Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Ειμαι εγκυος η οχι...συλληψη και γονιμες μερες

Recommended Posts

μουτζουρα μπορει να εκανες 10-11,νωρις αλλα ποτε δ ξερεις.τοσο εκανα οταν επιασα τον μικρο.ενω στην κορη 20-21ειχα κυκλους 30-35ημ οποτε μπορει να κανεις τις επομενες μερες.

καλο θα ηταν να παρεις δευτερη γνωμη κ να παρακολουθησεις ενα μηνα υπερηχογραφικα την ωορρηξια ξεκινωντας απο 8-9μερα

τα μικρα μου καλα.γεμισαμε παιχνιδια απο γιαγιαδες,θειες κ νονους κ η μικρη εχει ξεσαλωσει.ο μικρος ειχε λιγη γκρινιτσα το βραδυ γτ κουραστηκε τη μερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Abbot είπε:

Μουτζουριτσα μου εγω παλι νομιζω οτι κανεις αργα ωορρηξια γι αυτο εχεις κ μεγαλους κυκλους, θα δεις που αυριο η μεθαυριο θα την πιασεις... συνεχισε παντως τα τεστ. Η φαση του κυκλου που λεγεται ωχρινικη κ ξεκιναει μετα την ωορηξια μεχρι να μας ερθει περιοδος κραταει απο 12 εως 16 ημερες περιπου. Σκεψου οποτε τους προηγουμενους κυκλους σου κ αφαιρεσε απο την πρωτη ημερα της περιοδου απο 12 ως 16 ημερες για να δεις ποια ημερα του κυκλου εκανες ωορρηξια. Καπως ετσι εκανα κ εγω για να δω ποτε περιπου να ξεκιναω τα τεστ. Αντε με το καλο!!!!

Θα συμφωνησω κ εγω μαζι σου Ρενα μου... ευτυχως βρηκα αυτη την υπεροχη παρεα απο οπου μπορουμε να παιρνουμε δυναμη για να προχωραμε, αφου κ για μενα το 2016 ηταν αρκετα δυσκολο...

Αυτό ακριβώς και εγώ ξέρω  Abbotακι μου!το μονο σταθερό κομματι είναι απο την ωορρηξία και μετα! Κ σχετικα νωρίς τα ξεκιναω αλλά λέω μήπως και γτ ο προτελευταίος ηταν κ 29!!!!αλλά σταθερά κάνω μεγάλους αρα αργά ωορρηξία!θα συνεχίσω!το θέμα είναι να το δω το θετικό! Κ ας είναι και 22 μέρα αρκεί να δω θετικό να ηρεμησω λίγο!

Ρενακι μου πεφτω σηκωνομαι!θα τακαταφέρουμε!ειναι πολύ σημαντικό πως γυναίκες με τον ίδιο σκοπό η με ηδη παιδάκια που πέρασαν απο αυτό το στάδιο η που είχαν δύσκολα η πιο εύκολα μοιραζομαστε εμπειρίες φόβους αλλά κ τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής...την ίδια τη ζωή κ νοιαζομαστε η μια για την άλλη! Λοιπον εχω να πω πως  για γυναίκες με τέτοιες ψυχές...εεε όλα θα έρθουν..δεν γίνεται να μην έρθουν! :-D

RyZa.png

3 minutes ago, moutzoura2016 είπε:

Αυτό ακριβώς και εγώ ξέρω  Abbotακι μου!το μονο σταθερό κομματι είναι απο την ωορρηξία και μετα! Κ σχετικα νωρίς τα ξεκιναω αλλά λέω μήπως και γτ ο προτελευταίος ηταν κ 29!!!!αλλά σταθερά κάνω μεγάλους αρα αργά ωορρηξία!θα συνεχίσω!το θέμα είναι να το δω το θετικό! Κ ας είναι και 22 μέρα αρκεί να δω θετικό να ηρεμησω λίγο!

Ρενακι μου πεφτω σηκωνομαι!θα τακαταφέρουμε!ειναι πολύ σημαντικό πως γυναίκες με τον ίδιο σκοπό η με ηδη παιδάκια που πέρασαν απο αυτό το στάδιο η που είχαν δύσκολα η πιο εύκολα μοιραζομαστε εμπειρίες φόβους αλλά κ τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής...την ίδια τη ζωή κ νοιαζομαστε η μια για την άλλη! Λοιπον εχω να πω πως  για γυναίκες με τέτοιες ψυχές...εεε όλα θα έρθουν..δεν γίνεται να μην έρθουν! :-D

Πολύ ωραίο αυτό που είπες Μουτζουρακι μου... κ όταν  είμαστε ενωμένες.. είναι μαγική αυτή η δύναμη και τα νικά όλα!!

Lilypie - (Lzpn)

1 minute ago, vikib είπε:

μουτζουρα μπορει να εκανες 10-11,νωρις αλλα ποτε δ ξερεις.τοσο εκανα οταν επιασα τον μικρο.ενω στην κορη 20-21ειχα κυκλους 30-35ημ οποτε μπορει να κανεις τις επομενες μερες.

καλο θα ηταν να παρεις δευτερη γνωμη κ να παρακολουθησεις ενα μηνα υπερηχογραφικα την ωορρηξια ξεκινωντας απο 8-9μερα

τα μικρα μου καλα.γεμισαμε παιχνιδια απο γιαγιαδες,θειες κ νονους κ η μικρη εχει ξεσαλωσει.ο μικρος ειχε λιγη γκρινιτσα το βραδυ γτ κουραστηκε τη μερα

Η καλύτερη τους είναι τώρα! Ομορφες στιγμές να ναι ολη τους η ζωή!Βιβακι μου θα φανεί απο την μέρα που θα αδιαθετησω.ποτε έκανα αλλά αν ηταν τόσο νωρίς τώρα θα ήμουν ήδη σε φαση πριν την αδιαθεσία κ θα είχα τα συνήθη συμπτώματα μα τπτ δεν μάρτυρα κάτι τέτοιο... Ασε που ακόμα δεν εχω δει καν τα χαρακτηριστικά υγρά της ωορρηξιας!ας ελπίζουμε να είναι τις επόμενες μέρες! Υπερηχογραφικά ήθελα κ τώρα μα κ ο γιατρός υπολόγιζε με βαση όλους τους κύκλους μου πως θα.πέσει αναμεσα σε. Χριστούγεννα κ πρωτοχρονιά κ θα ελειπε οποτε το αφησαμε με τα τεστακια μονο.γι αυτό με "ακούτε"ανήσυχη που δεν την βλέπω γτ με τα λεγόμενα του κάπου εδώ τριγύρω είναι! Χαχαχα

RyZa.png

Διαφημίσεις

11 minutes ago, sangreluna είπε:

κοριτσακιαααααααα γεννηθηκε το μ3

Το μάθαμε κοριτσάκι μου! !!! Να σου ζησει το μωράκι σου! !! Να είναι γερό και καλοτυχο! !

Εσύ πως είσαι μανούλα? ?

DBTcp3.png7Kksp3.png

On 28/12/2016 at 9:57 ΠΜ, Lover bird είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και χρόνια πολλά σε όλες :):):)

Είχα καιρό να μπω καθώς δεν είχαμε internet σπίτι και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας!!! Πως περάστε τα Χριστούγεννα? Εγώ κορίτσια μου ταλαιπωρήθηκα από γανστρεντερίτιδα αλλα τέλος καλά όλα καλά :):):) .

Χτες είχα υπέρηχο και είδαμε το φύλλο ΑΓΟΡΑΚΙ το ζουζούνι μου λατρεία από τώρα η μαμά, για τον μπαμπά δεν το συζητώ καν τι χαρά πήρε !!!!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!

Πουλακι μουυυυυυυυυυυυ με το καλο ο γιοκας σου!!!!!!!!!!!:-) :-):-):-):-) τωραωειδα τα νέα σου!!!πολυ χαιρομαι!!!!!ερωταςςςςςςςς!!!!!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα.δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω...

Οταν κοιμαται ο μπεμπης τρεχω να κανω δουλειες....και οταν τον θηλαζω με περνει ο υπνος τα βραδια..τι κουραση;;αλλα ειναι ωραια!!!!!

Ανεπαναληπτες στιγμες......!!

Ειμαστε Καλα!!μεγαλώνουμε και τρελενουμε ολο και περισσοτερο τη μαμα και τον μπαμπα!:-) 

Καπου πηρε το ματι μου για επαφες...ντουζ... κτλ...

Εγω τα ειχα κανει οοοοολα...και τα ποδια κατακόρυφα....και ξαπλωμενη με μαξιλάρι...και στασεις που βοηθουσαν...θερμομετρηση.......τα παντα απο εξετασεις....αλλα δεν γινοταν τιποτα..το μηνα λοιπον που εμεινα έγκυος πραγματικα δεν εκανα τιποτα απολύτως..και τσουπ!!ήρθε ο παιδαρος!!

Να πω την αλήθεια.."άγχος"ειχα παντα...και συνέχεια σκεφτομουν πτι θελω παιδακι...

Λοιπόν,σε οσες κοπελες προσπαθούν,ευχομαι ολόψυχα τπ 2017 να γεμισει τις κοιλιτσες τους!!!!

Σε οσες ετοιμάζονται για γεννα.....με το καλο!!

Σε οσες γεννησαν;;να τα χαιρόμαστε!!!

Σας φιλωωωωω!!!!

Χαχα.  . Ζαμιακι μου γέλασα με αυτά που περιέγραψες.. τα ποδια ψηλά λέει...  

ΤΙ ομορφες στιγμες ζεις με το θαύματακι σου.. πολύ χαίρομαι καλο μου.. φιλιά πολλά!

Lilypie - (Lzpn)

1 hour ago, sangreluna είπε:

κοριτσακιαααααααα γεννηθηκε το μ3

Τα μάθαμε μανούλα!να σου ζήσει κορίτσι μου!γέρος και τυχερός να ναι...ολη η ζωή του να εχει το φως και τη μαγεία των ημερων που ήρθε στη ζωουλα!φιλια σε γιο και μαμά!

1 hour ago, zamia είπε:

Πουλακι μουυυυυυυυυυυυ με το καλο ο γιοκας σου!!!!!!!!!!!:-) :-):-):-):-) τωραωειδα τα νέα σου!!!πολυ χαιρομαι!!!!!ερωταςςςςςςςς!!!!!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα.δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω...

Οταν κοιμαται ο μπεμπης τρεχω να κανω δουλειες....και οταν τον θηλαζω με περνει ο υπνος τα βραδια..τι κουραση;;αλλα ειναι ωραια!!!!!

Ανεπαναληπτες στιγμες......!!

Ειμαστε Καλα!!μεγαλώνουμε και τρελενουμε ολο και περισσοτερο τη μαμα και τον μπαμπα!:-) 

Καπου πηρε το ματι μου για επαφες...ντουζ... κτλ...

Εγω τα ειχα κανει οοοοολα...και τα ποδια κατακόρυφα....και ξαπλωμενη με μαξιλάρι...και στασεις που βοηθουσαν...θερμομετρηση.......τα παντα απο εξετασεις....αλλα δεν γινοταν τιποτα..το μηνα λοιπον που εμεινα έγκυος πραγματικα δεν εκανα τιποτα απολύτως..και τσουπ!!ήρθε ο παιδαρος!!

Να πω την αλήθεια.."άγχος"ειχα παντα...και συνέχεια σκεφτομουν πτι θελω παιδακι...

Λοιπόν,σε οσες κοπελες προσπαθούν,ευχομαι ολόψυχα τπ 2017 να γεμισει τις κοιλιτσες τους!!!!

Σε οσες ετοιμάζονται για γεννα.....με το καλο!!

Σε οσες γεννησαν;;να τα χαιρόμαστε!!!

Σας φιλωωωωω!!!!

Να σαι καλά Ζαμιακι μου! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και την  οικογένεια σου! Μήπως τελικά είναι αυτό που λένε να το βγάλουμε απο το μυαλο μας;ξέρω κ εγώ;;;ποσο καιρό προσπαθούσες για το θαυματακι σου;

RyZa.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, Rena87 είπε:

Χαχα.  . Ζαμιακι μου γέλασα με αυτά που περιέγραψες.. τα ποδια ψηλά λέει...  

ΤΙ ομορφες στιγμες ζεις με το θαύματακι σου.. πολύ χαίρομαι καλο μου.. φιλιά πολλά!

Ρενα μου και όμως τα εκανα ολα.......................Η εμμονη μου για παιδι με ειχε κανει να "ξεφυγω"....

Σου στελνω μπεμπεδοσκονη γιατι σε λίγο θα ζήσεις και εσυ τετοιες στιγμες.!!!

2 hours ago, moutzoura2016 είπε:

Τα μάθαμε μανούλα!να σου ζήσει κορίτσι μου!γέρος και τυχερός να ναι...ολη η ζωή του να εχει το φως και τη μαγεία των ημερων που ήρθε στη ζωουλα!φιλια σε γιο και μαμά!

Να σαι καλά Ζαμιακι μου! Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και την  οικογένεια σου! Μήπως τελικά είναι αυτό που λένε να το βγάλουμε απο το μυαλο μας;ξέρω κ εγώ;;;ποσο καιρό προσπαθούσες για το θαυματακι σου;

Μουτζουριτσα μου σχεδον 2 χρονια....κοριτσι μου οταν θέλεις κάτι τοοοοοσο πολυ δε γίνεται να το βγαλεις απο το μυαλο σου...

10 minutes ago, zamia είπε:

Ρενα μου και όμως τα εκανα ολα.......................Η εμμονη μου για παιδι με ειχε κανει να "ξεφυγω"....

Σου στελνω μπεμπεδοσκονη γιατι σε λίγο θα ζήσεις και εσυ τετοιες στιγμες.!!!

Μουτζουριτσα μου σχεδον 2 χρονια....κοριτσι μου οταν θέλεις κάτι τοοοοοσο πολυ δε γίνεται να το βγαλεις απο το μυαλο σου...

Αχ Ζαμιακι μου.. 2 χρονια;;;;;; φαντάζομαι το βλέπεις κ δεν το πιστευεις;;;;!!!!!! Αχ... να ρθουν αυτές οι στιγμές σε όλες μας... στελνε..στελνε   μπεμπεδοσκονηηηηη....

Lilypie - (Lzpn)

Κορίτσια είμαι να σκάσω.  Όλα πήγαιναν μια χαρά και εγώ η πανέξυπνη πήγα να βάλω ένα ξύλο στο τζάκι και μου βγήκε πιο βαρύ από όσο υπολόγιζα. Τώρα τα έχω κάνει από το φόβο μου μην μου κατέβει πάλι τίποτα και έχω θυμώσει απίστευτα με τον εαυτό μου. 

Από την άλλη διαπιστώνω κάθε μέρα ότι απλά πράγματα (όπως μια κούπα στο νεροχύτη με μερικά πιρουνια μεσα) μου φαίνονται παράλογα βαριά. Και εγώ πάντα είχα πολύ δυνατα χέρια.  Νομίζω ότι έχω χάσει πλέον το αντικειμενικο μέτρο.  

Όπως και να έχει τώρα φοβάμαι μην έκανα καμία βλακεια.  Δεν θα συγχωρεσω τον εαυτό μου αν δω πάλι τίποτα. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...