεμισει τις κοιλιτσες τους!!!!

Σε οσες ετοιμάζονται για γεννα.....με το καλο!!

Σε οσες γεννησαν;;να τα χαιρόμαστε!!!

Σας φιλωωωωω!!!!

χαχαχα!!!! ζαμιακι μου πολυ γελασα!!!!! τι μου θυμησες!!!!!! τι εχουμε περασει απο τον μαρτη του 2016 που σας γνωρισα!!!!! να μου φιλησεις τον ερωτα σου!!!! το θαυματακι που σου χαρισε ο Θεος!!!! ασε... οσο μεγαλωνει......θα λιωνεις λεμε!!!!

9 hours ago, Rena87 είπε:

Χαχα.  . Ζαμιακι μου γέλασα με αυτά που περιέγραψες.. τα ποδια ψηλά λέει...  

ΤΙ ομορφες στιγμες ζεις με το θαύματακι σου.. πολύ χαίρομαι καλο μου.. φιλιά πολλά!

ρενακι μου να περασεις τελεια!!!!! τελικα εφυγε το βαρος???? εισαι περδικι τωρα????? κι εγω νομιζω οτι ειναι συμπτωση το τσουξιμο-βαρος-πιθανη ουρολοιμωξη!!!
απο δικη μου εμπειρια... δεν παθαινεις τιποτα οταν κρατας τους κανονες υγεινης!!!!! εμεις καλο πλυσιμο πριν..... και μετα το κρταγα σιγουρα κανενα μισαωρο η και κοιμομουνα!!!! επισης εχω ενα νεφρο απο εξι μηνων και προσεχω πολυ να μην παθω  ουρολοιμωξη..... προφυλακτικο ουρολοιμωξης το γκραμπερι χωρις ζαχαρη και αλατι σε μαλακες καψουλες!!!!!
 κανεςοοο,τι μπορεις!!!!! και οοο,τι δεν σου προκαλει αγχος!!!! πχ εγω δεν εκανα ποτε θερμομετρηση ουτε σημειωνα τα υγρα υφη...χρωμα...ποσοτητα....με τρελενε!!!! αλλες φιλεναδες το κανανε!!!!! οκ!!!! εδω ειμαστε για να ανταλασουμε ιδεες.... εμπειριες.... αγωνιες.....και ετσι δενομαστε!!!!! φιλακια... φιλακια πολλα!!!!!

6 hours ago, Τονι@ είπε:

ελα βρε αγαπουλα μου!!!!! κατσε λιγο ησυχη!!!!!!

5 hours ago, Τονι@ είπε:

Προς το παρόν όλα καλά. Λίγο η μέση μου και μερικά τσιμπιματα.  Τι να κάνω βρε κορίτσια. Είμαι τόσες μέρες μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να μην κάνω τίποτα.  Ελπίζω να μην έγινε κάτι.  Θα σας ενημερώσω. 

τελικα τωρα???? ολα καλα???? οι σουβλιες περασαν?????? με αγχωσες καλη μου!!!!

17 hours ago, Rena87 είπε:

Σαγκρεεε.. Να σου ζησει καλό μου! Γερό κ τυχερό... 

Καλημέρα κοριτσαρες μου!! 

Τονακι πως εισαι; ξεκουραζεσαι; 

Σαμμερακι ο μικρός καλά; 

Μαμακα η Μελινα καλυτερα;

Μαρακι να πράξεις όπως νιώθεις εσύ καλύτερα.. αν δεν αντεχεις την αναμονή..πήγαινε για χοριακη.. αλλιώς μετά.. 

Νινακι το καψαμε χθες;;

η μουτζουριτσα μου πως είναι σημερα; 

Μαρτακο γιορτές είναι..περιμένεις κ εσύ να έχει το μυαλό της στο διαβασμα;;

Εμείς σήμερα ξεκινάμε για ορεινή  Ναυπακτια.  Πάει ο ήλιος.. κρυοοοο... χιονιιιι... εγώ ευτυχώς καλύτερα.. λίγο βάρος μόνο κάτω.. 

Γλυκιά καλημέρα σε όλες..  αμποτακι.. βικακι.. Ζαμιακι..πουλάκι.. ηλεκτρακι.. Τζο..:mad:

ολοι οι καθηγητες ερχονται στο σπιτι ιδαιτερα...... και την κραζουν συνεχεια!!!!!!! αααχ ποτε θα στρωθει.... εγω αγχωνομαι πιο πολυ απο εκεινη αλλα δεν θελω να της το λεω!!!! τωρα τι βγαζω..... αλλο καπελο!!!!! θα σκασω μεχρι τον ιουνη που θα δωσει...... ειναι σαν αλλη μια δυσκολη εγκυμσυνη!!!!!!!!

16 hours ago, mama82 είπε:

Σαμερακι καλά να περάσετε!!

Κι ή Μελίνα είναι κάπως καλύτερα βέβαια αν έπινε σωστά το φάρμακο  θα ήταν τελείως καλά αλλά τουλάχιστον  έχει βελτίωση και μέχρι αύριο θα ναι περδικι!!

Αυτό που ήθελα να πω μέρες τώρα είναι ότι χαίρομαι πολύ που ή σαμερ και ή ρενα που ήταν πιο πεσμένες είναι πολύ καλά!!

Επίσης εχουμε μία παρέα πολύ όμορφη και ευχάριστη και έχουμε να ζήσουμε πολλές χαρές ακόμα όταν έρθουν τα σπορακια  στις κοιλιτσες!! Ελπίζω και όταν φωλιάσουν τα θαυματακια στις κοιλιτσες και όταν έρθει ή ώρα να γεννηθούν γερά στις αγκαλιτσες μας να είμαστε ακόμα εδώ και να τα λέμε , τώρα για συμπτώματα και εμφυτευσεις μετά τις πορείες από τις εγκυμοσύνες γεννητουρια και κατορθώματα!! Συγκινήθηκα ή χαζή....

Αύριο θα αλλάξει ο χρόνος και ευχομαι να ναι ο πιο τυχερός και χαρούμενος μας!! Με το καλό σε όλες κορίτσια!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

πως σου βγηκαν ομορφη και γλυκεια μανουλα ετσι!!!!!!!! αγκαλιτσα!!!! το μελινακι περδικι θα ναι αυριο!!!!!

εεεεελατε οι χαρες να ερχονται μια μια!!!!!! πολυ μου αρεσε η ευχη αυτη!!!!! ολες να απολαυστε αυτη τη χαρα που λαχταρατε μεσα στο 2017!!!!!!!!!

κοριτσια τα αγορια βγαλανε κι αλλα δοντια!!!!!! τα πανω δεξια αριστερα απο τα μεσσαια!!!!!

την καληνυχτα μου σε ολες!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα, κορίτσια! 

Σάνγκρε, συγχαρητήρια συγχαρητήρια! Γέρος και καλοτυχος! 

Τόνια μου, στο λένε όλοι, μην κουράζεσαι.  Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και άσε τους γύρω να σε κακομάθουν. Όταν θα έρχεται το αδερφάκι δεν θα έχεις περιθώρια.  

Μάρτη μου, μικρά παιδιά μικρά βάσανα,  μεγάλα παιδιά μεγάλα βάσανα.  Όσο μπορείς μην το δείχνεις το άγχος,  αν και δυστυχώς τα άτιμα όλα τα καταλαβαίνουν. 

Καλημέρα κορίτσια μου. Πως είστε? ? Εμένα με λυπήθηκε ο Θεός μάλλον και προς το παρόν δεν έχω δει τίποτα. Τα τσιμπιματα τα είχα μέχρι τα ξημερώματα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.  Τώρα δεν νιώθω κάτι.  Θα κάτσω πάλι στα αυγά μου και τελος.  Τι αγωνία κι αυτή. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

4 minutes ago, Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πως είστε? ? Εμένα με λυπήθηκε ο Θεός μάλλον και προς το παρόν δεν έχω δει τίποτα. Τα τσιμπιματα τα είχα μέχρι τα ξημερώματα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.  Τώρα δεν νιώθω κάτι.  Θα κάτσω πάλι στα αυγά μου και τελος.  Τι αγωνία κι αυτή. ..

Τα τσιμπήματα μπορεί να είναι και άσχετα,  απλά επειδή μεγαλώνει η μήτρα.  Βέβαια,  κάτσε στα αυγά σου :)

Μαμά, περαστικά και από εμένα! Σήμερα,  πώς είναι η μικρή;  

Καλημέρα κορίτσια!!

Μάρτη μου με γεια τα δοντακια σας!! Γερά να ναι!!

Μην σκας για την κόρη θα τα καταφέρει μία χαρά!!

Τόνια μου όλα καλά τα τσιμπήματα είναι και πού μεγαλώνει ή μήτρα κι εγώ τα είχα και νομίζω όλες!!

Ιοιο μου τι κάνει ή μικρούλα σου;;

Εμείς αν και καλύτερα έχουμε τρελή γκρινια! Ελπίζω να ξαναέρθει το χαρούμενο μου παιδακι σύντομα γιατί το γκρινιαρικο μου παιδακι δεν παλευεται!! Χαχα

Κορίτσια μου σε λίγο θα έχω κόσμο θα έρθει ή αδερφή μου μετά ανηψιά μου και ενα ζευγάρι με ένα μωρό 6 μηνών ,οι νόνοι της Μελίνας και ανυπόμονω

Οπότε θα σας ευχηθω από τώρα 

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και αγάπη!! Να γεμίσουν οι κοιλιτσες και με το καλό να έρθουν στις αγκαλιες το 2017!!

Φιλάκια πολλά!!

• Μου αρέσει 1

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...